Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (10 μέλη και 33 επισκέπτες)

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.047
Πόντοι
2.356
παιδες γνωριζει κανεις για το κινεζικο μασατζιδικο περιωχη γιαννητσων? αν ναι ενα πμ παρακαλω plzzzz
Κινέζικο μασατζιδικο στη Γιαννιτσών ?
Ενδιαφέρον αλλά είναι αληθινό?
Είναι μακριά κ η πρωταπριλια

Τι ακριβώς έχεις ακούσει

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
μας ρωτησε ενα παλικαρι προχτες στην γιαννιτσων πανω,ειμουν στο περιπτερο για τσιγαρα και ηρθε το παλικαρι και ρωτησε εμενα και τον περιπτερα,οταν εφυγε αυτος λεω στον περιπτερα παιζει κανα κρυφο και δεν το ξερουμε? και με λεει οτι το εχει ξανακουσει οτι κατι υπαρχει....

Gioutsos

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
24
Πόντοι
1
Δεκαπενταύγουστο: Η χαρά του παντρεμένου. Για λίγες ημέρες μόνος στο σπίτι... (κι ελεύθερος για δράση  :zfuck: :fuck2:).

nstssp

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
1.992
Δεκαπενταύγουστο: Η χαρά του παντρεμένου. Για λίγες ημέρες μόνος στο σπίτι... (κι ελεύθερος για δράση  :zfuck: :fuck2:).

έτσι να κάνουμε και εμείς οι παντρεμένοι λίγες διακοπές  :kissass:

larry33

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2011
Κριτικές
10
Like
635
Πόντοι
1.525
η κοπέλα που συνάντησα στο μασαζίδικο και μου συστήθηκε σαν Αγγελική είναι αυτή στις φώτο. το λέω σίγουρα γιατί τα τατού είναι χαρακτηριστικά

ευχαριστω πολυ συναδελφε...συνδυαζοντας τα όσα λεει και ο άλλος συναδελφος απο την εμπειρία του ότι ειχε σκυλί μεσα στο διαμερισμα της, νομιζω οτι δεν ειναι για να την δώσουμε ουτε 10€....αλλά το ερωτημα παραμενει...έχει καμμια που να αξίζει?εχεις να προτείνεις κάτι που να αξιζει το ρίσκο και τα χρηματα?

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Φίλε, χωρίς να είμαι σίγουρος, από στην τελευταία επισκεψή μου στην Ευα Edelweiss σα να πήρε το μάτι μου μια που της μοιάζει η οποία μου φάνηκε για Ελληνίδα και με κάμποσα τατουάζ. Μπορεί να κάνω και λάθος.

Ευχαριστω πολυ φιλε! Επειδη ειμαι εντελως ασχετος με το θεμα των μασαζ, εχω μονο εμπειριες απο μπουρδελα κ στουντιο..
Μπορει καποιος να μου πει εδω ή με ΠΜ που 'ναι η Ευα κ τι ακριβως παιζει εκει..;
Δεν εχω καταλαβει αν πας κατευθειαν εκει ή αν κλεινεις ραντεβου τηλεφωνικα πρωτα ή μεσω καποιου γνωστου.. Κ τι παιζει ακριβως με τιμες κι υπηρεσιες.. Παιζουν αναλογα με το μαγαζι κ την κοπελα..;

KAVALARIS THESSALONIKI

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
16
Like
6.697
Πόντοι
3.327
ευχαριστω πολυ συναδελφε...συνδυαζοντας τα όσα λεει και ο άλλος συναδελφος απο την εμπειρία του ότι ειχε σκυλί μεσα στο διαμερισμα της, νομιζω οτι δεν ειναι για να την δώσουμε ουτε 10€....αλλά το ερωτημα παραμενει...έχει καμμια που να αξίζει?εχεις να προτείνεις κάτι που να αξιζει το ρίσκο και τα χρηματα?
οντωσ η αγγελα η αλβανιδα με τα τατοο δουλευει στον νικο τον βαψομαλλια  με το κοπροσκυλο  στο σαλονι.!!

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Ευχαριστω πολυ φιλε! Επειδη ειμαι εντελως ασχετος με το θεμα των μασαζ, εχω μονο εμπειριες απο μπουρδελα κ στουντιο..
Μπορει καποιος να μου πει εδω ή με ΠΜ που 'ναι η Ευα κ τι ακριβως παιζει εκει..;
Δεν εχω καταλαβει αν πας κατευθειαν εκει ή αν κλεινεις ραντεβου τηλεφωνικα πρωτα ή μεσω καποιου γνωστου.. Κ τι παιζει ακριβως με τιμες κι υπηρεσιες.. Παιζουν αναλογα με το μαγαζι κ την κοπελα..;

Παντως πηγα σημερα μια βολτα απο κει στη Β. Ολγας 52 κι εφαγα ακυρο.. Μου 'πε μια κυρια οτι ειναι μονο για γυναικες το μαγαζι..! Μπορει να μου εξηγησει καποιος τι ακριβως γινεται παρακαλω..;

larry33

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2011
Κριτικές
10
Like
635
Πόντοι
1.525
Παντως πηγα σημερα μια βολτα απο κει στη Β. Ολγας 52 κι εφαγα ακυρο.. Μου 'πε μια κυρια οτι ειναι μονο για γυναικες το μαγαζι..! Μπορει να μου εξηγησει καποιος τι ακριβως γινεται παρακαλω..;

συναδελφε ειδημονα σκεφτομαι να παρω με 100€ ή με 80€ την μηπως αποψη?

larry33

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2011
Κριτικές
10
Like
635
Πόντοι
1.525

συναδελφε ειδημονα καλησπερα, σκεφτομαι να παρω την με 80€ ή την με 100€...εχεις καποια γνωση επι του θεματος?

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.047
Πόντοι
2.356
συναδελφε ειδημονα καλησπερα, σκεφτομαι να παρω την με 80€ ή την με 100€...εχεις καποια γνωση επι του θεματος?
εγω θα προτεινα τη πρωτη χωρις να ξερω καμια απο τις 2 κ απ οτι κοιταξα δε μου φανεται για γραφειο

larry33

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2011
Κριτικές
10
Like
635
Πόντοι
1.525
εγω θα προτεινα τη πρωτη χωρις να ξερω καμια απο τις 2 κ απ οτι κοιταξα δε μου φανεται για γραφειο

ευχαριστω συναδελφε...εχεις πάρει καμμια εσυ προσφατα που να αξιζε να μου την προτεινεις?

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.047
Πόντοι
2.356
μπα εχω καιρο βλεπεις η κριση........  :headbang:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
μπα εχω καιρο βλεπεις η κριση........  :headbang:

Κρίση το λένε τώρα...

Λογικά είναι πριβέ το μαγαζί. Αν δεν πας συστημένος δεν μπαίνεις.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.047
Πόντοι
2.356
Κρίση το λένε τώρα...

Λογικά είναι πριβέ το μαγαζί. Αν δεν πας συστημένος δεν μπαίνεις.
κριση το λενε ενφια το λενε καπως ετσι παντως  :think:

το λογικα μ αρεσε που ειπες
ειναι πριβε κ πρεπει να σε παει καποιος, ουτε καν να παρει τηλ για σενα

karma epica black halo

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
EIMAI AYΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΣΠΟΡ ΑΠΟ ΤΟ 96 ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑ ΚΑΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΠΟ ΠΡΙΒΕ ΜΑΓΑΖΙ.ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΒΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ.ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΟΤΑΝ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ 12 ΠΟΝΤΟΙ.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.494
Πόντοι
7.095
EIMAI AYΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΣΠΟΡ ΑΠΟ ΤΟ 96 ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑ ΚΑΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΠΟ ΠΡΙΒΕ ΜΑΓΑΖΙ.ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΒΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ.ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΟΤΑΝ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ 12 ΠΟΝΤΟΙ.
εγώ φίλε θα σου έδινα αλλά τον έχω μόλις 7

Επισκέπτης
Παρτακηδες και μικροτσουτσουνοι οι ελληνες δηλαδη  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom