ΝαιΥπήρχε περίπτωση η απάντηση να ήταν όχι?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (6 μέλη και 34 επισκέπτες)
ναι...και??
Πρώην Αφροδίτη , Νυν Λενα ,
Καλλιδοπούλου , βαρδια απογευματινή , φουλ προγραμματάκι .
Εμφανισιακά μετριο σγουρό καστανό με ξανθές ανταύγιες , το τατουάζ στο γνωστό μέρος και τελευταία εχει στρογγυλέψει ο κωλαράκος της. Οσο χρειαζόταν βέβαια , δεν παχυνε
τελικα το εκανα testride το μωρο
παρεπιπτοντος κανει και καλες σουζες
και ομως ειναι πηστεψε με ..........τόσα και τόσα έχουν γραφτεί, δεν νομίζω οτι η αναφορά στην ηλικία είναι το πρόβλημα...
τελικα το εκανα testride το μωρο
η αφρολενα ειναι παλια και ξερει την δουλεια !
Έχει tour Θεσσαλονίκη; πότεΑλήθεια αυτο το πρωτάκι πως σας φαίνεται ?
Τελικά κάποια πράγματα ο χρόνος τα αφήνει αναλείωτα ή τα κανει απλώς καλύτερα!τελικα το εκανα testride το μωρο
Αφροδίτη από τα παλιά δηλαδή!!
mr.bean
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 93
- Πόντοι
- 16
Έχει tour Θεσσαλονίκη; πότε
Απο δευτερα θα ειναι εδω και μαλιστα με καληηηη παρεα
τι εγινε ρε μαγκα?παλι φωτο βαζεις μουφα?τις γκομενες τις δυο πριν τα χριστουγεννα ακομα μας τις πασαρεις.......Αλήθεια αυτο το πρωτάκι πως σας φαίνεται ?
Απο δευτερα θα ειναι εδω και μαλιστα με καληηηη παρεα
Ωραία!! Μπράβο ρε bean! Αυτό ήταν ένα καλό νέο!! Δε το είχα πάρει χαμπάρι να σου πω την αλήθεια!!!
Bean θα έρθουν; Έχεις καλή πληροφόρηση για το θέμα;κατσε να ερθουν πρωτα κ μετα τα λεμε.....σας αφηνω για λιγο.ε΄πιζω να σας πετυχω μεσα.bean,καταλαβες για ποιο πραγμα σου ειπα φανταζομαι κ ακομα περιμενω εκα γαμημενο πμ για την ξανθια κ την μελαχρινη
τωρα πουλας τρελιτσα κ δεν μ αρεσει καθολου.εσυ δεν ειπες ρε μαγκα οτι ερχονται κ οποιος θελει να σου στειλει πμ?σου εστειλα πριν τα χριστουγεννα,δεν ηρθαν,τζαμπα περιμεναμε.σου εστειλα εφου ειπες πως ειχαν υποχρεωσεις αλλα θα ερθουν τελικα μετα τα χριστουγγενα κ ακομα περιμενω.πλακα κανεις?μη λες μαλακιες μονο για να πεις κατι.το καταλαβες αυτο η ακομα πιπες θα μας πουλας εδω μεσα?αν ηταν να ριξεις μια βομβα για δυο νεοφερμενες κ να τις βρουμε μονοι ας το ελεγες.να μην ελεγες για συμμετοχη ας στειλει καποιος πμ......αν θες μπορεις να αντρεξεις να το δειςώπα για αλάργα , οι τύπισες πέρασαν για 3 μέρες και πέρασαν και καλά μάλιστα.
Εάν εσύ δεν έμαθες πως και τι δεν σου φταίω εγώ
Από κορμί...φωνάρα και από συμμετοχή...μουγκαμάραναι...και??
πετρο για ποιο λες φιλε?Από κορμί...φωνάρα και από συμμετοχή...μουγκαμάρα
Ρώτησε κάποιος για την Εύα, την ιδιοκτήτρια του angelπετρο για ποιο λες φιλε?
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά