Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (5 μέλη και 33 επισκέπτες)

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.346
Πόντοι
24.346
Όπως είπα και στην προηγούμενη ανάρτησή μου , πριν 2 ημέρες, είχα πολύ καιρό να εξασκήσω το άθλημα λόγω αφραγκίας. Έκατσαν κάποια καλά λεφτά , και είπα λοιπόν μετά την Εβίτα να επισκεφτώ και άλλο ευαγές ίδρυμα της πόλης μας. Δεδομένου όμως ότι πλην της Εβίτας, που έγραψα προχτές, όλα τα υπόλοιπα (ή σχεδόν όλα) είναι prive, κατέφυγα σε φίλο , λάτρη του σπορ, που με έστειλε στο Angels Spa που με βόλευε και λόγο τοποθεσίας.
Οι κοπέλες 3. Η Εύη (Ρωσίδα, ξανθιά, ομορφούλα, 32-33 με καλά πιασίματα αλλά βυζί τασάκι), η Άννα (Ουκρανή λεπτούλα,καστανή, καλούτσικη φάτσα , γύρω στα 30-32), και μια άλλη αλλοδαπή (πιθανότατα Βουλγάρα - λόγω προφοράς),γύρω στα 40 (όνομα δεν συγκράτησα, ούτε άλλες λεπτομέρειες, καθώς ήταν εντελώς αδιάφορη). Ο χώρος αρκετά προσεγμένος. Πέρασμα με την Εύη, όπου έφαγα μια φρίκη όταν την είδα να μπαίνει με ιατρική ρόμπα, και φοβήθηκα μην φάω πετσέτα, αλλά μετα το μασάζ και την σχετική κουβέντα , και αφού σιγουρεύτηκε ότι δεν είμαι στρουμφάκι, προχωρήσαμε στον αγώνα.
Η πίπα της είναι όλα τα λεφτά. Μέσα - έξω , γλύψιμο γύρω γύρω το κεφάλι και τα αρ@@@α, και λίγο παρακάτω αν είσαι μερακλής. Τελείωμα στο στόμα της, αλλά επειδή ήμουν τούρμπο ζήτησα και 2ο γύρο, όπου πήγα από την "πίσω πόρτα".
Γενικά μια πολύ καλή εμπειρία και σε σχετικά καλή τιμή (90 Ευρώ όλα μαζί).
Στα μειον του μαγαζιού, ότι τα κορίτσια δουλεύουν (απ' ότι μου είπαν) μέχρι τις 7.30-8.00 το πολύ.
Λίγο μακροσκελής η ανάρτηση, προσπάθησα όμως να είμαι όσο πιο λεπτομερής γίνεται.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.663
Πόντοι
2.356
ρωτάω γιατί τα τελευταία χρονιά ήταν το μόνο μαγαζί που πηγαίνα όποτε δεν έχω πρόσβαση για κάπου άλλου

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
δυστυχώς τέλος το άνθος

Κρίμα γιατί τελευταία είχε φέρει κάτι ρωσακια μουρλια

bullet73

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
51
Πόντοι
1
δυστυχώς τέλος το άνθος

Κρίμα γιατί τελευταία είχε φέρει κάτι ρωσακια μουρλια

αδερφούλη τώρα τι κάνουμε πες μου που δεν έχουμε πρόσβαση κάπου άλλου και δεν είμαστε για να τρώμε πετσέτες και μαλακίες .

:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.346
Πόντοι
24.346
Φίλε aqifi σου απαντώ από εδώ γιατί δεν έχω τη δυνατότητα να στείλω pm . Το μαγαζί που αναφέρεσαι εσύ βρίσκεται στο Φοίνικα ενώ αυτό που λέω εγώ είναι στη Β. Όλγας. Αν θέλεις περισσότερες λεπτομέρειες στείλε μου το mail σου με pm για να σου δώσω τηλ , διεύθυνση κτλ.

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.346
Πόντοι
24.346
επρεπε να γινουν 3 πεσιματα για να το παρει χαμπαρι??

αρα πριν εβαζε ετσι χωρις συστασεις
Φίλε Stallion41 δεν έχεις πολύ άδικο σ' αυτό που γράφεις. Όταν πήγα 1η φορά το 2009 στην Καλαβρύτων, ήταν από αγγελία σε εφημερίδα, και γνωρίζω πολύ καλά ότι , τουλάχιστον μέχρι το 1ο πέσιμο στα τέλη του 2014, το είχε κάνει σούπερ μάρκετ. Έμπαινε όποιος ήθελε...

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.346
Πόντοι
24.346
Φίλε skio σου απάντησα με mail. Περιμένω απάντησή σου.

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
περασμα την περασμένη βδομάδα απο τον Ν.
Στο γνωστό Body center...>ειδα καποια πραγματα στο |site και ειπα να πάω...πολλά τα 80 για φουλ...αν και κάποτε θυμάμαι ηταν 100.....
στις εποχές μας τα 80 για ουτε μιση ωρα ..μασαζ...και ψιλοξεπέτας ειναι πολλά.ΣΑν ειχε μουνιά που κανανε παπάδες ναι.....αλλα δεν...Αννα ξανθιά ομορφη κοπέλα αλλα οχι πολλά πολλά....

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.346
Πόντοι
24.346
Καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση να κάνω, κι αν υπάρχει κάποιος συναγωνιστής που γνωρίζει ,ας με κατατοπίσει. Παλιότερα στην Εβίτα (όταν ήταν ακόμη στην Καλαβρύτων), δούλευε μια κοπέλα ονόματι Τζοάνα, κοντούλα, μακριά μαύρα μαλλιά, μεγάλο βυζί και φοβερός κώλος. Την ρώτησα τώρα που ξαναπήγα (ύστερα από 2 χρόνια σχεδόν) αλλα φυσικά μου είπε ότι δεν ξέρει τίποτα πλέον γι αυτήν. Παλιότερα δούλευε και στον Νίκο (Body Free), με το όνομα Ντανιέλα. Υποτίθεται ότι ήταν Ιταλίδα, αλλά κόβω το κεφάλι μου ότι ήταν Αλβανίδα. Την έχει δει κανένας; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.663
Πόντοι
2.356
Καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση να κάνω, κι αν υπάρχει κάποιος συναγωνιστής που γνωρίζει ,ας με κατατοπίσει. Παλιότερα στην Εβίτα (όταν ήταν ακόμη στην Καλαβρύτων), δούλευε μια κοπέλα ονόματι Τζοάνα, κοντούλα, μακριά μαύρα μαλλιά, μεγάλο βυζί και φοβερός κώλος. Την ρώτησα τώρα που ξαναπήγα (ύστερα από 2 χρόνια σχεδόν) αλλα φυσικά μου είπε ότι δεν ξέρει τίποτα πλέον γι αυτήν. Παλιότερα δούλευε και στον Νίκο (Body Free), με το όνομα Ντανιέλα. Υποτίθεται ότι ήταν Ιταλίδα, αλλά κόβω το κεφάλι μου ότι ήταν Αλβανίδα. Την έχει δει κανένας; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
τη ντανιελα φίλη της σονιας λες

Αλβανίδα πού στην Εβίτα το έπαιζε Ιταλίδα

Τελευταία ήταν στην Εύα πριν κλείσει edelweiss_

Από τότε αγνοείται η τύχη της

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.346
Πόντοι
24.346
τη ντανιελα φίλη της σονιας λες

Αλβανίδα πού στην Εβίτα το έπαιζε Ιταλίδα

Τελευταία ήταν στην Εύα πριν κλείσει edelweiss_

Από τότε αγνοείται η τύχη της

Ευχαριστώ για την ενημέρωση συναγωνιστή.
ΥΓ. Ποιά είναι η Σόνια;;;;;;

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.346
Πόντοι
24.346
Έχω μεν αρκετά χρόνια στο κουρμπέτι του αγοραίου έρωτα (1η μου φορά η Σούλα στο μπ@@@@λο της Αγαπηνού 2, το 1989 για όποιον την θυμάται), στο φόρουμ όμως είμαι πολύ νέος , αν και έμπαινα τακτικά για να διαβάσω κριτικές. Ως εκ τούτου λοιπόν οφείλω πρώτα να ζητήσω την κατανόηση των παλαιοτέρων εδώ μέσα συναγωνιστών, και να δηλώσω ότι δεν προσπαθώ να κάνω τον έξυπνο, αλλά μου έχουν δημιουργηθεί , εδώ και καιρό , κάποιες απορίες.
Και εξηγούμαι:
1ον. Με το που έκανα τις αναρτήσεις για Εβίτα και Angels , πλάκωσαν τα pm για τηλ και διευθύνσεις (και πολύ καλά έκαναν τα παιδιά). Οι περισσότεροι όμως μου έλεγαν ότι είμαι από τους λίγους που βοηθάνε. Και ερωτώ. Γιατί ρε παιδιά; Πιστεύει κανείς ότι αν κρατήσει το τηλ του μαγαζιού για την πάρτη του προστατεύει το μαγαζί; Από εμάς περιμένουν δλδ τα στρουμφάκια για να κάνουν πέσιμο; Δικές τους πληροφορίες δεν έχουν ή εμείς είμαστε οι μόνοι μάγκες στην πόλη και αυτοί τρώνε χόρτο; Στο κατω κάτω όσοι περισσότεροι πάνε εκεί, τόσες περισσότερες γνώμες θα ανταλλαγούν εδώ, καλές και κακές, και θα προσπαθήσουν να βελτιωθούν. Ο ανταγωνισμός πάντα ευνοεί τον καταναλωτή από άποψη τιμής και παρεχομένων υπηρεσιών (αυτά τουλάχιστον μας έμαθαν στο 1ο έτος της Σχολής).
2ον. Γιατί να πηγαίνουμε σαν μ@@@@@κες να σκάμε 200άρικα στην κάθε απίθανη τουρίστρια C/T, και να μην προτιμούμε τα εγχώρια προϊόντα; Εχω πάει σε μασατζίδικα και μου τινάξανε τα πέταλα με 70 και 80 Ευρώ  και έχω πάει σε C/T που ήθελε 150 , ήταν σαν παλαιστής του Σούμο και καλύτερα να το έβαζα σε μια πρίζα (μιλάω πχ για Claudia Capri-για όσους την γνωρίζουν).
Μήπως φταίμε κι εμείς τελικά και οι υπηρεσίες που μας παρέχουν είναι αυτές που μας αξίζουν;
Αυτά προς στιγμήν και συγγνώμη για το μακροσκελές του ποστ.
Καλό απόγευμα.

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
Έχω μεν αρκετά χρόνια στο κουρμπέτι του αγοραίου έρωτα (1η μου φορά η Σούλα στο μπ@@@@λο της Αγαπηνού 2, το 1989 για όποιον την θυμάται), στο φόρουμ όμως είμαι πολύ νέος , αν και έμπαινα τακτικά για να διαβάσω κριτικές. Ως εκ τούτου λοιπόν οφείλω πρώτα να ζητήσω την κατανόηση των παλαιοτέρων εδώ μέσα συναγωνιστών, και να δηλώσω ότι δεν προσπαθώ να κάνω τον έξυπνο, αλλά μου έχουν δημιουργηθεί , εδώ και καιρό , κάποιες απορίες.
Και εξηγούμαι:
1ον. Με το που έκανα τις αναρτήσεις για Εβίτα και Angels , πλάκωσαν τα pm για τηλ και διευθύνσεις (και πολύ καλά έκαναν τα παιδιά). Οι περισσότεροι όμως μου έλεγαν ότι είμαι από τους λίγους που βοηθάνε. Και ερωτώ. Γιατί ρε παιδιά; Πιστεύει κανείς ότι αν κρατήσει το τηλ του μαγαζιού για την πάρτη του προστατεύει το μαγαζί; Από εμάς περιμένουν δλδ τα στρουμφάκια για να κάνουν πέσιμο; Δικές τους πληροφορίες δεν έχουν ή εμείς είμαστε οι μόνοι μάγκες στην πόλη και αυτοί τρώνε χόρτο; Στο κατω κάτω όσοι περισσότεροι πάνε εκεί, τόσες περισσότερες γνώμες θα ανταλλαγούν εδώ, καλές και κακές, και θα προσπαθήσουν να βελτιωθούν. Ο ανταγωνισμός πάντα ευνοεί τον καταναλωτή από άποψη τιμής και παρεχομένων υπηρεσιών (αυτά τουλάχιστον μας έμαθαν στο 1ο έτος της Σχολής).
2ον. Γιατί να πηγαίνουμε σαν μ@@@@@κες να σκάμε 200άρικα στην κάθε απίθανη τουρίστρια C/T, και να μην προτιμούμε τα εγχώρια προϊόντα; Εχω πάει σε μασατζίδικα και μου τινάξανε τα πέταλα με 70 και 80 Ευρώ  και έχω πάει σε C/T που ήθελε 150 , ήταν σαν παλαιστής του Σούμο και καλύτερα να το έβαζα σε μια πρίζα (μιλάω πχ για Claudia Capri-για όσους την γνωρίζουν).
Μήπως φταίμε κι εμείς τελικά και οι υπηρεσίες που μας παρέχουν είναι αυτές που μας αξίζουν;
Καλό απόγευμα.

αδερφέ εχεις δίκιο.αλλά δεν μπορεί να είσαι σιγουρος για τον καθένα ..τι και ποιός είναι.....αν π.χ ειναι καρφί,νταβάς αστυνομικός κτλ....
και εγω ειμαι παλιός στον χώρο είχα κονέ που τώρα δεν εχω γιατί εχω καιρό να πάω, θα ήθελα και εγω να σε ρωτήσω σε π.μ  να με κάνεις πάσα στο angels η στης εβιτας αλλά δεν ρώτησα γιατί δεν ξέρω αν είναι σωστό.....

Εννοώ και εγω θα ηθελα να στείλω κόσμο π.χ σε μαγαζιά που ηξερα...αλλα δεν βαζω το χερι μου στην φωτιά ειδικά για ανθρώπους που γραφουν πολύ σπάνια......

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.346
Πόντοι
24.346
αδερφέ εχεις δίκιο.αλλά δεν μπορεί να είσαι σιγουρος για τον καθένα ..τι και ποιός είναι.....αν π.χ ειναι καρφί,νταβάς αστυνομικός κτλ....
και εγω ειμαι παλιός στον χώρο είχα κονέ που τώρα δεν εχω γιατί εχω καιρό να πάω, θα ήθελα και εγω να σε ρωτήσω σε π.μ  να με κάνεις πάσα στο angels η στης εβιτας αλλά δεν ρώτησα γιατί δεν ξέρω αν είναι σωστό.....

Εννοώ και εγω θα ηθελα να στείλω κόσμο π.χ σε μαγαζιά που ηξερα...αλλα δεν βαζω το χερι μου στην φωτιά ειδικά για ανθρώπους που γραφουν πολύ σπάνια......
Σε ανθρώπους που δεν γνωρίζω , ούτε κι εγώ βάζω το χέρι μου στη φωτιά. Αλλά άλλο πράγμα να δώσεις ένα τηλ και αλλο να εγγυηθείς για κάποιον σε ένα μαγαζί. Στο κάτω κάτω ας πάρει το τηλ όποιος θέλει και μετά ας βγάλει μόνος του την άκρη.Οπου πήγα , πήγα μόνος μου, χωρίς να με συστήσει κανείς. Και στην Εβίτα, και στο Angels, και στον Νίκο (ΟΚ εκεί παει ο καθένας), και στον Σταύρο στην Αγγελάκη (είναι τόσο πριβέ που δεν τον έχει αναφέρει κανένας εδώ μέσα) , και στον Μάκη και αλλού. Και σε διαβεβαιώ ότι πουθενά δεν έφαγα πετσέτα, γιατί καταλάβανε ότι μπάτσος δεν είμαι. Στο τέλος τέλος ας βάλουνε κι αυτοί λίγο το μυαλό τους να δουλέψει και ας κάνουν ένα τσεκάρισμα ποιος μπαίνει μέσα. κι η Εβίτα όταν έφαγε το 1ο πέσιμο , από γνωστό και χρόνια πελάτη μπάτσο το έφαγε...

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
Σε ανθρώπους που δεν γνωρίζω , ούτε κι εγώ βάζω το χέρι μου στη φωτιά. Αλλά άλλο πράγμα να δώσεις ένα τηλ και αλλο να εγγυηθείς για κάποιον σε ένα μαγαζί. Στο κάτω κάτω ας πάρει το τηλ όποιος θέλει και μετά ας βγάλει μόνος του την άκρη.Οπου πήγα , πήγα μόνος μου, χωρίς να με συστήσει κανείς. Και στην Εβίτα, και στο Angels, και στον Νίκο (ΟΚ εκεί παει ο καθένας), και στον Σταύρο στην Αγγελάκη (είναι τόσο πριβέ που δεν τον έχει αναφέρει κανένας εδώ μέσα) , και στον Μάκη και αλλού. Και σε διαβεβαιώ ότι πουθενά δεν έφαγα πετσέτα, γιατί καταλάβανε ότι μπάτσος δεν είμαι. Στο τέλος τέλος ας βάλουνε κι αυτοί λίγο το μυαλό τους να δουλέψει και ας κάνουν ένα τσεκάρισμα ποιος μπαίνει μέσα. κι η Εβίτα όταν έφαγε το 1ο πέσιμο , από γνωστό και χρόνια πελάτη μπάτσο το έφαγε...
  ετσι

ναι αυτο το δέχομαι...δεν μπορεις να εγγυηθείς για κανέναν, αλλα επειδη ανέφερες για παρέδειγμα τον Μάκη η τον  Σάκη.....οταν εδινα τα τηλέφωνα τους σε φιλους...πρώτα τους έπαιρνα εγω και εδινα το ο.κ.....ειδικά ο Σάκης μετα το πέσιμο μου το ειχε ξεκαθαρίσει αυτό....

a.nesti

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2014
Like
210
Πόντοι
21
Και εξηγούμαι:
2ον. Γιατί να πηγαίνουμε σαν μ@@@@@κες να σκάμε 200άρικα στην κάθε απίθανη τουρίστρια C/T, και να μην προτιμούμε τα εγχώρια προϊόντα; Εχω πάει σε μασατζίδικα και μου τινάξανε τα πέταλα με 70 και 80 Ευρώ  και έχω πάει σε C/T που ήθελε 150 , ήταν σαν παλαιστής του Σούμο και καλύτερα να το έβαζα σε μια πρίζα (μιλάω πχ για Claudia Capri-για όσους την γνωρίζουν).
Καλό απόγευμα.

Είσαι ολοσωστος.Εμείς που είμαστε πελάτες πρέπει να υπστηριξουμε ο ένας τον άλλον για να μη μας εκμεταλλευτούν τα μαγαζιά...

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.346
Πόντοι
24.346
Κάποιος χθες τσουτσούνησε, αλλά δεν εννοεί να ανεβάσει μια ρημάδα ενημέρωση. Ή ακόμη χαμογελάει ή ακόμη κλαίει τα λεφτά του (μάλλον το 1ο)

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
  -με την πρώτη ευκαιρία και αφού πάω...και δεν προκειται να φαω πόρτα...θα ενημερώσω....αλλα θα περιμενουμε μερικες μέρουλες ακόμη....

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.346
Πόντοι
24.346
  -με την πρώτη ευκαιρία και αφού πάω...και δεν προκειται να φαω πόρτα...θα ενημερώσω....αλλα θα περιμενουμε μερικες μέρουλες ακόμη....

Δεν εννοούσα εσένα φίλε kassler. Άλλος έκανε την καταδρομική, αλλά τηρεί σιγή ασυρμάτου....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom