kotsos1971
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Σας ευχαριστω. Περασα καλα με τη μαρω. Το'χει.
Καλησπέρα φίλοι. Η οικονομική κατάσταση με εχει δυστυχώς απαγορέψει τις νέες περιπέτειες και έτσι γυροφέρνω στα στάνταρ μου οπότε αντέχω. Προς την ενημέρωση σας να αναφέρω οτι πλέον ο κωλος της Μαιρούλας ειναι +20 και δε ξερω το λόγο. Δηλαδή οταν ανοιγαμε πελατολόγιο όλα μέσα και τώρα γίναμε Αγγλίδες? εγω πάντως δε θα ξαναπάω. Με εκνευρίζει αυτή η τακτική αφάνταστα. Καλή εβδομάδα να έχουμε.
Παραπονιάρη... ;)Πήρα τις προάλλες τη μελαχρινή Χριστίνα από Έλενα - Ελίζα. Την έχω ξαναπάρει και παλιότερα, την ξέρω. Το πουλάκι της μοίριζε ψαρίλα. Ή κάποιος της τα έριξε όλα μέσα, ή ήρθαν οι ρώσοι. Με εκνευρίζει αφάνταστα όταν υπάρχει θέμα καθαριότητας. Με προβληματίζει σοβαρά το θέμα και σε συνάρτηση με αυτό που έγραψα προχθές για τα ακάποτα. Ίσως ήρθε η ώρα να περιοριστώ στις ΙΧ γκόμενες (λίγες παντρεμένες και λίγες ελεύθερες που έχω). Η συγκεκριμένη Χριστίνα είναι πολύ δυνατό παιδί. Έχει σώμα απίστευτο και το κατέχει το άθλημα. Εάν όμως δεν το προσέξει αυτό με την καθαριότητα μάλλον θα τελειώσει γρήγορα από το χώρο. Επίσης θα πρέπει να κλείνει και λίγο το στοματάκι της, που πάει σαν πολυβόλο. Αυτά.
Είσαι σίγουρος ότι οι ΙΧ είναι 100% ΙΧ; Γιατί εγώ βλέπω ότι γενικά πέφτει το κέρατο του αιώνα. Απλά δεν υπάρχει ταρίφα. Ό,τι θέλει ο καθένας δίνει. Λίγα δώρα, λίγα ποτά, λίγο άγχος, λίγη ζωή παραπάνω... Και να προσέχεις τις ΙΧ σαν να είναι ΔΧ. Κάνουν πολύ συχνά ακάπωτο με οποιονδήποτε.Πήρα τις προάλλες τη μελαχρινή Χριστίνα από Έλενα - Ελίζα. Την έχω ξαναπάρει και παλιότερα, την ξέρω. Το πουλάκι της μοίριζε ψαρίλα. Ή κάποιος της τα έριξε όλα μέσα, ή ήρθαν οι ρώσοι. Με εκνευρίζει αφάνταστα όταν υπάρχει θέμα καθαριότητας. Με προβληματίζει σοβαρά το θέμα και σε συνάρτηση με αυτό που έγραψα προχθές για τα ακάποτα. Ίσως ήρθε η ώρα να περιοριστώ στις ΙΧ γκόμενες (λίγες παντρεμένες και λίγες ελεύθερες που έχω). Η συγκεκριμένη Χριστίνα είναι πολύ δυνατό παιδί. Έχει σώμα απίστευτο και το κατέχει το άθλημα. Εάν όμως δεν το προσέξει αυτό με την καθαριότητα μάλλον θα τελειώσει γρήγορα από το χώρο. Επίσης θα πρέπει να κλείνει και λίγο το στοματάκι της, που πάει σαν πολυβόλο. Αυτά.
Ετσι όπως μιλαει τα Ελληνικα,μαλλον θελει φιμωτρο...Πήρα τις προάλλες τη μελαχρινή Χριστίνα από Έλενα - Ελίζα. Την έχω ξαναπάρει και παλιότερα, την ξέρω. Το πουλάκι της μοίριζε ψαρίλα. Ή κάποιος της τα έριξε όλα μέσα, ή ήρθαν οι ρώσοι. Με εκνευρίζει αφάνταστα όταν υπάρχει θέμα καθαριότητας. Με προβληματίζει σοβαρά το θέμα και σε συνάρτηση με αυτό που έγραψα προχθές για τα ακάποτα. Ίσως ήρθε η ώρα να περιοριστώ στις ΙΧ γκόμενες (λίγες παντρεμένες και λίγες ελεύθερες που έχω). Η συγκεκριμένη Χριστίνα είναι πολύ δυνατό παιδί. Έχει σώμα απίστευτο και το κατέχει το άθλημα. Εάν όμως δεν το προσέξει αυτό με την καθαριότητα μάλλον θα τελειώσει γρήγορα από το χώρο. Επίσης θα πρέπει να κλείνει και λίγο το στοματάκι της, που πάει σαν πολυβόλο. Αυτά.
Μπες με το κανονικό σου νικ.
εννοείται, προσέχουμε για να έχουμε!Είσαι σίγουρος ότι οι ΙΧ είναι 100% ΙΧ; Γιατί εγώ βλέπω ότι γενικά πέφτει το κέρατο του αιώνα. Απλά δεν υπάρχει ταρίφα. Ό,τι θέλει ο καθένας δίνει. Λίγα δώρα, λίγα ποτά, λίγο άγχος, λίγη ζωή παραπάνω... Και να προσέχεις τις ΙΧ σαν να είναι ΔΧ. Κάνουν πολύ συχνά ακάπωτο με οποιονδήποτε.
Λίγο η...καταγωγή, λίγο και η νύχτα, ήρθε κι έδεσε!Ετσι όπως μιλαει τα Ελληνικα,μαλλον θελει φιμωτρο...
Παιδιά είμαι νέος στο άθλημα από που θα προτείνατε να ξεκινήσω..Έχω διαβάσει όλα τα προηγούμενα κείμενα και έχω καταλήξει σε κάνα δυο θα ήθελα την βοήθεια των παλαιότερων και πιο έμπυρων.. Ευχαριστώ προκαταβολικα!!