Καλησπερα μετα απο καιρο.
Συναδελφικους χαιρετισμους σε ολα τα παλια μελη, που με τον εναν ή τον αλλον τροπο εχουν μοιραστει εδω μεσα τις εμπειριες και τις συμβουλες τους.
Συνειδητα απεχω απο το αθλημα, ομοιως και απο τις αναρτησεις στο φορουμ.
Επελεξα τελευταιο διαστημα να δοκιμασω την τυχη μου σε μαγαζια οπου το ρισκο ειναι μεγαλυτερο, αλλα με λιγη επιμονη προσπαθησα να επιβεβαιωσω το ρητο οτι το χρημα αγοραζει τα παντα ….. οκ, εστω μεχρι πρωτο προγραμμα.
Θεωρω, λοιπον, οτι πολλα ευαγη ιδρυματα που σου κλεινουν το ματι, αλλα δεν "επιτρεπουν" κατι παραπανω απο πετσετα, συχνα ξεφευγουν απο τις νορμες: γνωστο -φτηνο- μαγαζι που εχει αναφερθει εδω μεσα, ως πετσεταδικο, μου εχει χαρισει μεχρι κ δευτερο προγραμμα, γεγονος που σιγουρα εχει να κανει και με την εκαστοτε κοπελα.Και να πω την αληθεια το ευχαριστηθηκα περισσοτερο απο αλλες εμπειριες μου, προφανως θεωρωντας οτι ηταν προσωπικη επιτυχια (κατι στο οποιο πονταρουν νομιζω αυτα τα μαγαζια) …. εγω βεβαια το ειδα σαν επιτυχια επειδη μου βγηκε σχετικα φτηνα.
Ενθουσιασμενος απο το γεγονος το προτεινα σε φιλο - συναδελφο, ο οποιος πηγε 4 φορες και εμεινε με την ψ..η στο χερι (εδω δεν ισχυει λοιπον το v4m).
Μετα απο καιρο εκανα και μια επισκεψη στο καταστημα της καμαρας που ανεφερε και ο φιλος παραπανω…. οντως ειναι πολλα τα 70 για το γλειφιτζουρι. (θυμαμαι τις εποχες του βασιλη - μοναστηριου που στα τρια το ενα ηταν σχεδον δωρο και κλαιω)
Οποτε φιλοι -και αναφερομαι στους καινουργιους σχετικα- μην περιμενετε την μασημενη τροφη απο τα παλαιοτερα μελη, η διαφορα της συγκεκριμενης διασκεδασης με τις αλλες παροχες ερωτικων υπηρεσιων εγκειται κατα πολυ και στο ρισκο του αβεβαιου, γεγονος το οποιο απο μονο του ειναι για μενα συναρπαστικο.
ΥΓ σε επαγγελματικο ταξιδι σε επαρχιακη πολη, ειδα στο ξενοδοχειο οτι προσφερεται μασαζ…..λεω να δοκιμασω, 25€ ηταν μονο. Εμφανιστηκε μια κοπελα της διπλανης πορτας, προφορα χαρακτηριστικη. Μπαινω σε ενα δωματιο μαζι της (αυτη με στολη εργασιας και ρουχα απο μεσα) και την ρωταω που ειναι τα αποδυτηρια. Απαντηση: στο διπλα δωματιο, αλλα μπορεις να ξεντυθεις και εδω ;-) ….
Χαιρομαι που εστω για λιγο ξανασυμμετειχα εδω μεσα, ειστε το πιο σταθερο πραγμα τα τελευταια 6-7 ετη στη ζωη μετα τη γυναικα μου!