Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 121 άτομα (3 μέλη και 118 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Αφού του ...Νικόλα είναι.Μάλλον του αφεντικού του Νικόλα που έχει και το "παλιό" του Νικόλα.

Pavloukos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Μα έλεγα κι εγώ. Τόοοση ομοιότητα πια ;;   :2funny:  :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Υποθέτω,δεν ξέρω σίγουρα.Αλλά νομίζω υποθέτω σωστά.

Pavloukos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Αν δεν είναι ιδίων συμφερόντων, τότε σίγουρα πρόκειται για μία πολύ καλή αντιγραφή, τόσο στον τιμοκατάλογο, όσο και στο γενικότερο στήσιμο του μαγαζιού. Σε λίγο να μου το θυμηθείς, θα γίνει franchise η επιχείρηση. Σε κάθε οικοδομικό τετράγωνο ένα Mikel και ένα Body free!  :rockon:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
ο Νικόλας χρόνια τώρα "νοίκιαζε" κοπέλες από γραφεία ως το απογευματάκι που πηγαίναν για ντιλίβερυ.
Γι αυτό και το ακατέβατο 100 στην τιμή και το 45λεπτά.Το 20ρικο πάει στο γραφείο.Και οι κοπέλες σαν cg εχουν μάθει στο μισάωρο-45 λεπτά να τελειώνει το ραντεβού.
Εδω και κάποιο καιρό τον προμηθεύει ο άλλος Νικος της Όλγας,οπότε ή μαζί το(τα)εχουν ή είναι του μικρού.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Εδω και κάποιο καιρό τον προμηθεύει ο άλλος Νικος της Όλγας,οπότε ή μαζί το(τα)εχουν ή είναι του μικρού.

οχι,καμία σχέση
ο νίκος με τα σπα έχει μόνο κάτι μυξοπαρθένες ελληνίδες μικρές,χρόνια τις ίδιες Κάτια Ξένια νατάσα κλπ και μάλιστα δεν μπορεί να βρει και καινούριες,έχει σοβαρό πρόβλημα

ο νίκος από το μπόντυ φρι έχει τα καλύτερα κονέ εδώ και 30 χρόνια με όλους τους νταβατζήδες της πόλης και έχει κυρίως ξένες αλλά και ελληνίδες πλέον επαγγελματίες

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Εχω πετύχει να του πηγαίνει κοπέλα.
Και τώρα είναι και γειτονάκια.
Για τους νταβάδες-γραφεία που ξέρει συμφωνούμε.

Μπορεί να κάνω και λάθος,τι να σου πω.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Το ότι είναι κοντά δεν έχει καμία σχέση
ίσως εννοείς τη Νεφέλη
τέλος πάντων,ο τρόπος δουλειάς των 2 δεν έχει καμία σχέση

ο ένας είναι χέστης και ψιλοκοροιδεύει τον κόσμο(σπα,ευ ζην),ο άλλος αν και αντιπαθητικός είναι φόρα παρτίδα σας έχω γραμμένους

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.776
Πόντοι
35.668
ο Νικόλας χρόνια τώρα "νοίκιαζε" κοπέλες από γραφεία ως το απογευματάκι που πηγαίναν για ντιλίβερυ.
Γι αυτό και το ακατέβατο 100 στην τιμή και το 45λεπτά.Το 20ρικο πάει στο γραφείο.Και οι κοπέλες σαν cg εχουν μάθει στο μισάωρο-45 λεπτά να τελειώνει το ραντεβού.
Θυμάστε εδώ μέσα που ο Σάκης τον κορόιδευε όταν είπε σε έναν πελάτη "..αα αυτή δε μπορώ κάτω από 100 γιατί είναι από γραφείο"?

Πάντως ρε παιδιά  σαν πολλά δεν είναι ένα κατοστάρικο για 45' σε μπουρδέλο πολυτελείας?

Σε ορισμένες περιπτώσεις με αυτά τα λεφτά παίρνεις μισή ώρα με ct σε πεντάστερο και χωρίς να δίνεις λογαριασμό σε κανέναν,δίχως να σε περνάνε από κόσκινο ή να περιμένεις σε σαλονάκια κανα μισάωρο πρώτα λες και πάς επίσκεψη στον γιατρό  :headbang:

ΝΙΚΟΣ1979

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
καλησπερα και απο εμενα μιλησα με την κοπελα στη λ.στρατου που λεει οτι ειναι γυμναστρια στο γαλλικο ινστιτουτο
ξερει κανεισ κατι να μην παω αδικα γιατι το σκεφτομαι σοβαρα?

Leopard80

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2011
Like
144
Πόντοι
1
καλησπερα και απο εμενα μιλησα με την κοπελα στη λ.στρατου που λεει οτι ειναι γυμναστρια στο γαλλικο ινστιτουτο
ξερει κανεισ κατι να μην παω αδικα γιατι το σκεφτομαι σοβαρα?

link της αγγελιας αν γινεται.Ευχαριστω.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ο παλέρμο λέει πως όχι αλλα΄εμένα εκεί πήγε το μυαλό μου.
Πως το ένα είναι ο "προθάλαμος"¨του αλλου.

djgatos

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2008
Like
488
Πόντοι
21

Queens = Ευ ζειν = Ολγας spa 

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Παρατηρω οτι τα μασατζιδικα εχουν χασει το υφος τους .

Απο μασατζιδικα εχουν γινει μπουρδελα και προφανως στον ανταγωνισμο με τα κανονικα μπουρδελα χανουν στην τιμη ( και πολλες φορες στις γυναικες ) .

Εχω την εξης απορια : ποσοι ενδιαφερονται για το μασαζ ?

agricol

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2014
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
1
Παρατηρω οτι τα μασατζιδικα εχουν χασει το υφος τους .

Απο μασατζιδικα εχουν γινει μπουρδελα και προφανως στον ανταγωνισμο με τα κανονικα μπουρδελα χανουν στην τιμη ( και πολλες φορες στις γυναικες ) .

Εχω την εξης απορια : ποσοι ενδιαφερονται για το μασαζ ?
Ric σε διαβαζω απο πολυ παλια(αν και πολυς ο καιρος της αποχης σου) κ για ακομα μια φορα εχεις δικιο!!
Κανει καμια μασαζ κι οχι απλο χαϊδεματακι του στυλ ¨να τον καβλωσω ,να τελειωνουμε¨ ???? :idiot:
Ιδου η απορια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom