azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.689
- Πόντοι
- 38.177
εγώ φίλε θα σου έδινα αλλά τον έχω μόλις 7
Εγω θα έλεγα να σταματήσετε με τα προσωπικα σας..
εγώ φίλε θα σου έδινα αλλά τον έχω μόλις 7
αστα να πανε φυλακες της πολης εχουμε γινειτι τραβατε κι εσείς οι πλούσιοι!!!
Σαββατο τελη Ιουνου.Επισκεψη σε αγνωστη κορασιδα.Ραντεβου στον Ευοσμο στα lidl.
Ονομα κοπελας,Βασω.Λεπτη αρκετα με μπολικα σκουλαρικια παντου...
Δυστυχως ο τοπος συναντησης σε ενα μικρο διαμερισμα με σκυλι μεσα το οποιο και λογικα μυριζε.
Με χαλασμενη διαθεση και για να μην φυγω με αδεια χερια ,γρηγορο ντουζακι και απλα τιποτα αλλο.Τιμη παραπανω απο τα 30 που λεει....
Προειδοποιηση προς τους υπολοιπους συναγωνιστες,μακρια και αγαπημενοι.
Η φωτο δεν ειναι απο το διαμερισμα στο οποιο πηγα.Εψαξα να βρω την χεστρα αυτην που εχει η φωτο ,αλλα ακαρπες οι προσπαθειες,
Μόνο μαλακια!
Δευτερη συνευρεση στην περιοχη Γιαννητσων, χωρος συμπαθητικος φρεσκοφτιαγμενη οικοδομη καθαρος, συνευρεση με την Χριστινα ,ηλικιας 28-30 Ελληνιδα, με καμπυλομορφο σωμα. Ευχαριστη εκπληξη το μασαζ οπου το προσπαθουσε και το καταφερε μια χαρα, στο αλλο θεμα τιποτα συγκλονιστικο για το Β' των 60 ευρω. Τωρα θελω αποτους πιο εμηνερωμενους να μου πουνε αυτο που πηγα (περιοχη Γιαννητσων)σε πιο αντιστοιχει απο τη μασαζο-λιστα. Καλη συνεχεια.
Νωμιζω με αυτο: 13.West, Έλενα, ΜοναστηρίουΚαλημερες σε ολα τα ατομα λοιπον , ασ αρχισω με ενημερωση γιατι ολο κολοτριψημο βλεπω και καμια καταθεση εμπειριας δεν υπαρχει. Συνοπτικα 2 επισκεψεις πρωτη στον γνωστο χωρο περιοχης Μαρτιου-Δελφων με συνευρεση με Σουζανα απο Σερβια. Απο μασαζ τα γνωστα λαδοτριψηματα στο αλλο θεμα η κοπελα βγαζει gfe με γλωσοφιλα χαιδεματα. Τη Σουζανα την ειχα σταμπαρει απο παλια στο ιδιο καταστημα οπου δεν την προλαβα. Δευτερη συνευρεση στην περιοχη Γιαννητσων, χωρος συμπαθητικος φρεσκοφτιαγμενη οικοδομη καθαρος, συνευρεση με την Χριστινα ,ηλικιας 28-30 Ελληνιδα, με καμπυλομορφο σωμα. Ευχαριστη εκπληξη το μασαζ οπου το προσπαθουσε και το καταφερε μια χαρα, στο αλλο θεμα τιποτα συγκλονιστικο για το Β' των 60 ευρω. Τωρα θελω αποτους πιο εμηνερωμενους να μου πουνε αυτο που πηγα (περιοχη Γιαννητσων)σε πιο αντιστοιχει απο τη μασαζο-λιστα. Καλη συνεχεια.
Για να σου απαντήσουμε καλό θα ήταν να παραθέσεις την αγγελία που βρήκες και πήγες. Στην περιοχή Γιαννιτσών είχε παλιότερα ένα υποκατάστημα ο κυρ Σταυρος που είχε κλείσει. Δεν γνωρίζω αν επανεργοποιήθηκε. Ενδεχομένως να πρόκειται για καινούριο ή και για μεταφορά έδρας.Τωρα θελω αποτους πιο εμηνερωμενους να μου πουνε αυτο που πηγα (περιοχη Γιαννητσων)σε πιο αντιστοιχει απο τη μασαζο-λιστα. Καλη συνεχεια.
Για να σου απαντήσουμε καλό θα ήταν να παραθέσεις την αγγελία που βρήκες και πήγες. Στην περιοχή Γιαννιτσών είχε παλιότερα ένα υποκατάστημα ο κυρ Σταυρος που είχε κλείσει. Δεν γνωρίζω αν επανεργοποιήθηκε. Ενδεχομένως να πρόκειται για καινούριο ή και για μεταφορά έδρας.
Καλό θα ήταν να παραθέσεις και την αγγελία αυτού της Μαρτίου με Δελφών.
Τωρα θελω αποτους πιο εμηνερωμενους να μου πουνε αυτο που πηγα (περιοχη Γιαννητσων)σε πιο αντιστοιχει απο τη μασαζο-λιστα. Καλη συνεχεια.
Είχα πάει πριν από ένα μήνα περίπου. Οι φωτογραφίες είναι αληθινές, μόνο το μαλλί είναι πλέον λίγο πιο ξανθό. Εμένα μου συστήθηκε σαν Σοφία, οπότε δεν ξέρω αν είναι η Αγγελική που περιέγραψε ο nstssp ή όχι. Αδύνατη, γύρω στο 1,70κάτι, με στητό 2άρι στήθος, σφιχτό κορμί και ελαφρώς χαλαρά οπίσθια. Μασάζ δεν κάνει καθόλου. Το full ήταν στα 50 €.
Ο χώρος ήταν ένα φοιτητικό στουντιάκι των 30 τετραγωνικών με ένα κρεββάτι στριμωγμένο στον τοίχο και τη μέρα που πήγα μου είπε ότι είχαν διακοπή νερού και δεν μπορούσα να κάνω έστω ένα ντουζάκι.
Χωρίς να ήταν άσχημη εμπειρία, δεν ήταν και κάτι το ιδιαίτερο για τα γούστα μου.
Απαράδεκτος βρώμικος και επικίνδυνος χώρος.
Με το σκυλί να ανεβαίνει στο ντιβανι. Με την ίδια να καπνίζει ασύστολα. Με το πακιστανικο κινητό της να χτυπάει συνέχεια.
Κατω του μέτριου γυναικα με θεό στραβά κίτρινα δοντακια
Η πρώην Αγγελική σε λαζαρο και Δωδεκανήσου
Μακριά
ρε φίλε δεν μενοιάζει η χέστρα, η γκόμενα είναι αυτή που δείχνει η φωτογραφία; γαμιέται καλά;
όχι καμία σχέσηpαιδια αυτη ειναι η ιδια αγγελικη που δουλεψε και εντελαις τωρα τελευταια ?
εχει δοκιμασει καποιος κανενα κοριτσι απο το Badoo?αν ναι ας δωσει τα φωτα του