Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 100 άτομα (6 μέλη και 94 επισκέπτες)

trigel

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας παιδια. Ειμαι καινουριος εδω και ηθελα να δω αν θα μπορουσατε να με βοηθησετε εσεις οι πολυ ποιο εμπειροι απο εμενα. Εχω ψαξει παντου, για να βρω μια κοπελα, ειτε γυναικα λιγο μεγαλυτερη, ενα απο τα δυο, με αρκετο στηθος που να κανει σε δικο της χωρο μασαζ με πιπα αλλα να ειναι μονη της, οχι μασατζαδικο και αν ειναι δυνατον να ειναι ανατολικα. Δεν ξερω αν εψαξα σωστα αλλα δεν βρηκα τιποτα. Ηταν μια κυρια γυρο στα 45, πριν απο 10 χρονια περιπου στην Μποτσαρη, αλλα τωρα και μεγαλωσε και δεν ξερω αν υπαρχει. Αν θα μπορουσατε να με βοηθησετε θα το εκτιμουσα πολυ. Αλλοιως θα μεινω με την ορεξη. Σας ευχαριστω πολυ

vasilhsyo

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2014
Like
0
Πόντοι
0
παιδια μια ερωτηση.Που ακριβως βρισκεται η μαγκυ καμαρα πως μπορω να το βρω?? Επισης ειναι ελευθερο ή prive

cynorth

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2010
Like
6
Πόντοι
0

To πρώτο είναι νομίζω το Bella's Beauty που μόλις παραπάνω έχουν γραφτεί κάποια πράγματα.
Το δεύτερο δεν γνωρίζω αν και συνήθως αυτά τα "Ελληνίδα προσφέρει" είναι χοντρές μούφες!!!
Το τρίτο είναι το παλιό Angels Spa της Εύας περιοχή Τζάμπο το οποίο αν και υπάρχει αγγελία και στη στήλη
"προσωπικά" σχεδόν είναι αποκλειστικά για γυναίκες!!! Μόνο μασάζ λένε πλέον......

Robyman82

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2011
Like
76
Πόντοι
1
To πρώτο είναι νομίζω το Bella's Beauty που μόλις παραπάνω έχουν γραφτεί κάποια πράγματα.
Το δεύτερο δεν γνωρίζω αν και συνήθως αυτά τα "Ελληνίδα προσφέρει" είναι χοντρές μούφες!!!
Το τρίτο είναι το παλιό Angels Spa της Εύας περιοχή Τζάμπο το οποίο αν και υπάρχει αγγελία και στη στήλη
"προσωπικά" σχεδόν είναι αποκλειστικά για γυναίκες!!! Μόνο μασάζ λένε πλέον......
Οκ σε ευχαριστώ πολύ!
Το Bella Beauty έχει πολλά τηλέφωνα τελικά!
Τα ίδια και τα ίδια λοιπόν..
:-

agricol

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2014
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
1
Ευχαριστώ πολύ τον καλό μου φίλο (ξέρει αυτός)  ;)που με βοήθησε με Μαριάννα. Επίσκεψη λίαν προσφάτως. Παρούσες Στέλλα (νεαρή μελαχρινή, ψιλονταρντάνα), Ζωή ή κάπως έτσι (40+), μια άλλη μιλφ (δε θυμάμαι όνομα ) και η Ειρήνη. Συνεδρία με Ειρήνη (δροσερό κοριτσόπουλο με ωραίο σώμα και ακόμα καλύτερα  :tits:). Σε αυτά τα  :tits: έχουν αναφερθεί παλαιότερα και άλλα μέλη. Ενδείκνυται για ζουζουνιάρηδες :P. Αν περιμένει κανείς καουμπόϊκα να βάλει ΟΤΕ TV. :2funny: .Καλημέρα σε όλους

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.810
Πόντοι
3.665
Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Αν περιμένει κανείς καουμπόϊκα να βάλει ΟΤΕ TV. :2funny:
"Καουμπόικα" σε στυλ Μπαντ Σπενσερ - Τερενς Χιλλ (πολλές σφαλιάρες όμως) "παίζει" η Στελλίτσα της Μαριάννας. Το γουστάρει το ξύλο λέμε και συμμετέχει και η ίδια με μπατσούλες και τσιμπήματα στα κωλομέρια. Εγώ είμαι αγαπούλης, δεν είμαι του σπορ, αλλά πήγε φίλος μου που τα γουστάρει αυτά και έφυγε με κόκκινες παλάμες! :s&m_1: :s&m_3: 

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ρε σεις μερικές φορές δε σας καταλαβαίνω πραγματικά.
Σχόλια σαν το παραπάνω νομίζετε πως κάνουν καλό στην κάθε κοπέλα?
Κυκλοφορούν και "μυστήριοι" ανάμεσά μας δεν είναι όλοι καλά στα μυαλά τους.
Και αρκετοί απ αυτούς είναι πελάτες των μαγαζιών.
Αν νομίζετε πως είμαι υπερβολικός απλά γράψτε με στα παπάρια σας και συνεχίστε
την "ενημερωση".

graf ξέρεις πως σε συμπαθω, αφορμή παίρνω απλά απ το σχόλιό σου.

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.663
Πόντοι
2.720
την "ενημερωση".

Πες τα χρυσόστομε. Και κάνεις οτι κάνεις που λεει ο λόγος. Γιατί να το πεις? Χαμένος βγαίνεις. Πανε μετα ολοι και σε δίνουν στεγνά.Και όταν ξανά συναντήσεις το κοριτσάκι σε ρωτάει με απορία.... Καλά μαλάκας εισαι?  Προσωπικά τη πάτησα με διάφορο κοσμο και για αυτο εξαφανίστηκα απο τη "δημοσιογραφία"

StefNap

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα παιδια θα μπορουσα να εχω πληροφοριες για μασαζ που πηδας?Βασικα μια ενημερωση επειδη ειμαι καινουργιος αν μπορει κάποιος με πμ θα του ημουν υπόχρεος  :)

agricol

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2014
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
1
Παντως οσον αφορα στα καουμποικα που αναφερθηκα δεν αφορουν τις :s&m_2:αλλα το στυλ σεξ με γυναικα να παιρνει πρωτοβουλιες και να σε πηδαει

premium1969

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2011
Κριτικές
1
Like
569
Πόντοι
86
Παντως οσον αφορα στα καουμποικα που αναφερθηκα δεν αφορουν τις :s&m_2:αλλα το στυλ σεξ με γυναικα να παιρνει πρωτοβουλιες και να σε πηδαει

cowboy kai reverse cowboy. Αυτα ξερω και εγω.. Τερενς Κουικ σταση δε ξερω.  :helpplea:

StefNap

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια Καλησπερα ειμαι νεος στο σαιτ αλλα εχω αρκετες γνωσεις πανω στα μαζατσιζιδικα τισ πολης καθως εχω επισκεπτει αρκετα....για ενα χρονο δεν ασχοληθηκα και χαθηκα εντελως μεσα απο εδω ξαναβρηκα καπια μεροι και μασατζιδικα...γενικα θα ηθελα μια ενημερωση για το τι παιζει στην πολη....Μακρια απο Σπα Ελιτ παιδια ουτε φραπας ουτε γαμας και γενικα πολυ ξενερα τουλαχιστον σε αυτο στην καλαμαρια!!Ειντζελς Αρκετα καλο αλλα θα προτημουσα περισσοτερες κοπελες !

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
την "ενημερωση".

Καλησπέρα στην παρέα!
Ζητώ συγγνώμη αν πρόσβαλλα το χώρο με τις απρεπείς αναφορές μου για το τι κάνει στην επαγγελματική της ζωή η εν λόγω κοπέλα. :think:
Ρε φίλε House πες μου σε παρακαλώ, τι πείραξε που ανέφερα ότι η άλλη καυλώνει να τρώει σφαλιάρες στα κωλομάγουλα και όχι μόνο. Εδώ μέσα έχουν αναφερθεί ανατριχιαστικές λεπτομέρειες (και το εννοώ) για το τι κάνει η κάθε κοπέλα στο κρεβάτι της, αυτό ήταν τραγικό που έγραψα; Απλά δεν καταλαβαίνω ρε παιδιά...Εκτός αν αντέδρασε η Μαριάννα και σου είπε να με κράξεις, οπότε πάσσο. Πάντως να ξέρεις η ίδια το διαφημίζει ως προσόν της μικρής.     

vasagia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Κριτικές
6
Like
156
Πόντοι
280
Αν πάει κάποιος στο Bella's Beauty ας ενημερώσει. Την τελευταία φορά που πήγα πριν από κανα τρίμηνο ήταν για τ' ανάθεμα (είχα γράψει τότε σχετικά). Μπας και άλλαξε το ρόστερ, να το ξαναδούμε... :grin:

Την Παρασκευή που μας πέρασε πήγαμε για 2η φορά, κατά τις 18:30. Η Στέφανια και μια μελαχρινή γεματούλα που δεν συγκράτησα το όνομα της. Τα ίδια πράγματα και την δεύτερη φορά. Ο κύριος μαζί με το σκυλί να κόβει βόλτες, τέρμα τα φώτα κτλ. Στα ενδότερα, δεν έχω να πω κάτι λιγότερο ή περισσότερο απ΄ όσα έχουν γραφτεί κι έχουμε διαβάσει κατά καιρούς. Εγώ προσωπικά δεν θα ξαναπάω.

60 το κάτι σαν μασάζ
80 το 10 λεπτά πασάλιμα με λίγο τρίξιμο και πεοθυλασμός.
100 στο καρφώνω και κάνεις πως σ' αρέσει.

Το δυστυχώς είναι πως εδώ και κάτι μήνες προτιμούσα το ευ ζην και το Ολγας Day γιατί δεν ήθελα κάτι περισσότερο κι όταν έκανα το βήμα να το πάω το θέμα παραπέρα, βρήκα παντού το τηλέφωνο τους. Αν κάποιος φίλος έχει την ευγενή καλοσύνη να μου προτείνει κάτι ή να μου στείλει κάποια επαφή από την Μάγκυ για παράδειγμα ή κάποιο άλλο ελαιοτριβείο θα το εκτιμούσαν. Αν όχι, θα περιμένω να παλιώσω και έπειτα.

:hi:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.679
Πόντοι
38.177
Καλησπέρα στην παρέα!
Ζητώ συγγνώμη αν πρόσβαλλα το χώρο με τις απρεπείς αναφορές μου για το τι κάνει στην επαγγελματική της ζωή η εν λόγω κοπέλα. :think:
Ρε φίλε House πες μου σε παρακαλώ, τι πείραξε που ανέφερα ότι η άλλη καυλώνει να τρώει σφαλιάρες στα κωλομάγουλα και όχι μόνο. Εδώ μέσα έχουν αναφερθεί ανατριχιαστικές λεπτομέρειες (και το εννοώ) για το τι κάνει η κάθε κοπέλα στο κρεβάτι της, αυτό ήταν τραγικό που έγραψα; Απλά δεν καταλαβαίνω ρε παιδιά...Εκτός αν αντέδρασε η Μαριάννα και σου είπε να με κράξεις, οπότε πάσσο. Πάντως να ξέρεις η ίδια το διαφημίζει ως προσόν της μικρής.       

Κλαιω graf  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Αγαπητέ μου graf, τίποτα απ όλα αυτά.
Πέστο απλά προσωπική "ευαισθησία" σε κάποια λεπτά ζητήματα.
Ξέρω πως γενικά γράφεις με σύνεση.
Η μόνη ένστασή μου είναι πως δεν έχουν όλοι όσοι μας διαβάζουν την
ίδια σύνεση.
Ελπίζω τώρα να κατάλαβες τι έγραψα και γιατί.

Όσο για  το αν με έβαλε ποτέ κανένας-καμιά να γράψω οτιδήποτε εδώ μέσα δε νομίζω
πως χρειάζεται ν απαντήσω μετά από 7-8 χρόνια εδώ και καμιά 25ριά "έξω".

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom