Kαλησπερα στα παιχτρονια!βασικα σας παρακολουθω χρονια,αλλα δεν εχω κανει ρετζιστερ,ειμαι χρονια με κοπελα κ επειδη κοζαρει απο ιντερνετ,ψιλοσκιαχτηκα να κανω προφιλ!ετσι κιαλλιως αμα ξες να ψαχνς, παιρνεις αρκετες πληροφοριεσ! κ σας ευχαριστω για τα ινφος,εχω κανει αρκετες καταδρομικες!ηθελα να αναφερω τι με ετυχε τις προαλες,να μη την πατησετε,σε εισαγωγικα!γιατι αλλος ισως ψαχνει κ μονο μασαζ
Που λετε την πηρα τηλ ειδα κομμωσεις που γραφει κ λεω,μαλλον θα μας παιξει κανα γιωργο μαγκα!! :την ειπα στο τηλ οτι δε ψαχνω
,αν κ την ειπα τουλαχιστν κανα μαγκα,κ καπως τα μασουσε αλλα υπεθεσα οτι δεν ηθελε να μιλαει απο τηλ!(κ μια αλλη που ειχα παρει τελικα ξηγηθκε φραπα)τελος παντων ελειπε η γυναικα στους γονεις της στο χωριοκ την εφερα σπιτ,κατα της 8μης!ημουνα απο τσιπρα κ κολπα κ ειμουνα πτωμα!παιδια εσκασε κοκινομαλα θειά με ενα ολωσομο κολαν,ψιλοχοντρουλα λες κ επαιζε σε καμια παλιακια ταινια το 80,με κορδελα στο κεφαλι και μια τσαντα σαν τις διαφημιστικες του λιντλ!
κ το κουλο οταν ανεβηκε κ εκατσε.την εκανα φραπε κ με εδωσε κ δωρο κατι ξυλινα διαφημηστικα λιπτον αισ τι,για να βαζω λογαριασμους!χαχα ξενερωσα βεβαια την ειχα για κανα καλυτερο ματουρακι αλλα κιουσπα ητανε.τεσπα με ειπε 25ε, δε κανει κατι παραπανω εκτος μασαζ.ε λεω ας το απολαυσω να δω μα αξιζει τλχστν!με τα λιγα με τα πολλα πηγα μπανιο κ ταβγαλα ολα,κ εσκασα κρεβατοκαμαρα με τον μικρο ντουρο οπου τον πηρε ματι,κ με λεει βαλε πετσετα κ εγω πηρα μια μικρη ;)αυτη ειχε ενα λαδακι σε μπουκαλακι απο αγιασμα
,ξεκινησε μασαζακι μπρουμητα,ηξερε απο μασαζ,δλδ αξιζει για μασαζ,μετα γυρισα ανασκελα κ με ειδε που ημουνα αναμενος κ τσιτωμενος απο τα τσιπρα κ με λεει χαλαρωσε την ειπα εχω καιρο να κανω σεξ κ παπαριες,τεσπα συνεχισε μπορω να πω πως το απολαυσα!λιγο πριν τελειωσει την ειπα τουλαχιστον να με τον παιξει,να ξεφουντωσω αλλα το παιζε δυσκολη.την ειπα αλλο ενα 10ε για
,κ τελικα με τα χιλια ζορια με τον επαιξε..αυτη ητανε η τελευταια εμπειρια..εν ολιγοις η τυπισσα κανμει καλο μασαζ,ευχαριστη παρεα,
κ ως εκει!για 25ε,καλα ειναι κ 20 βασικα να τις εδινα δε θαλεγε τπτ!επισης με ειπε δεχεται κ στο τριαδη στο σπιτητης...