Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (3 μέλη και 27 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Όχι Νίκο λένε για μια Βουλγάρα στη Β.Ηρακλείου.

ΝΙΚΟΣ1979

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Όχι Νίκο λένε για μια Βουλγάρα στη Β.Ηρακλείου.
α οκ λεο και εγω ρε γαμωτο τιποτα δεν πηρα χαμπαρι για ολα αυτα που την εισαι και εγω
μηπωσ φιλε HOUSE ξερισ τιποτα για βιολετα στην καμαρα που ηταν ?
αμα αξιζει και αμα εχεισ το τηλ τησ σε παρακαλω!!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Δεν έχω ιδέα Νίκο γι αυτη που λες.

agricol

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2014
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
1
Εχεις απολυτο δικιο ΕΜΠΕΙΡΕ! Το κακό είναι οτι μπορεί και κάποιες κοπελες να το δεχτούν για να κρατήσουν πελατεία..
Αλλα αλήθεια σε τι κλοσμο ζουν αυτοί??? :jerking:
Μπράβο Βασίλι πολύ εμπεριστατωμένη περιγραφή.
Για το τελευταίο που λες,που σου είπε,ναι υπάρχουν πολλά ΖΩΑ.
Ελπίζω να τους κολλήσουν ΣΜΝ οι γυναίκες τους.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Δυστυχώς στον ίδιο με ολους μας.

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.776
Πόντοι
35.668
Εχεις απολυτο δικιο ΕΜΠΕΙΡΕ! Το κακό είναι οτι μπορεί και κάποιες κοπελες να το δεχτούν για να κρατήσουν πελατεία..
Αλλα αλήθεια σε τι κλοσμο ζουν αυτοί??? :jerking:
Εντωμεταξύ -όχι πως η εμφάνιση παίζει κάποιο ρόλο σ'αυτό το θέμα αλλά- βλέποντας τις περισσότερες κοπέλες του χώρου ποιός σώφρων άνθρωπος θα τολμούσε κάτι τέτοιο;

Δε λέω πως αν είναι μουνάρα και καθαρή στην εμφάνιση η άλλη τότε αλλάζει κάτι,αλλά όταν βλέπεις το :zombie: μπροστά σου και οι συνθήκες στο μυαλό σου ζητούν κάτι τόσο επικίνδυνο,ε τότε κάτι δε πάει καλά εκεί πάνω  :idiot:

ΠΑΟΚ ΡΕ

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Like
8
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδια. Χθες βρηκα αυτο . Στην κουβεντα με την τυπισα μου ειπε οτι ειναι δυο γυναικες, η μια αδυνατη και η αλλη γεματη. Οι τιμες λεει 50 το απλο, 70 το φουλ και 100 η παρτουζα. Παραπανω δεν γνωριζω, αλλα απο τις φωνες μου φανηκαν θειες. Ξερει κανενας τιποτα παραπανω; Στην Μοναστηριου μου ειπαν οτι ειναι!

assasertzis

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
157
Πόντοι
1
γεια χαρά στη παρέα.  αν και συχνά συμβουλεύωμε απο το φορουμ δεν γραφω και πολύ.
λοιπων εγω από προσωπική εμπειρία τα καλύτερα λόγια για τον χώρο θα τα πω για το antistress.
με μόνη εξερεση την τιμή της συνεύρεσης.
εχω επισκεφθεί και άλλα δυο συναφή καταστήματα του Λάζαρου επι της εγνατιας μιας και με βολευει ανατολικά.
στα εν λόγω καταστήματα δεν θα εκφράσω άποψη μιας και είναι τελείως αρνητική.
να προσθέσω και μια επίσκεψη στη κοπέλα στα σύνορα πανοραματος απο αγγελία στον αγγελιοφορο
εδώ μιλάμε για αριστο  κομμάτι με κοριφεους τροπους και πολύ καλο χώρο.  στα 80€ η επίσκεψη χωρίς μασαζ για μια ωρα και οσες εκτονοσεις θες οπου θες και πεντακαθαρη. Μόνο μειονέκτημα που απ το τηλ μου ειπε και προκτικο αλλα στο κρεββάτι ειπε όχι λόγω μεγεθους. το λεω γιατί εστειλα και ακομα ενα άτομο και ειπε τα ιδια.

radiohead

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
35
Πόντοι
1
Αυτή φίλε ειναι μια που δουλευει στην πυλαια με το όνομα Χριστίνα;;

assasertzis

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
157
Πόντοι
1
ναι. Χριστίνα λέγεται. όντως στη περιφέρεια λιγο μεγάλη.  αλλα προσωπικά δεν με ενόχλησε καθόλου.  το μόνο κακό ήταν το μπαλαμουτι με τον κολο

Pavloukos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Όσο για την πίπα που εχει ειπωθεί, για μένα την καλύτερη πίπα με μεγάλη διαφορα την έκανε η μελινα που ηταν στον σακη. Που χάθηκε αυτή ρε σεις?

Η Μελινοτάτη εγκατέλειψε τα μασατζίδικα πριν από καμπόσο καιρό και το γύρισε σε μασαζάκι και σεξάκι στο χώρο του πελάτη.

Είχε βγάλει και αγγελία κάποτε

Pavloukos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδια. Χθες βρηκα αυτο . Στην κουβεντα με την τυπισα μου ειπε οτι ειναι δυο γυναικες, η μια αδυνατη και η αλλη γεματη. Οι τιμες λεει 50 το απλο, 70 το φουλ και 100 η παρτουζα. Παραπανω δεν γνωριζω, αλλα απο τις φωνες μου φανηκαν θειες. Ξερει κανενας τιποτα παραπανω; Στην Μοναστηριου μου ειπαν οτι ειναι!

Φιλική συμβουλή, ασ' το καλύτερα. Πριν από κανένα μήνα που πήγα ήταν 3 κοπέλες. Δύο χοντρές που κατά τη γνώμη μου δε βλέπονταν και μία κανονική. Δεν λέει τίποτα ιδιαίτερο ούτε ο χώρος, ούτε τα κορίτσια. Μου θύμισε λίγο κατάσταση Νάνσυ Κασσάνδρου από παλιά, αν έχεις υπόψη.

premium1969

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2011
Κριτικές
1
Like
569
Πόντοι
86
Η Μελινοτάτη εγκατέλειψε τα μασατζίδικα πριν από καμπόσο καιρό και το γύρισε σε μασαζάκι και σεξάκι στο χώρο του πελάτη.

Είχε βγάλει και αγγελία κάποτε

Εχεις δικιο φιλε, και η φωτο ειναι απο το πρωτο μαγαζι του Σακη..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom