Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (4 μέλη και 28 επισκέπτες)

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Ο χώρος του μασάζ δέχεται σφοδρή επιθεση απο αστυνομία ΙΚΑ και ΣΔΟΕ τις τελευταίες μέρες .
Καλό είναι να προσέχουμε ιδιαίτερα τι γράφουμε εδώ. Και ΝΑΙ  , τα στρουμφάκια χρησιμοποιούν πληροφορίες και από εδώ.
Μη μεσολαβειτε για να έχουν άγνωστοι πρόσβαση σε πριβέ μαγαζιά.
Μη γράφετε πολλές λεπτομέρειες.
Λιγα λογια και καλά.

Προσέχουμε για να έχουμε

asimenio_alogo

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2013
Like
140
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδες
Με τα venus spa τι γινεται ολο πετσετα πεφτει στο μασαζ και μπηκε νεα υπηρεσια στοματικο και εκτονωση με 60 και 50 ευρω αντιστοιχα κανενα καλο μωρο παιζει για μασαζακι :wanker:

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Εσύ μαλλον τώρα μας τρολαρεις...

Με 2,5 μηνύματα ζητάς πληροφορίες για κάτι παραπανω???

Το ξαναλεω...
Προσοχή σε οτι λέμε και σε ποιον το λεμε

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Και επειδή τώρα διάβασα τα λιγα μηνύματα σου , ή αφελής είσαι η μπατσος...

Και θα είναι βλάκας όποιος σου δώσει πληροφορίες τέτοιες μέρες...

geo_2007

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2007
Κριτικές
5
Like
106
Πόντοι
1

ikonst

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Like
14
Πόντοι
1
αυτα τα λεει η ιδια πες μας κ συ τι γνωμη σου

πως ειναι κ τι κανει οσο για την ηλικια για να λεει 29 θα ειναι 35αρα
ναι σιγουρα δεν ειναι 25 απλα αναφερω τα στοιχεια ακριβως της αγγελιας για καποιον που  ενδιαφερετε και θελει να γκουγκλαρι ετσι ωστε να βρει το τηλ. της ευκολα στο ιντερνετ,η προσβαση ειναι ελευθερη για ολους….και οπως λεει ο FILOXENOYMENOS λιγα λογια και καλα εγω παντως θα ξαναπηγαινα

Εγγρ.
29 Νοε 2013
Like
15.365
Καλησπέρα σε όλους ήθελα να ενημερώσω ότι επειδή την ΑΛΕΞΙΑ την ξέρω και πολύ καλα μαλιστα ειναι μια κοπέλα που εκτιμάει και σέβεται τα λεφτά που παίρνει δεν θα κλάψει κανενα σας τα λεφτά σας και οσο για τα 40+ είναι για τους πελάτες η συγκεκριμένη κοπελα ειναι 29 στα 30.

geo_2007

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2007
Κριτικές
5
Like
106
Πόντοι
1
Ρε αζαζελ τον εφαγες το παιδι.  :grin:
Μιλφακι κοντα στα 40 και περνει κ ενα 40. Για την ολοκληρωμενη πραξη.
Εμφανισιακα καλη ειναι χωρις να εχει κατι ασχημο πανω της.
Εγω που ειμαι μικροτερος με δέχτηκε και το 45 το εχει βαλει λεει γιατι δεν τις αρεσουν οι μικροί.
Χωρος ειναι λιγο αθλιος καναπες κρεβατι σε ενα ημιυπόγειο στο υψος. Παπαφης με κατσιμιδι.
Δεν εκλαψα τα 40 δαχτυλα δεχετε γλωσσοφιλα δινει ειναι μια καλουτσικη περηπτωση απλα ο χωρος ειναι λιγο χαλια με μπαλοντιβανο.
Κωλο δεν κανει να ξερετε.
Απλα δεν ειναι κατι που θα ξαναπηγενα λογω το οτι δεν εχει μαγαλο στήθος κ δεν δινει κουλουρι.
Κατα τααλλα δεν κλαις τα 40.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Kοιταξτε σχετικα με την Αλεξια η κυρια ειναι επιλεκτικη απ οτι καταλαβα γιατι αν και πηγαν 30αρηδες και 35αρηδες εμενα με πιστολιασε 

Εγγρ.
29 Νοε 2013
Like
15.365
Ματάκια μου η κοπέλα εχει μετακομίζει απο εκεί και ο καινούριος χορός ειναι καταπληκτικός το ξέρω επειδή πριν το Πάσχα ήμουν και εγώ εκεί και το ξανα λεω ειναι 29 στα 30 η κοπέλα και να πω και κατι άλλο ειναι και γάμο τα μουνια σκέτη καβλα...

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Καλησπέρα σε όλους ήθελα να ενημερώσω ότι επειδή την ΑΛΕΞΙΑ την ξέρω και πολύ καλα μαλιστα ειναι μια κοπέλα που εκτιμάει και σέβεται τα λεφτά που παίρνει δεν θα κλάψει κανενα σας τα λεφτά σας και οσο για τα 40+ είναι για τους πελάτες η συγκεκριμένη κοπελα ειναι 29 στα 30.
Απο τη στιγμη που η ματμαζελ ειναι επιλεκτικη αλλους 30αρηδες τους παιρνει και αλλους οχι δε μπορουμε να επιβεβαιωσουμε αυτα που λες

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Ματάκια μου η κοπέλα εχει μετακομίζει απο εκεί και ο καινούριος χορός ειναι καταπληκτικός το ξέρω επειδή πριν το Πάσχα ήμουν και εγώ εκεί και το ξανα λεω ειναι 29 στα 30 η κοπέλα και να πω και κατι άλλο ειναι και γάμο τα μουνια σκέτη καβλα...
Κουκλα μου απο τη στιγμη που ειναι επιλεκτικη αλλους τους παιρνει και αλλους οχι δεν μπορω να το επιβεβαιωσω αυτο που λες την πηρα και με πιστολιασε και καλα για κυριους ανω των 45 και παπαριες ενω φιλος μου και μελος εδω 30+ εχει παει και μου την προτεινε αυτος

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177

Πες μας δυο λογια και για σενα  :grin:

Εγγρ.
29 Νοε 2013
Like
15.365
Όταν πήρες τηλ τότες μπορούσες να την πεις ότι εισαι απο τον τάδε, η κοπέλα απλά προσέχει και επίσης θέλει να κάνει ενα πελατολόγιο με σοβαρούς ανθρώπους δεν βρίσκω κάτι το κακό σε αυτό. Και όσο για μένα οταν έρθω πάλι καλαμάρια θα σας ειδοποιήσω.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Όταν πήρες τηλ τότες μπορούσες να την πεις ότι εισαι απο τον τάδε, η κοπέλα απλά προσέχει και επίσης θέλει να κάνει ενα πελατολόγιο με σοβαρούς ανθρώπους δεν βρίσκω κάτι το κακό σε αυτό. Και όσο για μένα οταν έρθω πάλι καλαμάρια θα σας ειδοποιήσω.
Ενω δηλαδη δε μπορει να παει μπατσος σε εκεινη την ηλικια μυστικος προσεχει λεει  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
σχετικα με την Αλεξια,την εχω επισκευτει.ο χορος δεν ειναι χαλια οπως αναφερθηκε απλα ειναι λιτος,υπηρεσιες ανω του μετριου με σχετικη ανεση χρονου.απο τις καλυτερες  :pipa2: με τελειωμα στο στωμα.29 ετων πρεπει να ηταν πριν αρκετα χρονια χωρις ομως να υπαρχει καποιο προβλημα με την εμφανιση της γενικα ειναι ενα κλασικο παραδηγμα της Ρουμανικης σχολης.για να σας δεχθει εχει ενα δικο της κολπο για face control που οπως μου ειπε ειμουν ο πρωτος που το καταλαβε  :grin: απο μερια μου θα υπαρχουν και αλλες επισκεψεις
αυτα προμοτορας δεν ειμαι απλα αναφερω οτι ειδα και τις εντυπωσεις που πηρα απο τη συνευρεση  :wanker:

Robyman82

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2011
Like
76
Πόντοι
1
σχετικα με την Αλεξια,την εχω επισκευτει.ο χορος δεν ειναι χαλια οπως αναφερθηκε απλα ειναι λιτος,υπηρεσιες ανω του μετριου με σχετικη ανεση χρονου.απο τις καλυτερες  :pipa2: με τελειωμα στο στωμα.29 ετων πρεπει να ηταν πριν αρκετα χρονια χωρις ομως να υπαρχει καποιο προβλημα με την εμφανιση της γενικα ειναι ενα κλασικο παραδηγμα της Ρουμανικης σχολης.για να σας δεχθει εχει ενα δικο της κολπο για face control που οπως μου ειπε ειμουν ο πρωτος που το καταλαβε  :grin: απο μερια μου θα υπαρχουν και αλλες επισκεψεις
αυτα προμοτορας δεν ειμαι απλα αναφερω οτι ειδα και τις εντυπωσεις που πηρα απο τη συνευρεση  :wanker:
Εγώ πάντως που τηλεφώνησα δεν με άφησε λόγω ηλικίας και είμαι 34.. :(
Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει, καλώς

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
Εγώ πάντως που τηλεφώνησα δεν με άφησε λόγω ηλικίας και είμαι 34.. :(
Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει, καλώς
εγω παντως θα ηθελα πολυ να ημουν 34 και ας μη πηγενα ποτε με την Αλεξια  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom