Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (1 μέλη και 42 επισκέπτες)

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.776
Πόντοι
35.668
Ντους πριν & μετά, καθαρές πετσέτες, περιβάλλον "γαμάτο" με μουσική και κεριά...., 15 min Social time + 60 min erotic massage + 20 min κ.λπ. με 50 ευρώ.
Άρα, καταρχήν, ξεπέτα δεν τη λες.
Να ρωτήσω εαν επιτρέπεται φίλε Gioutso,πιο σύντομα προγράμματα κάνει?Μερικοί ενδιαφέρονται και για quickies.

Γιατί αν είναι να κάτσω μιάμιση και ώρα σε μασάζ ε ναι δεν το λες ξεπέτα αλλά αρμένικη βίζιτα με το συμπάθειο.

Gioutsos

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
24
Πόντοι
1
Δεν είπα τίποτα κακό,γενικά μίλησα.
Δε την έχω γνωρίσει την κυρία.

Κακώς δεν την έχεις γνωρίσει.
Είμαι βέβαιος ότι θα εκτιμήσεις τα πλεονεκτήματά της διότι προσωπικά εκτιμώ πολύ το γούστο σου και την αντικειμενικότητά σου.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Κακώς δεν την έχεις γνωρίσει.
Είμαι βέβαιος ότι θα εκτιμήσεις τα πλεονεκτήματά της διότι εκτιμώ πολύ το γούστο σου και την αντικειμενικότητά σου.
Διάβασε και τα υπόλοιπα που εγραψα σε παρακαλώ.
Κατάλαβα πως τη συμπαθείς σαν επαγγελματία,σεβαστό.

Gioutsos

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
24
Πόντοι
1
[quote author=yorkie link=topic=936.msg5300429msg5300429 date=1394482433]
edit:Τώρα διάβασα και το δικό σου edit  ;)
[/quote]

:)

Gioutsos

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
24
Πόντοι
1
Διάβασε και τα υπόλοιπα που εγραψα σε παρακαλώ.
Κατάλαβα πως τη συμπαθείς σαν επαγγελματία,σεβαστό.

Παρακολουθώ τα posts σου με προσοχή. Σε πολύ λίγα διαφωνώ καλοπροαίρετα όμως (νέο κωλόμπαρο στην Ιουλιανού, Έλενα).

Gioutsos

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
24
Πόντοι
1
Για τα "παλικάρια" που εμφανίστηκαν απ' το πουθενά και ζητάνε με προσωπικό μήνυμα τηλ. & διεύθυνση της Έλενας....
Τους λέω απλά: Έχω να την επισκεφτώ 2 χρόνια περίπου.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Απλά παράθεσες κάτω απ αυτό που έγραψα για τις γυναίκες με μικρό στήθος,με την συγκεκριμένη σαν αφορμή,κατά τη δήλωση του ΑΒ66.
Εγραψα ένα γενικό σχόλιο και παράθεσες σαν απάντηση την κρίση σου για το πόσο καλή σε σέρβις και πόσο VFM είναι.
Το θεώρησα λίγο άσχετο το σχόλιό σου σε σχέση μ αυτό που είχα γράψει.
Τίποτα παραπάνω.Ξέρεις πως σε εκτιμώ,δεν έχω καμιά διάθεση "κόντρας".
Για να τη γνωρίσω δε το βλέπω,απέχω εδώ και καιρό.
Για το μπαρ στην Ιουλιανού λες πως ήμουν αυστηρός στην κρίση μου?Και βιαστικός?Μπορεί.
Τι έγινε?Ανοιξε?Πήγε κανείς?Είναι όπως τα έλεγε ο ιδιοκτήτης του?Καλύτερα?Θα χαρώ να ανακαλέσω αν τον αδίκησα.
Ξέρεις πως αν χρειαστεί το κάνω.
Την καλησπέρα μου  :)

Gioutsos

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
24
Πόντοι
1
Βεβαίως και δεν υπάρχει διάθεση και έδαφος για κόντρα.
Για το μπαρ περιμένω ειδοποίηση από τον ιδιοκτήτη.... Χάθηκε όμως, τι να πω?
Σίγουρα θα το επισκεφτώ, καταρχήν για να τον ενισχύσω στα πρώτα του βήματα αλλά και για να παίξω και το παιχνίδι του "κυνηγού"...

Ήμουν πράγματι λίγο επιθετικός όχι όμως σε εσένα αλλά στο "πνεύμα" γενικά του thread έναντι των αυτόνομων κορασίδων...

Καληνύχτα!  :)

stofos

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
καλησπέρα σε όλους τους φίλους

μολονότι έχω πολύ καιρό να γράψω, παρακολουθώ ανελλιπώς το μασαζο-φόρουμ μας

με αφορμή τα παραπάνω σχόλια περί Έλενας στην Βασ. Ηρακλείου, από προσωπική εμπειρία και μαρτυρίες άλλων συναδέλφων και καλών φίλων, θεωρώ ότι η Έλενα από θέμα μασάζ τουλάχιστον είναι ίσως η μοναδική αξιόλογη επιλογή δηλ. συνδυάζει χαλαρωτικό και αισθησιακό μασάζ άψογα. Πάντα κατά την γνώμη μου, πιστεύω ότι αν η Έλενα είχε μεγαλύτερο στήθος και ήτανε πιο όμορφη θα γινότανε πάταγος στην πόλη μας για αυτήν. Βέβαια από ότι μαθαίνω έχει πολλούς πιστούς και καλούς πελάτες.

Δυστυχώς λείπουν από την πόλη μας κοπέλες που πράγματι να ξέρουν και μασάζ, όπως παλιότερα η Μαρία από του Βασίλη στην Μοναστηρίου ή και η Χρύσα από την Μάγκυ και μετέπειτα στον Άβις.

Πληρώνουμε υποτίθεται και για υπηρεσίες μασάζ το οποίο κατά 90-95% είναι ένα τύποις μασάζ, ενώ θα έπρεπε τα κορίτσια να γνωρίζουν στοιχειωδώς και από αυτό. Προσωπικά πάντα επιδιώκω και το καλό μασάζ μαζί με το υπόλοιπο πακέτο υπηρεσιών, αλλά...

Τέλος μακρυά από το μασατζίδικο στην διασταύρωση Κ.Καραμανλή με Μαρτίου πάνω από την Εθνική Τράπεζα, έχει αγγελία στον Αγγελιοφόρο με δύο-τρία κινητά για ντεμέκ φοιτήτριες 19-23 ετών κλπ. Είπα να κάνω κασκαντεριλίκι τις προάλλες και έφυγα τρέχοντας...

Τα σέβη μου στον καλό φίλο house, τον γκουρού palermo, σε όλους τους καλούς φίλους από εδώ με τους οποίους έχουμε γίνει καλοί φίλοι & από κοντά και βέβαια σε όλους τους παλιούς και νέους συναδέλφους

να περνάμε όλοι καλά

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Γειά σου Φίλε μου stofos  :)

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.572
Πόντοι
7.095
ο House είναι όντως φίλος...σ ευχαριστώ πραγματικά μέσα από την καρδιά μου κι ας μην έχουμε βρεθεί ποτέ.
Και όχι μαλάκες...δεν τον ευχαριστώ για πορνοπληροφορία.

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
827
Πόντοι
96
Για τα "παλικάρια" που εμφανίστηκαν απ' το πουθενά και ζητάνε με προσωπικό μήνυμα τηλ. & διεύθυνση της Έλενας....
Τους λέω απλά: Έχω να την επισκεφτώ 2 χρόνια περίπου.
Κάποιο λαθος κανεις φιλε!
Δεν νομιζω να εχουν περάσει 2 χρόνια απο τοτε που ανοιξε στη Β. Ηρακλειου.
Παντως με την κριτικη σου συμφωνω απόλυτα.
Την καλημέρα μου σε όλους.

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.776
Πόντοι
35.668
Επίσκεψη στη Μάρω, συνεννόηση πολύ εύκολη καθώς ήταν η πρώτη φορά που την επισκεπτόμουνα.

Η πρώτη μου εντύπωση δεν ήταν και η καλύτερη, αν έμπαινα σε μπουρδέλο το πιθανότερο να έφευγα.
Καστανοκόκκινο μαλλί, κανονικού αναστήματος, με παραπάνω κιλά κρίως στην περιοχή μέσης-κοιλιάς.
Βυζί φυσικό τούμπανο, αδιάφορο πρόσωπο, γενικά όμως αρκετά γλυκιά. Προσωπική μου γνώμη είναι ότι
ίσως να έχει πατήσει τα σαράντα.
Ήταν εκεί κι η Τζένη. Το 30+ που διάβασα για την ηληκία της ήταν πέραν του δέοντος επιεικές.
Η πρώτη και μοναδική αντικειμενική κριτική που έχω διαβάσει για το μαγαζί.Μπράβο Βασίλι :thumbsup:

Απορώ με τις προηγούμενες αναφορές πραγματικά  :rolleyes:

Στο μασάζ ενώ το σέρβις στα χαρτιά είναι vfm(extraball,owo+cim με ογδοντάρι) η εμφάνιση απ'οτι κατάλαβα έως τώρα είναι ότι χειρότερο υπάρχει στον αγοραίο έρωτα με την εξαίρεση ίσως της νυχτερινής πιάτσας της Γιαννιτσών κ πέριξ

Ευχαρίστως να με διορθώσει κάποιος παλαιότερος στον χώρο μιας και δε μπορεί να είναι τόσο χάλια τα πράγματα,ελπίζω κάπου να υπάρχει λίγο φως.

Dum spiro spero  :)

giorgioSS7

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2010
Like
114
Πόντοι
1
Η πρώτη και μοναδική αντικειμενική κριτική που έχω διαβάσει για το μαγαζί.Μπράβο Βασίλι :thumbsup:

Απορώ με τις προηγούμενες αναφορές πραγματικά  :rolleyes:

Στο μασάζ ενώ το σέρβις στα χαρτιά είναι vfm(extraball,owo+cim με ογδοντάρι) η εμφάνιση απ'οτι κατάλαβα έως τώρα είναι ότι χειρότερο υπάρχει στον αγοραίο έρωτα με την εξαίρεση ίσως της νυχτερινής πιάτσας της Γιαννιτσών κ πέριξ

Ευχαρίστως να με διορθώσει κάποιος παλαιότερος στον χώρο μιας και δε μπορεί να είναι τόσο χάλια τα πράγματα,ελπίζω κάπου να υπάρχει λίγο φως.

Dum spiro spero  :)

Και εγω παρόμοια έγραψα. Δεν την θεωρώ τιποτα σπέσιαλ. Η εμφάνιση της δεν μ άφησε να λειτουργήσω. Ξενέρωσα. Ειδικά οταν είδα την κοιλιά της. Όσο για την πίπα που εχει ειπωθεί, για μένα την καλύτερη πίπα με μεγάλη διαφορα την έκανε η μελινα που ηταν στον σακη. Που χάθηκε αυτή ρε σεις?

ΝΙΚΟΣ1979

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Και εγω παρόμοια έγραψα. Δεν την θεωρώ τιποτα σπέσιαλ. Η εμφάνιση της δεν μ άφησε να λειτουργήσω. Ξενέρωσα. Ειδικά οταν είδα την κοιλιά της. Όσο για την πίπα που εχει ειπωθεί, για μένα την καλύτερη πίπα με μεγάλη διαφορα την έκανε η μελινα που ηταν στον σακη. Που χάθηκε αυτή ρε σεις?
ολα αυτα που λετε ειναι για την μαρω ρε παιδια στιν κριτων που ειναι??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom