Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (13 μέλη και 30 επισκέπτες)

radiohead

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
35
Πόντοι
1
Καλησπερα .

Να ενημερωσω οτι η Ελενη λειτουργει πλεον στον δικο της χωρο στην αρχη της Τσιμισκη . Το ροστερ αποτελειται απο κλειο , χριστινα και καποιες αλλες που δεν θυμαμαι  :woldman:  .

Να υγειαινουμε και να μυοχλαρωνουμε .

Διευκρίνησε please σε ποια Ελένη αναφέρεσαι;; π.χ αυτή που ηταν παλια Δωδεκανησου;

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
873
Πόντοι
96
Καλησπερα .

Να ενημερωσω οτι η Ελενη λειτουργει πλεον στον δικο της χωρο στην αρχη της Τσιμισκη . Το ροστερ αποτελειται απο κλειο , χριστινα και καποιες αλλες που δεν θυμαμαι  :woldman:  .

Να υγειαινουμε και να μυοχλαρωνουμε .
Γεια σου φιλτατε Ric!
Σ ευχαριστουμε για την ενημερωση.
Η Ελενη άλαξε τηλ. ή έχει κρατήσει το παλιο?

ANGELOSMA

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Σημερινες πληροφοριες.Το ανθος ανοιξε,αλλα μακρια απο την πολη μας.
Δεν εχω αλλα νεα γιατι πηγε φιλος και οχι εγω.Οταν γινει επισκεψη θα εχετε νεα.

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
739
Πόντοι
96
ανθος? τι ειναι αυτο?

nobi3000

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2011
Like
8
Πόντοι
1
Να και ένα ευχάριστο νέο, ελπίζω το τηλέφωνο να παρέμεινε το ίδιο!
Το μακρυά τι σημαίνει;

koker5616

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2014
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
1
όποιος πήγαινε παλιά στη Χειροπρακτική Νάνσυ κασσάνδου 47, θυμάται μια γεμάτη κάπως με μαγάλα  :tits: ονόματι Ελένη? Ξέρει κάποιος που δουλεύει τώρα? Πριν 1 χρόνο την είχα πετύχει στην Τσιμισκή στην αρχή αμέσως μετά την ε.αμύνης στον 1 όροφο

akismouse

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2013
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
0
όποιος πήγαινε παλιά στη Χειροπρακτική Νάνσυ κασσάνδου 47, θυμάται μια γεμάτη κάπως με μαγάλα  :tits: ονόματι Ελένη? Ξέρει κάποιος που δουλεύει τώρα? Πριν 1 χρόνο την είχα πετύχει στην Τσιμισκή στην αρχή αμέσως μετά την ε.αμύνης στον 1 όροφο
Δοκίμασε στο ίδιο τηλέφωνο. Δεν είμαι σίγουρος πια εννοείς άλλα τα κορίτσια της Τσιμισκή είναι στη Μητροπόλεως τώρα. Ίσως όχι όλα άλλα το τηλέφωνο αντιστοιχεί εκεί πλέων.

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
Έχω την εντύπωση ότι στο παρόν θρεντ αναφέρεται μόνο ένα 5% όσων συμβαίνουν στην πόλη μας σχετικά με τα μασάζ. Άρα για να μάθει κανείς ο καλύτερος τρόπος είναι από στόμα σε στόμα, μη σας πω ο ίδιος από μόνος του τι θα ανακαλύψει... :grin:

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.692
Πόντοι
3.487
Έχω την εντύπωση ότι στο παρόν θρεντ αναφέρεται μόνο ένα 5% όσων συμβαίνουν στην πόλη μας σχετικά με τα μασάζ. Άρα για να μάθει κανείς ο καλύτερος τρόπος είναι από στόμα σε στόμα, μη σας πω ο ίδιος από μόνος του τι θα ανακαλύψει... :grin:

Που λένε και στο χωριό μου ......like!

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.692
Πόντοι
3.487
Χαιρετώ τη παρέα η οποία  μερα με τη μερα συρρικνώνεται. Νομιζω και εγω οτι ολοι εχουμε βει πάνω κατω τις καβάντζες μας και λόγω της κρίσης που εχει η τσέπη μας δε προχωρούμε εύκολα σε νέες δοκιμές. Παρόλα αυτά προχθες προσπάθησα να παω στη μαριάννα μετα απο δυο περίπου χρόνια και μου ειπε οτι δε με ξέρει. Άρα λοιπον η επιχηρήσεις του κλάδου ανθούν. Μαλλον μονο εγω εχω πάθει κράχ εδω μεσα. Δε μασάω ομως γιατι οπως λεει και ο σοφός λαός μας θα γυρίσει ο τροχός θα μυοχαλαρωσει και ο μπατίρης. Υγιαίνετε!!!!!

agnooumenos

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
και σε μένα το ίδιο έκανε φίλε μη μασάς κάποια στιγμή θα παρακαλάνε

dddd001x

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
8
Πόντοι
1
Ότι  βγαίνει στο ιντερνέτ πεθαίνει λόγο "τρομοκρατικών ενεργειών". Άρα έχεις δίκαιο . Έτσι είναι.

nobi3000

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2011
Like
8
Πόντοι
1
Ότι  βγαίνει στο ιντερνέτ πεθαίνει λόγο "τρομοκρατικών ενεργειών". Άρα έχεις δίκαιο . Έτσι είναι.
Για αυτόν τον λόγο υπάρχει σιωπή για τον ανθό!
Ελπίζω να βρούμε διαύλους επικοινωνίας με το edelweiß!

koker5616

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2014
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
1
Eπισκεψη σπα ευζωνων 3.τελικα δεν ειναι αγιεσ εκει....3 κοπελες αλλα για εξτρα ζητανε 10 15 20 ευρω...σου οσες δεν ξερουν ταχα πετσετα..

ikonst

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Like
14
Πόντοι
1
για ευζωνων 3 για δωσε περισσοτερες πληροφοριες!!! τηλ.κα.σε πμ αν θες

nobi3000

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2011
Like
8
Πόντοι
1
για ευζωνων 3 για δωσε περισσοτερες πληροφοριες!!! τηλ.κα.σε πμ αν θες
πας εκεί και βλέπεις! και ανάλογα προχωράς με την "χημεία σου", απο απλό μασάζ έως.....ότι ήθελε προκύψει!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom