Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (2 μέλη και 24 επισκέπτες)

aris73

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2016
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας φιλοι μου κι εγω ειμαι χρονια στο χωρο αλλα τωρα εκανα λογαριασμο , παραλογο , τωρα που εχει ξεραιλα χαχα

εχω χασει κι εγω το τηλ των κοριτσιων τι εγινε ξαναγυρισαν?

aris73

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2016
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας φιλοι μου κι εγω ειμαι χρονια στο χωρο αλλα τωρα εκανα λογαριασμο , παραλογο , τωρα που εχει ξεραιλα χαχα

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.695
Πόντοι
38.177
Το Bodyfree είναι άξιον απορίας πως καταφέρνει και την βγάζει καθαρή τόσα χρόνια με όλους τους ελέγχους που γίνονται ειδικά όταν είναι τόσο εύκολα προσβάσιμο! Μπάρμπα στην ΕΥΠ έχει ο τύπος?  :2funny:

Απλα εχει καλες 'σχέσεις' με το σχολικό!!!

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.460
Πόντοι
34.538
Το Bodyfree είναι άξιον απορίας πως καταφέρνει και την βγάζει καθαρή τόσα χρόνια με όλους τους ελέγχους που γίνονται ειδικά όταν είναι τόσο εύκολα προσβάσιμο! Μπάρμπα στην ΕΥΠ έχει ο τύπος?  :2funny:
Τα εχει φαει και αυτος τα πεσιματα του κατα καιρους....

anastasisgeorgiou

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2016
Like
0
Πόντοι
0
Ο νικος θεωρείται ευεργετης της ελληνικής αστυνομίας στο Μέγαρο υπάρχει το ονομά του στην πλακέτα με τους πρώην Διοικητές της Ασφάλειας

anastasisgeorgiou

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2016
Like
0
Πόντοι
0
Ηταν τυχερός που πέθανε νέος ο ξάδερφος του ο πέτρος και πήρε αυτός την επιχείρηση γιατί εκείνος ήταν ο κάπταιν και αυτός δευτεράτζα.
Το 1995  έβγαλα μια γκομενα εκει μεσα μου είπε από τα 35.000 που κόστιζε τότε το ολοκληρωμένο πρόγραμμα αυτός κρατούσε τα 28 και αυτή τα 7 επειδή ελεγε πλήρωνε πολλά στην ασφάλεια και σε χαρτιά υγείας σαμπουαν και νερό.Καλα λενε οι γκει είναι πανεξυπνοι σε όλες τις δουλιες και μεις τους χλευαζουμε

Robyman82

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2011
Like
76
Πόντοι
1
Να ενημερώσω και γω με τη σειρά μου, αυτό το καιρό πέρασα απο Έλενα/Βάσια, με νέο χώρο πλέον, και νέες κοπέλες (2 συγκεκριμένα οι νέες κοπέλες). Βαλέρια ψηλή ξανθιά εντυπωσιακή ουκρανεζα, βυζι έτσι κι έτσι, Χριστινα ξανθιά ωραίο σώμα ελληνίδα μετρίου αναστήματος βυζι σχεδόν ανύπαρκτο αλλα κωλος κόλαση, Μαργαρίτα  (η μια καινούρια) ψηλή άλογο κούρσας μιλφονι μελαχροινή ελληνίδα με ωραία βυζακια και κωλο, και μια ακόμη  ξανθιά αλλοδαπή (η δεύτερη καινούρια) της οποιας το όνομα δε θυμάμαι αλλα αδιάφορη. Πέρασα με Μαργαρίτα και έμεινα ευχαριστημένος  :pipa1: καλή, και στο  :knockinb: ακόμα καλύτερη. Σε γενικές γραμμές αρκετά ευχαριστημένος, απο τιμες μειώθηκαν αλλα πάλι υψηλές για την εποχή.
Η Χριστίνα που λες ήταν και πριν κανά χρόνο στο ίδιο μαγαζί? Καστανή με ωραίο σώμα 35άρα?
Από τιμές?

Babaroufis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
57
Πόντοι
0
τελικα αξιζει να παει κανεις εκει ? η θα φυγουμε αλυσοδεμένοι? με μπερδεψατε :O

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.695
Πόντοι
38.177
τελικα αξιζει να παει κανεις εκει ? η θα φυγουμε αλυσοδεμένοι? με μπερδεψατε :O

Τύπε η τιμη ειναι 100€ πας βλέπεις και αμα δε σου αρεσει κατι φεύγεις,ειναι απλα τα πράγματα.

anastasisgeorgiou

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2016
Like
0
Πόντοι
0
Το ΕΥΖΗΝ  έκλεισε  μάλλον.Το  νούμερο λέει δεν  αντιστοιχεί σε συνδρομητή.Εκτός αν μεταφερθηκε κάπου κρυφα δεν το γνωρίζω.
Τελυεταία  είχα δει μια Ρένα μελαχροινη,ωραίο μουνί και βουρ  στο ψητό χωρίς  πολλά πολλά.80 ο λογαριασμός αλλά ωραίο ελληνικό μωρό.

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387

Εσύ εχεις πλάκα...
Ρέκορντμαν στα πεσιματα ειναι

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
καλημέρα επειδή με τη συγκεκριμένη είχα εκνευριστεί όταν έπαιρνε τηλέφωνα στα καλά καθούμενα για να μας ενημερώσει για νεα κοπέλα το διέγραψα. Θα σου ήταν εύκολο να μου το στείλεις? ευχαριστώ
Η έτερη χαζοβιολα είναι με τα τηλέφωνα
Η νίκη

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.460
Πόντοι
34.538
Ποτε δε σβηνουμε τηλ απο μασατζιδικα η πουτανες....νομος...
Τωρα ξεκινηστε απο την αρχη...

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.087
Πόντοι
2.356
Ποτε δε σβηνουμε τηλ απο μασατζιδικα η πουτανες....νομος...
Τωρα ξεκινηστε απο την αρχη...
 :thumbsup: :thumbsup: :2funny: :2funny: :2funny:

κ με το που σβηνεις το τηλ σταματανε αυτοματα να παιρνουν??

ωραιο αυτο μ αρεσε  

pa2004

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
όντως ρε παιδια με το που το έσβησα τηλέφωνα γιοκ  :cheesy:  :uglystupid:

α ξέχασα και μια ενημέρωση. Επίσκεψη Μαριάννα πριν περίπου 2 εβδομάδες πέρασα με την Αλεξάνδρα. Αρκετά καλή περίπτωση για τους milfakides, πολύ καλή  :pipa1: συνέχεια όπως γουστάρεις και  :pipa3:. Το καλύτερο απ' όλα? μασαζ μετά την ολοκλήρωση του γύρου. Πάντως προσωπικά δεν θα ξαναπεράσω γιατί είμαι κυρίως πιπινολάτρης
αναμένω οποιος θέλει να βοηθήσει με το τηλέφωνο της Νίκης Δωδεκανήσου σε pm, ευχαριστώ

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.087
Πόντοι
2.356
α ξέχασα και μια ενημέρωση. Επίσκεψη Μαριάννα πριν περίπου 2 εβδομάδες πέρασα με την Αλεξάνδρα. Αρκετά καλή περίπτωση για τους milfakides, πολύ καλή  :pipa1: συνέχεια όπως γουστάρεις και  :pipa3:. Το καλύτερο απ' όλα? μασαζ μετά την ολοκλήρωση του γύρου. Πάντως προσωπικά δεν θα ξαναπεράσω γιατί είμαι κυρίως πιπινολάτρης
αναμένω οποιος θέλει να βοηθήσει με το τηλέφωνο της Νίκης Δωδεκανήσου σε pm, ευχαριστώ
κατερινα  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom