Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Καλησπερα παιδια και απο μενα. Ειμαι καινουργιος και στο site και στο μασαζ, αλλα μετα απο τα λεγομενα σας επισκεφτηκα την Μαρω στο κεντρο. Πολυ καλες υπηρεσιες και στα γουστα μου η γκομενα. Ηθελα μονο να ρωτησω εαν υπαρχει κανενα μασαζ ανοιχτο και το βραδυ γιατι τελειωνω τη δουλεια στις 9. Και η Μαρω και το bodyfree κλεινουν στις 9.

Πάνε σε στούντιο στον Μύλο και πάρε πρόγραμμα με μασάζ, το κάνουν τα κορίτσια άνετα αν αντέχει η τσέπη σου...και μέχρι τα ξημερώματα... :dancing: :)

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
348
Πόντοι
36
γνωριζει καποιος να με πει ποιες ειναι οι κοπελες στο σαιτ του bodyfree center νουμερο 7 και 9 στις φωτογραφιες, πως τις λενε ποτε δουλευουν, και κατι αλλο η πιο φθηνη τιμη ποσο ξεκιναει?

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.204
Πόντοι
34.538
γνωριζει καποιος να με πει ποιες ειναι οι κοπελες στο σαιτ του bodyfree center νουμερο 7 και 9 στις φωτογραφιες, πως τις λενε ποτε δουλευουν, και κατι αλλο η πιο φθηνη τιμη ποσο ξεκιναει?
Γιατι δεν μιλας με το ιδιο το μαγαζι,να σου λυθουν οι αποριες?
Τηλ υπαρχει στο σαιτ του.

sgoutz

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιαν 2011
Κριτικές
29
Like
1.337
Πόντοι
2.391
καλημερα ... ξερεις κανενας τι παιζει με μαριαννα ? το τηλ το εχει κλειστο εδω και μια βδομαδα

sgoutz

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιαν 2011
Κριτικές
29
Like
1.337
Πόντοι
2.391
καλησπερα .... δυστυχως και στα μασαζαδικα το επιπεδο των κοριτσιων εχει πεσει τον τελευταιο καιρο,  τα καλα μωρα δουλευουν πλεον μονα τους,
εχεις κανενας εικονα για το μασαζιδικο στη καλαμαρια STUDIO"L O V E"

loveforyour69

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
117
Πόντοι
1
καλησπερα .... δυστυχως και στα μασαζαδικα το επιπεδο των κοριτσιων εχει πεσει τον τελευταιο καιρο,  τα καλα μωρα δουλευουν πλεον μονα τους,
Εχεις να μας δωσεις καμια πληροφορια για τα καλα μωρα που δουλευουν μονα τους?

sgoutz

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιαν 2011
Κριτικές
29
Like
1.337
Πόντοι
2.391
θεμα τυχης

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
755
Πόντοι
4.535
Αγαπητοί. Νέοι και παλιοί. Καλησπέρα σας.

Απέχω συνειδητά από το άθλημα του ελαιοτριβείου και του χώρου γενικά για περισσότερους τους ενός λόγους. Διάβασα τις τελευταίες 10 περίπου σελίδες και μπορώ να πω ότι δεν έχουν αλλάξει και πολλά πράγματα από την στιγμή που σταμάτησα την ενασχόλησή μου. Το μόνο που μετανιώνω είναι ότι είχα κάνει καλές φιλίες εδώ μέσα και έχω καιρό να τους δω, αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι με συγχωρούν. Επίσης στεναχωριέμαι για τις καλές κοπέλες που θα ήθελα να ξανασυναντήσω!

Αυτά από μένα.

ΥΓ: Οι πιο καινούργιοι και με 1, 2 ποστ (άντε και λίγο περισσότερα!) μην ζητάτε μασημένη τροφή. Οι περισσότεροι από τους παλιούς φάγαμε τρελή πετσέτα και ατελείωτες επισκέψεις. Εντάξει θα μου πείτε άλλες εποχές, άλλα χρηματοοικονομικά στοιχεία. Αλλά c' est la vie... Ο μόνος που καταφέρνει τα πάντα από την αρχή είναι ο House of Fun...

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

Την καλησπέρα μου στον δοκιμαστή που με βοήθησε πριν, πολλά πολλά χρόνια ...  :2funny: να είσαι καλά φίλε ότι και αν επιλέγεις.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.572
Πόντοι
7.095
Ο μόνος που καταφέρνει τα πάντα από την αρχή είναι ο House of Fun...
Ο μόνος που καταφέρνει τα πάντα από την αρχή είναι ο Chuck Norris...
ο House of Fun...τα καταφέρνει πριν καν αρχίσουν

redduck

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
1
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Αγαπητοί. Νέοι και παλιοί. Καλησπέρα σας.

Απέχω συνειδητά από το άθλημα του ελαιοτριβείου και του χώρου γενικά για περισσότερους τους ενός λόγους. Διάβασα τις τελευταίες 10 περίπου σελίδες και μπορώ να πω ότι δεν έχουν αλλάξει και πολλά πράγματα από την στιγμή που σταμάτησα την ενασχόλησή μου. Το μόνο που μετανιώνω είναι ότι είχα κάνει καλές φιλίες εδώ μέσα και έχω καιρό να τους δω, αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι με συγχωρούν. Επίσης στεναχωριέμαι για τις καλές κοπέλες που θα ήθελα να ξανασυναντήσω!

Αυτά από μένα.

ΥΓ: Οι πιο καινούργιοι και με 1, 2 ποστ (άντε και λίγο περισσότερα!) μην ζητάτε μασημένη τροφή. Οι περισσότεροι από τους παλιούς φάγαμε τρελή πετσέτα και ατελείωτες επισκέψεις. Εντάξει θα μου πείτε άλλες εποχές, άλλα χρηματοοικονομικά στοιχεία. Αλλά c' est la vie... Ο μόνος που καταφέρνει τα πάντα από την αρχή είναι ο House of Fun...

premium1969

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2011
Κριτικές
1
Like
569
Πόντοι
86
καλησπέρα στους συναγωνιστες.Επισκεψη στην Μαρω λοιπόν όπου η συνεδρία δεν έγινε με την Μαρω αλλά με την Τζένη που κραταν μαζί το "μαγαζί".
Ηλικία της Τζένης 30+  αδυνατούλα Ελληνίδα με γυμνασμένο σώμα μακρύ μαύρο ίσιο μαλλί λευκή επιδερμίδα, με προϋπηρεσία σε διάφορα μαγαζιά κατα δήλωση της.
Στο social με κέρδισε η Τζένη όπου έχει άποψη και γνώση του γενικότερου γίγνεσθαι.
Στα του αγώνα έφαγα παπά όπου η χημεία του social δεν βγήκε με τίποτα στον αγωνα.Πληρης διεκπεραίωση στο μασαζοχαιδεμα και στα υπόλοιπα.
Ο χώρος της συνεδρίας συμπαθητικός, με επιεικώς τραγική την κοινόχρηστη τουαλετα.Ελπιζω να διαφώτισα

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387

φιλε αν σε τρωει ο κωλος σου να πας στο studio love
τραβελοκατασταση και καμια σχεση με μασαζ
κρυφο τρανς-μπουρδελο

loveforyour69

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
117
Πόντοι
1
καλησπέρα στους συναγωνιστες.Επισκεψη στην Μαρω λοιπόν όπου η συνεδρία δεν έγινε με την Μαρω αλλά με την Τζένη που κραταν μαζί το "μαγαζί".
Ηλικία της Τζένης 30+  αδυνατούλα Ελληνίδα με γυμνασμένο σώμα μακρύ μαύρο ίσιο μαλλί λευκή επιδερμίδα, με προϋπηρεσία σε διάφορα μαγαζιά κατα δήλωση της.
Στο social με κέρδισε η Τζένη όπου έχει άποψη και γνώση του γενικότερου γίγνεσθαι.
Στα του αγώνα έφαγα παπά όπου η χημεία του social δεν βγήκε με τίποτα στον αγωνα.Πληρης διεκπεραίωση στο μασαζοχαιδεμα και στα υπόλοιπα.
Ο χώρος της συνεδρίας συμπαθητικός, με επιεικώς τραγική την κοινόχρηστη τουαλετα.Ελπιζω να διαφώτισα
Αν κρίνω απο την περιγραφή σου για την Τζένη μάλλον πρέπει να ήταν στον Σάκη παλιά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom