Οταν πηγαίνουμε σε μασατζίδικα η πρώτη υπηρεσία πρέπει να είναι το μασάζ και ύστερα τα υπόλοιπα προγράμματα. Οταν απουσιάζει το μασάζ ή είναι του 10λεπτου ή είναι απλό λαδοτρίψιμο τότε δεν είναι μασατζίδικο άλλα studiο και η τιμολόγηση θα πρέπει να είναι ανάλογη. Εχει παραγίνει το κακό με τα studio που αυτοονοματίζονται μασατζίδικα μόνο και μόνο για να μας πάρουν τα 80άρια. Πρέπει να τελειώνουμε με αυτό γιατί η επιστροφή στα studio των 25 ευρώ θα είναι αναπόφευκτη.
Συμφωνώ και επαυξάνω!
Και μία κριτική για το bella's beauty...
Καταδρομική σήμερα στο bella's beauty, δίχως να έχω διαβάσει τα σχόλια συναγωνιστών.
2 κοπέλες μέσα στο μαγαζί, και οι δύο Ελληνίδες, και το μαγαζί ήταν πρόχειρα στημένο για μένα. Οκ, νέο μαγαζί είναι, ας κάνουμε λίγη υπομονή μπας και διορθωθούν κάποια πράγματα (π.χ. να μπούνε μασαζοκρέβατα και ατομικές ντουζιέρες σε κάθε δωμάτιο).
Για μένα, που πρώτος λόγος είναι το μασάζ, και μετά τα υπόλοιπα σε αυτά τα μαγαζιά, μπορώ να πω ότι πέρασα καλά. Κι εξηγούμαι, η Θάλεια που μου έκανε μασάζ, ήξερε και που να πατήσει, και πόσο να πατήσει για να το ευχαριστηθώ, και αν και πήγα με σχετική ενόχληση στον αυχένα, δε με ενοχλούσε μετά, οπότε μπορώ να πω ότι ήταν κάτι το οποίο εμένα με ευχαρίστησε και με εξέπληξε.
Στα του αγώνα, ήταν πρόθυμη, αλλά λόγω άγχους δικού μου πάνω σε χρόνο, γιατί είχα ραντεβού για δουλειά καρφί μετά τη θεραπεία, και γιατί το είχα κλείσει τελείως τελευταία στιγμή για να χαλαρώσω λίγο τον αυχένα μου κυρίως, δεν μπόρεσα να απολαύσω ιδιαίτερα παραπάνω υπηρεσίες, παρόλο που η κοπέλα ήταν ιδιαίτερα πρόθυμη στο να τις προσφέρει.
Σε γενικές γραμμές, θα ξαναπεράσω κάποια στιγμή, όταν θα είμαι πιο χαλαρός, για να έχω μια καλύτερη άποψη.
Επιφυλάσσομαι για μετέπειτα ενημέρωση.