Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (7 μέλη και 25 επισκέπτες)

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
Μην τσεκάρεις τίποτα Φακιρη. Η Νίκη (πρώην Ελίζα) το κάνει αυτό σε όλο το πελατολόγιό της, μέχρι να της πεις μην το κάνεις. Μεγάλη μαλακία σαν πρακτική πάντως, μπορείς να εκτεθείς στο σπίτι σου και να μπλέξεις. Και το ρόστερ του μαγαζιού της πολύ μέτριο τις περισσότερες φορές.    

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :badair:

spartans

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
4
Πόντοι
1
εγώ πάντως που την συναντώ συχνά πυκνά στο σούπερ market δεν μου είπε κάτι τέτοιο....μου είπε ότι δουλεύει σε μια εταιρία στα λογιστήριο :jerking:......και καλά...

Και καλα πρωτου φυγει μου ειπε οτι θα πηγαινε στην Κυπρο για δουλεια.....σε αλλον ειπε στο χωριο τις στις Σερρες..τελικα εθεάθη στου πουλιου το γαλα...αχαχαχ

kostasplus26

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην παρέα,η Νασια Παπάφη ξέρει κανείς αν επέστρεψε γιατί το τηλ της είναι κλειστό εδώ και πολύ καιρό

StefNap

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια το σαιτ εχει προβλημα μεγαλο καθημερινα στελνω μηνυματα και δεν μου τα εγκρινει δεν καταλαβαινω γιατι το κανει αυτο.....

StefNap

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Επίσκεψη σήμερα πριν 2 ώρες  στο χώρο ευεξίας Ευζώνων 3 από αγγελιοφόρο .... Ερασιτεχνικός χώρος μέσα ήταν δυο κοπέλες μια ομορφούλα με φυσιολογικό ωραίο σώμα καλά βυζακια και μια τεράστιων διαστάσεων γενικά δεν πέρασα σε προγράμματος γιατί δεν το θεώρησα συνετό.. Μου φαίνεται ότι πρέπει να ψαχτω καλύτερα ... Κάποια βοήθεια η κάποιος να μου προτείνει κάτι καινούργιο θα του ήμουν ευγνώμων.... Το μασατζιδικο στην Αιγαίου που είναι ακριβώς ;; Παιδιά πέρασα και από το escape αλλά δεν άνοιξαν γνωρίζουμε άμα έκλεισε ;;

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
36
περασα απο Ελενα τσιμισκη αυτο το καιρο και ανανεωσε το ροστερ της, εφερε και την Ελενα που δουλευε περυσι που ειχα παει το καλοκαιρι Edelweiss για οποιον ενδιαφερεται, και μια Κατερινα στρουμπουλη ξανθια.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.047
Πόντοι
2.356
ρε συ 1965 τι ειναι αυτο που εχεις στο στομα

δε νηστευεις εσυ????  :2funny: :2funny:

nnikitas1969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
26
Like
748
Πόντοι
531
Ρε παιδιά γνωρίζει κανείς που βρίσκεται μια πιτσιρίκα Άρτεμις που ήταν ένα διάστημα στην Μαριάννα;  Υπάρχει στον χώρο;  Έκανε φανταστικό πρόγραμμα παιδιά!

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Εχει άλλη κωδικοποιηση αυτή.. στελνει γραμματα και αριθμούς μαζι

Ναι ρε φίλε
Ας της δείξει κάποιος που είναι το όμικρον -Ο-  για να σταματήσει να χρησιμοποιεί το μηδέν -0-

Καλ0 Πάσχα  παιδιά!!!

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.020
Πόντοι
206
χρονια πολλα χριστος ανεστη  σε ολους τουσ συναθλητες...

max-mad

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
467
Πόντοι
3.245
υπηρχε μια Σονια που δουλευε στο Body center του Σακη.μηπως γνωριζει κανεις αν δουλευει καπου ??

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.111
Πόντοι
34.538
Μετα τα κατσικια και τις μπυρες των ημερων περασα μια βολτα από το ΝΙΚΟΛΑ για τις ευχες και να δω τα....μωρα του!!!!
Τον πετυχα σε φαση που...τηγανιζε στο μπαλκονι πατατες,ψαρια και λουκανικα!!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Μαλιστα φυσουσε εκει πανω στον πεμπτο και του τα κανε μουνι και εβριζε...
Μιλαμε για πολύ καλτιλα,μεσα η μανα του διαβαζε βιβλιο,το σκυλακι εκοβε βολτες και τα μωρα στους καναπέδες...
Μωρα Β'ΕΘΝΙΚΗΣ...μονο η ΣΤΕΦΑΝΙΑ ξεχωριζε αλλα δεν... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Αφου ειπαμε τις μαλακιες μας,περναω με μια ΡΙΤΑ Ελληνιδα,καινουργια στο μαγαζι όπως μου πε η ιδια...
Η αλλη μια που ηταν εκει,αδιαφορη...
Ο Νικολας προτεινε ΡΙΤΑ...παντα τον εμπιστεύομαι και παντα περναω καλα μεσα...
Όπως εγινε και τωρα...

Μελαχροινή,ομορφη ,μικρο βυζι αλλα με ρωγαρες που καβλωνουν..
Ολιγο γεματουλα,αλλα ΑΨΟΓΗ σε όλα....
Δυνατη, πολύ καλο στοματικο,αντεχει και γουσταρει μαζι σου..
Τελος με CUM IN καταπωση,παρακαλω...
Προτείνεται και σε οσους γουσταρουν τριχωτες κατω...
ΑΛ ΠΑΤΣΙΝΟ,ακους??????

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Μετα τα κατσικια και τις μπυρες των ημερων περασα μια βολτα από το ΝΙΚΟΛΑ για τις ευχες και να δω τα....μωρα του!!!!
Τον πετυχα σε φαση που...τηγανιζε στο μπαλκονι πατατες,ψαρια και λουκανικα!!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Μαλιστα φυσουσε εκει πανω στον πεμπτο και του τα κανε μουνι και εβριζε...
Μιλαμε για πολύ καλτιλα,μεσα η μανα του διαβαζε βιβλιο,το σκυλακι εκοβε βολτες και τα μωρα στους καναπέδες...
Μωρα Β'ΕΘΝΙΚΗΣ...μονο η ΣΤΕΦΑΝΙΑ ξεχωριζε αλλα δεν... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Αφου ειπαμε τις μαλακιες μας,περναω με μια ΡΙΤΑ Ελληνιδα,καινουργια στο μαγαζι όπως μου πε η ιδια...
Η αλλη μια που ηταν εκει,αδιαφορη...
Ο Νικολας προτεινε ΡΙΤΑ...παντα τον εμπιστεύομαι και παντα περναω καλα μεσα...
Όπως εγινε και τωρα...

Μελαχροινή,ομορφη ,μικρο βυζι αλλα με ρωγαρες που καβλωνουν..
Ολιγο γεματουλα,αλλα ΑΨΟΓΗ σε όλα....
Δυνατη, πολύ καλο στοματικο,αντεχει και γουσταρει μαζι σου..
Τελος με CUM IN καταπωση,παρακαλω...
Προτείνεται και σε οσους γουσταρουν τριχωτες κατω...
ΑΛ ΠΑΤΣΙΝΟ,ακους??????
Η περιγραφή ταιριάζει πολύ με τη Ρίτα από το Olgas Day Spa. Πρόκειται για την ίδια ή καμία σχέση; :think:

agricol

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2014
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
1
Ναι ρε φίλε
Ας της δείξει κάποιος που είναι το όμικρον -Ο-  για να σταματήσει να χρησιμοποιεί το μηδέν -0-

Καλ0 Πάσχα  παιδιά!!!
Χρόνια πολλά και καλό.. Κλαίω με το σχόλιο για  το ΝΕ0!!  :2funny: :2funny: :2funny:

agricol

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2014
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
1
Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά και καλά με υγεία , χαρά και ευτυχισμένες στιγμές σε όλους!! Και επιτέλους είδαμε και ήλιο ρε παιδί μου να μας φτιάξει κι η διάθεση..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom