ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΙΝΑΙ , ΣΤΟΝ ΗΜΙΩΡΟΦΟ ! ΝΑΙ ΕΧΕΙ 50ΑΡΕΣ ΚΑΙ ΦΡΑΠΑΙΔΙΑΖΟΥΝ !!!!!!!!!καλησπερα και καλη χρονια και απο μενα ενδιαφερομαι και γω για τη σοφουλη μονο και μονο για τις 50 αρες που χει μπορει καποιος να με δωσει ακριβη διευθυνση και τηλεφωνο αν γινεται εστω και σε πμ? ειναι free το καταστημα η private? παιζει και σεξ η μονο φραπες και σκετο μασαζ?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (0 μέλη και 36 επισκέπτες)
terrorist82
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
παιδια δε ξερω για εσας εγω παντως ξενερωσα.. προτιμω τις μικρουλες που ειχε ο Σταυρος! btw αυτες δε ζητανε καν εξτρα την πρωτη φορα. απο τη 2η και μετα μου ζητησαν εμενα (2 φορες φραπε στη τιμη του μασαζζ!)
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.055
- Πόντοι
- 2.356
ακουσα οτι υπαρχει μαγαζι στη τσιμισκη λιγο πριν τη δωδεκανησου δεξια
το ειχαν 2 κοπελες κ χωρισαν κ εμεινε μονο η μια
εχει 2 μικρες κοπελες κ μια μεγαλη
ποιος ξερει πληροφοριες να ενημερωσει
για να δουμε τι λαγωνικα εχουμε
πρεπει να ειναι απο τα συνεταιρακια Ελινα- Ελιζα που τα έσππασαν. Η μια κρατησε το παλιο χωρο και η "Βασια" μετακομισε Τσιμισκη.
Εχει την ξανθια Χριστινα απο Δωδεκανησου (με τις αλλες ηταν πλακωμενη κι εμειναν στη "Νικη"
Εχει την ξανθια Χριστινα απο Δωδεκανησου (με τις αλλες ηταν πλακωμενη κι εμειναν στη "Νικη"
ακουσα οτι υπαρχει μαγαζι στη τσιμισκη λιγο πριν τη δωδεκανησου δεξια
Ρε κουφάλες πήγα να κλείσω ωρίτσα στην ελενα πρώην Β Ηρακλείου και νυν αγιου Δημητρίου και ηταν full booked μεχρι και τις 19:00 και τη Δευτέρα και τη τεταρτη. Πάτε έρχεστε αλλά μια κριτική νιέντε. Και στείλτε παρακαλω σε pm αυτο το Καπή της Σοφούλη γιατι με ενδιαφέρει.
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.055
- Πόντοι
- 2.356
καλα ρε γερος εισαι κ θα πας σε καπη?Ρε κουφάλες πήγα να κλείσω ωρίτσα στην ελενα πρώην Β Ηρακλείου και νυν αγιου Δημητρίου και ηταν full booked μεχρι και τις 19:00 και τη Δευτέρα και τη τεταρτη. Πάτε έρχεστε αλλά μια κριτική νιέντε. Και στείλτε παρακαλω σε pm αυτο το Καπή της Σοφούλη γιατι με ενδιαφέρει.
ζητα κανενα νεουδι να σ ανεβει λιγο ....... η πιεση
καλα ρε γερος εισαι κ θα πας σε καπη?
ζητα κανενα νεουδι να σ ανεβει λιγο ....... η πιεση
Γέρος δεν είμαι φιλε μου αλλά με τις θείες κατι παθαίνω. Σεληνιαζομαι. Φυσικά δε λεω οχι ποτε σε ενα καλό πιτσιρίκι αλλά σα τις θείες τιποτα στο,κοσμο. Απόψεις!!!
Τελικά Ευζώνων δεν πήγα, αλλά πήγα από Σοφούλη..Καλή χρονιά παίδες και καλά μυοχαλαρώματα!
Καμιά πληροφορία για Σοφούλη 50 και Εγνατία 106 μπορείτε να μου δώσετε?
Τηλέφωνο, ηλικίες, τιμές κλπ
Αύριο αν προλάβω, θα κάνω καταδρομική Ευζώνων 3 και θα ενημερώσω
Πολύ εύκολη πρόσβαση γενικά και είχε 4 μεγαλοκοπέλες 45άρες.
2 μελαχρινές ωραία κορμιά, μια καστανόξανθη μέτρια και μια ξανθιά χοντρή.
Πέρασα με Λίτσα 45 λεπτά πολύ καλό μασάζ και στο τέλος εκτόνωση με χέρι. Απότι κατάλαβα δεν παίζει παραπάνω πρόγραμμα. Κόστος: 25€ + ότι θες παραπάνω αφήνεις
Είναι της αλυσίδας SPA VENUS (ή SPA PRIVE κόλλησα τώρα..)
terrorist82
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Spa Venus είναι!μπηκε και η Σισσυ στο κόλπο τελικά ;
Τους έπιασε η βλακεία όταν μπήκα (ήδη άκουγα τα γέλια πριν χτυπήσω το κουδούνι) και άλλαζαν τα ονόματα εκείνη την στιγμή, ενώ ξεκίνησαν να λένε τα κανονικά τους. Η Λίτσα υπάρχει και η Γιολάντα η ξανθιά χοντρή.Spa Venus είναι!μπηκε και η Σισσυ στο κόλπο τελικά ;
Οπότε δεν ξέρω περί Σίσσυς.
Ωραια διαφημιση παντως επεσε για τη Σοφούλη. Βλέπω να ανασταινεται το μαγαζι....
Κοιτα πέραση τα χούφταλα!! Για καμιά μικρούλα έχουμε τίποτα??
only milfs
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλησπερα ξερει κανεις τι απεγηνε η δημητρα-ερρικα???
αν γνωριζει κανεις ας στειλει πμ ευχαριστω.
αν γνωριζει κανεις ας στειλει πμ ευχαριστω.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 33661
Επισκέπτης
Πέρασα από bella's beauty. Η κοπέλα της υποδοχής καλή, αλλά κάνει μόνο μασάζ (είπε). Μου σύστησε μια ψηλή φουλ πρεζόνι, τράβλιζε και τρίκλιζε, κόντεψε να πέσει επάνω μου. Φυσικά έφυγα τρέχοντας. Είχε ακόμα μία μέσα, αλλά δεν την είδα. Με την κοπέλα της υποδοχής θα περνούσα άνετα, ήταν καλό μωρό.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ! ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΧΑΝΕ ΡΕΠΟ ??? ΚΟΙΤΑ 25 ΕΥΡΟ ΚΑΙ ΚΑΝΑ 5ΕΥΡΩ ΛΟΓΩ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΕΙΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 50 ΕΙΝΑΙ ! ΤΟ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΒΛΕΠΕΙΣ !!!!!!!!!!!Τους έπιασε η βλακεία όταν μπήκα (ήδη άκουγα τα γέλια πριν χτυπήσω το κουδούνι) και άλλαζαν τα ονόματα εκείνη την στιγμή, ενώ ξεκίνησαν να λένε τα κανονικά τους. Η Λίτσα υπάρχει και η Γιολάντα η ξανθιά χοντρή.
Οπότε δεν ξέρω περί Σίσσυς.
καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.149
- Πόντοι
- 736
Τετάρτη και πέμπτη fully booked, πότε παίρνετε τηλ ρε σεις μαύρα μεσάνυχτα;Ρε κουφάλες πήγα να κλείσω ωρίτσα στην ελενα πρώην Β Ηρακλείου και νυν αγιου Δημητρίου και ηταν full booked μεχρι και τις 19:00 και τη Δευτέρα και τη τεταρτη. Πάτε έρχεστε αλλά μια κριτική νιέντε. Και στείλτε παρακαλω σε pm αυτο το Καπή της Σοφούλη γιατι με ενδιαφέρει.
Καταρχήν να ευχαριστήσω τους συναδέλφους για την άμεση πάσα του τηλεφώνου της Σοφούλη. Δεύτερον παιδια είμαι άρρωστος milfakias αλλά αυτες ηταν σα τις φίλες της μάνας μου. Ακομη τρέχω. Δυο ειδα οι άλλες έλειπαν. Γιολάντα και λίτσα. Δε ξαναπατάω.
aristos 45 sec
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Τόση καύλα για το τίποτα...
ειναι ακομα μια ξεκαθαρη περιπτωση πριβε που δεν δεχεται αλλους πελατες περαν των γνωστων.. αλλα πλεον δεν εχει καθολου κενα !!Τετάρτη και πέμπτη fully booked, πότε παίρνετε τηλ ρε σεις μαύρα μεσάνυχτα;