Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (3 μέλη και 33 επισκέπτες)

gamikos1

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Like
40
Πόντοι
0
Χρυσή εποχή τοτε,  Μενια Μαρια Μαριάνα τρίο κόλαση!!!
ΑΡΕ ΦΙΛΕ ΤΗ ΜΑΣ ΘΥΜΗΣΕΣ ΤΩΡΑ !!!! ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΓΓΕΛΑ , ΜΕΛΙΝΑ , ΔΑΝΑΗ , ΝΟΡΑ ,ΗΛΕΚΤΡΑ !!! ΝΟΜΙΖΩ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΙ Η ΕΥΑ ΚΑΝΑΝΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ !!! ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ  !!!!

gamikos1

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Like
40
Πόντοι
0
Αστέρια και οι 4!!!
ΤΟ ΚΑΒΛΑΚΙ Η ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ???  ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΚΑΝΑ ΜΑΤΙ ΠΟΥΘΕΝΑ  ???

* Θα σε παρακαλέσω να χρησιμοποιείς μικρούς χαρακτήρες, όπως αναγράφεται και στους κανόνες του forum

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Το θρεντ.σκέτη παρακμή
To thread είναι καλό που δεν έχει ροή νέων και εντυπώσεων τον τελευταιο καιρό. Αγριεψαν τα πραγματα. Καλυτερα μια περίοδος χωρίς δημοσιεύσεις παρα μια περίοδος χωρίς μαγαζιά

Idrag

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2010
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
1
Μη γράφεις με κεφαλαια γράμματα συνέχεια,κανόνας του σαιτ...
Καλές εποχές... Από τότε που πήγε ειδικά κοντά στο εμπορικό ο Βασίλης τα έσπαγε! Όμως ότι και να λέτε για μένα σαν την Δάφνη από την Μαριάνα δεν ήτανε καμία... Όπου και εάν ειναι και με οποίους από εδώ μέσα κάνει τα prive να ειναι καλά! Ανέβασε το πήχη πολυ ψηλά !  :cum: :knockinb: :pipa2: :fuck1:

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Οντως η Μαρία του Βασίλη απο τις κορυφαίες διαχρονικά.
Απίστευτο μασάζ και φοβερή στον αγώνα. Σεξ με λίγους. Την είχα πάρει και με φίλο μου παρτουζα

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
ΤΟ ΚΑΒΛΑΚΙ Η ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ???  ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΚΑΝΑ ΜΑΤΙ ΠΟΥΘΕΝΑ  ???

* Θα σε παρακαλέσω να χρησιμοποιείς μικρούς χαρακτήρες, όπως αναγράφεται και στους κανόνες του forum
Ξέρω ότι η Μαγκυ μας διαβάζει, λαϊκή απαίτηση να φέρει πίσω την Νικολέτα γιατί το κενό είναι μεγάλο  :orchestra:

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
861
Πόντοι
96
Ξέρω ότι η Μαγκυ μας διαβάζει, λαϊκή απαίτηση να φέρει πίσω την Νικολέτα γιατί το κενό είναι μεγάλο  :orchestra:
Συμφωνώ και επαυξάνω!! Να της κολλάει και ένσημα αν χρειάζεται!!

...και να κάνει και καμιά ανακαίνιση

...και να ρίξει τιμές ρίχνοντας το ποσοστό της

Θα κηρύξουμε αποχή από τις υπηρεσίες !!!

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Συμφωνώ και επαυξάνω!! Να της κολλάει και ένσημα αν χρειάζεται!!

...και να κάνει και καμιά ανακαίνιση

...και να ρίξει τιμές ρίχνοντας το ποσοστό της

Θα κηρύξουμε αποχή από τις υπηρεσίες !!!
Άστο φίλε, πολύ γυφτος το αφεντικό, μόνο να τα παίρνει ξέρει  :s&m_1:

ctrip

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2016
Like
0
Πόντοι
0
Επισκέφθηκα το μαγαζί στην Αγίας Σοφίας. Καλές αλλά τίποτα παραπάνω από μασάζ.

spartans

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Oπως λεει και ο  χαουζ σκετη παρακμα το θρεντ αλλα ποιο παρακμα τα ιδρύματα του λαδιου...
Την προηγουμενη βδομαδα μπαινω  χρυση ευκαιρια...βλεπω την κλασικη αγγελια .... ΕΙΚΟΣΙΕΝΝΙΑΧΡΟΝΗ κούκλα σε περιμένει σε ένα όμορφο και κτλ κτλ
Λεω δεν γαμεις την εχει αλλαξει 100 φορες οχι πανω απο 40 να εισαι οχι δεν εισαι ....περνω τηλ μου λεει Κ.Τουμπα  μετα την Κλεανθους
Ο χωρος στον ημιοροφο μια οικοδομης,στο δωματιο κρεβατι διπλό κανονικο,μου λεει θες απλο 40 η μασαζ 50??(απο οτι καταλαβατε μπουρδελο στα ανατολικα)λεω με μασαζ...μου λεει το μπανιο εκει....παω ντουζ φερνει πετσετα προσωπου ,λεω δεν γαμεις παμε στου αγωνα.....13 λεπτα ,μασαζοχαηδεμα μετα μου λέει γυρνα βαζει κρεμα στο μουνι της και μου λεει τσιμπουκι με η χωρις....λεω τραβα μια μαλακια να τελιωνουμε

Η γκομενα συστυνεται για 29αρα αλλα χαλαρα ειναι 40 δεν εχει καμια  σχεση με την φωτο που δειχνει ειναι χοντρη ,με κοιλια και τρισαθλια φατσα με αριστα το 10 περνειι 2 λιαν εποιηκως

Αυτα δεν θα ξαναπροτιμηθει ποτε ομως....κριμα το 50ικο

Καλη εβδομαδα σε ολους

alexylexu2016

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2016
Like
0
Πόντοι
0
kalispera.Spartans ean den xeris den milas.lipame gia tn empiria sou.ego den duleva tin mera pou irtes esi.eine fili edo sto forum pu me xseroun kai mboroun ean feloun veveos na sou epiveveotoun oti eime ondos opos foto sto site...efharisto.Alexia

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Τρισαθλθια,παρολα αυτα καθησες,ετσι για πεταμα τα εχεις τα 5οαρικα αδερφε?

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Oπως λεει και ο  χαουζ σκετη παρακμα το θρεντ αλλα ποιο παρακμα τα ιδρύματα του λαδιου...
Την προηγουμενη βδομαδα μπαινω  χρυση ευκαιρια...βλεπω την κλασικη αγγελια .... ΕΙΚΟΣΙΕΝΝΙΑΧΡΟΝΗ κούκλα σε περιμένει σε ένα όμορφο και κτλ κτλ
Λεω δεν γαμεις την εχει αλλαξει 100 φορες οχι πανω απο 40 να εισαι οχι δεν εισαι ....περνω τηλ μου λεει Κ.Τουμπα  μετα την Κλεανθους
Ο χωρος στον ημιοροφο μια οικοδομης,στο δωματιο κρεβατι διπλό κανονικο,μου λεει θες απλο 40 η μασαζ 50??(απο οτι καταλαβατε μπουρδελο στα ανατολικα)λεω με μασαζ...μου λεει το μπανιο εκει....παω ντουζ φερνει πετσετα προσωπου ,λεω δεν γαμεις παμε στου αγωνα.....13 λεπτα ,μασαζοχαηδεμα μετα μου λέει γυρνα βαζει κρεμα στο μουνι της και μου λεει τσιμπουκι με η χωρις....λεω τραβα μια μαλακια να τελιωνουμε

Η γκομενα συστυνεται για 29αρα αλλα χαλαρα ειναι 40 δεν εχει καμια  σχεση με την φωτο που δειχνει ειναι χοντρη ,με κοιλια και τρισαθλια φατσα με αριστα το 10 περνειι 2 λιαν εποιηκως

Καλη εβδομαδα σε ολους
Tυπε δεκτα ολα αυτα που λες αλλα απο τη στιγμη που δε σου αρεσε η γκομενα γιατι δεν εφυγες?

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306

Καλη εβδομαδα σε ολους
Έπρεπε να της ζητήσεις εσύ 50αρικο για να της κάτσεις  :grin:

spartans

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
4
Πόντοι
1
ε καλα ρε τυπε μην τρελενεσαι στην τελικη εμενα
δεν αρεσε ουτε τα φραγκα σου εφαγα και απλα σκαλωσα
και δεν εφυγα...στην τελικη δεν το συζηταω μαζι σου
την κριτικη μου κανω για τον εν λογω ίδρυμα..
τυπε φιλικα παντα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom