Γεια σας φιλοι μου κι εγω ειμαι χρονια στο χωρο αλλα τωρα εκανα λογαριασμο , παραλογο , τωρα που εχει ξεραιλα χαχα
εχω χασει κι εγω το τηλ των κοριτσιων τι εγινε ξαναγυρισαν?
Γεια σας φιλοι μου κι εγω ειμαι χρονια στο χωρο αλλα τωρα εκανα λογαριασμο , παραλογο , τωρα που εχει ξεραιλα χαχα
Το Bodyfree είναι άξιον απορίας πως καταφέρνει και την βγάζει καθαρή τόσα χρόνια με όλους τους ελέγχους που γίνονται ειδικά όταν είναι τόσο εύκολα προσβάσιμο! Μπάρμπα στην ΕΥΠ έχει ο τύπος?
Τα εχει φαει και αυτος τα πεσιματα του κατα καιρους....Το Bodyfree είναι άξιον απορίας πως καταφέρνει και την βγάζει καθαρή τόσα χρόνια με όλους τους ελέγχους που γίνονται ειδικά όταν είναι τόσο εύκολα προσβάσιμο! Μπάρμπα στην ΕΥΠ έχει ο τύπος?
Η Χριστίνα που λες ήταν και πριν κανά χρόνο στο ίδιο μαγαζί? Καστανή με ωραίο σώμα 35άρα?Να ενημερώσω και γω με τη σειρά μου, αυτό το καιρό πέρασα απο Έλενα/Βάσια, με νέο χώρο πλέον, και νέες κοπέλες (2 συγκεκριμένα οι νέες κοπέλες). Βαλέρια ψηλή ξανθιά εντυπωσιακή ουκρανεζα, βυζι έτσι κι έτσι, Χριστινα ξανθιά ωραίο σώμα ελληνίδα μετρίου αναστήματος βυζι σχεδόν ανύπαρκτο αλλα κωλος κόλαση, Μαργαρίτα (η μια καινούρια) ψηλή άλογο κούρσας μιλφονι μελαχροινή ελληνίδα με ωραία βυζακια και κωλο, και μια ακόμη ξανθιά αλλοδαπή (η δεύτερη καινούρια) της οποιας το όνομα δε θυμάμαι αλλα αδιάφορη. Πέρασα με Μαργαρίτα και έμεινα ευχαριστημένος καλή, και στο ακόμα καλύτερη. Σε γενικές γραμμές αρκετά ευχαριστημένος, απο τιμες μειώθηκαν αλλα πάλι υψηλές για την εποχή.
τελικα αξιζει να παει κανεις εκει ? η θα φυγουμε αλυσοδεμένοι? με μπερδεψατε
Το Bodyfree είναι άξιον απορίας πως καταφέρνει και την βγάζει καθαρή τόσα χρόνια με όλους τους ελέγχους που γίνονται ειδικά όταν είναι τόσο εύκολα προσβάσιμο! Μπάρμπα στην ΕΥΠ έχει ο τύπος?
Η έτερη χαζοβιολα είναι με τα τηλέφωνακαλημέρα επειδή με τη συγκεκριμένη είχα εκνευριστεί όταν έπαιρνε τηλέφωνα στα καλά καθούμενα για να μας ενημερώσει για νεα κοπέλα το διέγραψα. Θα σου ήταν εύκολο να μου το στείλεις? ευχαριστώ
Εσύ εχεις πλάκα...
Ρέκορντμαν στα πεσιματα ειναι
Στειλτε ρε παιδια pm τα τηλ τα σβησαμε γιατι εστελνε μνμ αυτη , τι εγινε ξανασυνεργαστηκαν?Η έτερη χαζοβιολα είναι με τα τηλέφωνα
Η νίκη
Ποτε δε σβηνουμε τηλ απο μασατζιδικα η πουτανες....νομος...
Τωρα ξεκινηστε απο την αρχη...
Ναι είναι ένας νέος interactive τρόπος διαγραφής..
κ με το που σβηνεις το τηλ σταματανε αυτοματα να παιρνουν??
ωραιο αυτο μ αρεσε
κ με το που σβηνεις το τηλ σταματανε αυτοματα να παιρνουν??
ωραιο αυτο μ αρεσε
όντως ρε παιδια με το που το έσβησα τηλέφωνα γιοκ
κατερινα ;)α ξέχασα και μια ενημέρωση. Επίσκεψη Μαριάννα πριν περίπου 2 εβδομάδες πέρασα με την Αλεξάνδρα. Αρκετά καλή περίπτωση για τους milfakides, πολύ καλή συνέχεια όπως γουστάρεις και . Το καλύτερο απ' όλα? μασαζ μετά την ολοκλήρωση του γύρου. Πάντως προσωπικά δεν θα ξαναπεράσω γιατί είμαι κυρίως πιπινολάτρης
αναμένω οποιος θέλει να βοηθήσει με το τηλέφωνο της Νίκης Δωδεκανήσου σε pm, ευχαριστώ