Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

only milfs

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα κ καη χρονια σε ολους
γνωριζει κανεις τι απεγηνε η Δημητρα με τα μεγαλια βυζια ???

nobi3000

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2011
Like
8
Πόντοι
1
καλη χρονια σε ολους.Νομιζα οτι στα συγκεκριμενα μαγαζια του κυρ Σταυρου δεν παιζει κατι παραπανω απο πρωτο προγραμμα και αυτο αφου πεσεις στην καταλληλη κοπελα και μετα απο πολλεεες επισκεψεις.Εχουμε κατι πιο συγκεκριμενο?
Απο εμένα τίποτα συγκεκριμένα. Απλώς είχα πέσει σε μια όμορφη χαριτωμένη κοπέλα αλλά μόνο μασάζ δυστυχώς!

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.810
Πόντοι
3.665
Απο εμένα τίποτα συγκεκριμένα. Απλώς είχα πέσει σε μια όμορφη χαριτωμένη κοπέλα αλλά μόνο μασάζ δυστυχώς!
who is κυρ. Σταύρος ρε παιδιά και ποια μαγαζιά έχει;;;; (ξέρω, ερώτηση πανασχέτου είναι τούτη :P)

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.208
Πόντοι
34.538
who is κυρ. Σταύρος ρε παιδιά και ποια μαγαζιά έχει;;;; (ξέρω, ερώτηση πανασχέτου είναι τούτη :P)
Δεν χανεις και τιποτα...
Κατι μαγαζια που σε παιρνουν τα λεφτα και εσυ παρακαλας  να σε ακουμπησει η γκομενα στα επίμαχα σημεια,
αλλα δεν...

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.810
Πόντοι
3.665
Δεν χανεις και τιποτα...
Κατι μαγαζια που σε παιρνουν τα λεφτα και εσυ παρακαλας  να σε ακουμπησει η γκομενα στα επίμαχα σημεια,
αλλα δεν...
Κοίτα, άμα ξέρει να κάνει μασάζ, ας μου πάρει τα λεφτά αν είναι λογικό το ποσό (20-30 ευρώ).  Δεν έχω τέτοια θέματα, μιας και πληρώνω χρόνια τώρα φυσιοθεραπεύτρια να μου κάνει μυοχαλαρωτικό μασάζ 2-3 φορές το μήνα.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.208
Πόντοι
34.538
Κοίτα, άμα ξέρει να κάνει μασάζ, ας μου πάρει τα λεφτά αν είναι λογικό το ποσό (20-30 ευρώ).  Δεν έχω τέτοια θέματα, μιας και πληρώνω χρόνια τώρα φυσιοθεραπεύτρια να μου κάνει μυοχαλαρωτικό μασάζ 2-3 φορές το μήνα.
Ναι ενταξει αν το θετεις ετσι...
Το θεμα όμως είναι ότι οι πιο πολλοι που πανε εκει  θελουν να γαμησουν και στο τελος μενουν ευχαριστημένοι με μια μαλακια..

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.810
Πόντοι
3.665
Το θεμα όμως είναι ότι οι πιο πολλοι που πανε εκει  θελουν να γαμησουν και στο τελος μενουν ευχαριστημένοι με μια μαλακια..
προσωπικά δε θα παρακαλούσα ποτέ κάποια για να τη γαμήσω, είναι η ρημάδα η γνωστή φράση, παρακαλητό μουνί, ξινό γαμήσι...  έχει τύχει να πάω σε μαγαζί, να διαλέξω κοπέλα, και να μου πει η άλλη ότι κάνει μέχρι πίπα, αλλά αυτό είναι άλλο τελείως θέμα...  γι' αυτό και λέω, άμα ξέρει η άλλη να τρίβει, ας κάθεται μια ώρα να παιδεύεται, δε θα της πω όχι, και θα το ευχαριστηθώ το ίδιο... (οκ, για να πω την αλήθεια, σε μερικές περιπτώσεις, ίσως και να το ευχαριστηθώ περισσότερο, αλλά αυτό είναι δικό μου βίτσιο... χε χε)

newnick

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
0
προσωπικά δε θα παρακαλούσα ποτέ κάποια για να τη γαμήσω, είναι η ρημάδα η γνωστή φράση, παρακαλητό μουνί, ξινό γαμήσι...  έχει τύχει να πάω σε μαγαζί, να διαλέξω κοπέλα, και να μου πει η άλλη ότι κάνει μέχρι πίπα, αλλά αυτό είναι άλλο τελείως θέμα...  γι' αυτό και λέω, άμα ξέρει η άλλη να τρίβει, ας κάθεται μια ώρα να παιδεύεται, δε θα της πω όχι, και θα το ευχαριστηθώ το ίδιο... (οκ, για να πω την αλήθεια, σε μερικές περιπτώσεις, ίσως και να το ευχαριστηθώ περισσότερο, αλλά αυτό είναι δικό μου βίτσιο... χε χε)

Προσωπικη αποψη, αλλα απο τις φορες που εχω παει εγω και φιλος, ουτε μασαζ αξιζει

koulalex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2008
Like
38
Πόντοι
0
Χρόνια πολλά παίδες κι απο μένα και καλη χρονιά. Υγεια δουλειά οικονομική ευχέρεια και μυαλό για να διαλεγουμε τις κατάλληλες μυοχαλαρωσεις!!!  :pipa2:  :pipa3:  :fuck2:

nobi3000

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2011
Like
8
Πόντοι
1
Ούτε αυτό δυστυχώς! Γιατί αν πας για φούλ, μπλοκάρεις και χαλιέσε, στο τέλος μπορεί να καταλήξεις χωρίς καν  φραπέ.
Δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις το θηλυκό διπλά σου και χωρίς να το καρφώσεις να μένεις ευχαριστημένος!
Σε αυτά τα ιδρύματα προ πολλού ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
O Κυρ Σταύρος είχε παλιότερα αλυσίδα με μαγαζιά για φουλ πρόγραμμα. Μετά έχασε τα κονέ του εκεί που έπρεπε και τον σκίσανε στα δικαστήρια, οπότε άρχισε να μη συμφέρει το φουλ και το γύρισε στο απλό μασάζ αλλα ΟΧΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ! Υπάρχουν παλιοί και καλοί πελάτες που τα πέρνουν όλα. Αλλά λίγοι. Εγώ ΔΕΝ είμαι στους λίγους, γιατί έχασα τα κονέ μου στις επιβλέπουσες... :huh:    

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
:tooth:
Χρόνια πολλά με πολλά χαμόγελα και λιγότερα ταμπού...

koker5616

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2014
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
1
ευζωνων 3 με β.ολγας.....αριστο :tits:με μια...ολες με απλωμενο χερι εκει...επισκεψη καραμανλη 60, τελικα τα μαγαζια αυτα με 25 ευρω ειναι θεμα ατομικο το τι θα συμβει

Εγγρ.
6 Νοε 2014
Like
12
Πόντοι
0
ευζωνων 3 με β.ολγας.....αριστο :tits:με μια...ολες με απλωμενο χερι εκει...επισκεψη καραμανλη 60, τελικα τα μαγαζια αυτα με 25 ευρω ειναι θεμα ατομικο το τι θα συμβει
ρε μεγαλε,γραψε κατι παραπανω.ποιο είναι αυτό στην ευζωνων????ονομα δεν εχει?????τι χρημα εδωσες?????τι υπηρεσίες ειχε????
το ιδιο ισχυει και για την καραμανλη...

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.810
Πόντοι
3.665
O Κυρ Σταύρος είχε παλιότερα αλυσίδα με μαγαζιά για φουλ πρόγραμμα. Μετά έχασε τα κονέ του εκεί που έπρεπε και τον σκίσανε στα δικαστήρια, οπότε άρχισε να μη συμφέρει το φουλ και το γύρισε στο απλό μασάζ αλλα ΟΧΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ! Υπάρχουν παλιοί και καλοί πελάτες που τα πέρνουν όλα. Αλλά λίγοι. Εγώ ΔΕΝ είμαι στους λίγους, γιατί έχασα τα κονέ μου στις επιβλέπουσες... :huh:   
Κατάλαβα, ευχαριστώ για την ενημέρωση graf!  Και καλή μας χρονιά με την ευκαιρία!

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
413
Πόντοι
36
Καλή χρόνια παιδιά

Της Ευζώνων δεν είναι πλέον του Σταύρου. Έχει αλλάξει χέρια αλλά είναι της ίδιας φίλοσοφιας

terrorist82

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
0
τι γίνεται με τα μαγαζια Εγνατιας 106 και Σοφούλη 50 ? τι θειες ανω των 50 εχει ??

newnick

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
0
νομιζω οτι αυτο της εγνατιας 106 εχει μονο μπαζα και πλεον δεν παιζει κατι αλλο…..εχω να παω ομως απο τοτε που εφυγε η αλεξια (την οποια αναζητω btw)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom