Τι εννοείς ποιητή;ειμαι λατρησ του ολων των τομεων του πληρωμενου και χωρισ μοΥ ΣΟΥ του,μου λειπεισ κτλ
οποιοσ συναδελφοσ μπορει ασ μασ ενημερωσει για τα μασατζιδικα που προσφερουν και στοματικο(ακαπακοτο κατα προτιμηση) εκτος απο ΧΕΙΡΟΓΛΥΚΑΝΟ!!!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (5 μέλη και 30 επισκέπτες)
Πολλά. Διάβασε λίγο πιο πίσω και θα βρεις αρκετές πληροφορίεςμασατζιδικο που να προσφερει και στοματικο εκτοσ απο μλκια..
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
ρε παιδια που ακριβως ειναι το μαγαζι στον ευοσμο και που ειναι το μαγαζι στην ανδριανουπολεως?
όπως είσαι στην ανδριανουπόλεως 3ος δρόμος δεξιά, μετά 1ος αριστερά, πάρτο αλλιώς και έφτασες...
όπως είσαι στην ανδριανουπόλεως 3ος δρόμος δεξιά, μετά 1ος αριστερά, πάρτο αλλιώς και έφτασες...
ειχε κεφια ο punter και δινει οδηγιες .
νομιζω πριν απο λιγες σελιδες καποιος εδωσε και διευθυνση .
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.084
- Πόντοι
- 17.085
Κάποια μηνύματα πριν από 2-3 σελίδες σβήστηκαν. Προσέχετε τι γράφετε!
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Κυκλοφορει σχετικο spotακι στα ραδιοφωνα...Άκουσε κανείς κάτι για δύο παντρεμένες καλοστεκούμενες μιλφ που προσφέρουν ¨μασάζ¨ μετά το πρώτο ραντεβού που το χρεώνουν 70Ε για τον καφέ- γνωριμία και μετά για δύο συναντήσεις κάθε μήνα από 130Ε σαν ¨δώράκι¨ όπως το λένε;
Κυκλοφορει σχετικο spotακι στα ραδιοφωνα...
και ολοσελιδη καταχωρηση στον τυπο .
και ολοσελιδη καταχωρηση στον τυπο .
Στον τύπο δεν ξέρω αλλά σίγουρα αν αληθεύει κάποιος τύπος περνάει καλά.
Ας ελπίσουμε να είναι αλήθεια.
Θα μάθουμε σύντομα πάντως.
εβίτα μαγαζί ωραίο,κοπέλες μέτριες
αυτή γιατί γυρίζει όλη την πόλη,νομίζει ότι άμα θέλουνε δεν τη βρίσκουνε?
πάντως όντως πολύ καλός χώρος,αλλά δυστυχώς το περιεχόμενο μετράει
πάντως καλά κομμάτια έχει ο μπιλ...σε σημερινή επίσκεψη,μιλφ έλενα πολύ δυνατή και σε εμφάνιση και σε πρόγραμμα,μια μελαχροινή γεωργιανή καλούτσικη αγνώστων λοιπών στοιχείων,μια ξανθιά νεαρή αρκετά εντυπωσιακή με πιασίματα μάλλον ανατολική,και μια που εκ πρώτης όψεως-αφού την είδα φευγαλέα- με εντυπωσίασε πάρα πολύ,μελαχροινή με σωματάρα κέλυ...χώρος όμως για κλάματα
πάντως καλά κομμάτια έχει ο μπιλ...σε σημερινή επίσκεψη,μιλφ έλενα πολύ δυνατή και σε εμφάνιση και σε πρόγραμμα,μια μελαχροινή γεωργιανή καλούτσικη αγνώστων λοιπών στοιχείων,μια ξανθιά νεαρή αρκετά εντυπωσιακή με πιασίματα μάλλον ανατολική,και μια που εκ πρώτης όψεως-αφού την είδα φευγαλέα- με εντυπωσίασε πάρα πολύ,μελαχροινή με σωματάρα κέλυ...χώρος όμως για κλάματα
για να μας ταλαιπωρει .
οσον αφορα τις κοπελες ... περι γουστου κολοκυθοπιτα . παντως απο υπηρεσιες ειναι δυνατες ...
για μενα η κυρια ελενη ειναι η αγαπημενη μου μασατζου . αλλα εμφανιασιακα την βρισκω μετρια . ( κολοκυθοπιτα ειπαμε )
η μελαχροινη ειναι ωραια . τι κανει δεν ξερω ...
η ξανθια ( δεν ειναι ασχημη ) ειναι ελληνιδα και δεν προχωραει πολυ .
αυτη η κελυ ειναι αψηλη με κοντο αγορε μαλι ? ( αν ναι δεν μπορω να πω οτι με εντυπωσιασε )
το κατερινακι που χαθηκε ?
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά