House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Labill
Ric, House...τους χαιρετισμούς μου..
Οκ σε ευχαριστώ πολύ!To πρώτο είναι νομίζω το Bella's Beauty που μόλις παραπάνω έχουν γραφτεί κάποια πράγματα.
Το δεύτερο δεν γνωρίζω αν και συνήθως αυτά τα "Ελληνίδα προσφέρει" είναι χοντρές μούφες!!!
Το τρίτο είναι το παλιό Angels Spa της Εύας περιοχή Τζάμπο το οποίο αν και υπάρχει αγγελία και στη στήλη
"προσωπικά" σχεδόν είναι αποκλειστικά για γυναίκες!!! Μόνο μασάζ λένε πλέον......
Καλά, τι περίμενες, εδώ όλοι μας έχουμε πλέον 1-2 νούμερα στο χαλαρό...Οκ σε ευχαριστώ πολύ!
Το Bella Beauty έχει πολλά τηλέφωνα τελικά!
Τα ίδια και τα ίδια λοιπόν..
:-
"Καουμπόικα" σε στυλ Μπαντ Σπενσερ - Τερενς Χιλλ (πολλές σφαλιάρες όμως) "παίζει" η Στελλίτσα της Μαριάννας. Το γουστάρει το ξύλο λέμε και συμμετέχει και η ίδια με μπατσούλες και τσιμπήματα στα κωλομέρια. Εγώ είμαι αγαπούλης, δεν είμαι του σπορ, αλλά πήγε φίλος μου που τα γουστάρει αυτά και έφυγε με κόκκινες παλάμες!Αν περιμένει κανείς καουμπόϊκα να βάλει ΟΤΕ TV.
Ρε σεις μερικές φορές δε σας καταλαβαίνω πραγματικά.
Σχόλια σαν το παραπάνω νομίζετε πως κάνουν καλό στην κάθε κοπέλα?
Κυκλοφορούν και "μυστήριοι" ανάμεσά μας δεν είναι όλοι καλά στα μυαλά τους.
Και αρκετοί απ αυτούς είναι πελάτες των μαγαζιών.
Αν νομίζετε πως είμαι υπερβολικός απλά γράψτε με στα παπάρια σας και συνεχίστε
την "ενημερωση".
graf ξέρεις πως σε συμπαθω, αφορμή παίρνω απλά απ το σχόλιό σου.
Παντως οσον αφορα στα καουμποικα που αναφερθηκα δεν αφορουν τις αλλα το στυλ σεξ με γυναικα να παιρνει πρωτοβουλιες και να σε πηδαει
Καλησπέρα στην παρέα!Ρε σεις μερικές φορές δε σας καταλαβαίνω πραγματικά.
Σχόλια σαν το παραπάνω νομίζετε πως κάνουν καλό στην κάθε κοπέλα?
Κυκλοφορούν και "μυστήριοι" ανάμεσά μας δεν είναι όλοι καλά στα μυαλά τους.
Και αρκετοί απ αυτούς είναι πελάτες των μαγαζιών.
Αν νομίζετε πως είμαι υπερβολικός απλά γράψτε με στα παπάρια σας και συνεχίστε
την "ενημερωση".
graf ξέρεις πως σε συμπαθω, αφορμή παίρνω απλά απ το σχόλιό σου.
Αν πάει κάποιος στο Bella's Beauty ας ενημερώσει. Την τελευταία φορά που πήγα πριν από κανα τρίμηνο ήταν για τ' ανάθεμα (είχα γράψει τότε σχετικά). Μπας και άλλαξε το ρόστερ, να το ξαναδούμε...
Καλησπέρα στην παρέα!
Ζητώ συγγνώμη αν πρόσβαλλα το χώρο με τις απρεπείς αναφορές μου για το τι κάνει στην επαγγελματική της ζωή η εν λόγω κοπέλα.
Ρε φίλε House πες μου σε παρακαλώ, τι πείραξε που ανέφερα ότι η άλλη καυλώνει να τρώει σφαλιάρες στα κωλομάγουλα και όχι μόνο. Εδώ μέσα έχουν αναφερθεί ανατριχιαστικές λεπτομέρειες (και το εννοώ) για το τι κάνει η κάθε κοπέλα στο κρεβάτι της, αυτό ήταν τραγικό που έγραψα; Απλά δεν καταλαβαίνω ρε παιδιά...Εκτός αν αντέδρασε η Μαριάννα και σου είπε να με κράξεις, οπότε πάσσο. Πάντως να ξέρεις η ίδια το διαφημίζει ως προσόν της μικρής.