kassler
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 44
- Like
- 3.590
- Πόντοι
- 7.195
Δεν εννοούσα εσένα φίλε kassler. Άλλος έκανε την καταδρομική, αλλά τηρεί σιγή ασυρμάτου....
δεν πρζ...δεν το πηρα τοις μετρητοίς.....
Δεν εννοούσα εσένα φίλε kassler. Άλλος έκανε την καταδρομική, αλλά τηρεί σιγή ασυρμάτου....
δεν πρζ...δεν το πηρα τοις μετρητοίς.....
σωστός ο παίχτηςΚαλησπέρα σε όλη την παρέα. Κατι η θερινή ραστώνη, κάτι η ζέστη, κάτι το ότι μας πίκρανε χθες η ΠΑΟΚΑΡΑ (α ρε Κλάους, α ρε Κλάους), αποφάσισα γύρω στις 2 να κάνω μια (ακόμη) επίσκεψη στο τιμημένο μαγαζί του αγοραίου έρωτα της Εβίτας.
Οι κοπέλες 4 . Σάντρα (γνωστή και από προηγούμενη ανάρτησή μου πριν 1 εβδομάδα), Σίσυ (Ελληνίδα 30-32, αρκετά καλή εμφανισιακά, καστανόξανθη, με πολύ ψηλά πόδια)και 2 Ρωσίδες που δεν μου κίνησαν το ενδιαφέρον. Δεδομένου ότι κατά την προηγούμενη επίσκεψη στο εν λόγω τέμενος της ηδονής , είχε τιμηθεί η κορασίδα που ακούει στο όνομα Σάντρα, είπα αυτήν τη φορά να ακολουθήσω το σύνθημα " Ο επιμένων Ελληνικά" και να περάσω με τη Σίσυ. Σε γενικές γραμμές η κοπέλα είναι ικανοποιητική. Δεν θα σε στείλει για τακούνια, αλλά θα τιμήσει τα χρήματα που θα πάρει.
ΥΓ Εξ όσων μου είπε η Εβίτα, η Μυρτώ την έκανε για Κρήτη (για όσους την έψαχναν). Την ερωτεύθηκε πελάτης και την πήρε κάτω μαζί του. Η δε Βάνα , που είχα δει στο μαγαζί κατά την προηγούμενη επίσκεψη, θα είναι πίσω μόλις ξανανοίξουν μετά τις 17/08.
ΥΓ 2 . Η Εβίτα έχει κατεβάσει τις τιμές. Πλέον το βασικό πρόγραμμα είναι στα 60 Ευρώ (α ρε πουτ@@@@α κρίση ....)
Ελπίζω να βοήθησα και να ενημέρωσα το φιλοθεάμον κοινό του σάϊτ.
Καλό απόγευμα αδέρφια
Καλημέρα και πάλι σε όλη την παρέα. Με κίνδυνο να γίνω κουραστικός, θέλω να πω για ακόμη μια φορά τα εξής: Όποιος μου ζητήσει τηλ για μαγαζί ή γραφείο, ευχαρίστως να του το δώσω. Από κει και πέρα όμως , πρέπει να καταλάβετε κι εσείς παιδιά, ότι διαπίστευση (το κοινώς λεγόμενο "κονέ") σε μαγαζί δεν μπορώ να κάνω. Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων (άνθρωποι που είναι παλιοί εδώ μέσα και χαίρουν σεβασμού), δεν μπορεί να γίνει αυτό. Όλοι εδώ μέσα είμαστε άγνωστοι, καλυπτόμαστε πίσω από ένα ψευδώνυμο, και δεν μπορώ να εγγυηθώ κάπου που με ξέρουν και με εμπιστεύονται , για κάποιον άλλο, με κίνδυνο να εκτεθώ κι εγώ. Για να μην μιλήσω για κάποιον "συναγωνιστή" εδώ μέσα, που έστειλε pm και ζητούσε μόνο τη διεύθυνση του μαγαζιού και όχι το τηλέφωνο. Δηλαδή πόσο πιο ξεκάθαρα έπρεπε να μου πει ότι είναι στρουμφάκι;;;;;; Ξεκαθαρίζω λοιπόν πως όποιος θέλει τηλ. ευχαρίστως, από κει και πέρα όμως πρέπει μόνος του να βρει την άκρη.
ΥΓ Έχω βάσιμες πληροφορίες, από άνθρωπο που εκτιμώ και σέβομαι απόλυτα τη γνώμη του στο χώρο του αθλήματος, ότι στα τέλη του μήνα θα ξεκινήσει τη λειτουργία του καινούριο γραφείο στην πόλη, που θα φέρνει καλά κομάτια. Οψόμεθα.
Καλή συνέχεια αδέρφια.
σωστός ο παίχτης
Η σισυ υστερει λίγο στο διαφορικό;
Αν μιλάμε για την ιδία σισυ
Συμφωνω απολυτα με το φιλο GRAF....Η Valeria είναι όλα τα λεφτά σ' αυτό μαγαζί. ΑΣΤΕΡΙ! Όποιος έφαγε ξαναέφαγε!
Αυτή η Μαρία η Παοκτσου είναι αυτή που δούλευε Εύα και Βασίλη Μοναστηριού;Καλησερα, επιστροφη στα πατρια εδαφη για διακοπες.
Τα νεα που εμαθα με αφησαν με ανοιχτο τ στομα, εκλεισε το ταδε, την επεσαν στον αλλο, αλλος ο εδωσε. για κορασιδες να μην μηλησω, οτι ηξερα ειναι εξαφανισμενο.
Μετα απο αρκετη προσπαθεια βρηκα ενα τηλ απο παλαια κορασιδα που εστησε κατι μονη της.(Η Μαρια η Παοκσου)
Ο χωρος καλος, οι υπηρεσεις πολυ καλες για τον τιμοκαταλογο της. Συστασεις δεν νομιζω να χρειαζονται.
Το μονο αρνητικο ειναι οτι υπαρχουν μονο 2 παρουσιες στον χωρο, η Μαρια και η Κατερινα, η γνωστη Τσεχα απο την Ευα.
Γεια σου ρε Στελάρα χάθηκες για τα καλα, η Μαρια η ΠΑΟΚτσου εννοείς αυτήν στα λαδάδικα? η άλλη ειναι?Καλησερα, επιστροφη στα πατρια εδαφη για διακοπες.
Τα νεα που εμαθα με αφησαν με ανοιχτο τ στομα, εκλεισε το ταδε, την επεσαν στον αλλο, αλλος ο εδωσε. για κορασιδες να μην μηλησω, οτι ηξερα ειναι εξαφανισμενο.
Μετα απο αρκετη προσπαθεια βρηκα ενα τηλ απο παλαια κορασιδα που εστησε κατι μονη της.(Η Μαρια η Παοκσου)
Ο χωρος καλος, οι υπηρεσεις πολυ καλες για τον τιμοκαταλογο της. Συστασεις δεν νομιζω να χρειαζονται.
Το μονο αρνητικο ειναι οτι υπαρχουν μονο 2 παρουσιες στον χωρο, η Μαρια και η Κατερινα, η γνωστη Τσεχα απο την Ευα.
Αλλη φιλε...Γεια σου ρε Στελάρα χάθηκες για τα καλα, η Μαρια η ΠΑΟΚτσου εννοείς αυτήν στα λαδάδικα? η άλλη ειναι?
μία είναι η Μαρία η παοκτσου με τα τατουΑυτή η Μαρία η Παοκτσου είναι αυτή που δούλευε Εύα και Βασίλη Μοναστηριού;