You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (6 μέλη και 46 επισκέπτες)
Akarnan
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 861
- Πόντοι
- 96
Καλησπέρα σε όλους . . . ξέρει κάνει το ρόστερ της Μαγγυς στην καμάρα ??
1. Σιλβή
2. Κάτια
3. Λίνα
4. Δέσποινα
Babaroufis
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 57
- Πόντοι
- 0
Εχει να προτεινει κανεις τιποτα καλο για μασαζ με πιπα σε χωρο κοπελας; κατι προς ανατολικα η κεντρο για συχνες επισκεψεις. Καλα μου ακουγετε αυτη η αλεξια αλλα ειμαι 33 κ δε ξερω αν δεχτει... Κατι αξιολογο κανεις για χαλαρα πραγματα;
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 218
- Like
- 17.766
- Πόντοι
- 38.177
Εχει να προτεινει κανεις τιποτα καλο για μασαζ με πιπα σε χωρο κοπελας; κατι προς ανατολικα η κεντρο για συχνες επισκεψεις. Καλα μου ακουγετε αυτη η αλεξια αλλα ειμαι 33 κ δε ξερω αν δεχτει... Κατι αξιολογο κανεις για χαλαρα πραγματα;
Αριστοτελους,δεύτερος οροφος,γραφείο 208!!!
psix_fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 478
- Πόντοι
- 36
Αστέρια και οι 4!!!1. Σιλβή
2. Κάτια
3. Λίνα
4. Δέσποινα
Επισκέπτης
που τις βρισκουμε?οδο?
miloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.499
- Πόντοι
- 216
Πως πας; Με τηλέφωνο απλά; Που το βρήσκω;Αστέρια και οι 4!!!
Πως πας; Με τηλέφωνο απλά; Που το βρήσκω;
χαχαχααχαχαχαχ.....azazel θα απαντησεις??
Babaroufis
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 57
- Πόντοι
- 0
τι να πω εγω τωρα.... ευχαριστω.... πολυ αστειο θα ελεγα...
loveforyour69
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 117
- Πόντοι
- 1
Και εγω που τηλεφώνησα μου είχε πει δεν ισχύει η αγγελία, κανένα πρόβλημα, δεν θα παρακαλάμε για να πληρώσουμεσχετικα με την Αλεξια,την εχω επισκευτει.ο χορος δεν ειναι χαλια οπως αναφερθηκε απλα ειναι λιτος,υπηρεσιες ανω του μετριου με σχετικη ανεση χρονου.απο τις καλυτερες με τελειωμα στο στωμα.29 ετων πρεπει να ηταν πριν αρκετα χρονια χωρις ομως να υπαρχει καποιο προβλημα με την εμφανιση της γενικα ειναι ενα κλασικο παραδηγμα της Ρουμανικης σχολης.για να σας δεχθει εχει ενα δικο της κολπο για face control που οπως μου ειπε ειμουν ο πρωτος που το καταλαβε απο μερια μου θα υπαρχουν και αλλες επισκεψεις
αυτα προμοτορας δεν ειμαι απλα αναφερω οτι ειδα και τις εντυπωσεις που πηρα απο τη συνευρεση
FILOXENOUMENOS
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 4.387
Ο ένας ζητάει βοήθεια απο αγνώστους να παει σε κρυφό , ουτε καν πριβέ, μασατζιδικο
Ο άλλος ενοχλείται απο το εύστοχο σχόλιο του αζαζελ...
Ψιτ...
Για κάτι πονηρουληδες σαν και σας κλείνουν μαγαζιά , σπίτια και τραβιουνται άνθρωποι στα δικαστήρια...
Οποίος βοηθήσει έναν άγνωστο του ίντερνετ και τον βάλει σε μαγαζί είναι μεγάλος μλκς...
Τα πραγματα σοβαρεψαν
Τουλαχιστον για λίγο καιρό ας κρατήσουμε χαμηλούς τόνους.
Και αν παρεξηγήθηκε κανεις , ξυδακι
Ο άλλος ενοχλείται απο το εύστοχο σχόλιο του αζαζελ...
Ψιτ...
Για κάτι πονηρουληδες σαν και σας κλείνουν μαγαζιά , σπίτια και τραβιουνται άνθρωποι στα δικαστήρια...
Οποίος βοηθήσει έναν άγνωστο του ίντερνετ και τον βάλει σε μαγαζί είναι μεγάλος μλκς...
Τα πραγματα σοβαρεψαν
Τουλαχιστον για λίγο καιρό ας κρατήσουμε χαμηλούς τόνους.
Και αν παρεξηγήθηκε κανεις , ξυδακι
katalanos3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2010
- Like
- 1.416
- Πόντοι
- 206
Και εγω που τηλεφώνησα μου είχε πει δεν ισχύει η αγγελία, κανένα πρόβλημα, δεν θα παρακαλάμε για να πληρώσουμε
Μια από τα ίδια κι εγώ.
Θεωρώ ότι η συγκεκριμένη δουλεύει με πελάτες που τους ξέρει και για να σε δεχθεί πρέπει να είσαι συστημένος από κάποιον που τον εμπιστεύεται. Αυτό λίγο-πολύ ισχύει με όλες τις κοπέλες που είναι ανεξάρτητες.
Με άλλα λόγια, αν δεν έχεις άκρες δύσκολα πηδάς.
loveforyour69
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 117
- Πόντοι
- 1
Δεν πειράζει, ας πηδάν αυτοί που έχουν άκρεςΜια από τα ίδια κι εγώ.
Θεωρώ ότι η συγκεκριμένη δουλεύει με πελάτες που τους ξέρει και για να σε δεχθεί πρέπει να είσαι συστημένος από κάποιον που τον εμπιστεύεται. Αυτό λίγο-πολύ ισχύει με όλες τις κοπέλες που είναι ανεξάρτητες.
kostakios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.591
- Πόντοι
- 2.606
ρε φιλε μη χαλιεσαι παιζουν και στουντιο αν ειναι για πηδημαΜια από τα ίδια κι εγώ.
katalanos3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2010
- Like
- 1.416
- Πόντοι
- 206
Δε χαλιέμαι man, κανένα πρόβλημα.ρε φιλε μη χαλιεσαι παιζουν και στουντιο αν ειναι για πηδημα
Και φυσικά παίζουν και στούντιο αλλά κι εκεί, κατά τη γνώμη μου, λίγες είναι οι αξιόλογες περιπτώσεις.
kostakios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.591
- Πόντοι
- 2.606
προφανώς....αλλα εκει ειναι ΄΄αμεσα προσεγγισιμες ΄΄ ;)Δε χαλιέμαι man, κανένα πρόβλημα.
Και φυσικά παίζουν και στούντιο αλλά κι εκεί, κατά τη γνώμη μου, λίγες είναι οι αξιόλογες περιπτώσεις.
katalanos3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2010
- Like
- 1.416
- Πόντοι
- 206
Δεν έχεις άδικο. Απλά προτιμώ τη φάση "call girl" και δεν βλέπω να υπάρχει κάποια αξιόλογη περίπτωσηπροφανώς....αλλα εκει ειναι ΄΄αμεσα προσεγγισιμες ΄΄ ;)
(σε αντίθεση με το πρόσφατο παρελθόν).
akismouse
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
Ελενα1. Σιλβή
2. Κάτια
3. Λίνα
4. Δέσποινα
SaintOVA
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 14
- Like
- 141
- Πόντοι
- 291
Δεν έχεις άδικο. Απλά προτιμώ τη φάση "call girl" και δεν βλέπω να υπάρχει κάποια αξιόλογη περίπτωση
(σε αντίθεση με το πρόσφατο παρελθόν).
Και δεν πας ρε τυπε να πετάξεις δυο τρία κατοσταρικα σε μια άγνωστη στον δρόμο σε δώρα και γούστα να την κανείς προσωπικό σου πουτανακι! Διαφορετικά ανοίξτε τις αγγελίας στις εφημερίδες και παλεψτε με τα μασατζιδικα εκεί, σιγά σιγα θα βγάλετε την άκρη. Μην ξεχνάτε να ενημερώνετε και εδώ που και που..
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 218
- Like
- 17.766
- Πόντοι
- 38.177
τι να πω εγω τωρα.... ευχαριστω.... πολυ αστειο θα ελεγα...
Ηταν οντος αστειο τυπε,αλλα δεν μπορει να εισαι μελος εδω μεσα απο το 2005 και μονο να ζητας!!!
Εγραψες οτι πηγες με δυο κοπελες του χωρου αλλα τα γραφομενα σου χαθηκαν μεσα στα υπολοιπα σχολια,ουτε τον κοπο να γραψεις μια κριτικη!!!
Συγνωμη αλλα ορισμενοι ειστε παρτακιδες εδω μεσα