καλησπέρα σε όλους τους φίλους
μολονότι έχω πολύ καιρό να γράψω, παρακολουθώ ανελλιπώς το μασαζο-φόρουμ μας
με αφορμή τα παραπάνω σχόλια περί Έλενας στην Βασ. Ηρακλείου, από προσωπική εμπειρία και μαρτυρίες άλλων συναδέλφων και καλών φίλων, θεωρώ ότι η Έλενα από θέμα μασάζ τουλάχιστον είναι ίσως η μοναδική αξιόλογη επιλογή δηλ. συνδυάζει χαλαρωτικό και αισθησιακό μασάζ άψογα. Πάντα κατά την γνώμη μου, πιστεύω ότι αν η Έλενα είχε μεγαλύτερο στήθος και ήτανε πιο όμορφη θα γινότανε πάταγος στην πόλη μας για αυτήν. Βέβαια από ότι μαθαίνω έχει πολλούς πιστούς και καλούς πελάτες.
Δυστυχώς λείπουν από την πόλη μας κοπέλες που πράγματι να ξέρουν και μασάζ, όπως παλιότερα η Μαρία από του Βασίλη στην Μοναστηρίου ή και η Χρύσα από την Μάγκυ και μετέπειτα στον Άβις.
Πληρώνουμε υποτίθεται και για υπηρεσίες μασάζ το οποίο κατά 90-95% είναι ένα τύποις μασάζ, ενώ θα έπρεπε τα κορίτσια να γνωρίζουν στοιχειωδώς και από αυτό. Προσωπικά πάντα επιδιώκω και το καλό μασάζ μαζί με το υπόλοιπο πακέτο υπηρεσιών, αλλά...
Τέλος μακρυά από το μασατζίδικο στην διασταύρωση Κ.Καραμανλή με Μαρτίου πάνω από την Εθνική Τράπεζα, έχει αγγελία στον Αγγελιοφόρο με δύο-τρία κινητά για ντεμέκ φοιτήτριες 19-23 ετών κλπ. Είπα να κάνω κασκαντεριλίκι τις προάλλες και έφυγα τρέχοντας...
Τα σέβη μου στον καλό φίλο house, τον γκουρού palermo, σε όλους τους καλούς φίλους από εδώ με τους οποίους έχουμε γίνει καλοί φίλοι & από κοντά και βέβαια σε όλους τους παλιούς και νέους συναδέλφους
να περνάμε όλοι καλά