You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (3 μέλη και 15 επισκέπτες)
Άρα ήταν gilfάκια;; Τουλάχιστον ήταν καλοστεκούμενα ή τζάμπα τα λεφτά;;
Δε πέρασα οποτε είμαι κερδισμένος 25€ Gilfakia δε λες τιποτα.
Ναι φιλε, τι εννοεις? Μαλλον μπερδευεσαι ομως γιατι μια Αγαπη που δουλευει εκει μονο δεν εχειΕπισκεψη Ευζωνω 3 με β.ολγαε....με Αγαπη....αριστη στο
δεν ειναι, δεν πολυαξιζει .μονο 50€ ,καλα μωρακια αλλα χουφτωμα πανω απο τα ρουχα!Το ευ ζην στην Β. Ολγας είναι πριβέ? και γενικά αξίζει?
φιλαρακι δωσε [ερισσοτερες πληροφοριες!Επισκεψη Ευζωνω 3 με β.ολγαε....με Αγαπη....αριστη στο
Smith Poulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2012
- Like
- 32
- Πόντοι
- 1
Εγώ 2 φορές που πέρασα απ το Ευ Ζην, τα κορίτσια έμειναν με το βρακάκι τους... Βέβαια τους το ζήτησα και με τρόπο...
gerojimmy
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ευχαριστώ φίλε μου!δεν ειναι, δεν πολυαξιζει .μονο 50€ ,καλα μωρακια αλλα χουφτωμα πανω απο τα ρουχα!
Από εντελβάις κανένα νέο υπάρχει?
Ήταν το μόνο που είχα πρόσωπο, και έχω χαθεί.
Επειδή είμαι εκτός Θεσσαλονίκης τα τελευταία χρόνια δεν μπορώ να έχω επαφή με πολλά μαγαζιά.
Το άνθος με κάλυπτε από υπηρεσίες, κατα καιρούς και από κορίτσια, αλλά έτσι ξαφνικά χάθηκε και τα τηλ δεν λειτουργούν!
Άραγε το ρόστερ που μετανάστευσε?
Επειδή είμαι εκτός Θεσσαλονίκης τα τελευταία χρόνια δεν μπορώ να έχω επαφή με πολλά μαγαζιά.
Το άνθος με κάλυπτε από υπηρεσίες, κατα καιρούς και από κορίτσια, αλλά έτσι ξαφνικά χάθηκε και τα τηλ δεν λειτουργούν!
only milfs
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
εχει κανεις ενημερωση τι ακριβως παιζει στην σοφουλι ???
υπηρεσιες κτλ ???
οποιος εχει τηλ ας στειλει πμ
ευχαριστω
υπηρεσιες κτλ ???
ευχαριστω
Spiler
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.810
- Πόντοι
- 3.665
Μόνο φραπές, €25+οτιδήποτε έξτρα θέλεις να αφήσεις.εχει κανεις ενημερωση τι ακριβως παιζει στην σοφουλι ???
υπηρεσιες κτλ ???
ευχαριστω
καλησπερα .
να κανω μια ενημερωση για το νεο μαγαζι της Ελενας . Ειναι στην αρχη της τσιμισκη . Εχει τρια δωματια με ντουζ inside . Γενικα ζεστος και μαζεμενος χωρος .
Απο κοριτσια :
Η Κλειω
Η Σονια
Η Χριστινα η ξανθια
Η Εφη
Η Βαλερια
και μια φυσικοθεραπευτρια για οσους εχουν αυχενικο .
Καλη χρονια και καλες μυοχαλαρωσεις .
να κανω μια ενημερωση για το νεο μαγαζι της Ελενας . Ειναι στην αρχη της τσιμισκη . Εχει τρια δωματια με ντουζ inside . Γενικα ζεστος και μαζεμενος χωρος .
Απο κοριτσια :
Η Κλειω
Η Σονια
Η Χριστινα η ξανθια
Η Εφη
Η Βαλερια
Spiler
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.810
- Πόντοι
- 3.665
Γιατί, για μέση δεν κάνει η φυσιοθεραπεύτρια; Μόνο για αυχένα τη θέλουμε;;;καλησπερα .
Απο κοριτσια :
Η Κλειω
Η Σονια
Η Χριστινα η ξανθια
Η Εφη
Η Βαλερια
Γιατί, για μέση δεν κάνει η φυσιοθεραπεύτρια; Μόνο για αυχένα τη θέλουμε;;;
για οτι μη πονηρο θες .
Spiler
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.810
- Πόντοι
- 3.665
για οτι μη πονηρο θες .
Νομίζω ότι ξέρουν αλλά δεν ενημερώνουν! be safe?Από εντελβάις κανένα νέο υπάρχει?
ΝΑΙ ΞΑΝΑ ΑΝΟΙΞΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ! ΟΣΟ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΤΗΛ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ?Νομίζω ότι ξέρουν αλλά δεν ενημερώνουν! be safe?