Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (7 μέλη και 39 επισκέπτες)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
ε καλα ρε τυπε μην τρελενεσαι στην τελικη εμενα
δεν αρεσε ουτε τα φραγκα σου εφαγα και απλα σκαλωσα
και δεν εφυγα...στην τελικη δεν το συζηταω μαζι σου
την κριτικη μου κανω για τον εν λογω ίδρυμα..
τυπε φιλικα παντα
Εισαι ωραιος φιλε,τετοιους καμικαζι αυτοκτονιας χρειαζομαστε οι υπολοιποι...

geo_2007

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2007
Κριτικές
5
Like
106
Πόντοι
1
τυπε φιλικα παντα
Μη μασας, καλά κανεις και ενημερωσες. Οσο για το τι καθισες , εδώ άλλοι έχουν σκάσει 200αρια σε κάτι μπάζα σιτιτουρια, συμπεριλαμβανομένου και εμού.καλό είναι όμως να την κανουμε για να μην παίρνουν τα μυαλά τους αέρα.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
τυπε φιλικα παντα
Ρε τυπε δε τρελενομαι και ουτε τα φραγκα μου εφαγες ετσι πως τα λες ειναι σαν να σε αναγκασε καποιος να περασεις μαζι της ειναι λιγο κουλο οπως καταλαβαινεις

akismouse

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2013
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
0
Συμφωνώ και επαυξάνω!! Να της κολλάει και ένσημα αν χρειάζεται!!

...και να κάνει και καμιά ανακαίνιση

...και να ρίξει τιμές ρίχνοντας το ποσοστό της

Θα κηρύξουμε αποχή από τις υπηρεσίες !!!
Ο λαός απαιτεί επιστροφή της Νικολέτας και νέες μειωμένες τιμές.
Αν διαβάζει η Νικολέτα και δουλεύει κάπου αλλού ας στείλει ένα p.m.

pa2004

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Ο λαός απαιτεί επιστροφή της Νικολέτας και νέες μειωμένες τιμές.
Αν διαβάζει η Νικολέτα και δουλεύει κάπου αλλού ας στείλει ένα p.m.

συμφωνώ απόλυτα, η μοναδική που άξιζε τα λεφτά της. Φοβερή στις υπηρεσίες γι αυτό και την τιμούσα συνέχεια

bam bam

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
69
Πόντοι
1
καλησπέρα παιδια ειμαι παλιος στον χωρο αλλα τοσο καιρο δεν ασχοληθηκκα με το μασαζ... ηθελα να ρωτησω τι ακριβως παιζει και ποια κατα την γνωμη σας ειναι ειναι καλυτερη

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.089
Πόντοι
2.356
αργησες ν ασχοληθεις φιλε θοδωρη εχει πεσει πολυ το αθλημα

καποια μαγαζια εχουν κλεισει κ αυτα που μειναν υπολειτουργουν

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.460
Πόντοι
34.538

adela9

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2014
Like
6
Πόντοι
0
Τι νεκρα ειναι αυτη ρε παιδια?εκτος των "πριβε" δεν υπαρχει τιποτα απο οσο βλεπω!!!κριμα κ ηθελα ενα καλο μασαζακι μετα της αναλογου περιποιησης...οποτε για κανα σιτιτουρι μας βλεπω....

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
348
Πόντοι
36
Να ενημερώσω και γω με τη σειρά μου, αυτό το καιρό πέρασα απο Έλενα/Βάσια, με νέο χώρο πλέον, και νέες κοπέλες (2 συγκεκριμένα οι νέες κοπέλες). Βαλέρια ψηλή ξανθιά εντυπωσιακή ουκρανεζα, βυζι έτσι κι έτσι, Χριστινα ξανθιά ωραίο σώμα ελληνίδα μετρίου αναστήματος βυζι σχεδόν ανύπαρκτο αλλα κωλος κόλαση, Μαργαρίτα  (η μια καινούρια) ψηλή άλογο κούρσας μιλφονι μελαχροινή ελληνίδα με ωραία βυζακια και κωλο, και μια ακόμη  ξανθιά αλλοδαπή (η δεύτερη καινούρια) της οποιας το όνομα δε θυμάμαι αλλα αδιάφορη. Πέρασα με Μαργαρίτα και έμεινα ευχαριστημένος  :pipa1: καλή, και στο  :knockinb: ακόμα καλύτερη. Σε γενικές γραμμές αρκετά ευχαριστημένος, απο τιμες μειώθηκαν αλλα πάλι υψηλές για την εποχή.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.695
Πόντοι
38.177
Να ενημερώσω και γω με τη σειρά μου, αυτό το καιρό πέρασα απο Έλενα/Βάσια, με νέο χώρο πλέον, και νέες κοπέλες (2 συγκεκριμένα οι νέες κοπέλες). Βαλέρια ψηλή ξανθιά εντυπωσιακή ουκρανεζα, βυζι έτσι κι έτσι, Χριστινα ξανθιά ωραίο σώμα ελληνίδα μετρίου αναστήματος βυζι σχεδόν ανύπαρκτο αλλα κωλος κόλαση, Μαργαρίτα  (η μια καινούρια) ψηλή άλογο κούρσας μιλφονι μελαχροινή ελληνίδα με ωραία βυζακια και κωλο, και μια ακόμη  ξανθιά αλλοδαπή (η δεύτερη καινούρια) της οποιας το όνομα δε θυμάμαι αλλα αδιάφορη. Πέρασα με Μαργαρίτα και έμεινα ευχαριστημένος  :pipa1: καλή, και στο  :knockinb: ακόμα καλύτερη. Σε γενικές γραμμές αρκετά ευχαριστημένος, απο τιμες μειώθηκαν αλλα πάλι υψηλές για την εποχή.

Ωραίος ο παίχτης!!!

Φέτος θα κανουμε κανενα πάρτυ στην πισίνα σου;  :grin:

pa2004

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0

καλημέρα επειδή με τη συγκεκριμένη είχα εκνευριστεί όταν έπαιρνε τηλέφωνα στα καλά καθούμενα για να μας ενημερώσει για νεα κοπέλα το διέγραψα. Θα σου ήταν εύκολο να μου το στείλεις? ευχαριστώ

Babaroufis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
57
Πόντοι
0
Υπάρχει κανα μασατζίδικο με εξτραδάκια που να μην ειναι πριβε, θα το εκτιμούσα πολύ αν ενημερώνατε . Ευχαριστώ εκ τον προτέρων

tzutzukos 36

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2016
Κριτικές
10
Like
453
Πόντοι
291
Υπάρχει κανα μασατζίδικο με εξτραδάκια που να μην ειναι πριβε, θα το εκτιμούσα πολύ αν ενημερώνατε . Ευχαριστώ εκ τον προτέρων
Αν και δεν γνωριζω πολλα στο χωρο του μασαζ περιση ειχα παει bodyfree και ειχε απολα αν γκουκλαρεις θα το βρεις

SaintOVA

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
141
Πόντοι
291
[quote author=tzutzukos  link=topic=936.msg7053653#msg7053653 date=1467042224]
Αν και δεν γνωριζω πολλα στο χωρο του μασαζ περιση ειχα παει bodyfree και ειχε απολα αν γκουκλαρεις θα το βρεις
[/quote]

Το Bodyfree είναι άξιον απορίας πως καταφέρνει και την βγάζει καθαρή τόσα χρόνια με όλους τους ελέγχους που γίνονται ειδικά όταν είναι τόσο εύκολα προσβάσιμο! Μπάρμπα στην ΕΥΠ έχει ο τύπος?  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom