Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (0 μέλη και 36 επισκέπτες)

gamikos1

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Like
40
Πόντοι
0
καλησπερα και καλη χρονια και απο μενα ενδιαφερομαι και γω για τη σοφουλη μονο και μονο για τις 50 αρες που χει μπορει καποιος να με δωσει ακριβη διευθυνση και τηλεφωνο αν γινεται εστω και σε πμ? ειναι free το καταστημα η private? παιζει και σεξ η μονο φραπες και σκετο μασαζ?
ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΙΝΑΙ , ΣΤΟΝ ΗΜΙΩΡΟΦΟ ! ΝΑΙ ΕΧΕΙ 50ΑΡΕΣ ΚΑΙ ΦΡΑΠΑΙΔΙΑΖΟΥΝ !!!!!!!!!

terrorist82

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
0
παιδια δε ξερω για εσας εγω παντως ξενερωσα.. προτιμω τις μικρουλες που ειχε ο Σταυρος! btw αυτες δε ζητανε καν εξτρα την πρωτη φορα. απο τη 2η και μετα μου ζητησαν εμενα (2 φορες φραπε στη τιμη του μασαζζ!)

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.055
Πόντοι
2.356
ακουσα οτι υπαρχει μαγαζι στη τσιμισκη λιγο πριν τη δωδεκανησου δεξια
το ειχαν 2 κοπελες κ χωρισαν κ εμεινε μονο η μια
εχει 2 μικρες κοπελες κ μια μεγαλη
ποιος ξερει πληροφοριες να ενημερωσει
για να δουμε τι λαγωνικα εχουμε  :dancing:

agricol

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2014
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
1
πρεπει να ειναι απο τα συνεταιρακια Ελινα- Ελιζα που τα έσππασαν. Η μια κρατησε το παλιο χωρο και η "Βασια" μετακομισε Τσιμισκη.
Εχει την ξανθια Χριστινα απο Δωδεκανησου (με τις αλλες ηταν πλακωμενη κι εμειναν στη "Νικη"
ακουσα οτι υπαρχει μαγαζι στη τσιμισκη λιγο πριν τη δωδεκανησου δεξια
το ειχαν 2 κοπελες κ χωρισαν κ εμεινε μονο η μια
εχει 2 μικρες κοπελες κ μια μεγαλη
ποιος ξερει πληροφοριες να ενημερωσει
για να δουμε τι λαγωνικα εχουμε  :dancing:

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.673
Πόντοι
2.720
Ρε κουφάλες πήγα να κλείσω ωρίτσα στην ελενα πρώην Β Ηρακλείου και νυν αγιου Δημητρίου και ηταν full booked μεχρι και τις 19:00 και τη Δευτέρα και τη τεταρτη. Πάτε έρχεστε αλλά μια κριτική νιέντε.  Και στείλτε παρακαλω σε pm αυτο το Καπή της Σοφούλη γιατι με ενδιαφέρει.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.055
Πόντοι
2.356
Ρε κουφάλες πήγα να κλείσω ωρίτσα στην ελενα πρώην Β Ηρακλείου και νυν αγιου Δημητρίου και ηταν full booked μεχρι και τις 19:00 και τη Δευτέρα και τη τεταρτη. Πάτε έρχεστε αλλά μια κριτική νιέντε.  Και στείλτε παρακαλω σε pm αυτο το Καπή της Σοφούλη γιατι με ενδιαφέρει.
καλα ρε γερος εισαι κ θα πας σε καπη?
ζητα κανενα νεουδι να σ ανεβει λιγο ....... η πιεση  :dancing:

kavler

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2009
Like
32
Πόντοι
1
επειδή και εγω ενδιαφέρομαι για τα κορίτσια στην σοφούλη οποιος έχει περισσότερες πληροφορίες μπορεί να στείλη p.m

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.673
Πόντοι
2.720
καλα ρε γερος εισαι κ θα πας σε καπη?
ζητα κανενα νεουδι να σ ανεβει λιγο ....... η πιεση  :dancing:

Γέρος δεν είμαι φιλε μου αλλά με τις θείες κατι παθαίνω. Σεληνιαζομαι. Φυσικά δε λεω οχι ποτε σε ενα καλό πιτσιρίκι αλλά σα τις θείες τιποτα στο,κοσμο. Απόψεις!!!

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
413
Πόντοι
36
Ωραια διαφημιση παντως επεσε για τη Σοφούλη. Βλέπω να ανασταινεται το μαγαζι....

Robyman82

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2011
Like
76
Πόντοι
1
Καλή χρονιά παίδες και καλά μυοχαλαρώματα!
Καμιά πληροφορία για Σοφούλη 50 και Εγνατία 106 μπορείτε να μου δώσετε?
Τηλέφωνο, ηλικίες, τιμές κλπ
Αύριο αν προλάβω, θα κάνω καταδρομική Ευζώνων 3 και θα ενημερώσω
Τελικά Ευζώνων δεν πήγα, αλλά πήγα από Σοφούλη..
Πολύ εύκολη πρόσβαση γενικά και είχε 4 μεγαλοκοπέλες 45άρες.
2 μελαχρινές ωραία κορμιά, μια καστανόξανθη μέτρια και μια ξανθιά χοντρή.
Πέρασα με Λίτσα 45 λεπτά πολύ καλό μασάζ και στο τέλος εκτόνωση με χέρι. Απότι κατάλαβα δεν παίζει παραπάνω πρόγραμμα. Κόστος: 25€ + ότι θες παραπάνω αφήνεις
Είναι της αλυσίδας SPA VENUS (ή SPA PRIVE κόλλησα τώρα..)

terrorist82

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
0
Spa Venus είναι!μπηκε και η Σισσυ στο κόλπο τελικά ;

Robyman82

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2011
Like
76
Πόντοι
1
Spa Venus είναι!μπηκε και η Σισσυ στο κόλπο τελικά ;
Τους έπιασε η βλακεία όταν μπήκα (ήδη άκουγα τα γέλια πριν χτυπήσω το κουδούνι) και άλλαζαν τα ονόματα εκείνη την στιγμή, ενώ ξεκίνησαν να λένε τα κανονικά τους. Η Λίτσα υπάρχει και η Γιολάντα η ξανθιά χοντρή.
Οπότε δεν ξέρω περί Σίσσυς.

only milfs

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα ξερει κανεις τι απεγηνε η δημητρα-ερρικα???
αν γνωριζει κανεις ας στειλει πμ ευχαριστω.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Πέρασα από bella's beauty. Η κοπέλα της υποδοχής καλή, αλλά κάνει μόνο μασάζ (είπε). Μου σύστησε μια ψηλή φουλ πρεζόνι, τράβλιζε και τρίκλιζε, κόντεψε να πέσει επάνω μου. Φυσικά έφυγα τρέχοντας. Είχε ακόμα μία μέσα, αλλά δεν την είδα. Με την κοπέλα της υποδοχής θα περνούσα άνετα, ήταν καλό μωρό. 

gamikos1

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Like
40
Πόντοι
0
Τους έπιασε η βλακεία όταν μπήκα (ήδη άκουγα τα γέλια πριν χτυπήσω το κουδούνι) και άλλαζαν τα ονόματα εκείνη την στιγμή, ενώ ξεκίνησαν να λένε τα κανονικά τους. Η Λίτσα υπάρχει και η Γιολάντα η ξανθιά χοντρή.
Οπότε δεν ξέρω περί Σίσσυς.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ! ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΧΑΝΕ ΡΕΠΟ ??? ΚΟΙΤΑ 25 ΕΥΡΟ ΚΑΙ ΚΑΝΑ 5ΕΥΡΩ ΛΟΓΩ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΕΙΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 50 ΕΙΝΑΙ ! ΤΟ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ  :jerking: :jerking: :jerking: Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΒΛΕΠΕΙΣ !!!!!!!!!!!

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.149
Πόντοι
736
Τετάρτη και πέμπτη fully booked, πότε παίρνετε τηλ ρε σεις μαύρα μεσάνυχτα;

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.673
Πόντοι
2.720
Καταρχήν να ευχαριστήσω τους συναδέλφους για την άμεση πάσα του τηλεφώνου της Σοφούλη. Δεύτερον παιδια είμαι άρρωστος milfakias αλλά αυτες ηταν σα τις φίλες της μάνας μου. Ακομη τρέχω. Δυο ειδα οι άλλες έλειπαν. Γιολάντα και λίτσα. Δε ξαναπατάω.

agricol

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2014
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
1
Τετάρτη και πέμπτη fully booked, πότε παίρνετε τηλ ρε σεις μαύρα μεσάνυχτα;
ειναι ακομα μια ξεκαθαρη περιπτωση πριβε  :jerking: :jerking: που δεν δεχεται αλλους πελατες περαν των γνωστων.. αλλα πλεον δεν εχει καθολου κενα !! :idiot: :idiot:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom