younghunter
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 453
- Πόντοι
- 21
παίδες ο Σάκης έκκλεισε; ανοίγει με ραντεβού; ξέρει κανείς αν έχει τίποτα καλό;
υπαρχει φιλοσ!!!ανδριανουπολεωσ 18!!!παρε την κομμωτρια την πιτσιρικα και φτιαχτικεσ σε λεω !!!η Εβιτα υπαρχει η εξαφανιστικε¨??
η Εβιτα ειναι free η private?υπαρχει φιλοσ!!!ανδριανουπολεωσ 18!!!παρε την κομμωτρια την πιτσιρικα και φτιαχτικεσ σε λεω !!!
υπαρχει φιλοσ!!!ανδριανουπολεωσ 18!!!παρε την κομμωτρια την πιτσιρικα και φτιαχτικεσ σε λεω !!!
Δοκίμασε τα 13,14,15,16 του μασαζοκαταλόγουΠαιδια λεω να κανω μια επισκεψη σε καποιο μασατζιδικο με φραπε..!!για πρωτη φορα σε τετοιου ειδους απολαυσης..!!Εχεις να μου προτείνει καποιος κατι..?Ετσι ωστε να μην φαμε καμια φολα γιατι αρκετες εχουμε φαει σε στουντιο....
Καρδινάλιε βάλε και τον φρεσκοκατάλογο για επιφώτιση!Δοκίμασε τα 13,14,15,16 του μασαζοκαταλόγου
nobi τωρα τελευταία κάνω λειτουργίες στην πρωτεύουσα επομένως δεν έχω επίκαιροποίηση καταλόγου, ίσως ο φίλος akarnan μπορεί να βοηθήσει!Καρδινάλιε βάλε και τον φρεσκοκατάλογο για επιφώτιση!
Σωστά, εγώ θα πρότεινα και το Νο 1:Δοκίμασε τα 13,14,15,16 του μασαζοκαταλόγουΠαιδια λεω να κανω μια επισκεψη σε καποιο μασατζιδικο με φραπε..!!για πρωτη φορα σε τετοιου ειδους απολαυσης..!!Εχεις να μου προτείνει καποιος κατι..?Ετσι ωστε να μην φαμε καμια φολα γιατι αρκετες εχουμε φαει σε στουντιο....
Ενημερώνω τον κατάλογο με οποιες πληροφορίες έχω. Αν κάποιος έχει να προσθαφαιρέσει κάτι ας το κάνει για την καλύτερη ενημέρωση όλων μας.nobi τωρα τελευταία κάνω λειτουργίες στην πρωτεύουσα επομένως δεν έχω επίκαιροποίηση καταλόγου, ίσως ο φίλος akarnan μπορεί να βοηθήσει!
Λοιπόν ξεκινάμε με Κάτια 24χρ Ελληνίδα μελαχρινή με λίγα κιλά παραπάνω που της πάνε με καλά βυζιά και δέρμα βελούδινο. Η Συλβη Ελληνίδα 24χρ πρώην αθλήτρια με καλό σώμα αλλά λίγο πεσμένο βυζί , πολύ επικοινωνιακή και ευχαριστη . Η Νικολέττα Ελληνίδα 26χρ καστανόξανθη μινιον πολύ καλό σώμα με μικρό βυζακι με ταττοο , αν ήταν πιο ψηλή θα ήταν για πασαρέλα . Επίσης και μια καινούρια την οποία δεν έχω δει με ονομα Σοφία με λίγα κιλακια παραπάνω από ότι μου ανέφερε η Μαγκυ . Ενίοτε κάνει μασάζ και η ιδια η Μαγκυ . Τα προγράμματα είναι : 50 για φραπέ και 70 για πίπα . Όλες οι κοπέλες κάνουν πολυ καλό μασάζ και τηρούν τον χρόνο των 40 λεπτών. Το μαγαζί προτείνεται για αυτούς που θέλουν ένα καλό μασάζ με εκτόνωση.... Δίνει έμφαση στο μασάζ . Ο χώρος είναι καθαρός και το μόνο μειονέκτημα είναι η κοινή τουαλέτα.Συναδελφοι κανενα προσφατο σχολιο απο Μαγκυ εχουμε? Ροστερ?
Παίδες επειδή μένω ανατολικά και βολεύει, εδώ τι παίζει?υπαρχει φιλοσ!!!ανδριανουπολεωσ 18!!!παρε την κομμωτρια την πιτσιρικα και φτιαχτικεσ σε λεω !!!
Με κάθε καλή διάθεση κριτικής αυτό το μείζον θέμα με την κοινή τουαλέτα πρέπει οι ιδιοκτήτες μερικών επιχειρήσεων να το δούνε σοβαρά!Λοιπόν ξεκινάμε με Κάτια 24χρ Ελληνίδα μελαχρινή με λίγα κιλά παραπάνω που της πάνε με καλά βυζιά και δέρμα βελούδινο. Η Συλβη Ελληνίδα 24χρ πρώην αθλήτρια με καλό σώμα αλλά λίγο πεσμένο βυζί , πολύ επικοινωνιακή και ευχαριστη . Η Νικολέττα Ελληνίδα 26χρ καστανόξανθη μινιον πολύ καλό σώμα με μικρό βυζακι με ταττοο , αν ήταν πιο ψηλή θα ήταν για πασαρέλα . Επίσης και μια καινούρια την οποία δεν έχω δει με ονομα Σοφία με λίγα κιλακια παραπάνω από ότι μου ανέφερε η Μαγκυ . Ενίοτε κάνει μασάζ και η ιδια η Μαγκυ . Τα προγράμματα είναι : 50 για φραπέ και 70 για πίπα . Όλες οι κοπέλες κάνουν πολυ καλό μασάζ και τηρούν τον χρόνο των 40 λεπτών. Το μαγαζί προτείνεται για αυτούς που θέλουν ένα καλό μασάζ με εκτόνωση.... Δίνει έμφαση στο μασάζ . Ο χώρος είναι καθαρός και το μόνο μειονέκτημα είναι η κοινή τουαλέτα.
Ερωτικο όμως.Το λέει καθαρά για οργασμό οπότε εκτόνωση παίζει χαλαρα. Και φυσικά είναι "πονηρό" αφού έχουν και καλυμμένα πρόσωπα στι φωτό. Δεν είναι φυσιοθεραπεύτριες.Συμφωνα με τα λεγόμενα του site κανουν μονο μασαζ....