Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (6 μέλη και 46 επισκέπτες)

moulgio

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους . . . ξέρει κάνει το ρόστερ της Μαγγυς στην καμάρα ??

Babaroufis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
57
Πόντοι
0
Εχει να προτεινει κανεις τιποτα καλο για μασαζ με πιπα σε χωρο κοπελας; κατι προς ανατολικα η κεντρο για συχνες επισκεψεις. Καλα μου ακουγετε αυτη η αλεξια αλλα ειμαι 33 κ δε ξερω αν δεχτει... Κατι αξιολογο κανεις για χαλαρα πραγματα;

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.766
Πόντοι
38.177
Εχει να προτεινει κανεις τιποτα καλο για μασαζ με πιπα σε χωρο κοπελας; κατι προς ανατολικα η κεντρο για συχνες επισκεψεις. Καλα μου ακουγετε αυτη η αλεξια αλλα ειμαι 33 κ δε ξερω αν δεχτει... Κατι αξιολογο κανεις για χαλαρα πραγματα;

Αριστοτελους,δεύτερος οροφος,γραφείο 208!!!

loveforyour69

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
117
Πόντοι
1
σχετικα με την Αλεξια,την εχω επισκευτει.ο χορος δεν ειναι χαλια οπως αναφερθηκε απλα ειναι λιτος,υπηρεσιες ανω του μετριου με σχετικη ανεση χρονου.απο τις καλυτερες  :pipa2: με τελειωμα στο στωμα.29 ετων πρεπει να ηταν πριν αρκετα χρονια χωρις ομως να υπαρχει καποιο προβλημα με την εμφανιση της γενικα ειναι ενα κλασικο παραδηγμα της Ρουμανικης σχολης.για να σας δεχθει εχει ενα δικο της κολπο για face control που οπως μου ειπε ειμουν ο πρωτος που το καταλαβε  :grin: απο μερια μου θα υπαρχουν και αλλες επισκεψεις
αυτα προμοτορας δεν ειμαι απλα αναφερω οτι ειδα και τις εντυπωσεις που πηρα απο τη συνευρεση  :wanker:
Και εγω που τηλεφώνησα μου είχε πει δεν ισχύει η αγγελία, κανένα πρόβλημα, δεν θα παρακαλάμε για να πληρώσουμε

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Ο ένας ζητάει βοήθεια απο αγνώστους να παει σε κρυφό , ουτε καν πριβέ, μασατζιδικο
Ο άλλος ενοχλείται απο το εύστοχο σχόλιο του αζαζελ...

Ψιτ...
Για κάτι πονηρουληδες σαν και σας κλείνουν μαγαζιά , σπίτια και τραβιουνται άνθρωποι στα δικαστήρια...

Οποίος βοηθήσει έναν άγνωστο του ίντερνετ και τον βάλει σε μαγαζί είναι μεγάλος μλκς...
Τα πραγματα σοβαρεψαν

Τουλαχιστον για λίγο καιρό ας κρατήσουμε χαμηλούς τόνους.
Και αν παρεξηγήθηκε κανεις , ξυδακι

katalanos3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2010
Like
1.416
Πόντοι
206
Και εγω που τηλεφώνησα μου είχε πει δεν ισχύει η αγγελία, κανένα πρόβλημα, δεν θα παρακαλάμε για να πληρώσουμε

Μια από τα ίδια κι εγώ.
Θεωρώ ότι η συγκεκριμένη δουλεύει με πελάτες που τους ξέρει και για να σε δεχθεί πρέπει να είσαι συστημένος από κάποιον που τον εμπιστεύεται. Αυτό λίγο-πολύ ισχύει με όλες τις κοπέλες που είναι ανεξάρτητες.
Με άλλα λόγια, αν δεν έχεις άκρες δύσκολα πηδάς.  :cheesy:

loveforyour69

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
117
Πόντοι
1
Μια από τα ίδια κι εγώ.
Θεωρώ ότι η συγκεκριμένη δουλεύει με πελάτες που τους ξέρει και για να σε δεχθεί πρέπει να είσαι συστημένος από κάποιον που τον εμπιστεύεται. Αυτό λίγο-πολύ ισχύει με όλες τις κοπέλες που είναι ανεξάρτητες.
Δεν πειράζει, ας πηδάν αυτοί που έχουν άκρες

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Μια από τα ίδια κι εγώ.
ρε φιλε μη χαλιεσαι παιζουν και στουντιο αν ειναι για πηδημα

katalanos3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2010
Like
1.416
Πόντοι
206

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Δε χαλιέμαι man, κανένα πρόβλημα.
Και φυσικά παίζουν και στούντιο αλλά κι εκεί, κατά τη γνώμη μου, λίγες είναι οι αξιόλογες περιπτώσεις.
προφανώς....αλλα εκει ειναι ΄΄αμεσα προσεγγισιμες ΄΄  ;)

katalanos3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2010
Like
1.416
Πόντοι
206

SaintOVA

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
141
Πόντοι
291
Δεν έχεις άδικο. Απλά προτιμώ τη φάση "call girl" και δεν βλέπω να υπάρχει κάποια αξιόλογη περίπτωση
(σε αντίθεση με το πρόσφατο παρελθόν).

Και δεν πας ρε τυπε να πετάξεις δυο τρία κατοσταρικα σε μια άγνωστη στον δρόμο σε δώρα και γούστα να την κανείς προσωπικό σου πουτανακι! Διαφορετικά ανοίξτε τις αγγελίας στις εφημερίδες και παλεψτε με τα μασατζιδικα εκεί, σιγά σιγα θα βγάλετε την άκρη. Μην ξεχνάτε να ενημερώνετε και εδώ που και που..

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.766
Πόντοι
38.177
τι να πω εγω τωρα.... ευχαριστω.... πολυ αστειο θα ελεγα...

Ηταν οντος αστειο τυπε,αλλα δεν μπορει να εισαι μελος εδω μεσα απο το 2005 και μονο να ζητας!!!
Εγραψες οτι πηγες με δυο κοπελες του χωρου αλλα τα γραφομενα σου χαθηκαν μεσα στα υπολοιπα σχολια,ουτε τον κοπο να γραψεις μια κριτικη!!!

Συγνωμη αλλα ορισμενοι ειστε παρτακιδες εδω μεσα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom