anastasisgeorgiou
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
κατερινα ;)
Πολύ καλή.Αλλά κορυφαία η Ίνα η ρωσίδα.ΜΙΛΦ ακούραστο.Και εμφάνιση και άνεση που έλεγε η διαφήμιση.Δυστυχώς έρχεται πού και που στην πόλη και το μαγαζί.
κατερινα ;)
ειναι πριβε δυστυχως οποτε δε θα βρεις τπτ στο ιντερνετΚαλησπέρα μάγκες!! Το ΜΑΡΙΑΝΑ που βρίσκεται σε ποια διευθυνση; Υπάρχει κανένα site με φώτο που να δείχνουν τις κοπέλες;
0κατερινα ;)
0
Αν μπορουσες ρε φιλε pa2004 στειλε ενα pm oσον αφορα το τηλ , να σαι καλα!
Επιστρεφοντας στην μαμα πατριδα μετα απο 1 χρονο στο εξωτερικο, αποφασισα να τιμησω τα αγαθα της πατρογονικης γης.
Επελεξα το Μεταξα λογω της πλησιεστερης τοποθεσιας του απο την βαση μου. Κατοπιν τηλεφωνικης συννενοησης εμαθα τιμες και ωραριο καθως επισης η υπευθυνη μου υποσχεθηκε 7 κοριτσια διαθεσιμα.
Οταν εφτασα με υποδεχτηκε μια ευγενικη (αλλα καπως χοντρη) παρουσια και με οδηγησε σε ενα απο τα δωματια, οπου επανελαβε τις τιμες των προγραμματων, οι οποιες εχουν ως καθεξης:
40 ντυμενο , 50 γυμνο , 70 και αλλα.
Αποφασισα να ξεκινησω απο τα βασικα και διαλεξα το πρωτο προγραμμα. Κορασιδες διαθεσιμες 3, ομως φανερα ευτροφες για τα γουστα μου. Στο τελος εμφανιστικε μια ακομα, η Ντινα, 3αρι με πεταχτο κωλο, φορωντας κοντο τζιν σορτσακι . Συστηθηκε σαν ελληνιδα αν την εκοψα για αλβανιδα.
Επειτα απο ενα συντομο ντους, μπηκα στο δωματιο περιμενοντας την εκκινηση του αγωνα.
Η κοπελα ξεκινησε με αργο και απαλο μασαζ, αλλα στα 10 λεπτα μου ζητησε να γυρισω απο την αλλη.
-Κιολας? ρωτησα με εκπληξη καθως φανταστηκα οτι ειχε στο νου να με ξεπεταξει στα γρηγορα. Τοτε μου εξηγησε πως το "μαθημα" ειναι 30 λεπτο, σε αντιθεση με οτι ειχα ακουσει απο το τηλεφωνο.
Μ αυτα και μ αυτα ολοκληρωθηκαν 15 λεπτα μετριου ως αδιαφορου μασαζ, που συνοδευτηκαν απο 15 λεπτα χειρομαλαξης πρωτης ταξεως (και χουφτωματος πανω απο τα ρουχα απο τη μερια μου). Η κοπελα εκανε πολυ καλους συνδυασμους με διαφορα παιχνιδια και εναλλαγες στα χερια και σε ταχυτητα.
Παρα το ταλεντο της κορασιδος δεν καταφερα να τελειωσω, το οποιο νομιζω οφειλετω στην μικρη διαρκεια της συναντησης.
Σε τελικη αναλυση, το καταστημα εχει εναν ικανοποιητικο χωρο με διαφορα δωματια, ντους και χαλαρη μουσικη. Στα αρνητικα θα σημειωσω την ελλειψη μαχιμου ροστερ (απο τα 4 στα 7 που ειδα) και κυριως τη μικρη διαρκεια της συνατησης, η οποια δημιουργει αναποφευκτο αγχος. Οι τιμες κατα την αποψη μου εμφανως τσιμπημενες.
Αυτα.
Ταπεινα δικος σας,
Μαριος
μπας κ κάνει κανένα φακιρικο κ γίνουν μοντελακιαΤύπε εισαι ήρωας!!!
Μη ζητάς ομως να πέσουν οι τιμές,οταν εσυ πας και πετάς 40-50€ για να σε χαϊδεύει μια φακλανα!!!
Υ.Γ να εχεις απο κοντα τον Φακιρη ;)
Τύπε εισαι ήρωας!!!
Μη ζητάς ομως να πέσουν οι τιμές,οταν εσυ πας και πετάς 40-50€ για να σε χαϊδεύει μια φακλανα!!!
Υ.Γ να εχεις απο κοντα τον Φακιρη ;)
δυστυχώς και να στο δώσω είναι πριβέ
Φυσιολογικό! Δυστυχώς και οι γκόμενες δεν έχουν διάρκεια αν είναι μόνο για σου τα "τρώνε"Πολλές φορές σκέφτομαι ότι τα μασατζίδικα είναι πεταμένα λεφτά. Μια στο τόσο εντάξει. Αλλά το συχνό είναι άσκοπο και κουραστικό. Καλύτερα να βρεις μια γκόμενα που να σου τα τρώει. Πιο ευχαριστημένος είσαι.
Η Μαριάννα βρίσκεται στο χώρο της ή έχει παραδόσει σε άλλο πρόσωπο; συμπαθητική και αξιόπιστη, ο λόγος της λίρα εκατό! έμενα πάντα ευχαριστημένος! απλά ρωτάω γιατί δεν μου αρέσει ανδρική "επίβλεψη" στο χώρο!α ξέχασα και μια ενημέρωση. Επίσκεψη Μαριάννα πριν περίπου 2 εβδομάδες πέρασα με την Αλεξάνδρα. Αρκετά καλή περίπτωση για τους milfakides, πολύ καλή συνέχεια όπως γουστάρεις και . Το καλύτερο απ' όλα? μασαζ μετά την ολοκλήρωση του γύρου. Πάντως προσωπικά δεν θα ξαναπεράσω γιατί είμαι κυρίως πιπινολάτρης
αναμένω οποιος θέλει να βοηθήσει με το τηλέφωνο της Νίκης Δωδεκανήσου σε pm, ευχαριστώ
εχει αναλαβει πλεον ο παναγιωτηςΗ Μαριάννα βρίσκεται στο χώρο της ή έχει παραδόσει σε άλλο πρόσωπο; συμπαθητική και αξιόπιστη, ο λόγος της λίρα εκατό! έμενα πάντα ευχαριστημένος! απλά ρωτάω γιατί δεν μου αρέσει ανδρική "επίβλεψη" στο χώρο!
εχει αναλαβει πλεον ο παναγιωτης
καλος τυπακος ;)
Προτιμώ να μου τα τρώει η γκόμενα παρά η μασατζού. Και καλύτερα να είναι μόνο για να μου τα τρώει γιατί αν θέλει και συναίσθημα, έπεσε έξω. Δεύτερη σύζυγο δε θέλω. Έχω μία και είναι υπέρ-αρκετή. ;)Φυσιολογικό! Δυστυχώς και οι γκόμενες δεν έχουν διάρκεια αν είναι μόνο για σου τα "τρώνε"
OK! Ο καθένας βρίσκεται στη δική του φάση και τα ζητούμενα διαφέρουν! Απλά το καλύτερο μ@@@ί θα είναι πάντα αυτό που θα γαμίσεις!Προτιμώ να μου τα τρώει η γκόμενα παρά η μασατζού. Και καλύτερα να είναι μόνο για να μου τα τρώει γιατί αν θέλει και συναίσθημα, έπεσε έξω. Δεύτερη σύζυγο δε θέλω. Έχω μία και είναι υπέρ-αρκετή. ;)
ποιες αλλες κοπελες ειχεΠέρασμα πάλι αυτό το καιρό απο Βάσια/Έλενα, αυτή τη φορά περασα με Βαλέρια ξανθιά μουναρα με ωραίο κωλο, περασα με μασάζ και , αρκετή ώρα κάθισε, και έφυγα ξαλαφρωμένος, αυτά καλή συνεχεια ;)