You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 165 άτομα (2 μέλη και 163 επισκέπτες)
η ιωάννα που ήταν πριν βαρδάρη που χάθηκε βρε παιδιά ?
αν ειναι καπου θα ειναι καλιδοπουλου ...
στο angel επιστροφη στο κατοσταρικο......καινουρια αφιξη σημερα, η αμαλια, δουλευε λεει στην εγνατια....ωραιο μωρο αλλα κατι δεν μου αρεσε....πολυ στην ξεπετα το μυαλο της το χε.... βιαστικες κινησεις πολυ....παροτι ομορφη εμενα δεν με εφτιαξε....τωρα με αλλον μπορει να υπαρξει καλητερη χημεια....
Κάνει φουλ πρόγραμμα η κυρία;ναι φιλε, στο κατω μαγαζι, κρηνη
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 8.991
- Πόντοι
- 2.356
Εχει παει κανεις τελευταια στο Body Relax Εγνατίας 136, ειδα στη λίστα που λεει ο φιλος "καλο" εχει δει κανεις καλο εκει μεσα εκτος απο φραπεδια ? αν δε θελει να το πει εδω ας ερθει πριβε. Εκτος αν εννοει καλο μασαζ ;) τοτε συμφωνω.
mr.bean
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 93
- Πόντοι
- 16
ψιλολιγνη με σκουρο δερμα . μαλλι τωρα τρεχα γυρευε . πριν κανα χρονο ηταν σχετικα κοντο μαυρο με ξανθιες ανταυγιες .
παντως bullet αν την πετυχεις καπου κανε ενα τεστ ντραιβ . ;)
Πρώην Αφροδίτη , Νυν Λενα ,
Καλλιδοπούλου , βαρδια απογευματινή , φουλ προγραμματάκι .
Εμφανισιακά μετριο σγουρό καστανό με ξανθές ανταύγιες , το τατουάζ στο γνωστό μέρος και τελευταία εχει στρογγυλέψει ο κωλαράκος της. Οσο χρειαζόταν βέβαια , δεν παχυνε
ευχαριστουμε τον κυριο μπιν για την εγκαιρη και εγκυρη ενημερωση .
παντως σαν ονομα το αφροδιτη ειναι καλυτερο .
ασε που με το νεο ονομα θα μπλεξουμε τα μπουτια μας με τις συνονοματες .
την αλλη φορα καλυτερη επιλογη δεσποινης αφροδιτη .
Πρόσφατη ενημέρωση από βούλγαρη.
Απολογισμός της επίσκεψης, ένα milf, μια συμπαθητική τριαντάρα, μια καλούτσικη ρουμάνα που αναφέρθηκε νωρίτερα, μια καινούργια ελληνίδα μελαχρινή κοντούλα, αρκετά καλή, αλλά τίποτα θεαματικό.
Το κακό είναι ότι δεν ξέρω άλλα μαγαζιά για να κάνω συγκριτική αξιολόγιση, αλλά προσωπικά είμαι ικανοποιημένος αλλά όχι σίγουρα όχι ενθουσιασμένος με το στοκ
Απολογισμός της επίσκεψης, ένα milf, μια συμπαθητική τριαντάρα, μια καλούτσικη ρουμάνα που αναφέρθηκε νωρίτερα, μια καινούργια ελληνίδα μελαχρινή κοντούλα, αρκετά καλή, αλλά τίποτα θεαματικό.
Το κακό είναι ότι δεν ξέρω άλλα μαγαζιά για να κάνω συγκριτική αξιολόγιση, αλλά προσωπικά είμαι ικανοποιημένος αλλά όχι σίγουρα όχι ενθουσιασμένος με το στοκ
Κάνει φουλ πρόγραμμα η νεαρά αγαπητέ;Καλαμαριά angel spa , νέα μικρή και τριανταφυλένια ίσως για λίγες μέρες γιατί κατι ύποπτο παίζει
Αμαλία λέει... το όνομα της . Το καλό της ιστορίας ίσως η μικρότερη ηλικιακά μασέρ -λέμε τώρα- που έχει αναφερθεί
Άντε κάποια μέρα θα γίνουμε και μεις έτσι (όνειραααα):
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά