Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

aris73

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2016
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους!

Πρόσφατη επίσκεψη σε  αυτό: . Έχω να αναφέρω πως οι φωτο ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Είναι αρκετα μελαμψή γύρω στα 40-45 με καλή συμμετοχή αλλά με τσιμπημένες τιμές στο μενού υπηρεσιών της και μικρής διάρκειας πρόγραμμα. Βρίσκεται δυτικά και ο χώρος της θα μπορούσε να είναι πιο καθαρός και δεν νομίζω να ξανατιμηθεί από μένα.

αλλά και σε αυτό:  Πρόκειται για Μελαχροινή (RO) μετρίου αναστήματος αλλά με σφιχτό ωραίο σώμα και πολύ καλή συμμετοχή σε όλα! Οι τιμές της είναι αρκετα ανταγωνιστικές σε σχέση με το επίπεδο των υπηρεσιών της. Οι φώτο ανταποκρίνονται πλήρως στην πραγματικότητα και ίσως κάποιες να την αδικούν κιόλας. Βρίσκεται κάτω τούμπα σε ένα διαμέρισμα σχετικά καθαρό συνεπικουρούμενη από συμπατριωτισσά της την οποία όμως κι εγώ (όπως και προηγούμενος συνάδελφος) σας αποτρέπω να την δείτε κάν.

Έυχομαι σε όλους να υγιένετε , να μυοχαλαρώνετε και να ΕΝΗΜΕΡΏΝΕΤΕ!!!
Γεια σας φιλοι μου γνωριζει μηπως καποιος συναδελφος που βρισκεται η βικυ που αποχωρησε προσφατα απο Μεταξα , δουλευει καπου αλλου? ασ στειλει καποιος pm , ευχαριστω

luca

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
1
Συναγωνιστές , τι παίζει με το Άνθος ? δεν υπαρχει κανεις που να το εχει επισκεφτεί τελευαια ?

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
861
Πόντοι
96
Συναγωνιστές , τι παίζει με το Άνθος ? δεν υπαρχει κανεις που να το εχει επισκεφτεί τελευαια ?
Δυστυχώς, σε διαβεβαιώ, πως ΔΕΝ υπάρχει  κανένας που να το επισκέφθηκε τελευταία !!

Γεια σας φιλοι μου γνωριζει μηπως καποιος συναδελφος που βρισκεται η βικυ που αποχωρησε προσφατα απο Μεταξα , δουλευει καπου αλλου? ασ στειλει κάποιος pm , ευχαριστω
Συνάδελφε Χάρη έχεις όπως λές, χρόνια στο χώρο αλλά μια ενημέρωση δεν είδαμε να κάνεις, έστω και για το Μεταξά που προφανώς έχεις επισκεφθεί!! Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω για το που κατέληξε η Βίκυ αλλά επισκέφθηκα το μαγαζί στη νέα του έδρα και έχω να αναφέρω τα εξής:
Πρόκειται για μικρό διαμέρισμα με δύο μασαζοκρέβατα, ένα κοινό μπάνιο. Ο χώρος δεν είναι λειτουργικός και δεν διατηρείται καθαρός από το έμψυχο δυναμικό του το οποίο περιλαμβάνει τις κάτωθι:
Έλλη (GR) μελαχρινή γύρω στα 28.
Ντίνα (GR) ωραίο σφιχτό σώμα γύρω στα 26.
Ρένα (GR) γεμάτη μελαχρινή και
Ζήνα (ΚΖ) μελαχρινή γύρω στα 43
Οι Ελληνίδες δεν κάνουν φουλ.
Το επίπεδο υπηρεσιών τους παραμένει σταθερά χαμηλό και οι τιμές τους ακριβές.

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Akarnan το ποστ σου θυμίζει τις παλιές καλές εποχές του θρεντ. Εύγε! :rockon:

aris73

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2016
Like
0
Πόντοι
0
Δυστυχώς, σε διαβεβαιώ, πως ΔΕΝ υπάρχει  κανένας που να το επισκέφθηκε τελευταία !!
Συνάδελφε Χάρη έχεις όπως λές, χρόνια στο χώρο αλλά μια ενημέρωση δεν είδαμε να κάνεις, έστω και για το Μεταξά που προφανώς έχεις επισκεφθεί!! Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω για το που κατέληξε η Βίκυ αλλά επισκέφθηκα το μαγαζί στη νέα του έδρα και έχω να αναφέρω τα εξής:
Πρόκειται για μικρό διαμέρισμα με δύο μασαζοκρέβατα, ένα κοινό μπάνιο. Ο χώρος δεν είναι λειτουργικός και δεν διατηρείται καθαρός από το έμψυχο δυναμικό του το οποίο περιλαμβάνει τις κάτωθι:
Έλλη (GR) μελαχρινή γύρω στα 28.
Ντίνα (GR) ωραίο σφιχτό σώμα γύρω στα 26.
Ρένα (GR) γεμάτη μελαχρινή και
Ζήνα (ΚΖ) μελαχρινή γύρω στα 43
Οι Ελληνίδες δεν κάνουν φουλ.
Το επίπεδο υπηρεσιών τους παραμένει σταθερά χαμηλό και οι τιμές τους ακριβές.

Συναδε Αkarnan πολύ καλή η εμημέρωση απλά αυτό ειναι το δευτερο υποκαταστημα του κεντρου οσον αφορα το Μεταξα.
Ευστοχη η παρατηρηση σου, παραμενει βεβαια και το αλλο με Εβελίνα -κλασικη 25 Μαιων Γεματουλα, Νάγια νέα κοντα στα 25-26 κοντουλα με χαμηλο διαφορικο, και Λιζα ψηλη μελαγχρινη. Καλη συνεχεια σε ολους!

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Καλησπέρα στην παρέα. Πρώτη φορά γράφω , για ενημέρωση των συναγωνιστών. Επίσκεψη στο νέο μαγαζί της Εβίτας . Οι κοπέλες είναι η Σάντρα (γνωστή και μη εξαιρετέα), η Μυρτώ (Ρωσίδα 27-28 χρονών), η Βάνα (Ρουμάνα 28-30), και μια Ελληνίδα που δεν την είδα γιατί ήταν εκείνη την ώρα σε ραντεβού. Μυρτώ και Σάντρα γνωστές από παλιά στην Εβίτα, Βάνα νομίζω την είχα ξαναδεί στο παλιό μαγαζί της Καλαμαριάς πριν 1-2 χρόνια. Πέρασμα με Σάντρα γιατί είναι σαν τη χλωρίνη Κλινέξ, αυτήν ξέρω αυτήν εμπιστεύομαι, και είναι πολύ καλή στη δουλειά της. Σε γενικές γραμμές η Εβίτα το ξαναπιάνει από εκεί που το άφησε, πριν το τελευταίο πέσιμο.
Να μην ξεχάσω , μου είπε ότι στα τέλη Αυγούστου θα επιστρέψει και η Ζέτα. Αυτά. Ελπίζω να βοήθησα και να κατατόπισα τους συναγωνιστές, καθώς λόγω οικονομικής κρίσης έχω πολύ καιρό να ασχοληθώ με το άθλημα.

skio

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα και από μένα,
αδερφέ η Εβίτα που άνοιξε τώρα...αν θέλεις και pm.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.137
Πόντοι
2.356
Καλησπέρα στην παρέα. Πρώτη φορά γράφω , για ενημέρωση των συναγωνιστών. Επίσκεψη στο νέο μαγαζί της Εβίτας . Οι κοπέλες είναι η Σάντρα (γνωστή και μη εξαιρετέα), η Μυρτώ (Ρωσίδα 27-28 χρονών), η Βάνα (Ρουμάνα 28-30), και μια Ελληνίδα που δεν την είδα γιατί ήταν εκείνη την ώρα σε ραντεβού. Μυρτώ και Σάντρα γνωστές από παλιά στην Εβίτα, Βάνα νομίζω την είχα ξαναδεί στο παλιό μαγαζί της Καλαμαριάς πριν 1-2 χρόνια. Πέρασμα με Σάντρα γιατί είναι σαν τη χλωρίνη Κλινέξ, αυτήν ξέρω αυτήν εμπιστεύομαι, και είναι πολύ καλή στη δουλειά της. Σε γενικές γραμμές η Εβίτα το ξαναπιάνει από εκεί που το άφησε, πριν το τελευταίο πέσιμο.
Να μην ξεχάσω , μου είπε ότι στα τέλη Αυγούστου θα επιστρέψει και η Ζέτα. Αυτά. Ελπίζω να βοήθησα και να κατατόπισα τους συναγωνιστές, καθώς λόγω οικονομικής κρίσης έχω πολύ καιρό να ασχοληθώ με το άθλημα.
αν εδρεύει πάλι Καλαμαριά δύσκολα τα πράγματά

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
αν εδρεύει πάλι Καλαμαριά δύσκολα τα πράγματά

Επειδή πολλοί φίλοι μου ζητήσαν το τηλέφωνο και τη διεύθυνση της Εβίτας με pm, πρέπει να σας πω ότι δεν το στέλνω, όχι λόγω κάποιου δικού μου κολλήματος , αλλά επειδή - μετά και το 3ο πέσιμο - η Εβίτα έχει γίνει πάρα πολύ προσεκτική. Για να πάει πλέον κάποιος , πρέπει να είναι ή παλιός πελάτης , ή να τον στέλνει συστημένο κάποιος πελάτης που τον εμπιστεύεται. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι το μαγαζί της είναι κοντά σε εκείνο που λειτουργούσε ως 2ο μαγαζί(εφεδρικό) , όταν είχε το θρυλικό (πλέον) μαγαζί στην Καλαβρύτων, και το τηλέφωνό της είναι ακόμη αυτό που τελειώνει σε ...545. Ελπίζω να βοήθησα παιδιά...

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.137
Πόντοι
2.356
Επειδή πολλοί φίλοι μου ζητήσαν το τηλέφωνο και τη διεύθυνση της Εβίτας με pm, πρέπει να σας πω ότι δεν το στέλνω, όχι λόγω κάποιου δικού μου κολλήματος , αλλά επειδή - μετά και το 3ο πέσιμο - η Εβίτα έχει γίνει πάρα πολύ προσεκτική. Για να πάει πλέον κάποιος , πρέπει να είναι ή παλιός πελάτης , ή να τον στέλνει συστημένο κάποιος πελάτης που τον εμπιστεύεται. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι το μαγαζί της είναι κοντά σε εκείνο που λειτουργούσε ως 2ο μαγαζί(εφεδρικό) , όταν είχε το θρυλικό (πλέον) μαγαζί στην Καλαβρύτων, και το τηλέφωνό της είναι ακόμη αυτό που τελειώνει σε ...545. Ελπίζω να βοήθησα παιδιά...
επρεπε να γινουν 3 πεσιματα για να το παρει χαμπαρι??

αρα πριν εβαζε ετσι χωρις συστασεις

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Φίλε Skio , γι αυτό που μου ζήτησες, στείλε μου το mail σου και θα σου απαντήσω πάραυτα.

bullet73

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
41
Πόντοι
1
τελικα ρε παιδια καμια ενημερωση για ανθος υπαρχει ?

bullet73

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
41
Πόντοι
1
ρωτάω γιατί τα τελευταία χρονιά ήταν το μόνο μαγαζί που πηγαίνα όποτε δεν έχω πρόσβαση για κάπου άλλου

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom