Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (1 μέλη και 30 επισκέπτες)

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.692
Πόντοι
3.487
Επίσκεψη στη Μαριάννα αφού περασα απο επίπεδο διαπραγμάτευσης τύπου Βαρουφάκη. Τελικά με θυμήθηκε "λεει" και μου επέτρεψε την είσοδο. Τιμήθηκε μια Ρωσίδα νταρντανομούνα για το καλό ξεκίνημα. Πρόταση της κυρίας που θυμήθηκε "ξαναλέει" τα γούστα μου. Ανθεκτική δεκτική και άνετη. Δασκαλεμένη καλά δεν άφησε τιποτα στη τύχη. Περασα καλά. Να δουμε στη συνέχεια. Σκοπεύω να δοκιμάσω ολο το μαγαζι.

Gkargkas

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2017
Like
2
Πόντοι
0
Δηλαδη εψαξες μονο στις πρωτες σελιδες που εχει αναφορες απο πριν 10 χρονια και δεν διαβασες πχ τις τελευταίες 20 σελίδες που εχει φρέσκα κουλουρια;
Ελα κοψτον

Καλημέρα αδερφέ.
Εννοώ πως εψαξα γενικά στο διαδύκτιο αλλά δεν βρήκα κάτι ή αυτά που βρήκα σταμάτησαν/έκλεισαν.
Αν μπορείς και ξέρεις κάτι πες μου που να ψάξω δεν ζήτησα κατάλογο,απλά μία βοήθεια.
Ευχαριστώ και πάλι.

Υ.Γ θα ψάξω και στις τελευταίες 20 για τα φρέσκα κουλούρια.

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
Ευχαριστω για τη βοηθεια, ελπίζω να έχετε πάντα αντίστοιχη βοήθεια και ανταπόκριση.

ΥΣ: ελπίζω να είστε το ίδιο ενημερωμένοι για τα PM, που όταν είχα πληροφορίες, έστελνα.
Ελπίζεις δεν ελπίζεις, την ίδια ανταπόκριση έχουμε κι εμείς οι παλιοί.
Αλλά ποιος είσαι εσύ να κρίνεις εμάς τους αρχαίους? βγάλ'τε τον έξω, κύριοι! Φρουρά, φρουρά! :happy:

Gkargkas

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2017
Like
2
Πόντοι
0
Επίσκεψη πριν από καιρό στη Μαριάννα με Φρύνη. Είναι καλή αλλά δεν τρελάθηκα. Δεκτική, γλυκιά αλλά μέτρια σε εμφάνιση.

Που είναι αυτό ρε μασαζοσυμμαχε? Καποια πληροφορια για να παω?
Και αυτο το μαγαζι μεταξα?
Καποιος για μια βοηθεια?

Gkargkas

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2017
Like
2
Πόντοι
0
Αργα το απογευμα τηλ την Μαριαννα και  μου ειπε οτι αυριο περιμενει νεο γοητευτικο προσωπο στα 35

Καποιος να με κανει και εμενα πελατη της Μαριαννας?
Εχω κανει πολλα post και ακομη δεν πηρα απαντηση σε τιποτα χαχαχααχ

kalambekis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
430
Πόντοι
21
Ελπίζεις δεν ελπίζεις, την ίδια ανταπόκριση έχουμε κι εμείς οι παλιοί.
Αλλά ποιος είσαι εσύ να κρίνεις εμάς τους αρχαίους? βγάλ'τε τον έξω, κύριοι! Φρουρά, φρουρά! :happy:
Φίλε δάκρυσα. Να σε έχει καλά η αγια μασατζουδα η λαδοτρια.

ikonst

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Like
14
Πόντοι
1
ενας φιλος και συναθλητης ειχε επισκεφθει την Λενκα(αυτη με τα πρησμενα χειλια).....απο τοτε καθε βραδυ βλεπει εφιαλτες!!!

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
Kalambekis το γέλιο μακραίνει τη ζωή. Χαίρομαι όταν κάνω τον κόσμο να γελάει. Να είμαστε όλοι καλά και ενωμένοι. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Μερικές φορές όταν μας βαράει η αγαμία, θυμώνουμε και το παίζουμε ιστορία. Αυτό να μην είχαμε θα ήμασταν το καλύτερο thread.

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
350
Πόντοι
36
Καποιο τηλεφωνο απο το μαγαζι για ραντεβου?
:2funny: ρε το πούστη τον azazel τους έχει πιάσει όλου κότσους. Όσο για τηλεφωνο που ρωτάς υπάρχει και καλείς απ όλη την Ελλάδα 100. Αριστοτελους 18 είναι το αστυνομικό τμήμα  :2funny:

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
350
Πόντοι
36
Τα ελαιοτριβεία Σάββατο δουλεύουν? η έχουν εβδομάδα 5 ημερών?  :think: ισχύει το 11 πμ με 9 μμ.?

jimy dip dip

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2017
Like
8
Πόντοι
0
Από τις γνωστές και εύκολα προσβάσιμες επιλογές είναι απο τις πιο τίμιες κατά την άποψη μου.Τα περαιτέρω ειναι υποκειμενικό γούστο του καθενός.

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
873
Πόντοι
96
Συναγωνιστες , εχει κανεις αποψη για το ??
Αν googl-αρεις το τηλ 6984977252 , βγαζει ενα σκασμο αποτελεσματα και αλλα τηλ μαζι ...

Έχει απαντηθεί το ερώτημα:
ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΘΕΙΤΕ με αιθέρια έλαια και μυοχαλαρωτικό μασάζ στο χώρο μου. Μόνο με ραντεβού. Μαρία , Θεσσαλονίκη  697......124  η αγγελια υπαρχει στην χρυση ευκαιρια
γνωριζει κανεις την συγκεκριμενη?
Ναι. Προκειται για την Γιούλη ή Αλεξία ή Μαρία στην Παπάφη, 34 ετων, μελαχροινή, περι τα 160 cm και μια από τις ελάχιστες Ρουμάνες που δεν σερβίρουν κουλούρι.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.832
Πόντοι
38.177
:2funny: ρε το πούστη τον azazel τους έχει πιάσει όλου κότσους. Όσο για τηλεφωνο που ρωτάς υπάρχει και καλείς απ όλη την Ελλάδα 100. Αριστοτελους 18 είναι το αστυνομικό τμήμα  :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:hi:

Το θρεντ χρειαζεται και γελιο,αρκει να καταλαβαινει κανεις τα αστεια  :grin:

mel123456

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2011
Like
153
Πόντοι
1
Καλησπέρα συναγωνιστές,
Έχω γυρίσει 30 σελίδες πίσω για να διαβάσω για καμιά ενημέρωση και το μόνο που βλέπω είναι για ελαιοτριβεία με φραπέ και αυτό όχι πάντα. Μη μιλήσω για τιμές. Τι έγινε έκλεισαν τα "old classic"ελαιοτριβεία;

Υ.Γ.
Stallion ακόμα περιμένω για μπύρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom