συναδελφοι καλησπερα. ειναι το πρωτο μηνυμα που κανω post. μετα απο αρκετο καιρο στο ψαξιμο και με πολυ χαρτι να εχει φυγει στην αναζητηση θεωρω οτι βρηκα κατι καλο. η τυπισσα ερχεται κατ οικον για μια ολοκληρη νυχτα για μασαζ και τα κανει ολα με 400€ οσες φορες θελεις. το κακο ειναι οτι πρεπει να κλεισεις πρωινες ωρες κατα τις 1200 ανοιγει το κινητο της μεχρι τις 1600 κλεινει τα παντεβου της. ειναι ελληνιδα 40αρα καλο κομματι.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (3 μέλη και 18 επισκέπτες)
καλησπερα αδερφια
χαιρομε για την δημιουργια τετοιων site , ειμαι παλιος στην υποθεση αλλα εχω μεινη πισω σε οτι εχει να κανει με μασατζιδικο , εγω πηγαινα πολυ στο RELAX στην εγνατια (λιγο πριν βενιζελου), μετα πηγε ιωνος δραγουμη, και στο δευερο RELAX στην λαγκαδα , εκει ειχα γνωριση και ειχα σπιτωσει για μερικα φεγγαρια ενα μελαχροινο μωρο σοφια την λεγανε πολυ δυνατο κωλι , οσοι ειχαν παει θα την ειχαν παρει σιγουρα , τωρα ομωσ δεν εχω τιποτα εχω διαβασει τα σχετικα ποστ αλλα για μερικα μασαζ δεν ειναι κατατοπιστικες οι διευθηνσεισ , αν δεν βαριεται καποιοσ που τις ξερει ας μου τα στελη σε pm με τα τηλεφωνα.
χαιρομε για την δημιουργια τετοιων site , ειμαι παλιος στην υποθεση αλλα εχω μεινη πισω σε οτι εχει να κανει με μασατζιδικο , εγω πηγαινα πολυ στο RELAX στην εγνατια (λιγο πριν βενιζελου), μετα πηγε ιωνος δραγουμη, και στο δευερο RELAX στην λαγκαδα , εκει ειχα γνωριση και ειχα σπιτωσει για μερικα φεγγαρια ενα μελαχροινο μωρο σοφια την λεγανε πολυ δυνατο κωλι , οσοι ειχαν παει θα την ειχαν παρει σιγουρα , τωρα ομωσ δεν εχω τιποτα εχω διαβασει τα σχετικα ποστ αλλα για μερικα μασαζ δεν ειναι κατατοπιστικες οι διευθηνσεισ , αν δεν βαριεται καποιοσ που τις ξερει ας μου τα στελη σε pm με τα τηλεφωνα.
Ρε μάγκες και μιλώ για τα νέα μέλη κυρίως, έχετε καλομάθει για να σας πούμε διευθύνσεις, τηλέφωνα, τιμές κλπ. Εμείς οι παλιοί δηλ. που ψάχναμε μόνοι μας και έχουμε κάνει και άπειρες καταθέσεις πριν κατασταλάψουμε σε κάποια μαγαζιά και σε συγκεκριμένες κοπέλλες, τι είμαστε μαλάκες δηλ.; Ανοίξτε λίγο τα ματάκια σας σε παλιότερες σελίδες του θέματος αυτόυ, ψαχτείτε και λιγάκι μόνοι σας, υπάρχουν και εφημερίδες. Εμείς τι είμαστε δηλ. μέτοχοι στα μαγαζιά αυτά και τα θέλετε στο πιάτο έτοιμα όλα; Και όχι τίποτα άλλο, όπου δίνουμε πληροφορίες μετά στα παπάρια μας. Καταλάβετέ το ότι όλοι είμαστε πελάτες, το φόρουμ είναι ανοικτό για όλους αλλιώς δεν θα υπήρχε, οι ιδιοκτήτες διαβάζουν το σάϊτ και πιστέψτε με λαμβάνουν πολύ σοβαρά υπόψην τους αυτά που λέγονται εδώ μέσα. Με το να κάνουμε κριτική ξεκινώντας ακόμα και από τον χώρο του κάθε μαγαζιού, το πώς φέρεται η κάθε κοπέλλα στον πελάτη εντός αλλά και εκτός δωματιού, ακόμα και την συμπεριφορά των υπολοίπων κοριτσιών στον χώρο αναμονής αν δεί έναν παλιό στο μαγαζί πελάτη και δεν το γράψει κανονικά στο τέτοιο της επειδή εκείνη την ώρα δεν έχει ραντεβού μαζί του ( το τονίζω αυτό γιατί προσωπικά μου την έχει σπάσει πολύ μια τέτοια φάση για αυτό και έχω καιρό να κάνω με μια τέτοια απίστευτα "τρελλή" μελαχροινή κουκλάρα στο κέντρο της Θεσ-νίκης παρόλο που την πάω φοβερά σαν άτομο, πραγματικά ως ένας από τους καλύτερους και παλαιότερους πελάτες της - όλα μα όλα παίζουν ρόλο για τις κοπέλλες που θεωρούν τους εαυτούς τους επαγγελματίες... -) , το αν κάνει καλό μασάζ ή απλά ζύμωμα κλπ, βελτιώνουμε το επίπεδο παροχής υπηρεσιών και κάνουμε τα μαγαζιά ακόμα κάλύτερα, ειδικά στην Θεσ-νίκη που είναι μικρή η αγορά. Καταλάβετέ το επιτέλους ότι εμείς οι πελάτες έχουμε την δύναμη, εμείς ανεβάζουμε ή ρίχνουμε μαγαζιά ή κοπέλλες αντίστοιχα. Χαίρομαι ειλικρινά και ζηλεύω παράλληλα τους φίλους Αθηναίους με το πόσο πιο σωστοί και "ανοικτοί" είναι στην κριτική τους.
Λοιπόν να πώ και την σημερινή μου εμπειριά από το μαγαζί στην Καλαμαρία στην Θεσ-νίκη. Αίσχος και μακρυά από κεί, μου ανακατεύτηκε το στομάχι, κρίμα για το ίδιο το μαγαζί και το πρεστίζ της περιοχής που είναι αυτό. Ντροπή για το μπάζο που είδα εκεί μέσα, έλεος!!!
Σόρρυ για το μακροσκελές μήνυμα.
Λοιπόν να πώ και την σημερινή μου εμπειριά από το μαγαζί στην Καλαμαρία στην Θεσ-νίκη. Αίσχος και μακρυά από κεί, μου ανακατεύτηκε το στομάχι, κρίμα για το ίδιο το μαγαζί και το πρεστίζ της περιοχής που είναι αυτό. Ντροπή για το μπάζο που είδα εκεί μέσα, έλεος!!!
Καλημέρα σύντροφε!Λοιπόν να πώ και την σημερινή μου εμπειριά από το μαγαζί στην Καλαμαρία στην Θεσ-νίκη. Αίσχος και μακρυά από κεί, μου ανακατεύτηκε το στομάχι, κρίμα για το ίδιο το μαγαζί και το πρεστίζ της περιοχής που είναι αυτό. Ντροπή για το μπάζο που είδα εκεί μέσα, έλεος!!!
Δεν ήταν η Τζένη στο μαγαζί? Εκεί μόνο αυτή άξιζε...
ας κανω μια ενημερωση για τα μασαζ στην πολη.σημειωνω οτι σε ορισμενα εχο καιρο να παω οποτε καποια μπορει να μην ισχυουν.παντως διαβαζοντασ μνμ συντροφων καταλαβαινω οτι σε πολλα παιζει πληρες αλλα εξαρταται απο τις φορες που θα πας και απο το πως θα σε κοψουν.
τελευταια επισκεψη στη βασ.ολγας πανω απο σεβεν μετα απο μποτσαρη.με ανελαβε η ναταλια.καλο μασαζακι, μετρια εμφανιση, τεραστιους βυζους που μου αρεσουν .φραπες μονο αλλα με πιασιματα.γενικα καλα.μου αρεσε σαν εμφανιση μια ματινα αλλα δεν ξερω ααν ειναι καλη.
στη βασ.γεωργιου πηγαινα παλιοτερα.εχο καιρο να παω.πολυ βρωμικα.την τελευται φορα που πηγα εμφανιστηκε μια μαυρη σαβουρα τρελη και εφυγα τρεχοντας.παιζει και πληρες αλλα νομιζω οτι πρεπει να σε ψιλοξερουν.παλιοτερα η μελινα τα εκανε ολα και χωρις παραπανω.τωρα ειανια στην εγνατια αλλα το παιζει ψιλΟπαρθενα.μονο π.....
η Τζένη και η Στέλλα παιδιά, από το μαγαζί της Καλαμαριάς, από ότι μου είπε η αφεντικίνα έχει καιρό που σταμάτησαν. Δεν ξέρω αν μου είπε αλήθεια ή αν έχει να κάνει στην πραγματικότητα σχετικά με τους μπάτσους με αυτά που παίχτηκαν προ 2 εβδομάδων περίπου, περί εκπόρνευσης κάποιων κοριτσιών και εκτός μαγαζιού. Μου είπε επίσης ότι από βδομάδα θα φέρει μια καινούργια κοπέλλα, χοντρών κυβικών για τους λάτρεις των φάν αυτού του σωματότυπου. Προσωπικά πάντως μετά το χθεσινό ανακάτεμα του στομαχιού μου από αυτό που αντίκρυσα, να μου λείπει. Κρίμα και πάλι για το πρεστίζ της περιοχής εκεί, αλλά και για τον πολύ προσεγμένο και όμορφο χώρο του μαγαζιού. Τι να το κάνεις όμως χωρίς το ανάλογο προσωπικό;...
στη βασ.γεωργιου πηγαινα παλιοτερα.εχο καιρο να παω.πολυ βρωμικα.την τελευται φορα που πηγα εμφανιστηκε μια μαυρη σαβουρα τρελη και εφυγα τρεχοντας.παιζει και πληρες αλλα νομιζω οτι πρεπει να σε ψιλοξερουν.παλιοτερα η μελινα τα εκανε ολα και χωρις παραπανω.τωρα ειανια στην εγνατια αλλα το παιζει ψιλΟπαρθενα.μονο π.....
έτσι είναι β γεωργίου,βρωμιά και μπάζα,πρέπει να είσαι απελπισμένος για να πας εκεί...β όλγας το παίζουν παρθένες και δεν έχει τίποτα,καλα΄μαριά έιχε πέσιμο...οπότε κάπως υποφερτά μόνο βαρδάρη και βούλγαρη πρώην συνδίκα
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
ρε αδερφια των "βορειων προαστειων" της ελλαδας θυμαστε ενα καταπληκτικο μασατζιδικο-ρδελο που ηταν στο κεντρο της σαλονικας απεναντι απο την πλατεια αριστοτελους επι της εγνατιας οδου?ακριβως πισω απο ενα περιπτερο!Το ειχα βρει απο αγγελια στα σπορ του βορρα επι εποχης αρχες 2000 περιπου και πηγα και ειδα 6 μουνια,τα 2 ηταν σουπερ....ξανθα ψηλα με CIM-CIF και γαμησι ακαποτο εκανα εκει!Το ηθελε η μια γιατι ειχε γκαυλωσει με την παρτη μου....τιμη τοτενες....20000 χιλιαδες dracmas!Nομιζω στο νουμερο 67 ή 57 ηταν στον 1ο οροφο μιας παλιας πολυκατοικιας.....
θυμαμαι και τον παιζω παλι.......
ρε αδερφια των "βορειων προαστειων" της ελλαδας θυμαστε ενα καταπληκτικο μασατζιδικο-ρδελο που ηταν στο κεντρο της σαλονικας απεναντι απο την πλατεια αριστοτελους επι της εγνατιας οδου?ακριβως πισω απο ενα περιπτερο!Το ειχα βρει απο αγγελια στα σπορ του βορρα επι εποχης αρχες 2000 περιπου και πηγα και ειδα 6 μουνια,τα 2 ηταν σουπερ....ξανθα ψηλα με CIM-CIF και γαμησι ακαποτο εκανα εκει!Το ηθελε η μια γιατι ειχε γκαυλωσει με την παρτη μου....τιμη τοτενες....20000 χιλιαδες dracmas!Nομιζω στο νουμερο 67 ή 57 ηταν στον 1ο οροφο μιας παλιας πολυκατοικιας.....
δεν ξέρω το συγκεκριμένο μαγαζί αλλά μου ακούγεται χαρακτηριστικό της "χρυσής εποχής" των τελών 90'-αρχών 2000. Είχα βρει τρομερά πράγματα κι εγώ εκείνη την εποχή!
Όσο για το ακάποτο γαμήσι, μου ακούγεται τρελό ρίσκο αλλά δεν κριτικάρω, μεγάλοι άνθρωποι είμαστε όλοι και καθένας κάνει τις επιλογές του
ας κανω μια ενημερωση για τα μασαζ στην πολη.σημειωνω οτι σε ορισμενα εχο καιρο να παω οποτε καποια μπορει να μην ισχυουν.παντως διαβαζοντασ μνμ συντροφων καταλαβαινω οτι σε πολλα παιζει πληρες αλλα εξαρταται απο τις φορες που θα πας και απο το πως θα σε κοψουν.
Κι εγώ εν είμαι ιδιαίτερα έμπειρος στα μασατζίδικα αλλά απ το 1 που έχω πάει και τα όσα έχω ακούσει είναι όπως το λες: εξαρτάται από το πόσες φορές πας και πώς σε κόβουν (αν έχεις φάτσα ασφαλίτη είναι πρόβλημα! ). Εμένα πάντως μετά το 2ο ραντεβού μου πρόσφεραν και την επιλογή για "πλήρες" πρόγραμμα.