Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (5 μέλη και 12 επισκέπτες)

kontos23

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2007
Like
28
Πόντοι
1
Τα ίδια μου έλεγε και μια(εντάξει όλες μου το λένε)μασατζού last week,και ξέρεις τι έγινε μετά....

κατι υποπσιαζομαι.............. την ψωνισες και συκοθικες και εφυγες??????????????????????????

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
test drive κάνουν γι αυτό και ο μεγάλος αριθμός και αρκετά κάτω του μετρίου εκτός μια μέτρια μελαχρινή ρουμάνα που απλά βλεπεται λόγω ύψους-γόβας-η Μαρία που πήρες δλδ

Μήπως ξέρεις, συνάδελφε, αν το test-drive είχε κανένα αποτέλεσμα; Γιατί παρά την ποικιλία, αν η ποιότητα παραμείνει τόσο μέτρια προσωπικά δεν με τραβάει και πολύ.

manthess34

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
6
Μήπως ξέρεις, συνάδελφε, αν το test-drive είχε κανένα αποτέλεσμα; Γιατί παρά την ποικιλία, αν η ποιότητα παραμείνει τόσο μέτρια προσωπικά δεν με τραβάει και πολύ.
Πράγματι πολύ μέτρια ποιότητα και λίγα λέω

LABILL

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Πάνος Σόμπολος για το Μεγάλο κανάλι ( Φίλε πλάκα ειναι μη παρεξηγηθείς οκ? )
Όχι ρε manthess. Αλίμονο!! Σκέψου να παρεξηγούσα τέτοια!! Τι θα έκανα τότε με αυτά που βλέπουν τα ματάκια μας στα ¨κέντρα¨ εδώ.

bullet73

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
41
Πόντοι
1
παληκαρια
στην Εβητα τι παιζει ?
γιατι ειμαι στη γητονια

LABILL

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
1. Princess Spa: Αιγαίου με Κερκύρης
Ιωάννα πρώης Angel
Πιθανόν Prive

2. Resort: Βασ. Όλγας 44 (ακα Καλλιδοπούλου)
Θα αφιχθεί Αφροδίτη από Βασίλη (εκεί ήταν καλή επιλογή)

3. Antistress Center: Παντελή Χόρν,απέναντι από Eurobank (ακα Βούλγαρη)
Τέσσερις αφίξεις από επίσκεψεις στις 20/12, Δύο οκ, δύο μέτρια

4. Angel Spa: Σμύρνης 56-58, απέναντι από εκκλησία Αγ. Παρασκευής, Κρήνη, Καλαμαριά
Εμανουέλα milf, Λίλη τσέχα-μέτριο μασάζ, Ιωάννα- μετρια εμφάνιση, καλό μασάζ κτλ

5. Angel Spa: Β. Πάροδος Φιλλελλήνων 50, Πανόραμα
Μαρία ή Έυα- χάλια ξεπέτα, Ιωάννα- πολύ καλή, πένυ-, Δύο Εκ]λληνίδες καινούριες

6. Τσιμισκή 36 (Πρώην Βασ. Γεωργίου ακα Ford)
Λόις- Βραζιλία 9/1, Έλσα, Νατάσα, Σόφη , Έμμυ

7. Βασ. Όλγας 69 (ακα Seven)

8. Body Relax: Εγνατίας 136
Καλό
Prive

9. Golden Spa:Βασ. Όλγας 126

10. Ί. Δραγούμη 42

11. Ανδριανουπόλως
Εβίτα πρωην στην καλιδοπούλου
Μάγδα- milf 27/12, Λία- μέτρια προς νορμάλ, Ρούλα- Ελληνίδα 30 μηδεν μασαζ ολοκληρωμένο πρόγραμμα

12. Αγίας Σοφίας, Μ. Κίνγκ 4
Άγνωστα λοιπά στοιχεία

13. Resort: Πλ. Δημοκρατίας 4
Αντζελα- Ρωσία 26 πολύ καλή.

Από Σελίδα 186- σήμερα

'Οποιος θέλει συμπληρώνει και διορθώνει
Μετά τις τελευταίες αλλαγές/παρατηρήσεις/διορθώσεις που έχουμε καταγράψει ήδη, θα πρέπει να επικαιροποιήσουμε την παραπάνω λίστα. Ας παραθέσει λοιπόν ο καθένας μας μετά τις τελευταίες επισκέψεις μας, τα σχόλια, ώστε μέχρι το Σάββατο να έχουμε τη νεα λίστα, για καλύτερη εικόνα για το τι συμβαίνει.
Ήδη σε κάποια ¨κέντρα¨έχουν παρατηρηθεί κάποιες αλλαγές στο προσωπικό ενώ είμαστε πλέον κοντά και σε μια αποχώρηση.
Αν κάποιος θέλει ας αναφέρει και τιμές από τις τελευταίες του επισκέψεις. Σε κάποια ¨κέντρα¨ συζητείται πάντως μικρή μείωση στις τιμές.

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
Μετά τις τελευταίες αλλαγές/παρατηρήσεις/διορθώσεις που έχουμε καταγράψει ήδη, θα πρέπει να επικαιροποιήσουμε την παραπάνω λίστα. Ας παραθέσει λοιπόν ο καθένας μας μετά τις τελευταίες επισκέψεις μας, τα σχόλια, ώστε μέχρι το Σάββατο να έχουμε τη νεα λίστα, για καλύτερη εικόνα για το τι συμβαίνει.
Ήδη σε κάποια ¨κέντρα¨έχουν παρατηρηθεί κάποιες αλλαγές στο προσωπικό ενώ είμαστε πλέον κοντά και σε μια αποχώρηση.
Αν κάποιος θέλει ας αναφέρει και τιμές από τις τελευταίες του επισκέψεις. Σε κάποια ¨κέντρα¨ συζητείται πάντως μικρή μείωση στις τιμές.

12. Αγίας Σοφίας , Μ.κίνγκ 4  Ακυρον.
Εχει ήδη κλείσει

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

καταρχην σβησε 1 και 12 .

οσον αφορα την λιστα θεωρω οτι πρεπει να αναφερεται αραια και που και με οσα λιγοτερα στοιχεια γινεται .

δεν ξερω για μειωση στις τιμες αλλα στο angel αναφερθηκε αυξηση  ( 120 Ε ) .

παντως καλο ειναι για ψυχολογικους λογους κυριως να κατεβουμε λιγο κατω απο το κατοσταρικο . για μενα τα 80 Ε για πληρη συνεδρια 35-45 λεπτων ειναι δικαιη τιμη .
παντως θα εκπλαγω αν πληροφορηθουμε μειωση .

μεχρι την επομενη φορα ...
να υγειαινουμε και να μυοχαλαρωνουμε .

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
120 πάρα πολλά για το άντζελ..το χω ξαναπεί,μην κάνουμε μάγκες αυτούς που κάνουν αρπαχτές και ξεπέτες,γιατί τέτοιο μαγαζί είναι αυτό,πρόχειρο εντελώς,δεν αξίζει
το μ.κινγκ γιατί έκλεισε ξέρει κανείς?

ΥΓ εκείνο το μπαζομάγαζο μαρτίου λίγο μετά την Πυροσβεστική,από τα πρώτα που είχαν ανοίξει,υπάρχει ακόμα?που είχε και ένα τραγικό υποκατάστημα στην ανθέων...

tongue_009

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Πήγα χθες το απόγευμα στο μαγαζί στον Εύοσμο που δουλεύει πλέον η Έρικα-Δήμητρα. Έχει γίνει ξανθιά αλλά έχει σπάσει πολύ συνάδερφοι. Μου είπανε για παρτούζα με μία άλλη που δουλεύει εκεί. ΜΑΚΡΙΑ παιδιά, ήτανε μία χοντρή, άσχημη!!!

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Τελικά υπάρχει κάποιος συνάδελφος που να έχει νέα από Βούλγαρη; Ποιες έμειναν μετά το test-drive που αναφέρθηκε; Ποια θα προτείνατε; Δεν έχω ξαναζητήσει προτάσεις αλλά τελευταία λόγω επιφυλάξεων και οικονομικής στενότητας θα ήθελα να μην μου βγει μούφα ότι τυχόν επιλέξω.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Καλησπέρα. Πήγα χθες το απόγευμα στο μαγαζί στον Εύοσμο που δουλεύει πλέον η Έρικα-Δήμητρα. Έχει γίνει ξανθιά αλλά έχει σπάσει πολύ συνάδερφοι. Μου είπανε για παρτούζα με μία άλλη που δουλεύει εκεί. ΜΑΚΡΙΑ παιδιά, ήτανε μία χοντρή, άσχημη!!!

φίλε είναι σπίτι ή μαγαζί μασάζ?

VASVAS83

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ειμαι λατρησ του ολων των τομεων του πληρωμενου και χωρισ μοΥ ΣΟΥ του,μου λειπεισ κτλ
οποιοσ συναδελφοσ μπορει ασ μασ ενημερωσει για τα μασατζιδικα που προσφερουν και στοματικο(ακαπακοτο κατα προτιμηση) εκτος απο ΧΕΙΡΟΓΛΥΚΑΝΟ!!!!! :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom