Ωραια η Μενια αλλα κορυφη η Μαρια!!!!!
Χρυσή εποχή τοτε, Μενια Μαρια Μαριάνα τρίο κόλαση!!!
Ωραια η Μενια αλλα κορυφη η Μαρια!!!!!
ΑΡΕ ΦΙΛΕ ΤΗ ΜΑΣ ΘΥΜΗΣΕΣ ΤΩΡΑ !!!! ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΓΓΕΛΑ , ΜΕΛΙΝΑ , ΔΑΝΑΗ , ΝΟΡΑ ,ΗΛΕΚΤΡΑ !!! ΝΟΜΙΖΩ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΙ Η ΕΥΑ ΚΑΝΑΝΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ !!! ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ !!!!Χρυσή εποχή τοτε, Μενια Μαρια Μαριάνα τρίο κόλαση!!!
ΤΟ ΚΑΒΛΑΚΙ Η ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ??? ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΚΑΝΑ ΜΑΤΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ???Αστέρια και οι 4!!!
ΤΟ ΚΑΒΛΑΚΙ Η ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ??? ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΚΑΝΑ ΜΑΤΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ???
Χρυσή εποχή τοτε, Μενια Μαρια Μαριάνα τρίο κόλαση!!!
To thread είναι καλό που δεν έχει ροή νέων και εντυπώσεων τον τελευταιο καιρό. Αγριεψαν τα πραγματα. Καλυτερα μια περίοδος χωρίς δημοσιεύσεις παρα μια περίοδος χωρίς μαγαζιάΤο θρεντ.σκέτη παρακμή
Καλές εποχές... Από τότε που πήγε ειδικά κοντά στο εμπορικό ο Βασίλης τα έσπαγε! Όμως ότι και να λέτε για μένα σαν την Δάφνη από την Μαριάνα δεν ήτανε καμία... Όπου και εάν ειναι και με οποίους από εδώ μέσα κάνει τα prive να ειναι καλά! Ανέβασε το πήχη πολυ ψηλά !Μη γράφεις με κεφαλαια γράμματα συνέχεια,κανόνας του σαιτ...
Ξέρω ότι η Μαγκυ μας διαβάζει, λαϊκή απαίτηση να φέρει πίσω την Νικολέτα γιατί το κενό είναι μεγάλοΤΟ ΚΑΒΛΑΚΙ Η ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ??? ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΚΑΝΑ ΜΑΤΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ???
* Θα σε παρακαλέσω να χρησιμοποιείς μικρούς χαρακτήρες, όπως αναγράφεται και στους κανόνες του forum
Συμφωνώ και επαυξάνω!! Να της κολλάει και ένσημα αν χρειάζεται!!Ξέρω ότι η Μαγκυ μας διαβάζει, λαϊκή απαίτηση να φέρει πίσω την Νικολέτα γιατί το κενό είναι μεγάλο
Άστο φίλε, πολύ γυφτος το αφεντικό, μόνο να τα παίρνει ξέρειΣυμφωνώ και επαυξάνω!! Να της κολλάει και ένσημα αν χρειάζεται!!
...και να κάνει και καμιά ανακαίνιση
...και να ρίξει τιμές ρίχνοντας το ποσοστό της
Θα κηρύξουμε αποχή από τις υπηρεσίες !!!
Tυπε δεκτα ολα αυτα που λες αλλα απο τη στιγμη που δε σου αρεσε η γκομενα γιατι δεν εφυγες?Oπως λεει και ο χαουζ σκετη παρακμα το θρεντ αλλα ποιο παρακμα τα ιδρύματα του λαδιου...
Την προηγουμενη βδομαδα μπαινω χρυση ευκαιρια...βλεπω την κλασικη αγγελια .... ΕΙΚΟΣΙΕΝΝΙΑΧΡΟΝΗ κούκλα σε περιμένει σε ένα όμορφο και κτλ κτλ
Λεω δεν γαμεις την εχει αλλαξει 100 φορες οχι πανω απο 40 να εισαι οχι δεν εισαι ....περνω τηλ μου λεει Κ.Τουμπα μετα την Κλεανθους
Ο χωρος στον ημιοροφο μια οικοδομης,στο δωματιο κρεβατι διπλό κανονικο,μου λεει θες απλο 40 η μασαζ 50??(απο οτι καταλαβατε μπουρδελο στα ανατολικα)λεω με μασαζ...μου λεει το μπανιο εκει....παω ντουζ φερνει πετσετα προσωπου ,λεω δεν γαμεις παμε στου αγωνα.....13 λεπτα ,μασαζοχαηδεμα μετα μου λέει γυρνα βαζει κρεμα στο μουνι της και μου λεει τσιμπουκι με η χωρις....λεω τραβα μια μαλακια να τελιωνουμε
Η γκομενα συστυνεται για 29αρα αλλα χαλαρα ειναι 40 δεν εχει καμια σχεση με την φωτο που δειχνει ειναι χοντρη ,με κοιλια και τρισαθλια φατσα με αριστα το 10 περνειι 2 λιαν εποιηκως
Αυτα δεν θα ξαναπροτιμηθει ποτε ομως....κριμα το 50ικο
Καλη εβδομαδα σε ολους
Έπρεπε να της ζητήσεις εσύ 50αρικο για να της κάτσειςOπως λεει και ο χαουζ σκετη παρακμα το θρεντ αλλα ποιο παρακμα τα ιδρύματα του λαδιου...
Την προηγουμενη βδομαδα μπαινω χρυση ευκαιρια...βλεπω την κλασικη αγγελια .... ΕΙΚΟΣΙΕΝΝΙΑΧΡΟΝΗ κούκλα σε περιμένει σε ένα όμορφο και κτλ κτλ
Λεω δεν γαμεις την εχει αλλαξει 100 φορες οχι πανω απο 40 να εισαι οχι δεν εισαι ....περνω τηλ μου λεει Κ.Τουμπα μετα την Κλεανθους
Ο χωρος στον ημιοροφο μια οικοδομης,στο δωματιο κρεβατι διπλό κανονικο,μου λεει θες απλο 40 η μασαζ 50??(απο οτι καταλαβατε μπουρδελο στα ανατολικα)λεω με μασαζ...μου λεει το μπανιο εκει....παω ντουζ φερνει πετσετα προσωπου ,λεω δεν γαμεις παμε στου αγωνα.....13 λεπτα ,μασαζοχαηδεμα μετα μου λέει γυρνα βαζει κρεμα στο μουνι της και μου λεει τσιμπουκι με η χωρις....λεω τραβα μια μαλακια να τελιωνουμε
Η γκομενα συστυνεται για 29αρα αλλα χαλαρα ειναι 40 δεν εχει καμια σχεση με την φωτο που δειχνει ειναι χοντρη ,με κοιλια και τρισαθλια φατσα με αριστα το 10 περνειι 2 λιαν εποιηκως
Αυτα δεν θα ξαναπροτιμηθει ποτε ομως....κριμα το 50ικο
Καλη εβδομαδα σε ολους
Tυπε δεκτα ολα αυτα που λες αλλα απο τη στιγμη που δε σου αρεσε η γκομενα γιατι δεν εφυγες?
Kαι επειδη ηταν μια τι εγινε δε σου αρεσει φευγεις δε σε υποχρεωνει καποιος να περασεις τυπεπιστευα οτι ειναι 2 κοπελες...αλλα ατύχησα