FILOXENOUMENOS
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 4.387
Θα παίξω με τον πόνο μας εδώ στο χωριό μας...
Χθες είχα στην Αθήνα την καλύτερη εμπειρία μου σε μασάζ...
45 ετων η κυρία
Απίστευτη τρέλλα με το σεξ
Μασάζ στην αρχή
Μετα μεταφερθηκαμε σε καναπέ κρεβάτι και αρχισαμε το παιχνίδι.
Αφού με γλύφει με ρώτησε αν μπορεί να βγάλει τα παιχνίδια που είχε σε μία τσάντα και μόλις της λέω ναι βγάζει δύο τεράστιους δονητές...
Την γαμουσα από μπροστά και έβαζε τον έναν στον κώλο της και όταν την γαμουσα από πίσω έβαζε τον άλλον στο μουνί της.
Στη ζωή μου δεν έχω γνωρίσει γυναίκα με τέτοια καλώς εννοούμενη ανωμαλία στο σεξ...
Δυστυχώς εδώ στα μέρη μας δύσκολο να βρεθεί τέτοια περίπτωση...
Της το πρότεινα και ίσως ανέβει σε κάποιο μαγαζί μας εδώ πάνω για λίγο καιρό
Θα παίξω με τον πόνο μας εδώ στο χωριό μας...
Χθες είχα στην Αθήνα την καλύτερη εμπειρία μου σε μασάζ...
45 ετων η κυρία
Απίστευτη τρέλλα με το σεξ
Μασάζ στην αρχή
Μετα μεταφερθηκαμε σε καναπέ κρεβάτι και αρχισαμε το παιχνίδι.
Αφού με γλύφει με ρώτησε αν μπορεί να βγάλει τα παιχνίδια που είχε σε μία τσάντα και μόλις της λέω ναι βγάζει δύο τεράστιους δονητές...
Την γαμουσα από μπροστά και έβαζε τον έναν στον κώλο της και όταν την γαμουσα από πίσω έβαζε τον άλλον στο μουνί της.
Στη ζωή μου δεν έχω γνωρίσει γυναίκα με τέτοια καλώς εννοούμενη ανωμαλία στο σεξ...
Δυστυχώς εδώ στα μέρη μας δύσκολο να βρεθεί τέτοια περίπτωση...
Της το πρότεινα και ίσως ανέβει σε κάποιο μαγαζί μας εδώ πάνω για λίγο καιρό
Αζαζελ είσαι γατάκι...Εσυ,ο Φακιρης και λίγοι ακομα γαματε τέτοια τσουβαλια!!!
Για μας είχε τιποτα καλο εκει στην Αθηνα;
Που μένεις?Γεια σας συναγωνηστές είναι εύκολο να μου στείλεις τηλεφωνο η που την βρήσκουμε την κυρία?
Ευχαριστώ
Που μένεις?
Αζαζελ είσαι γατάκι...
Εγώ και ο φακίρης είμαστε μερακλήδες
Αύριο θα πάω στην πηγή του τυριού!!!!Κρατα σειρα προτεραιότητας γιατι βλεπω να γίνεται το αδιαχώρητο!!!
Υ.γ Ελα αυριο να σου κανω στραπατσαδα,με μπόλικο τυρί!!!
Επικοινωνία πριν από λίγο με τη συγκεκριμένη κυρία.45άρα με πιασίματα. Πρώτη επίσκεψη πριν κάνα 3μηνο. Στο τηλ μου είπε 50€ για μασάζ, την πρότεινα 40 και δέχτηκε. Μασάζ γύρω στο 40λεπτο και πολύ καλό. Πρώτη φορά δεν έπαιξε φραπεδιά γιατί μου είπε ότι δεν με ξέρει κλπ. Την δεύτερη φορά που πήγα πάλι 40€ με φραπέ αλλά λιγότερη ώρα στο σύνολο. Μου έκανε εντύπωση ότι όταν έβαλα χέρι κάτω από την άσπρη ρόμπα δεν φορούσε εσώρουχο και ήταν τέρμα μούσκεμα. Την πρότεινα να την πηδήξω και μου είπε την επόμενη φορά.
Επίσκεψη στο νεο χώρο της χοντρής στην καλαμαρια. Το γνωστό τρίο S Σίσση Σάντρα σοφια και μια νεα άφιξη που ηταν στο δωματιο και δεν ειδα. Ο χωρις σαφώς ανώτερος απο το προηγούμενο με δυο δωμάτια και ενα στη μέση πασπαρτού με καναπέ. Τσιπιά το μεσαίο. Πέρασα με την Σάντρα και περασα υπέροχα. Ωραια άνετη χωρις πίεση χρόνου. Ρε παιδια και μια βοήθεια απο το κοινό θελω. Κώλο δινει? Γιατι τον εχει καθαρό τουρλωμενο και ειναι πρόκληση. Δε ρωτησα την ίδια γιατι συνήθως οι ερωτησεις αυτες κοστίζουν €.
εχω δοκιμασει εγω την εν λογω κορασιδα πριν κανα μηνα περιπου. Ελληνιδα γυρω στα 30 απο εμφανιση μετριο προσωπο και αρκετα γεματη με αδιαφορο σωμα.αρκετα καλο μασαζ για περιπου μια ωρα και στο τελος τελειωμα με το χερι οχι κατι το ιδιαιτερο, ολα αυτα στα 40 ευρω φυσικα και δεν θα την ξανασυναντουσα
dimitramaser@gmail.com
έχει ξαναγίνει στο παρελθόν συζήτηση για την αγγελία αλλα αν θυμάμαι καλά δεν είχε γράψει κανείς κριτική
μήπως δοκίμασε ή ξέρει κανείς τίποτα;
επισκεφτηκα και γω την κυρια πριν απο λιγες μερες.αφου μιλησαμε στο τηλεφωνο μου ειπε οτι βρισκεται κοντα στην αρετσου σε ενα καθετο.οταν εφτασα την πηρα τηλ και μου ειπε την διευθυνση.Ο χωρος βρισκεται σε μια πολυκατοικια. Η κυρια ειναι περιπου στα 50 νταρντανα τπτ το ιδιαιτερο και μου ζητησε 30 ευρω για μασαζ για μια ωρα οταν την ρωτησα αν μετα το μασαζ εχει εξτρα μου ειπε οχι αν και σε κριτικες ειχα διαβασει οτι εχει και εξτραδακια και γιαυτο το λογο εφυγα.Γενικα παντως απο εμφανιση δεν λεει κατιΑααα OK
Καταρχάς ρε παιδιά τι σας αρέσει σε αυτή την γκόμενα???
Πριν τα χριστούγεννα μιλήσαμε στο τηλέφωνο και πήγα να την επισκεφτώ αλλά επειδή δεν έχει ασανσέρ η πολυκατοικία και δεν θα μπορούσα να ανέβω κατέβηκε αυτή στην είσοδο και μιλήσαμε...
Ένιωσα τυχερός που ο χώρος δεν είναι προσβάσιμος για μένα γιατί η τύπισσα δεν λέει πολλά για την ακρίβεια δεν λέει τίποτα
καλησπερα επισκεφτηκα την συγκεγκριμενη στο χωρο που εχει στην καλαμαρια κοντα στην αιγαιου.Ο χωρος ειναι αιθουσα γυμναστηριου και στο πισω μερος εχει ειδικο χωρο για μασαζ. Αφου εκανα μπανιο ηρθε μεσα και μ ειπε να ξαπλωσω και αν θελω να βγαλω το εσωρουχο ξαπλωσα και μου εβαλε πετσετα. Το μασαζ παραπολυ καλο και δυνατο το κατεχει και τις αρεσει οπως μου ειπε προς το τελος τις ζητησα επειδη ειχα φτιαχτει αν εχει καποιο εξτρα προγραμμα και μου ειπε οτι μασαζ κανει μονο αναμεσα στα ποδια χωρις να τον αγγιζει,ειπα να δοκιμασω μηπως και εχουμε κατι περισσοτερο αλλα οπως και μου ειπε μου εκανε μασαζ μονο αναμεσα στα ποδια και δεν ασχοληθηκε καθολου αν και δεν υπηρχε πετσετα και τον ειχε μπροστα της και ηταν ετοιμος να εκραγει.Κριμα γιατι ειναι αρκετα εμφανισιμη κοπελα και κανει πολυ καλο μασαζ αλλα μεχρις εκει.Για μια ωρα μασαζ εδωσα 40 ευρωΠροφανώς και η συγκεκριμένη δεν είναι του χώρου ,αλλά γνωρίζει κανένας κάτι? Η κάποιος να έχει δοκιμάσει να μας πεί την εμπειρία του?
υπαρχει αγγελια?που μπορουμε να βρουμε τηλεφωνοΕπίσκεψη στο νεο χώρο της χοντρής στην καλαμαρια. Το γνωστό τρίο S Σίσση Σάντρα σοφια και μια νεα άφιξη που ηταν στο δωματιο και δεν ειδα. Ο χωρις σαφώς ανώτερος απο το προηγούμενο με δυο δωμάτια και ενα στη μέση πασπαρτού με καναπέ. Τσιπιά το μεσαίο. Πέρασα με την Σάντρα και περασα υπέροχα. Ωραια άνετη χωρις πίεση χρόνου. Ρε παιδια και μια βοήθεια απο το κοινό θελω. Κώλο δινει? Γιατι τον εχει καθαρό τουρλωμενο και ειναι πρόκληση. Δε ρωτησα την ίδια γιατι συνήθως οι ερωτησεις αυτες κοστίζουν €.
Μια απ' τα ίδια , παρακμή σ' όλο το μεγαλείο τηςΚαλησπέρα. Επίσκεψη στο body free κ.καραμανλη στον Νικόλα προ οληγων ημερών. Λόγο ότι πήγα λίγο νωρίς μου είπε ότι είχε μόνο δυο κοπέλες από τις οποίες η μια ήταν σε προγράμμα αλλά δεν είχα χρόνο να περιμένω. Όποτε αποφασίζω και μπαίνω με την "και καλά " πιτσιρικά που δυστυχώς δέν την πρόσεξα πολύ καλά. Μπαίνουμε στο δωμάτιο και είναι μια gypsi, με μικρό βυζι παρόλα αυτά πεσμένο, και ενώ έχω πει στον Νικόλα για ακα προγράμματα μόλις μου χαμογελάει διακρίνω ότι είναι σαπιοδοντιαρα και της λέω μόνο φραπέ και βλέπουμε. Την έβαλα να είναι πλάτη για να μην βλέπω μπας και γίνει η δουλειά....! Με τα πολλά και με τα λίγα της λέω να με τρίψει λίγο στην πλάτη και ταχα και καλά κάτι μου έτυχε! Το δωμάτιο μέσα λες και είχαν παίξει μπουγέλα....καθώς έβγαινα πετυχαίνω τον Νικόλα να στεγνώνει μια πετσέτα πάνω στο καλοριφέρ (φαντάζομαι για πλύσιμο ούτε καν)....δίνω και το πενηντάρικο και αν με ξαναδούν εκεί χαιρετά μου τον πλάτανο!
.