καλησπέρα και από εμένα. και προς αποφυγή παρεξηγήσεων και ίσος κακής ενημερώσεις.. η Τζένη δεν "ΚΡΑΤΑ" μαζί το "μαγαζί" με την Μάρω και αυτό το ξέρω καλά..κάνει guest εμφάνισης όταν υπάρχει λόγος ..στα του αγώνα είναι είναι θέμα χημείας και μόνο...εγώ είχα αντίθετη εμπειρία...πριν τον αγώνα ήμουν διστακτικός αλλά μέσα έμεινα ικανοποιημένος...είπαμε όλα είναι θέμα γούστου...ΜΆΡΩ όμως σίγουρα ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ!!!!!καλησπέρα στους συναγωνιστες.Επισκεψη στην Μαρω λοιπόν όπου η συνεδρία δεν έγινε με την Μαρω αλλά με την Τζένη που κραταν μαζί το "μαγαζί".
Ηλικία της Τζένης 30+ αδυνατούλα Ελληνίδα με γυμνασμένο σώμα μακρύ μαύρο ίσιο μαλλί λευκή επιδερμίδα, με προϋπηρεσία σε διάφορα μαγαζιά κατα δήλωση της.
Στο social με κέρδισε η Τζένη όπου έχει άποψη και γνώση του γενικότερου γίγνεσθαι.
Στα του αγώνα έφαγα παπά όπου η χημεία του social δεν βγήκε με τίποτα στον αγωνα.Πληρης διεκπεραίωση στο μασαζοχαιδεμα και στα υπόλοιπα.
Ο χώρος της συνεδρίας συμπαθητικός, με επιεικώς τραγική την κοινόχρηστη τουαλετα.Ελπιζω να διαφώτισα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (3 μέλη και 40 επισκέπτες)
yorkie
Global Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2012
- Κριτικές
- 228
- Like
- 18.776
- Πόντοι
- 35.668
Στον Λάζαρο δούλευε.Αν κρίνω απο την περιγραφή σου για την Τζένη μάλλον πρέπει να ήταν στον Σάκη παλιά.
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Σωστά,στον μαλάκα το Λάζαρο για την ακρίβεια.Στον Λάζαρο δούλευε.
loveforyour69
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 117
- Πόντοι
- 1
Την μπερδεψα με την Μαιρη που εχει τα ιδια χαρακτηριστικα.......για Λαζαρο δεν γνωριζωΣτον Λάζαρο δούλευε.
premium1969
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 569
- Πόντοι
- 86
καλησπέρα και από εμένα. και προς αποφυγή παρεξηγήσεων και ίσος κακής ενημερώσεις.. η Τζένη δεν "ΚΡΑΤΑ" μαζί το "μαγαζί" με την Μάρω και αυτό το ξέρω καλά..κάνει guest εμφάνισης όταν υπάρχει λόγος ..στα του αγώνα είναι είναι θέμα χημείας και μόνο...εγώ είχα αντίθετη εμπειρία...πριν τον αγώνα ήμουν διστακτικός αλλά μέσα έμεινα ικανοποιημένος...είπαμε όλα είναι θέμα γούστου...ΜΆΡΩ όμως σίγουρα ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ!!!!!
φιλε kavler,ισως να εχεις δικιο ως προς το θεμα του κραταει μαζι το μαγαζι.Μαλον ατυχης διατυπωση απο εμενα, μου εκανε εντυπωση ομως οτι στην αγγελια ελεγε για μια κοπελα και οταν ανοιξε η πορτα ηταν αλλη οποτε υπεθεσα οτι μαζι το εχουν, any way μαλον λαθος μου. Ως προς το θεμα χημειας το ειπα ξεκαθαρα, οτι μαζι μου δεν βγηκε,θα ειναι αφυσικο με ολες τις κοπελες να βγενει η χημεια. Την Μαρω δεν τη δοκιμασα για να μπορω να ξερω.
premium1969
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 569
- Πόντοι
- 86
Στον Σακη δεν δουλεψε, στην κουβεντα μαζι της δεν μου ειπε για τον Σακη.Στον Λάζαρο δούλευε.
premium1969
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 569
- Πόντοι
- 86
Αν κρίνω απο την περιγραφή σου για την Τζένη μάλλον πρέπει να ήταν στον Σάκη παλιά.
Στον Σακη δεν δουλεψε, στην κουβεντα μαζι της δεν μου ειπε για τον Σακη.
Φιλε μακρια. Πηγα κ εφυγα στο 2λεπτο. Δεν βλεπεται. Νευριασε που εφυγα κιολας γιατι ειχα κλεισει ραντεβου
Αδελφε δεν βγαζει τπτ η αγγελια ειναι αυτη που λεει μααζ και λοιπα για ανατολικες περιοχες...????
Traveller 2
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 153
- Πόντοι
- 16
Σωστά,στον μαλάκα το Λάζαρο για την ακρίβεια.
Οχι φιλε. αλλη ειναι αυτηΑδελφε δεν βγαζει τπτ η αγγελια ειναι αυτη που λεει μααζ και λοιπα για ανατολικες περιοχες...????
AB66
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2008
- Like
- 413
- Πόντοι
- 36
Καλησπέρα παιδιά. Ξερει κανείς τιποτε?
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Έχει γράψει ο παλέρμο νομίζω πιο παλιά."Σκελετός".Αν σ αρέσουν τα πολύ σκίνυ πας αν όχι...
Φωτό εδώ
κι εδώ
Φωτό εδώ
κι εδώ
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Αυτή στη φωτό δεν έχει καθόλου,η Έλενα πόσο λιγότερο μπορεί να έχει?Ευχαριστω φίλε για την αμεση απάντηση.
Πάντως ελχι λιγο μεγαλύτερο από την Ελενα Βασ. Ηρακλείου....
Paktosis
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2011
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Επίσκεψη στη Μάρω, συνεννόηση πολύ εύκολη καθώς ήταν η πρώτη φορά που την επισκεπτόμουνα.
Η πρώτη μου εντύπωση δεν ήταν και η καλύτερη, αν έμπαινα σε μπουρδέλο το πιθανότερο να έφευγα.
Καστανοκόκκινο μαλλί, κανονικού αναστήματος, με παραπάνω κιλά κρίως στην περιοχή μέσης-κοιλιάς.
Βυζί φυσικό τούμπανο, αδιάφορο πρόσωπο, γενικά όμως αρκετά γλυκιά. Προσωπική μου γνώμη είναι ότι
ίσως να έχει πατήσει τα σαράντα.
Ήταν εκεί κι η Τζένη. Το 30+ που διάβασα για την ηληκία της ήταν πέραν του δέοντος επιεικές.
Ο χώρος πολύ cult, ένα απλό διαμέρισμα είναι για την ακρίβεια, δεν υπάρχει χώρος αναμονής, μπάνιο
κοινόχρηστο και παλιό και όχι κι ότι πιο καθαρό. Το δωμάτιο σε καλύτερη κατάσταση. Με ένα καναπέ κι ένα διπλό κρεβάτι.
Το κλασσικό φορητό cd player για μουσική και dimmer για την ατμόσφαιρα.
Αφού διευκρινίσαμε ότι δεν είμαι μου ανέφερε τα προγράμματα, 60 ευρώ 1 εκτόνωση μισή ώρα και
80 ευρώ 2 εκτονώσεις 1 ώρα. +20 ευρώ για πρωκτικό
Από μασάζ πολύ μέτρια πράγματα, ερασιτεχνικά δηλαδή. Στα του κυρίως μενού όμως η κοπέλα τα δίνει όλα.
Καταρχάς κάνει τα πάντα, full πρόγραμμα. Και για να μην παρεξηγηθώ εννοώ όλα αυτά που γράφουν τα citytour
στις περιγραφές τους και συνήθως τα μισά είναι με extra πληρωμή... Δυνατό της σημείο η πίπα όπου είναι
κορυφή. Σε σημείο που αναρωτήθηκα πως λέγεται αυτό που μου κάνανε τόσο καιρό άλλες κοπέλες. Μακάρι να
μπορούσα να γράψω περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά τώρα καταλαβαίνω κι εγώ ότι είναι κάπως δύσκολο.
Πέρασα καλά, αλλά με το όλο πακέτο (κοπέλα, υπηρεσίες, χώρος) δεν τρελάθηκα... Δύσκολα θα την ξαναεπισκεφτώ,
με τον ισχύων τιμοκατάλογο τουλάχιστον.
Χωρίς να θέλω να φυτιλιάσω το θέμα, άλλα επειδή ειπώθηκε σε μικρή συζήτηση που είχαμε, εμμέσως πλην σαφώς
έθιξε το γεγονός και εξέφρασε και την δυσαρέσκειά της για πελάτες που της ζητούν ακά.
Μου έδωσε να καταλάβω ότι δεν είναι ένας και δυο κι ότι μάλιστα βρίσκουν συνήθως αυτό που ζητάνε.
Προσωπικά επειδή είμαι πολύ αρχάριος στο σπορ με προβλημάτισε αρκετά, γι' αυτό και το θίγω.
Η πρώτη μου εντύπωση δεν ήταν και η καλύτερη, αν έμπαινα σε μπουρδέλο το πιθανότερο να έφευγα.
Καστανοκόκκινο μαλλί, κανονικού αναστήματος, με παραπάνω κιλά κρίως στην περιοχή μέσης-κοιλιάς.
Βυζί φυσικό τούμπανο, αδιάφορο πρόσωπο, γενικά όμως αρκετά γλυκιά. Προσωπική μου γνώμη είναι ότι
ίσως να έχει πατήσει τα σαράντα.
Ήταν εκεί κι η Τζένη. Το 30+ που διάβασα για την ηληκία της ήταν πέραν του δέοντος επιεικές.
Ο χώρος πολύ cult, ένα απλό διαμέρισμα είναι για την ακρίβεια, δεν υπάρχει χώρος αναμονής, μπάνιο
κοινόχρηστο και παλιό και όχι κι ότι πιο καθαρό. Το δωμάτιο σε καλύτερη κατάσταση. Με ένα καναπέ κι ένα διπλό κρεβάτι.
Το κλασσικό φορητό cd player για μουσική και dimmer για την ατμόσφαιρα.
Αφού διευκρινίσαμε ότι δεν είμαι μου ανέφερε τα προγράμματα, 60 ευρώ 1 εκτόνωση μισή ώρα και
80 ευρώ 2 εκτονώσεις 1 ώρα. +20 ευρώ για πρωκτικό
Από μασάζ πολύ μέτρια πράγματα, ερασιτεχνικά δηλαδή. Στα του κυρίως μενού όμως η κοπέλα τα δίνει όλα.
Καταρχάς κάνει τα πάντα, full πρόγραμμα. Και για να μην παρεξηγηθώ εννοώ όλα αυτά που γράφουν τα citytour
στις περιγραφές τους και συνήθως τα μισά είναι με extra πληρωμή... Δυνατό της σημείο η πίπα όπου είναι
κορυφή. Σε σημείο που αναρωτήθηκα πως λέγεται αυτό που μου κάνανε τόσο καιρό άλλες κοπέλες. Μακάρι να
μπορούσα να γράψω περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά τώρα καταλαβαίνω κι εγώ ότι είναι κάπως δύσκολο.
Πέρασα καλά, αλλά με το όλο πακέτο (κοπέλα, υπηρεσίες, χώρος) δεν τρελάθηκα... Δύσκολα θα την ξαναεπισκεφτώ,
με τον ισχύων τιμοκατάλογο τουλάχιστον.
Χωρίς να θέλω να φυτιλιάσω το θέμα, άλλα επειδή ειπώθηκε σε μικρή συζήτηση που είχαμε, εμμέσως πλην σαφώς
έθιξε το γεγονός και εξέφρασε και την δυσαρέσκειά της για πελάτες που της ζητούν ακά.
Μου έδωσε να καταλάβω ότι δεν είναι ένας και δυο κι ότι μάλιστα βρίσκουν συνήθως αυτό που ζητάνε.
Προσωπικά επειδή είμαι πολύ αρχάριος στο σπορ με προβλημάτισε αρκετά, γι' αυτό και το θίγω.
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Μπράβο Βασίλι πολύ εμπεριστατωμένη περιγραφή.
Για το τελευταίο που λες,που σου είπε,ναι υπάρχουν πολλά ΖΩΑ.
Ελπίζω να τους κολλήσουν ΣΜΝ οι γυναίκες τους.
Για το τελευταίο που λες,που σου είπε,ναι υπάρχουν πολλά ΖΩΑ.
Ελπίζω να τους κολλήσουν ΣΜΝ οι γυναίκες τους.
AB66
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2008
- Like
- 413
- Πόντοι
- 36
Αυτή στη φωτό δεν έχει καθόλου,η Έλενα πόσο λιγότερο μπορεί να έχει?
Εγω εχω περισσοτερο παντως...
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Γυναίκα χωρίς βύζους,εκκλησία χωρίς Τζίζους.
Gioutsos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 24
- Πόντοι
- 1
Γυναίκα χωρίς βύζους,εκκλησία χωρίς Τζίζους.
H Έλενα (Βασ. Ηρακλείου) είναι μακράν η καλύτερη Value for Money επιλογή σήμερα στη Θεσσαλονίκη για αυτούς που ενδιαφέρονται και για το massage...
Ντους πριν & μετά, καθαρές πετσέτες, περιβάλλον "γαμάτο" με μουσική και κεριά...., 15 min Social time + 60 min erotic massage και μάλιστα Shiatsu + 20 min κ.λπ. ( ) με 50 ευρώ.
Άρα, καταρχήν, ξεπέτα δεν τη λες.
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Δεν είπα τίποτα κακό,γενικά μίλησα.
Δε την έχω γνωρίσει την κυρία.
Μίλησα εγώ για τιμές,για σέρβις ή για ξεπέτα?
Θα μας τρελάνετε?
Δε την έχω γνωρίσει την κυρία.
Μίλησα εγώ για τιμές,για σέρβις ή για ξεπέτα?
Θα μας τρελάνετε?