Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (13 μέλη και 34 επισκέπτες)

koker5616

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2014
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
1
Εγνατιας 106...ασυερι ηταν η αλεξια....την κοπανησε ομως..οπως και η φωτεινη......

terrorist82

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
0
μπαζα.. μεχρι πρότινος ήταν η Έλενα η κρητικιά, μια Εύα με μεγαλο  :kissass: και η Δωρα με τις  μπαλκονάρες!  :tits2: (ξέρει κανενας αν δουλευουν πουθενα ή αν σταματησαν γενικα? )  τώρα έχει θείτσες. Γιολαντα Λίτσα ανω των 50 συμφωνα με την εμφανιση τους!

Η Αλεξια αρραβωνιαστηκε!

Robyman82

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2011
Like
76
Πόντοι
1
μπαζα.. μεχρι πρότινος ήταν η Έλενα η κρητικιά, μια Εύα με μεγαλο  :kissass: και η Δωρα με τις  μπαλκονάρες!  :tits2: (ξέρει κανενας αν δουλευουν πουθενα ή αν σταματησαν γενικα? )  τώρα έχει θείτσες. Γιολαντα Λίτσα ανω των 50 συμφωνα με την εμφανιση τους!

Η Αλεξια αρραβωνιαστηκε!
Καλή χρονιά παίδες και καλά μυοχαλαρώματα!
Καμιά πληροφορία για Σοφούλη 50 και Εγνατία 106 μπορείτε να μου δώσετε?
Τηλέφωνο, ηλικίες, τιμές κλπ
Αύριο αν προλάβω, θα κάνω καταδρομική Ευζώνων 3 και θα ενημερώσω

terrorist82

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
0
Σοφούλη πλέον είναι Γιολαντα Λιτσα και Ντανιελα!  50αρες και βάλε και οι τρεις!  Ο φραπές πάει σύννεφο, ααπό μασάζ τίποτα ειδικά η Γιολαντα μόλις μπει αρχίζει..  που εκείνες οι εποχές με τα 20χρονα κοριτσάκια...  είχε τη γλύκα του να τις εξαγοραζεις..

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
433
Πόντοι
36
Σοφούλη πλέον είναι Γιολαντα Λιτσα και Ντανιελα!  50αρες και βάλε και οι τρεις!  Ο φραπές πάει σύννεφο, ααπό μασάζ τίποτα ειδικά η Γιολαντα μόλις μπει αρχίζει..  που εκείνες οι εποχές με τα 20χρονα κοριτσάκια...  είχε τη γλύκα του να τις εξαγοραζεις..

και της Σοφούλη πλέον δεν ειναι του Σταυρου. Ο Σταυρος εχει μικρες παντα στα αλλα μαγαζια

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
4.895
Για δώσε μερικές παραπάνω πληροφορίες για Σοφούλη 50 μιας και είναι κοντά στη γειτονιά μου... Μόνο φραπεδιέρα ή και κανένα στοματάκι;  Από μασάζ αξίζει καμιά τους;

Robyman82

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2011
Like
76
Πόντοι
1

Χρειάζεται να τηλεφωνήσω πρώτα (γιατί δεν το έχω) ή πάω κατευθείαν? 2 κ 3 πρόγραμμα έχει?

terrorist82

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
0
τα έχει κάποιος Πέτρος τα μαγαζι Σοφουλη και Εγνατιας. Για Σοφουλη δεν αξιζει απο μασαζ καμια! μονο η Σισσυ εκανε καλο μασαζ χωρις πετσετα αλλα τιποτα παραπανω. (η οποια παρεπιπτόντως μια δουλευει μια δε δουλευει δε ξερω τι παιζει!) τωρα ο φραπες ειναι μαλλον στη τιμη του μασαζ. δεν μου ζητησαν παραπανω απο μονες τους οπως καποιες ελεγαν 40 ευρω ο φραπες. αλλα ξαναλεω αλλιως τα κοριτσακια και αλλιως οι 50αρες.. σαν να μου το κανει μια φιλη της μανας μου ειναι

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
4.895
τα έχει κάποιος Πέτρος τα μαγαζι Σοφουλη και Εγνατιας. Για Σοφουλη δεν αξιζει απο μασαζ καμια! μονο η Σισσυ εκανε καλο μασαζ χωρις πετσετα αλλα τιποτα παραπανω. (η οποια παρεπιπτόντως μια δουλευει μια δε δουλευει δε ξερω τι παιζει!) τωρα ο φραπες ειναι μαλλον στη τιμη του μασαζ. δεν μου ζητησαν παραπανω απο μονες τους οπως καποιες ελεγαν 40 ευρω ο φραπες. αλλα ξαναλεω αλλιως τα κοριτσακια και αλλιως οι 50αρες.. σαν να μου το κανει μια φιλη της μανας μου ειναι
για πες φίλε, πως το βρίσκουμε το μαγαζί; μ' έχει φάει η περιέργεια, μόνο κ μόνο για τις 50άρες... (ξέρω, τα θέλει ο κώλος μου...)

gamikos1

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Like
40
Πόντοι
0
Εγνατιας 106...ασυερι ηταν η αλεξια....την κοπανησε ομως..οπως και η φωτεινη......
ΝΑΙ ! Η ΑΛΕΞΙΑ  :jerking: ΣΕ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΠΑΡΕΑ ! ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΑΛΕΞΙΑ , ΙΩΑΝΝΑ , ΦΩΤΕΙΝΗ , ΔΕΣΠΟΙΝΑ ! ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΤΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ??????????????

koker5616

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2014
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
1
Κανε με αγαπη ευζωνων...ιωαννα καραμανλη 60 εινει...οι αλλες τελος

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
ποιο βρε; αυτό που είναι στο εμπορικό κέντρο μέσα ή είναι κάποιο σε κάποια οικοδομή;
Καλή Χρονιά φίλε.
Πριν την Καθηγητή Ρωσσίδη.Σχεδόν κολλητά με το βενζινάδικο/πλυντήριο.
Μια οικοδομή που ανεβαίνεις κάποια σκαλοπατάκια για την είσοδο.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Καλή χρονιά σ όλους κι όλες.
Υγεία και προσοχή στις απάτες που κυκλοφορούν παντού γύρω μας.

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
4.895
Καλή Χρονιά φίλε.
Οκ, κατάλαβα το που είναι, ευχαριστώ :)

Καλή χρονιά σ όλους κι όλες.
Υγεία και προσοχή στις απάτες που κυκλοφορούν παντού γύρω μας.
Καλή χρονιά House!

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
4.895
Καλή Χρονιά φίλε.
Ξέρει κανείς αν υπάρχει αγγελία ή έστω κάποιο τηλέφωνο επικοινωνίας για το συγκεκριμένο μαγαζί;;;  (δεκτά και ΠΜ)

newnick

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
0
ΝΑΙ ! Η ΑΛΕΞΙΑ  :jerking: ΣΕ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΠΑΡΕΑ ! ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΑΛΕΞΙΑ , ΙΩΑΝΝΑ , ΦΩΤΕΙΝΗ , ΔΕΣΠΟΙΝΑ ! ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΤΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ??????????????

Συμμετειχε και η Δεσποινα στα εξτρα???? Δεν της το 'χα….

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
350
Πόντοι
36
καλησπερα και καλη χρονια και απο μενα ενδιαφερομαι και γω για τη σοφουλη μονο και μονο για τις 50 αρες που χει μπορει καποιος να με δωσει ακριβη διευθυνση και τηλεφωνο αν γινεται εστω και σε πμ? ειναι free το καταστημα η private? παιζει και σεξ η μονο φραπες και σκετο μασαζ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom