steaved
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
Πάντως ο premium1968 δεν δίνει τηλέφωνο. Άκρως απόρρητο το μαγαζί...καταλαβες για ποιο μαγαζι μιλαει κ σε ποια γωνια της αιγαιου ειναι??
Πάντως ο premium1968 δεν δίνει τηλέφωνο. Άκρως απόρρητο το μαγαζί...καταλαβες για ποιο μαγαζι μιλαει κ σε ποια γωνια της αιγαιου ειναι??
Πάντως ο premium1968 δεν δίνει τηλέφωνο. Άκρως απόρρητο το μαγαζί...
αντε κ στο εδωσε θα παρεις θα σε ρωτησει ποιος εισαιΠάντως ο premium1968 δεν δίνει τηλέφωνο. Άκρως απόρρητο το μαγαζί...
αντε κ στο εδωσε θα παρεις θα σε ρωτησει ποιος εισαι
κ απ τη στιγμη που δε σε ξερει δε θα βγει κατι
Στις μέχρι σήμερα τηλεφωνικές επικοινωνίες μου δεν έχασα πάντως ούτε μία. Και φυσικά ούτε τα μαγαζιά έχασαν. ;)αντε κ στο εδωσε θα παρεις θα σε ρωτησει ποιος εισαι
κ απ τη στιγμη που δε σε ξερει δε θα βγει κατι
πεσαν πολλες δουλειες με φουντεςπου είσαι humax ? καιρό έχουμε να τα πούμε...
Ναι φίλε μου.... "χύμα". Η επικοινωνία είναι καθαρά προσωπικό θέμα του καθένα. Αν δεν τους αρέσει ο τρόπος μου ή η φωνή μου ΟΚ. Τότε να το καταλάβω. Αλλά αν δεν δοκιμάσω... δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα.πως δλδ θα δώσει τηλέφωνο έτσι χύμα ???
δεν ειδα ομως ν αναφερεις καμια απ τις επιτυχιες σουΣτις μέχρι σήμερα τηλεφωνικές επικοινωνίες μου δεν έχασα πάντως ούτε μία. Και φυσικά ούτε τα μαγαζιά έχασαν. ;)
το τελευταίο διάστημα προτιμώ το ΕυΖην και το Olgas που κανει ανακαινιση αυτο τον καιρο. Αλλα θα ήθελα να δοκιμάσω και κατι αλλο. Λογω του οτι δεν ειμαι απο Θεσσαλονίκη είναι λιγο δύσκολο να παρακολουθήσω τις εξελίξεις...δεν ειδα ομως ν αναφερεις καμια απ τις επιτυχιες σου
εκτος αν τις κρατας για παρτυ σου
πως δλδ θα δώσει τηλέφωνο έτσι χύμα ???
Για πες??.. πως να το δωσω?? με email? με pm? sms? mms? morse? η παραδοσιακα με συματα καπνου?
Βρε premium ζουμε στην ψηφιακη εποχη κ εχεις μεινει ακομα εκει..........?????
Στον δυαδικο αριθμο σε παρακαλω..............να το καταλαβουμε ολοι
bizoholic στειλε με πμ τα τρια τελευταια νουμερα του κινητου που σου στειλε
το μηνυμα να τσεκαρω κατι...
Μην τσεκάρεις τίποτα Φακιρη. Η Νίκη (πρώην Ελίζα) το κάνει αυτό σε όλο το πελατολόγιό της, μέχρι να της πεις μην το κάνεις. Μεγάλη μαλακία σαν πρακτική πάντως, μπορείς να εκτεθείς στο σπίτι σου και να μπλέξεις. Και το ρόστερ του μαγαζιού της πολύ μέτριο τις περισσότερες φορές.bizoholic στειλε με πμ τα τρια τελευταια νουμερα του κινητου που σου στειλε
το μηνυμα να τσεκαρω κατι...
Με οτι βολευεσαι αδερφε. Εκει θα τα χαλάσουμε? Αλοίμονο.Για πες??.. πως να το δωσω?? με email? με pm? sms? mms? morse? η παραδοσιακα με συματα καπνου?
010011001001011101110101101101 αντε λοιπον μεταφραστε
Με οτι βολευεσαι αδερφε. Εκει θα τα χαλάσουμε? Αλοίμονο.
Κατι παρομοιο μου ρθε και μενα...Μην τσεκάρεις τίποτα Φακιρη. Η Νίκη (πρώην Ελίζα) το κάνει αυτό σε όλο το πελατολόγιό της, μέχρι να της πεις μην το κάνεις. Μεγάλη μαλακία σαν πρακτική πάντως, μπορείς να εκτεθείς στο σπίτι σου και να μπλέξεις. Και το ρόστερ του μαγαζιού της πολύ μέτριο τις περισσότερες φορές.