Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (14 μέλη και 40 επισκέπτες)

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
4.895
πας εκεί και βλέπεις! και ανάλογα προχωράς με την "χημεία σου", απο απλό μασάζ έως.....ότι ήθελε προκύψει!
ποιο είναι φίλος αυτό στην ευζώνων; για δώσε κανένα λινκ αν παίζει...  επίσης, είδα ότι το γνωστό τραβελομαγαζί επανήλθε στο κέντρο, και ότι το bella's beauty έβαλε αγγελία στο mylist. 

nobi3000

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2011
Like
8
Πόντοι
1
ποιο είναι φίλος αυτό στην ευζώνων; για δώσε κανένα λινκ αν παίζει...  επίσης, είδα ότι το γνωστό τραβελομαγαζί επανήλθε στο κέντρο, και ότι το bella's beauty έβαλε αγγελία στο mylist. 
το Ευζώνων 3 & Β.Όλγας, στο στενάκι, δεν έχει τηλέφωνο, ούτε σαν χώρος λέει κάτι ιδιαίτερο,
απλώς το ανθρώπινο δυναμικό του παρουσιάζει πολύ ενδιαφέρον, τα υπόλοιπα ανάλογα τις φυσικοχημικές ιδιότητες του καθενός!
για το bella's beauty δεν γνωρίζω

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
4.895
το Ευζώνων 3 & Β.Όλγας, στο στενάκι, δεν έχει τηλέφωνο, ούτε σαν χώρος λέει κάτι ιδιαίτερο,
απλώς το ανθρώπινο δυναμικό του παρουσιάζει πολύ ενδιαφέρον, τα υπόλοιπα ανάλογα τις φυσικοχημικές ιδιότητες του καθενός!
για το bella's beauty δεν γνωρίζω
Οκ, και πως μπαίνεις; Απλά χτυπάς και λες γεια σας ήρθα; Μου φαίνεται ότι έχω χάσει επεισόδια...  Το bella's beauty είναι ένας νέος χώρος στο κέντρο, δίχως κι εκεί να λέει κάτι ιδιαίτερα ο χώρος.  Έχω πάει μια φορά, είπα ότι θα ξαναπάω, αλλά για την ώρα είναι σε αναμονή, για να τελειώσω κάτι άλλα κασκαντεριλίκια που έχω στο νου μου καιρό τώρα. 

Η αγγελία του bella's beauty στο mylist: www.mylist.gr/agelies/aisthisika-miala/]http://www.mylist.gr/agelies/aisthisika-miala/[/url] μιας και πολλοί μου το ζητήσανε το τηλέφωνο.

Michelakoss

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Οκ, και πως μπαίνεις; Απλά χτυπάς και λες γεια σας ήρθα; Μου φαίνεται ότι έχω χάσει επεισόδια...  Το bella's beauty είναι ένας νέος χώρος στο κέντρο, δίχως κι εκεί να λέει κάτι ιδιαίτερα ο χώρος.  Έχω πάει μια φορά, είπα ότι θα ξαναπάω, αλλά για την ώρα είναι σε αναμονή, για να τελειώσω κάτι άλλα κασκαντεριλίκια που έχω στο νου μου καιρό τώρα. 

Η αγγελία του bella's beauty στο mylist: www.mylist.gr/agelies/aisthisika-miala/]http://www.mylist.gr/agelies/aisthisika-miala/[/url] μιας και πολλοί μου το ζητήσανε το τηλέφωνο.
 Βαλαωριτου Λενε οτι Ειναι Και Δεν Ειναι Τοσο Καλα Εχει Κατι Στρομπουλες Μεσα Οι Οποιες Δεν Κανουν....

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
4.895
 Βαλαωριτου Λενε οτι Ειναι Και Δεν Ειναι Τοσο Καλα Εχει Κατι Στρομπουλες Μεσα Οι Οποιες Δεν Κανουν....
Αλλάξανε μέρος, γιατί εγώ δε θυμάμαι ότι είναι εκεί, τέλος πάντων.  Για κοπέλες, εγώ με τη Θάλεια που πήγα, μια χαρά νορμάλ τη θυμάμαι, δε θα την έλεγα chubby (στρουμπουλή), κανονική γυναίκα θα την έλεγα, αλλά οκ, για κάποιους που τους αρέσουν τα μοντέλα και οι skinny γκόμενες, προφανώς οι κανονικές γυναίκες θεωρούνται στρουμπουλές.

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
433
Πόντοι
36
πας εκεί και βλέπεις! και ανάλογα προχωράς με την "χημεία σου", απο απλό μασάζ έως.....ότι ήθελε προκύψει!

Για πες τι προέκυψε εκει? Και με ποια? μια θεόχοντρη που εχει? μ εκεινη?

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.329
Πόντοι
2.356
χρονια πολλα σε ολους κ καλη χρονια να εχουμε
τελικα τι εγινε δουλευουν οι χοντρουλες η οχι?

agricol

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2014
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
1
Συναγωνιστές τις θερμότερες ευχές μου για καλή Χρονιά και προσωπική ευτυχία και επιτυχίες! Καλές χαλαρώσεις και ευελπιστώ να βελτιωθεί η κατάσταση τόσο ως προς την ποιότητα των κοριτσιών όσο και στην ενημέρωση του φόρουμ! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ..

kyska7

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Tις ευχές μου σε όλους χρόνια πολλα καλή χρόνια να έχουμε ΥΓΕΙΑ πάνω από όλα

nikos832014

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Like
1
Πόντοι
1
χρονια πολλα και χαμηλωστε τις τιμες

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
Χρόνια πολλα καλύτερη χρόνια να ειναι το 2015 ευχές σε όλους 

a.nesti

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2014
Like
142
Πόντοι
1
Χρόνια Πολλά σε όλο τον κόσμο!!!! Οσων αφορά στο φόρουμ: Καλές υποδομές στα ιδρύματα, πιο όμορφα κορίτσια το 2015 και καλύτερες τιμες!!!!

newnick

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
0
Χαλαρά! Μην μπερδεύεστε! Υπάρχει κινητικότητα!
καλη χρονια σε ολους.Νομιζα οτι στα συγκεκριμενα μαγαζια του κυρ Σταυρου δεν παιζει κατι παραπανω απο πρωτο προγραμμα και αυτο αφου πεσεις στην καταλληλη κοπελα και μετα απο πολλεεες επισκεψεις.Εχουμε κατι πιο συγκεκριμενο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom