Michelakoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
House εδω ειμαι και εγω παικταρα....
House εδω ειμαι και εγω παικταρα....
Καλησπερα παιδια και απο μενα. Ειμαι καινουργιος και στο site και στο μασαζ, αλλα μετα απο τα λεγομενα σας επισκεφτηκα την Μαρω στο κεντρο. Πολυ καλες υπηρεσιες και στα γουστα μου η γκομενα. Ηθελα μονο να ρωτησω εαν υπαρχει κανενα μασαζ ανοιχτο και το βραδυ γιατι τελειωνω τη δουλεια στις 9. Και η Μαρω και το bodyfree κλεινουν στις 9.
Γιατι δεν μιλας με το ιδιο το μαγαζι,να σου λυθουν οι αποριες?γνωριζει καποιος να με πει ποιες ειναι οι κοπελες στο σαιτ του bodyfree center νουμερο 7 και 9 στις φωτογραφιες, πως τις λενε ποτε δουλευουν, και κατι αλλο η πιο φθηνη τιμη ποσο ξεκιναει?
Μαλλον αλλαζει χωρο!!!καλημερα ... ξερεις κανενας τι παιζει με μαριαννα ? το τηλ το εχει κλειστο εδω και μια βδομαδα
Εχεις να μας δωσεις καμια πληροφορια για τα καλα μωρα που δουλευουν μονα τους?καλησπερα .... δυστυχως και στα μασαζαδικα το επιπεδο των κοριτσιων εχει πεσει τον τελευταιο καιρο, τα καλα μωρα δουλευουν πλεον μονα τους,
εχεις κανενας εικονα για το μασαζιδικο στη καλαμαρια STUDIO"L O V E"
Ο μόνος που καταφέρνει τα πάντα από την αρχή είναι ο Chuck Norris...Ο μόνος που καταφέρνει τα πάντα από την αρχή είναι ο House of Fun...
Αγαπητοί. Νέοι και παλιοί. Καλησπέρα σας.
Απέχω συνειδητά από το άθλημα του ελαιοτριβείου και του χώρου γενικά για περισσότερους τους ενός λόγους. Διάβασα τις τελευταίες 10 περίπου σελίδες και μπορώ να πω ότι δεν έχουν αλλάξει και πολλά πράγματα από την στιγμή που σταμάτησα την ενασχόλησή μου. Το μόνο που μετανιώνω είναι ότι είχα κάνει καλές φιλίες εδώ μέσα και έχω καιρό να τους δω, αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι με συγχωρούν. Επίσης στεναχωριέμαι για τις καλές κοπέλες που θα ήθελα να ξανασυναντήσω!
Αυτά από μένα.
ΥΓ: Οι πιο καινούργιοι και με 1, 2 ποστ (άντε και λίγο περισσότερα!) μην ζητάτε μασημένη τροφή. Οι περισσότεροι από τους παλιούς φάγαμε τρελή πετσέτα και ατελείωτες επισκέψεις. Εντάξει θα μου πείτε άλλες εποχές, άλλα χρηματοοικονομικά στοιχεία. Αλλά c' est la vie... Ο μόνος που καταφέρνει τα πάντα από την αρχή είναι ο House of Fun...
Αγαπητοί. Νέοι και παλιοί. Καλησπέρα σας.
καλησπερα .... δυστυχως και στα μασαζαδικα το επιπεδο των κοριτσιων εχει πεσει τον τελευταιο καιρο, τα καλα μωρα δουλευουν πλεον μονα τους,
εχεις κανενας εικονα για το μασαζιδικο στη καλαμαρια STUDIO"L O V E"
Αν κρίνω απο την περιγραφή σου για την Τζένη μάλλον πρέπει να ήταν στον Σάκη παλιά.καλησπέρα στους συναγωνιστες.Επισκεψη στην Μαρω λοιπόν όπου η συνεδρία δεν έγινε με την Μαρω αλλά με την Τζένη που κραταν μαζί το "μαγαζί".
Ηλικία της Τζένης 30+ αδυνατούλα Ελληνίδα με γυμνασμένο σώμα μακρύ μαύρο ίσιο μαλλί λευκή επιδερμίδα, με προϋπηρεσία σε διάφορα μαγαζιά κατα δήλωση της.
Στο social με κέρδισε η Τζένη όπου έχει άποψη και γνώση του γενικότερου γίγνεσθαι.
Στα του αγώνα έφαγα παπά όπου η χημεία του social δεν βγήκε με τίποτα στον αγωνα.Πληρης διεκπεραίωση στο μασαζοχαιδεμα και στα υπόλοιπα.
Ο χώρος της συνεδρίας συμπαθητικός, με επιεικώς τραγική την κοινόχρηστη τουαλετα.Ελπιζω να διαφώτισα