Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (5 μέλη και 18 επισκέπτες)

sierakilo

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2013
Κριτικές
6
Like
18
Πόντοι
0
εχω πολυ καιρο να επισκεφτω μασατζιδικο.,. αλλα αυτες τς μερες εχω σκοπο!

καντε κατι ρε παιδια ωστε να μη παω στο bodyfree , γιατι εκει θα καταληξω αν δε μου πειτε κανα τηλ καλο! .....και δε θελω γιατι οντως το 100αρικο ακατεβατο θα πρεπει να μπουκοταριστει.

ερωτηση1:dωδεκανησου12α υπαρχει ακομη,, εχει τιποτα καλο? αν μπορει καποιος τηλ θα ειμουν ευγνωμων..

ερωτ.2: olgadaysspa(καπως ετσι): υπαρχει σιτε, αν παω ξεκαρφωτος εστω μια χειρομαλαξη θα μου τη κανουν η' πρεπει να σαι συστημενος? (αξιζουν οι κοπελες εκει?)

tipota αλλο κοντα στο κεντρο? κατα προτιμηση με ελληνιδες καθαρες.. οποιος θελει να βοηθησει ας στηλει π.μ.

υποχομαι και κριτικη! αντε οι παλιοι βοηθηστε λιγο,,

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.500
Πόντοι
7.095
ερωτ.2: olgadaysspa(καπως ετσι): υπαρχει σιτε, αν παω ξεκαρφωτος εστω μια χειρομαλαξη θα μου τη κανουν η' πρεπει να σαι συστημενος? (αξιζουν οι κοπελες εκει?)
με απλο γκουγκλαρισμα http://olgasdayspa.gr/] [/url]
στειλε μας κριτικη μετα τη μαλαπερδα που (πρεπει να προσπαθησεις για το αντιθετο) θα σου τραβηξουν

premium1969

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2011
Κριτικές
1
Like
569
Πόντοι
86
Περασμα απο το νεο χορο της Μαριας με τον δικεφαλο. Ειναι στο κεντρο πια και με μια νεα συνεργατιδα, Πηνελοπη 21 ετων ομορφη μελαχρινουλα (δεν ειναι τσιγγανακι), ενδικνητε για πιπινοφαγους.Κατα δηλωση της Μαριας η Πινελοπη ειναι πρωτοεμφανιζομενη στον χωρο. Καλημερες..

nobi3000

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2011
Like
8
Πόντοι
1
Περασμα απο το νεο χορο της Μαριας με τον δικεφαλο. Ειναι στο κεντρο πια και με μια νεα συνεργατιδα, Πηνελοπη 21 ετων ομορφη μελαχρινουλα (δεν ειναι τσιγγανακι), ενδικνητε για πιπινοφαγους.Κατα δηλωση της Μαριας η Πινελοπη ειναι πρωτοεμφανιζομενη στον χωρο. Καλημερες..
Μαρία με τον δικεφαλο; Πιό απλά,μπερδευτήκαμε!

petros132

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2006
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπερα, η Μαριαννα δουλευει; και ποτε ανοιγει, επαιρνα τηλεφωνο μεσοβδομαδα και δεν απαντουσε, ξερει κανεις τιποτα.

younghunter

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2014
Κριτικές
3
Like
453
Πόντοι
21
εχω πολυ καιρο να επισκεφτω μασατζιδικο.,. αλλα αυτες τς μερες εχω σκοπο!

καντε κατι ρε παιδια ωστε να μη παω στο bodyfree , γιατι εκει θα καταληξω αν δε μου πειτε κανα τηλ καλο! .....και δε θελω γιατι οντως το 100αρικο ακατεβατο θα πρεπει να μπουκοταριστει.

ερωτηση1:dωδεκανησου12α υπαρχει ακομη,, εχει τιποτα καλο? αν μπορει καποιος τηλ θα ειμουν ευγνωμων..

tipota αλλο κοντα στο κεντρο? κατα προτιμηση με ελληνιδες καθαρες.. οποιος θελει να βοηθησει ας στηλει π.μ.

υποχομαι και κριτικη! αντε οι παλιοι βοηθηστε λιγο,,

Olga's day spa και πάρε Εύα.    Απίστευτο μασάζ φοβερή μαλακια

Θέλω να δοκιμάσω και την ξανθιά  αλλά φοβάμαι μη ξενερωσω

new york boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
95
Πόντοι
1
Μακρια απο το studio body free. δεν ειναι μονμο τα 100 ευρω που ειναι πολλα.

ειναι αγενεστατοι και η συμπεριφορα τους αξιζει ενα εμπαργκο..

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.663
Πόντοι
2.720
Γεια  στη παρέα. Σήμερα κατεβαίνοντας τη πιττακου περιοχή Μαρτίου με Καλλιγά γωνία είδα ενα oasis  spa. Ξέρει κάνεις τιποτα?

mrdevilly

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Olga's day spa και πάρε Εύα.    Απίστευτο μασάζ φοβερή μαλακια

Θέλω να δοκιμάσω και την ξανθιά  αλλά φοβάμαι μη ξενερωσω

Καλησπέρα και ένα ευχαριστώ σε όλους όσους συνεισφέρουν με σχόλια. Μετά από χρόνια στο εξωτερικό, επέστρεψα Ελλάδα και λέω να δοκιμάσω την εγχώρια αγορά μασάζ μετά μαλακίας...

Έξω ήταν ξεκάθαρο, πλήρωνες για το μασάζ και έδινες έξτρα για τη μαλακία (20-30 ευρώ). Εδώ πως πάει, τι δίνουμε συνήθως για μαλακία? Με ενδιαφέρει το olga's day spa...

MBOY

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2011
Κριτικές
12
Like
702
Πόντοι
901
εχει παει κανεις τελευταια στην μαρω?  :tits:

Robyman82

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2011
Like
76
Πόντοι
1
Καλημέρα σε όλους!
Πριν κανά μήνα πήγα στην Στεφανία του Νικόλα body free για  :pipa2:
Είχα ακούσει πολλά και είπα να δοκιμάσω. Πολύ ξερόλα η τύπισσα, καλούτσικο στοματικό αν και τίποτα το ιδιαίτερο και μου την έσπασε γιατί σε 25 λεπτά είχαν τελειώσει όλα.
80€ έσκασα και τα κλαίω.
Λόγω αδειών είχε άλλες 2 μόνο κοπέλες όχι κάτι ιδιαίτερο.

Λέω να πάω Εύα - Φοίνικα στο Αngel Spa.
Θέλει σύσταση? Η Εύα η ξανθιά σιλικονάτη περνάει μέσα???
Ευχαριστώ!

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.500
Πόντοι
7.095
Γιατι εχει κι αλλη η ευα παιχτη;

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.663
Πόντοι
2.720
Το angel spa με κάθε επιφύλαξη εχει αλλάξει λίγο κατηγορία. Παλιά πήγαινα και εγω και ειχε απίθανο προγαμματάκι κατω απο ειδικές συνθήκες όμως. Παιδια σκυλιά γειτωνισσες και τέτοια. Κάποια στιγμη μου είπε η ευα οτι πλέον κάνει μόνο υπηρεσίες καλωπισμού και νύχια. Άλλαξε και το τηλέφωνο που έβγαζα συνεννόηση και δεν ξανά πήγα. Αν άλλαξε κατι ενημερώστε. Ηταν πάντα τούμπανο και προσιτή. Θέλει όμως χειρισμό γιατι σε κάθε άλλη περιπτωση  σε τελείωσε σε dt και κλαις €. Πήγα Olga day spa και πέρασα ωραια. Χάδι μασάζ  και handjob επαγγελματική. 50€ τα 40 λεπτά και  δε τα έκλαψα.

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.663
Πόντοι
2.720
εχει παει κανεις τελευταια στην μαρω?  :tits:

Πέρασα μια βόλτα παίχτη. Τα ίδια όπως τα ξέρεις. 80 η ώρα 60 η μισή ισπανικά δάχτυλα παντού και έξτρα το κουλούρι καλη φάση αν θελεις να παίξεις με bbw. Καθαρή και ανεκτική. Και αν εισαι επιθετικός αντέχει τα πάντα. No mercy.

younghunter

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2014
Κριτικές
3
Like
453
Πόντοι
21
Πέρασα μια βόλτα παίχτη. Τα ίδια όπως τα ξέρεις. 80 η ώρα 60 η μισή ισπανικά δάχτυλα παντού και έξτρα το κουλούρι καλη φάση αν θελεις να παίξεις με bbw. Καθαρή και ανεκτική. Και αν εισαι επιθετικός αντέχει τα πάντα. No mercy.

που μπορώ να την βρώ;

younghunter

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2014
Κριτικές
3
Like
453
Πόντοι
21
Καλημέρα σε όλους!
Πριν κανά μήνα πήγα στην Στεφανία του Νικόλα body free για  :pipa2:
Είχα ακούσει πολλά και είπα να δοκιμάσω. Πολύ ξερόλα η τύπισσα, καλούτσικο στοματικό αν και τίποτα το ιδιαίτερο και μου την έσπασε γιατί σε 25 λεπτά είχαν τελειώσει όλα.
80€ έσκασα και τα κλαίω.
Λόγω αδειών είχε άλλες 2 μόνο κοπέλες όχι κάτι ιδιαίτερο.

Λέω να πάω Εύα - Φοίνικα στο Αngel Spa.
Θέλει σύσταση? Η Εύα η ξανθιά σιλικονάτη περνάει μέσα???
Ευχαριστώ!

αν κι εγώ έχω σπαστεί με αυτό το @@μάγαζο μου έχει μείνει αποθημένο αυτό το μιλφάκι... με καυλώνει πολυ.. έλεγα να της δώσω μια πιπούλα αλλα ξέρω οτι δεν τα αξίζει τα 80... και αυτο με κρατάει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom