Spanos_wrc
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 251
- Πόντοι
- 281
Αυτη κάποτε δούλευε και με την κόρη της μαζίΔυο απ τις αγαπημενες μου
Αχ
Αυτη η ερρικα τι ρογα ρε παιδι μου
Κρεμουσες ανετα σακακι
Αχχχχχ
Αυτη κάποτε δούλευε και με την κόρη της μαζίΔυο απ τις αγαπημενες μου
Αχ
Αυτη η ερρικα τι ρογα ρε παιδι μου
Κρεμουσες ανετα σακακι
Αχχχχχ
Πάρ'τα! Φέρ'τα!Αυτά είναι του δημοτικού. Φυσικός ήταν και δούλευε στο Κεντρικό Ινστιτούτο Φυσικής Χημείας (ZIPC) στο Ανατολικό Βερολίνο.
Πήρα τηλ σήμερα για να πάω αύριο. Τι λέει από εμφάνιση, αξίζει ή θα κλαψω
Δηλαδη εψαξες μονο στις πρωτες σελιδες που εχει αναφορες απο πριν 10 χρονια και δεν διαβασες πχ τις τελευταίες 20 σελίδες που εχει φρέσκα κουλουρια;
Ελα κοψτον
Ελπίζεις δεν ελπίζεις, την ίδια ανταπόκριση έχουμε κι εμείς οι παλιοί.Ευχαριστω για τη βοηθεια, ελπίζω να έχετε πάντα αντίστοιχη βοήθεια και ανταπόκριση.
ΥΣ: ελπίζω να είστε το ίδιο ενημερωμένοι για τα PM, που όταν είχα πληροφορίες, έστελνα.
Επίσκεψη πριν από καιρό στη Μαριάννα με Φρύνη. Είναι καλή αλλά δεν τρελάθηκα. Δεκτική, γλυκιά αλλά μέτρια σε εμφάνιση.
Καποιο τηλεφωνο απο το μαγαζι για ραντεβου?Αριστοτέλους 18 δεύτερο όροφο,παλιό μαγαζί αλλά διακριτικό,θα το καταλάβεις από τα κουδούνια της εισόδου..
Αργα το απογευμα τηλ την Μαριαννα και μου ειπε οτι αυριο περιμενει νεο γοητευτικο προσωπο στα 35
Φίλε δάκρυσα. Να σε έχει καλά η αγια μασατζουδα η λαδοτρια.Ελπίζεις δεν ελπίζεις, την ίδια ανταπόκριση έχουμε κι εμείς οι παλιοί.
Αλλά ποιος είσαι εσύ να κρίνεις εμάς τους αρχαίους? βγάλ'τε τον έξω, κύριοι! Φρουρά, φρουρά!
ρε το πούστη τον azazel τους έχει πιάσει όλου κότσους. Όσο για τηλεφωνο που ρωτάς υπάρχει και καλείς απ όλη την Ελλάδα 100. Αριστοτελους 18 είναι το αστυνομικό τμήμαΚαποιο τηλεφωνο απο το μαγαζι για ραντεβου?
Γιατί άραγεενας φιλος και συναθλητης ειχε επισκεφθει την Λενκα(αυτη με τα πρησμενα χειλια).....απο τοτε καθε βραδυ βλεπει εφιαλτες!!!
Συναγωνιστες , εχει κανεις αποψη για το ??
Αν googl-αρεις το τηλ 6984977252 , βγαζει ενα σκασμο αποτελεσματα και αλλα τηλ μαζι ...
Ναι. Προκειται για την Γιούλη ή Αλεξία ή Μαρία στην Παπάφη, 34 ετων, μελαχροινή, περι τα 160 cm και μια από τις ελάχιστες Ρουμάνες που δεν σερβίρουν κουλούρι.ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΘΕΙΤΕ με αιθέρια έλαια και μυοχαλαρωτικό μασάζ στο χώρο μου. Μόνο με ραντεβού. Μαρία , Θεσσαλονίκη 697......124 η αγγελια υπαρχει στην χρυση ευκαιρια
γνωριζει κανεις την συγκεκριμενη?
ρε το πούστη τον azazel τους έχει πιάσει όλου κότσους. Όσο για τηλεφωνο που ρωτάς υπάρχει και καλείς απ όλη την Ελλάδα 100. Αριστοτελους 18 είναι το αστυνομικό τμήμα