Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (8 μέλη και 28 επισκέπτες)

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Μην ανησυχεις φίλε psix το είδος δεν προκειται να εκλειψει.
Όσο υπάρχει ζήτηση θα υπάρχουν νέες προσφορές υπηρεσιών, το θέμα είναι ποσο ποιοτικές θα είναι αναλογικά με τις κοστολογησεις τους.
Οποιος έχει δεχθεί αντιστοιχες υπηρεσίες στο εξωτερικό καταλαβαίνει σε τι αναφέρομαι τόσο σε επίπεδο υλικοτεχνικής υποδομής όσο και σε επίπεδο εργαζομένων.
Το είδος σίγουρα δεν πρόκειται να εκλείψει αλλά αν εκλείψουν τα μαγαζιά στα οποία έχουμε πρόσβαση άντε να βρούμε πρόσβαση στα καινούρια μετά...

tzutzukos 36

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2016
Κριτικές
10
Like
453
Πόντοι
291
Το είδος σίγουρα δεν πρόκειται να εκλείψει αλλά αν εκλείψουν τα μαγαζιά στα οποία έχουμε πρόσβαση άντε να βρούμε πρόσβαση στα καινούρια μετά...
Φιλε μου νομιζω οτι οσο κυκλοφορει το χρημα στα μαγαζια ητε ειναι πριβε η οχι και κανει και τη σωστη κυκλοφορεια στα διαφορα καναλια δεν προκειται να κλεισει κανενα, αλλωστε τις καλυτερες πληροφοριες μπορει να τις παρει κανεις απο στρουμφακι στο αναλογο τμημα ητε για κορασιδες ητε για μασατζιδικα. Η αποψη μου ειναι αυτη βεβαια μπορει να κανω και λαθος  :hi:

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.089
Πόντοι
2.356
o psixfan εχει απολυτο δικιο
ηδη εκλεισε το edelweiss που για αρκετο καιρο κρατουσε τα σκηπτρα
δεν εχουμε κ πολλα εδω πανω αξιολογα μασαζομαγαζα
μετα θα αναγκαζομαστε να πηγαινουμε στο μεταξα κ στο ευζειν
ερε καταντια  :2funny: :2funny: :2funny:

orfeas0101

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά καινούργιος εδώ, για πείτε κάνα καλό μασάζ στην θες! Αυτό το angels spa που είναι;

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.695
Πόντοι
38.177
Καλησπέρα παιδιά καινούργιος εδώ, για πείτε κάνα καλό μασάζ στην θες! Αυτό το angels spa που είναι;

Απέναντι από τον ΟΠΑΠ,είναι υπέροχος χώρος,να πας  ;)
Έχω καιρό να παω,μη με ρωτήσεις για κοπέλες που δουλεύουν,αλλά σου ξαναλέω είναι σούπερ φάση.

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Το έγραψα και λίγες σελίδες πιο πίσω. Τηλέφωνα μπορεί να μου ζητήσει ο καθένας και θα δώσω. Νομίζω δε ότι όσοι έχουμε κάποιο τηλ έτσι πρέπει να κάνουμε. Από κει και μετά όμως , όποιος θέλει να πάει, ας βρει την άκρη μόνος του. Στο κάτω κάτω κανένα μαγαζί δεν έκλεισε επειδή δώσαμε τα τηλέφωνα, και σίγουρα τα μαγαζιά για να μείνουν ανοιχτά χρειάζονται νέα πελατεία. Κονέ όμως δεν μπορεί να κάνει κανείς σε κανέναν. Είπα και ελάλησα και αμαρτίαν ουκ έχω....

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346

Ρε μεγάλε εσύ θέλεις να μάθεις που είναι , αλλά δεν ζητάς τηλέφωνο;;;;;  Πόσα θες να μας τρελλάνεις;;;;;;;
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Εγγρ.
6 Νοε 2014
Like
12
Πόντοι
0
Καλησπερα στην ομαδα.Μετα απο καιρο ειπα κι εγω να παω να τριφτω γιατι με το air condition ειχα κατι πιασιματα...Κανοντας λοιπον την ψαχτικη μου βρηκα μια αγγελια σε μια αθλητικη εφημεριδα,οτι ειμαστε 4 καριτσια και σας περιμενουμε στον χωρο μας.Πηρα τηλ.και πηγα μια βολτα με τον κολλητο μου.Το εν λογω τριβειο βρισκεται στο υψος της Αγγελακη με το ονομα Μεταξα.Ειναι ξαδερφακι του Μενεξε.
Οταν πηγαμε βρισκοταν 3κοριτσια.ηΕλλη,Η Ντινα και η Ζινα.Η Ελλη μελαχρινη εως μελαμψη με ωραιο σωματακι αλλα αρκετα ξενερωτη.Η ντινα λιγο στρουμπλουλη με ωραια πιασιματα και με αρκετα καλη συμμετοζη οπως μου ειπε ο κολλητος.Η Ζινα γυρω στα 40 με καλο στηθος μαυρομαλλα και γαλαζια ματια.
Ρωτησαμε τα προγραμματα μας ειπαν 40απλο με εκτονωση,60πιπα,80 σπεσιαλ και 160 παρτουζα!!!!!
Μπηκα μεσα με τη Ζινα και αρχισαμε να πειραζομαστε.Το μασαζ κρατησε γυρω στα5λεπτα και εκει εγινε η συμφωνια.50ευρω με πιπα ακαποτη φυσικα.Με πολυ καλη συμμετοχη η milfara.
Μη με ρωτησετε τηλεφωνο γιατι δεν το συγκρατησα,αλλα αμα παρετε εφημεριδα αθλητικη της πολης,θα βρειτε το τηλεφωνο στην τελευταια αγγελια....

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.479
Πόντοι
34.538
Αντε...
Θα ξεπουλησουν ΜΕΤΡΟ και ΑΡΕΝΑ αυριο...

:grin: :grin: :grin: :grin:

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.089
Πόντοι
2.356

2 χρονια εδω μεσα δε το λες καινουργιος

δε πηγες πουθενα να ενημερωσεις κ μας??

γιατι εχεις 4 ποστ ολο κ ολο κ αυτα ερωτηματικα

panos gr

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Τσιμισκη παιρνω τηλ το σηκωνει ενα κοριτσακι λεω θα παω...θα εχει μωρα...επισκεφτομαι τον χωρο ειναι κατι κοπελιτσες...αδιαφορες θα ελεγα...μονο μια αξιζε η Αλεξια ωραιο μωρο...ηταν μια ξινισμενη με μακρυ μαλλακι και αρκετα κιλα...πρεπει να πας με χαμογελο γιατι απο οτι φανηκε ειναι πολυ ξινο το μωρο...δεν θα τα πετουσα τα λεφτα μου για την συγκεκριμενη...οι αλλες δυο αδιαφορες...Αξιζει να το επισκεφτεις μονο για την Αλεξια...ωραιο σφιχτο κορμι...οσο για το ξυνο που εχει πολλα παραπανισια κιλα και υφος χιλιαδων καρδιναλιων μαλλον την εχουν μονο για ενημερωσεις γιατι για να κανει ραντεβου ποιος φουκαρας θα τα πεταξει τα λεφτα του για αυτην... :think:  :idiot:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Τσιμισκη παιρνω τηλ το σηκωνει ενα κοριτσακι λεω θα παω...θα εχει μωρα...επισκεφτομαι τον χωρο ειναι κατι κοπελιτσες...αδιαφορες θα ελεγα...μονο μια αξιζε η Αλεξια ωραιο μωρο...ηταν μια ξινισμενη με μακρυ μαλλακι και αρκετα κιλα...πρεπει να πας με χαμογελο γιατι απο οτι φανηκε ειναι πολυ ξινο το μωρο...δεν θα τα πετουσα τα λεφτα μου για την συγκεκριμενη...οι αλλες δυο αδιαφορες...Αξιζει να το επισκεφτεις μονο για την Αλεξια...ωραιο σφιχτο κορμι...οσο για το ξυνο που εχει πολλα παραπανισια κιλα και υφος χιλιαδων καρδιναλιων μαλλον την εχουν μονο για ενημερωσεις γιατι για να κανει ραντεβου ποιος φουκαρας θα τα πεταξει τα λεφτα του για αυτην... :think:  :idiot:  :2funny:  :2funny:  :2funny:
Τι προγράμματα και τιμές παίζουν στην Τσιμισκή?

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Καλησπέρα σας.
Παρακινημένος από την άκρως ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική περιγραφή του αξιότιμου συναγωνιστή κκ. Καρδιναλίου, δεδομένης της αδήρρητης ανάγκης για συνουσία που προκαλούν οι ζεστές ημέρες του Αυγούστου και της αποστροφής μου για τον μοναχικό δρόμο της ηδονής (μαλακία), αποφάσισα να επανακάμψω στο γνωστό , και μη εξαιρετέο, ίδρυμα του επί χρήμασι έρωτος, ακούων στο όνομα Angels.
Κατά την επιτόπια επίσκεψη και συναντών την Άννα , ως μοναδική εκπρόσωπο των εν καταστήματι εργαζομένων, αποφάσισα , καίτοι κατά την 1η φορά που επεσκέφθην το εν λόγω ίδρυμα είχα τιμήσει την Εύη - από την οποία, ειρρήσθω εν παρώδω, έμεινα απολύτως ικανοποιημένος, να συνευρεθώ μετά της ανωτέρω Ουκρανής κορασίδος.
Η κορασίς είναι εξόχως φιλότιμη και εξυπηρετική, δεχόμενη έντονον δακτυλοσκόπηση, επ αμφοτέρων των οπών αυτής, κατά την εκτέλεσιν της πεολειχίας, επιτρέπουσα δε cim και cif  κατά την κορύφωση της ερωτικής πράξης, εμφανώς απολαμβάνουσα τούτο.
Αποτελεί δε μια τίμια επιλογή εν συναρτήσει με το κόστος αυτής το οποίο ανέρχεται στο ύψος των 50 Ευρώ, και συστήνεται ανεπιφυλάκτως εις τους λάτρεις του αθλήματος.
Τα σέβη μου στην ομήγυρη.
:hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

alepoudraoulas

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
0
καλησπέρα παίδες είμαι καινούργιος εδώ μέσα k ενδιαφέρομαι για μασαζακι μ extra ξέρετε κάποιο τηλ?

tzutzukos 36

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2016
Κριτικές
10
Like
453
Πόντοι
291
καλησπέρα παίδες είμαι καινούργιος εδώ μέσα k ενδιαφέρομαι για μασαζακι μ extra ξέρετε κάποιο τηλ?
Ρε φιλε και εσυ πρωτο μηνυμα θες τηλ πες ενα γεια πρωτα. Και μια ερωτηση απο Κουλιακια εισαι? Λογο ονοματος ρωταω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom