Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

nobi3000

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2011
Like
8
Πόντοι
1
Η καλή μέρα απο το πρωϊ φαίνεται!
Έχω την εντύπωση ότι μας πήρανε χαμπάρι, φεύγουν απο τα μπουρδέλα των 25 Ευρώ και το παίζουν μασατζίδικα των 80 Ευρώ!
Μην μασάτε αξιολογήστε την παρεχόμενη υπηρεσία ανάλογα το πόσο πιστεύετε εσείς οι ίδιοι ότι αξίζει η κάθε φάση!
Το πολύ πολύ επιστροφή στο μέλλον των 25 Ευρώ!

akismouse

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2013
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
0
Οταν πηγαίνουμε σε μασατζίδικα η πρώτη υπηρεσία πρέπει να είναι το μασάζ και ύστερα τα υπόλοιπα προγράμματα. Οταν απουσιάζει το μασάζ ή είναι του 10λεπτου ή είναι απλό λαδοτρίψιμο τότε δεν είναι μασατζίδικο άλλα studiο και η τιμολόγηση θα πρέπει να είναι ανάλογη. Εχει παραγίνει το κακό με τα studio που αυτοονοματίζονται μασατζίδικα μόνο και μόνο για να μας πάρουν τα 80άρια. Πρέπει να τελειώνουμε με αυτό γιατί η επιστροφή στα studio των 25 ευρώ θα είναι αναπόφευκτη. 

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
3.665
Οταν πηγαίνουμε σε μασατζίδικα η πρώτη υπηρεσία πρέπει να είναι το μασάζ και ύστερα τα υπόλοιπα προγράμματα. Οταν απουσιάζει το μασάζ ή είναι του 10λεπτου ή είναι απλό λαδοτρίψιμο τότε δεν είναι μασατζίδικο άλλα studiο και η τιμολόγηση θα πρέπει να είναι ανάλογη. Εχει παραγίνει το κακό με τα studio που αυτοονοματίζονται μασατζίδικα μόνο και μόνο για να μας πάρουν τα 80άρια. Πρέπει να τελειώνουμε με αυτό γιατί η επιστροφή στα studio των 25 ευρώ θα είναι αναπόφευκτη. 
Συμφωνώ και επαυξάνω!

Και μία κριτική για το bella's beauty...

Καταδρομική σήμερα στο bella's beauty, δίχως να έχω διαβάσει τα σχόλια συναγωνιστών.

2 κοπέλες μέσα στο μαγαζί, και οι δύο Ελληνίδες, και το μαγαζί ήταν πρόχειρα στημένο για μένα.  Οκ, νέο μαγαζί είναι, ας κάνουμε λίγη υπομονή μπας και διορθωθούν κάποια πράγματα (π.χ. να μπούνε μασαζοκρέβατα και ατομικές ντουζιέρες σε κάθε δωμάτιο). 

Για μένα, που πρώτος λόγος είναι το μασάζ, και μετά τα υπόλοιπα σε αυτά τα μαγαζιά, μπορώ να πω ότι πέρασα καλά.  Κι εξηγούμαι, η Θάλεια που μου έκανε μασάζ, ήξερε και που να πατήσει, και πόσο να πατήσει για να το ευχαριστηθώ, και αν και πήγα με σχετική ενόχληση στον αυχένα, δε με ενοχλούσε μετά, οπότε μπορώ να πω ότι ήταν κάτι το οποίο εμένα με ευχαρίστησε και με εξέπληξε. 

Στα του αγώνα, ήταν πρόθυμη, αλλά λόγω άγχους δικού μου πάνω σε χρόνο, γιατί είχα ραντεβού για δουλειά καρφί μετά τη θεραπεία, και γιατί το είχα κλείσει τελείως τελευταία στιγμή για να χαλαρώσω λίγο τον αυχένα μου κυρίως, δεν μπόρεσα να απολαύσω ιδιαίτερα παραπάνω υπηρεσίες, παρόλο που η κοπέλα ήταν ιδιαίτερα πρόθυμη στο να τις προσφέρει.

Σε γενικές γραμμές, θα ξαναπεράσω κάποια στιγμή, όταν θα είμαι πιο χαλαρός, για να έχω μια καλύτερη άποψη.

