Στο τλφ (λειτουργούσε το -669) απάντησε η Κάλι, η οποία μου μιλησε για τρεις κοπέλες στο "μαγαζί", το οποίο βρίσκεται στη Συγγρού δυο δρόμους πάνω απ' την Εγνατίας. Επειδή την πήρα 8 παρά και το μαγαζί κάνει τελευταίο ραντεβού 8μιση (δεν θυμάμαι από τι ώρα μου είπε αρχίζουν), προλάβαινα μόνο την ίδια αν πήγαινα, οπότε πήγα.
Πρέπει να είναι καινούριο το κατάστημα, γιατί δεν έχουν κουδούνι, αλλά παίρνεις τλφ και σου ανοίγουν για να ανέβεις. Με υποδέχτηκε ένας πιτσιρικάς (Νίκος νομίζω μου είπε), με έκατσε στο μεγάλο σαλόνι με τους δυο καναπέδες και μου είπε τα τιμολόγια: 40 μασάζ με χειρομάλαξη, 60 ρουφηχτό, 100 το μπριζολάτο, "αλλά μπορούμε να το κάνουμε κι 80" μου είπε, προτίμησα όμως το ρουφηχτό και το έκλεισα στα 50.
Ο χώρος είναι ένα παλιό διαμέρισμα σε μια παλιά πολυκατοικία, ταλαιπωρημένο σε λογικά πλαίσια, με ψιλοάθλια κατάσταση στο μπάνιο (κρύο νερό, πλαστικές σαγιονάρες κλπ).
Η Κάλι είναι μια τροφαντή πιτσιρίκα στα 20κάτι μάλλον, με πολύ γλυκό πρόσωπο, μέτριο προς μικρό βυζί και κάνα 7άρι περιτά κιλά. Συστείνεται ως Ελληνοαυστριακή, κι έχει έντονη σαλονικιώτικη προφορά. Της αρέσουν τα προστυχόλογα να τα ακούει και να τα λέει, κι έχει μια έφεση να σου ρίχνει κωλοσκάμπιλα όπως σ' έχει μπρούμυτα να σε τρίψει. Το τρίψιμό της είναι προσχημτικό και γρήγορο, κάνα 10λεπτο πρέπει να με παπάστεψε κι ύστερα άρχισε να μου την παίζει έτσι οπως με είχε ανάποδα. Με γύρισε στα σβέλτα, πέταξε βυζί κι άρχισε το τρομπόνι (με σκουφί). Υστερεί λίγο σε τεχνική, αλλά αναπληρώνει σε όρεξη να σ'το πάρει όλο μέσα και να το ρουφήξει ως το μεδούλι, κ το πρόγραμμα περιλαμβάνει εκτόξευση στο στήθος, με το οποίο κι ολοκληρώσαμε.
Εντάξει, μέτρια εμπειρία γενικά στα παρελκώμενα, αλλά το τσιμπούκι ήταν σωστό οπότε το 50άρι το λες δουλεμένο ας πούμε. Για την ίδια δεν ξέρω αν θα ξαναπήγαινα, αλλά υποτίθεται έχει κι άλλες δύο, οπότε επειδή βολεύει η μεριά, ίσως να έκανα μια διερευνητική κάποια στιγμή, άμα ξαναβρισκόμουν Θεσσαλονίκη.