Έκανα παρόμοια πρόσφατη επίσκεψη στην Βούλγαρη. Έχω να παρατηρήσω ότι η ποσότητα έχει βελτιωθεί, με 5 διαθέσιμα κορίτσια την στιγμή που πήγα (κάτι που με εκπλήσσει, καθώς αναρωτιέμαι αν υπάρχει αρκετή πελατεία για τόσες μασέζ, ειδικά απ την στιγμή που το εν λόγω μαγαζί έχει γίνει αυστηρά πριβέ όπως λένε όλοι) αλλά για την ποιότητα δεν είμαι βέβαιος. Προσωπικά η ποιότητα μου φάνηκε σε μέτρια επίπεδα, όλες τις κοπέλες που είδα θα της έβαζα στο ίδιο επίπεδο, δηλαδή λίγο άνω του μετρίου.
Δοκίμασα το ρουμανάκι Μαρία, μέτρια φάτσα, καλό σώμα, κακό μασάζ, μέτρια συμμετοχή. Δεν ξετρελάθηκα, αλλά ίσα-ίσα για να ξεμπουκώσει κανείς ήταν οκ, ειδικά σε σύγκριση με τις υπόλοιπες επιλογές που μπορώ να σκεφτώ στην πόλη (δεν ξέρω άλλα μασατζίδικα και ως γνωστόν οι πιάτσες είναι για κλάματα, τα city tours πανάκριβα, και τα call-girls άφαντα).
Δοκίμασα το ρουμανάκι Μαρία, μέτρια φάτσα, καλό σώμα, κακό μασάζ, μέτρια συμμετοχή. Δεν ξετρελάθηκα, αλλά ίσα-ίσα για να ξεμπουκώσει κανείς ήταν οκ, ειδικά σε σύγκριση με τις υπόλοιπες επιλογές που μπορώ να σκεφτώ στην πόλη (δεν ξέρω άλλα μασατζίδικα και ως γνωστόν οι πιάτσες είναι για κλάματα, τα city tours πανάκριβα, και τα call-girls άφαντα).