Επιφυλάσσομαι για μετέπειτα ενημέρωση.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.089
Πόντοι
2.356
επειδη ισως να μη καταλαβα καλα πηγες εκει με πονεμενο αυχενα κ εφυγες περδικι?
κ μετα δεν εκανες τπτ? κ εδωσες ποσα 80???
γιατι δε πηγες σε φυσικοθεραπευτηριο να σου βγει κ πιο φτηνα
σαν κατι να μη μου καθεται καλα  :think:

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
3.665
επειδη ισως να μη καταλαβα καλα πηγες εκει με πονεμενο αυχενα κ εφυγες περδικι?
κ μετα δεν εκανες τπτ? κ εδωσες ποσα 80???
γιατι δε πηγες σε φυσικοθεραπευτηριο να σου βγει κ πιο φτηνα
σαν κατι να μη μου καθεται καλα  :think:
Κοίταξε, είμαι με μόνιμο αυχενικό σύνδρομο, οπότε ο αυχένας μου τις 300 από τις 365 μέρες το χρόνο με ενοχλεί.  Φυσιοθεραπείες και μασάζ γι' αυτό κάνω ούτως ή άλλως, απλά όταν έχει έξαρση, θέλει έξτρα φροντίδα.  
--- προσθήκη ---
Αυτό που ήθελα να πω, είναι ότι η κοπέλα ξέρει να τρίβει, κάτι το οποίο εμένα με εξέπληξε θετικά ακριβώς γιατί ξέρω ότι το 90% των κοριτσιών που δουλεύουν σε τέτοια μαγαζιά ΔΕΝ ξέρουν να τρίβουν.  Τώρα, αν εσύ αυτό το θεωρείς περίεργο, δε σου φταίω. 

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.089
Πόντοι
2.356
οποτε καταληγουμε οτι στο συγκεκριμενο μαγαζι θα πηγαινουμε μονο για τριψιμο κ θα δινουμε 80€
το ειδαμε κ αυτο  :boobies:

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
3.665
οποτε καταληγουμε οτι στο συγκεκριμενο μαγαζι θα πηγαινουμε μονο για τριψιμο κ θα δινουμε 80€
το ειδαμε κ αυτο  :boobies:
Πρόσεξε, βγάζεις λάθος συμπέρασμα, κι αυτό δεν είναι σωστό.  Το ότι εγώ δεν απέδωσα, δεν είπα ότι φταίει η κοπέλα ή το μαγαζί, ξέρω πολύ καλά ότι εγώ φταίω που δε γάμησα παρόλο που το πλήρωσα, όπως ξέρω και το ότι όταν είμαι αγχωμένος για δουλειά, δεν...  Θα μπορούσα άνετα με €40 να έχω μόνο το μασάζ μου και να το απολαύσω εξίσου καλά.  Γι' αυτό και είπα ότι επιφυλάσσομαι για μελλοντική κριτική. 

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Πρόσεξε, βγάζεις λάθος συμπέρασμα, κι αυτό δεν είναι σωστό.  Το ότι εγώ δεν απέδωσα, δεν είπα ότι φταίει η κοπέλα ή το μαγαζί, ξέρω πολύ καλά ότι εγώ φταίω που δε γάμησα παρόλο που το πλήρωσα, όπως ξέρω και το ότι όταν είμαι αγχωμένος για δουλειά, δεν...  Θα μπορούσα άνετα με €40 να έχω μόνο το μασάζ μου και να το απολαύσω εξίσου καλά.  Γι' αυτό και είπα ότι επιφυλάσσομαι για μελλοντική κριτική. 
:2funny:

plouton

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
1
Πρόσεξε, βγάζεις λάθος συμπέρασμα, κι αυτό δεν είναι σωστό.  Το ότι εγώ δεν απέδωσα, δεν είπα ότι φταίει η κοπέλα ή το μαγαζί, ξέρω πολύ καλά ότι εγώ φταίω που δε γάμησα παρόλο που το πλήρωσα, όπως ξέρω και το ότι όταν είμαι αγχωμένος για δουλειά, δεν...  Θα μπορούσα άνετα με €40 να έχω μόνο το μασάζ μου και να το απολαύσω εξίσου καλά.  Γι' αυτό και είπα ότι επιφυλάσσομαι για μελλοντική κριτική.  
ΡΕ συ τελικά γάμησες και δεν τελείωσες ή απλα εκανες μασαζ και δεν προχωρήσατε; αν προλαβες να το βάλεις τοτε καλως ας πούμε το 80αρι αν εκανες μονο μσασαζ και πληρωσες 80 εεεεε τότε τι να πω ;!!!!!!

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
3.665
ΡΕ συ τελικά γάμησες και δεν τελείωσες ή απλα εκανες μασαζ και δεν προχωρήσατε; αν προλαβες να το βάλεις τοτε καλως ας πούμε το 80αρι αν εκανες μονο μσασαζ και πληρωσες 80 εεεεε τότε τι να πω ;!!!!!!
Φυσικά και έβαλα, αλλά στο 2λεπτο πάνω down.  Αν αυτό δεν είναι γκαντεμιά, δεν ξέρω τι διάολο είναι.  ##$%#$%#$% άγχος και πίεση των τελευταίων ημερών... :( Προφανώς αν πήγαινα μόνο για μασάζ, θα πλήρωνα μόνο 40, δεν είμαι βλάξ φίλτατε. ;)

Πάντως έχει αρκετά αστεράκια σε θέμα χώρου από μένα, και σίγουρα πρέπει να υπάρξει πριβέ μπάνιο σε κάθε δωμάτιο, κι όχι μόνο ένα κοινό.  Το περίεργο είναι ότι πέρα από τα κλασσικά (40 μασάζ, 60 μασάζ & μαλακία (ή και πίπα, δε θυμάμαι), 80 πλήρες), είπανε κάτι για έξτρα προγράμματα που θα μου πούνε από την επόμενη φορά.  Είδωμεν...  Για ένα τελείως τυχαίο κασκαντεριλίκι, δεν πέρασα άσχημα, και θα έλεγα ότι ήταν μια μέτρια εμπειρία.  Εξ ου και το επιφυλάσσομαι για ορθή κριτική όταν δε θα πηγαίνω καρφωτός και μετά ραντεβού, για να έχω και μυαλό χαλαρό, που να μην τρέχει.

kyska7

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
τελικά για όλα υπάρχει και μια εξηγήσει     

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
3.665
Spiller τα κορίτσια μως ήταν? δώσε καμιά λεπτομέρεια..
αδύνατες χοντρές μελαχρινές ξανθιές..??
Καθισμένες :p Οκ, πέρα από την πλάκα τώρα... Η Θάλεια που προτίμησα, είναι ξανθιά (νομίζω ότι τα βάφει), 1,65 με 1,70 περίπου, αδύνατα πόδια, λίγη κοιλίτσα, μικρό στήθος, αλλά γλυκό πρόσωπο.  Η άλλη που ήταν, μαύρο μαλλί, πρέπει να ήταν αντίστοιχος σωματότυπος, αλλά δεν παίρνω και όρκο, δεν την είδα όρθια γιατί πιο πολύ μου άρεσε η Θάλεια σαν στυλάκι. 

Vitsos

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
112
Πόντοι
1
Spiller τα κορίτσια μως ήταν? δώσε καμιά λεπτομέρεια..
αδύνατες χοντρές μελαχρινές ξανθιές..??

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
3.665
κατατοπιστικότατος φίλε μου!! ευχαριστώ  :)
τίποτα :) γενικότερα δεν πολυπροσέχω σωματότυπους και εμφάνιση αν δεν περάσω 1-2 φορές με την κοπέλα, εκτός κι αν είναι κάτι που μου άρεσε πολύ...

Vitsos

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
112
Πόντοι
1
κατατοπιστικότατος φίλε μου!! ευχαριστώ  :)

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Καλησπερα .

Να ενημερωσω οτι η Ελενη λειτουργει πλεον στον δικο της χωρο στην αρχη της Τσιμισκη . Το ροστερ αποτελειται απο κλειο , χριστινα και καποιες αλλες που δεν θυμαμαι  :woldman:  .

Να υγειαινουμε και να μυοχλαρωνουμε .

nobi3000

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2011
Like
8
Πόντοι
1
Καλησπερα .

Να ενημερωσω οτι η Ελενη λειτουργει πλεον στον δικο της χωρο στην αρχη της Τσιμισκη . Το ροστερ αποτελειται απο κλειο , χριστινα και καποιες αλλες που δεν θυμαμαι  :woldman:  .

Να υγειαινουμε και να μυοχλαρωνουμε .
Περαιτέρω πληροφορίες.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom