Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (5 μέλη και 12 επισκέπτες)

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Έκανα παρόμοια πρόσφατη επίσκεψη στην Βούλγαρη. Έχω να παρατηρήσω ότι η ποσότητα έχει βελτιωθεί, με 5 διαθέσιμα κορίτσια την στιγμή που πήγα (κάτι που με εκπλήσσει, καθώς αναρωτιέμαι αν υπάρχει αρκετή πελατεία για τόσες μασέζ, ειδικά απ την στιγμή που το εν λόγω μαγαζί έχει γίνει αυστηρά πριβέ όπως λένε όλοι) αλλά για την ποιότητα δεν είμαι βέβαιος. Προσωπικά η ποιότητα μου φάνηκε σε μέτρια επίπεδα, όλες τις κοπέλες που είδα θα της έβαζα στο ίδιο επίπεδο, δηλαδή λίγο άνω του μετρίου.
Δοκίμασα το ρουμανάκι Μαρία, μέτρια φάτσα, καλό σώμα, κακό μασάζ, μέτρια συμμετοχή. Δεν ξετρελάθηκα, αλλά ίσα-ίσα για να ξεμπουκώσει κανείς ήταν οκ, ειδικά σε σύγκριση με τις υπόλοιπες επιλογές που μπορώ να σκεφτώ στην πόλη (δεν ξέρω άλλα μασατζίδικα και ως γνωστόν οι πιάτσες είναι για κλάματα, τα city tours πανάκριβα, και τα call-girls άφαντα).

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Καλημερα !

Παρατηρηθηκε προσθηκη προσωπικου και στο χαμογελο .

kontos23

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2007
Like
28
Πόντοι
1
καλο βραδυ σε ολους. ισως να κουραζω λιγο αλλα ξερεισ κανεισ ποσα μασατζιδικα εχει στην καλαμαρια? ενα νουμερο 8ελω μονο για να μην κουραζουμε το θεμα

manthess34

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
6
καλο βραδυ σε ολους. ισως να κουραζω λιγο αλλα ξερεισ κανεισ ποσα μασατζιδικα εχει στην καλαμαρια? ενα νουμερο 8ελω μονο για να μην κουραζουμε το θεμα
3 νομίζω, εύα-angel, εβιτα-πρώην resort,ιωάννα-princess

manthess34

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
6
Έκανα παρόμοια πρόσφατη επίσκεψη στην Βούλγαρη. Έχω να παρατηρήσω ότι η ποσότητα έχει βελτιωθεί, με 5 διαθέσιμα κορίτσια την στιγμή που πήγα (κάτι που με εκπλήσσει, καθώς αναρωτιέμαι αν υπάρχει αρκετή πελατεία για τόσες μασέζ, ειδικά απ την στιγμή που το εν λόγω μαγαζί έχει γίνει αυστηρά πριβέ όπως λένε όλοι) αλλά για την ποιότητα δεν είμαι βέβαιος. Προσωπικά η ποιότητα μου φάνηκε σε μέτρια επίπεδα, όλες τις κοπέλες που είδα θα της έβαζα στο ίδιο επίπεδο, δηλαδή λίγο άνω του μετρίου.
Δοκίμασα το ρουμανάκι Μαρία, μέτρια φάτσα, καλό σώμα, κακό μασάζ, μέτρια συμμετοχή. Δεν ξετρελάθηκα, αλλά ίσα-ίσα για να ξεμπουκώσει κανείς ήταν οκ, ειδικά σε σύγκριση με τις υπόλοιπες επιλογές που μπορώ να σκεφτώ στην πόλη (δεν ξέρω άλλα μασατζίδικα και ως γνωστόν οι πιάτσες είναι για κλάματα, τα city tours πανάκριβα, και τα call-girls άφαντα).
test drive κάνουν γι αυτό και ο μεγάλος αριθμός και αρκετά κάτω του μετρίου εκτός μια μέτρια μελαχρινή ρουμάνα που απλά βλεπεται λόγω ύψους-γόβας-η Μαρία που πήρες δλδ

kontos23

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2007
Like
28
Πόντοι
1
το τριτο ειναι Αιγαίου με Κερκύρης?

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
παππου αντε νανακια .  :2funny:

αντζελ σμυρνης 56 - 58 , εβιτα ( escape ) καλαβρυτων 28 , ιωαννα δεν ξερω/δεν με νοιαζει .

manthess34

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
6
γερος?????????????????????? χαχαχαχαχαχαχαχα μακαρι να ηταν ετσι ολοι οι γεροι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τα ίδια μου έλεγε και μια(εντάξει όλες μου το λένε)μασατζού last week,και ξέρεις τι έγινε μετά....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom