Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (1 μέλη και 30 επισκέπτες)

akismouse

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2013
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
0
Μια ερώτηση ρε παιδιά στη Μάγκυ καμάρα χρειάζεται τηλέφωνο ή μπορείς να πας έτσι.
Και αν χρειάζεται μπορεί κάποιος να βοηθήσει με pm??
Όσο για το spa prive που ρωτάει ο συναγωνιστής δεν έχει υπάρξει κανείς μέχρι στιγμής που να έχει πει ότι έχει πάρει κάτι παραπάνω από απλό μασάζ. 

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
καλησπερα στην παρεα...
ενω διαβαζω ολα τα σχολια, μια μικρη παρεμβαση-συμβουλη...
προσοχη, μεγαλη προσοχη σε ο,τι κ αν κανετε/κανουμε...γιατι το μικροβιακι στον προστατη ευκολα αποκτηθηκε...
κ γιατι να μπαινεις σε διαδικασια να παιδευεσαι με αντιβιωσεις κτλ...

αρα δεν ειναι ολες οι κοπελες το ιδιο ''καθαρες'' με αλλες...

συνεπως, προσοχη...οχι οτι δεν το γνωριζουμε, αλλα επανω στην καβλα πολλα ξεχναμε...

sgoutz

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιαν 2011
Κριτικές
29
Like
1.337
Πόντοι
2.391
καλησπερα ξερετε κατι για το μαγαζι του βασιλη? εμφανιστηκε μια φοβερη που δουλευε στα λαδαδικα και την ψαχνω ξερει κανει τιποτα ?

thimaise

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
εχω ψηθει για μαρω γτ θελω να  :fuck1: ενα μιλφακι.. πιστευω με αυτα που διαβασα εδω περα θα μεινω ευχαριστημενος, ε??

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.923
Πόντοι
7.815
:pipa3: :fuck2:
εχω ψηθει για μαρω γτ θελω να  :fuck1: ενα μιλφακι.. πιστευω με αυτα που διαβασα εδω περα θα μεινω ευχαριστημενος, ε??

Καρντάσια είστε τυχεροί εκεί πάνω που έχετε την Μάρω .. Πολύ τυχεροί. ...

:fuck2: :pipa3: :kissass2: :kissass: :tits2: :zfuck: :fuck1: :pipa2:

papartouas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2013
Like
2
Πόντοι
1
καλησπερα στην παρεα...
ενω διαβαζω ολα τα σχολια, μια μικρη παρεμβαση-συμβουλη...
προσοχη, μεγαλη προσοχη σε ο,τι κ αν κανετε/κανουμε...γιατι το μικροβιακι στον προστατη ευκολα αποκτηθηκε...
κ γιατι να μπαινεις σε διαδικασια να παιδευεσαι με αντιβιωσεις κτλ...

αρα δεν ειναι ολες οι κοπελες το ιδιο ''καθαρες'' με αλλες...

συνεπως, προσοχη...οχι οτι δεν το γνωριζουμε, αλλα επανω στην καβλα πολλα ξεχναμε...

Φίλε μου μια ερώτηση.Αυτό το έπαθες από ακάποτο στοματικό?Γιατί λίγο περίεργο μου φαίνεται...

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Ωχχχχ, πάλι άρχισαν  τα γιατροσόφια....

papartouas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2013
Like
2
Πόντοι
1
Που κολλάει αυτό που λες με αυτό που ρώτησα φιλε?

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Μην το παίρνεις προσωπικά, δεν θέλω να υπονομεύσω την τοποθέτηση σου άλλα να κάποιος επιστήμονας πάντα ανοίγει θέμα Ιατρικής και μετά πέφτουν βροχή οι τοποθετήσεις επί του θέματος!
Φιλικά....

papartouas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2013
Like
2
Πόντοι
1
Το δέχομαι απλά μου φάνηκε όντως περίεργο αυτό που ανέφερε ο dimitris .Τέλος πάντων ας ανεβασω και την ενημερωση μου

papartouas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2013
Like
2
Πόντοι
1
Να σας πω κι εγώ για επίσκεψή μου χθεσινή στην Εύα.Χώρος συμπαθητικός.Μου άρεσε το black light στο δωμάτιο.3 κοπέλες αλλά είδα τις 2 επειδή η μία ήταν μέσα.Είδα τη Νόρα με την οποία και πέρασα και την Βάλια.Η Νόρα μικρό με μακρύ μαύρο μαλλί και πολύ ωραίο πεταχτό κωλαράκι.Πρόγραμμα στα 60 ευρώ για μισή ώρα.Πρόστυχη και υπάκουη όπως μ αρέσουν και δεν λέει όχι σε τίποτα.Κώλο δεν πήρα γιατί ήταν έξτρα αλλά τον έβαλα στο μάτι και θα επανέρθω να τον τιμήσω.  :knockinb: .Οσο για τη Βάλια μάλλον Ρωσία μεριά πολύ ωραίο γκομενάκι.Και αυτή μακριά μαύρα μαλλιά καταγάλανα μάτια και αδυνατούλα.Απλά λίγο παραπάνω αδύνατη για τα γούστα μου.Η Εύα μου είπε ότι είναι πολύ καλή στο διπλό αλλά λεφτά για τέτοια γούστα δεν υπάρχουν

akismouse

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2013
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
0
Η Μάρω κάνει μόνο ένα πρόγραμμα ή κάνει και εκτόνωση μόνο???

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Φίλε μου μια ερώτηση.Αυτό το έπαθες από ακάποτο στοματικό?Γιατί λίγο περίεργο μου φαίνεται...

λοιπον, επειδη ξερω την καταληξη, θα πω απλα πως δεν ξερω πώς το επαθα, αλλα εχω οικογενεια κ δεν ξερω απο πού αλλου...

δεν ειναι σοβαρο, ειναι συνηθισμενο, αλλα ειναι θεμα.

οποιος δεν θελει να ακουσει και να διαβασει, κανενα προβλημα.

δεν υπονοω τιποτα, δεν εννοω τιποτα, δεν λεω οτι δεν θα ξαναπαω, δεν εχω ορεξη για μαλακιες κουβεντες.

αλλα μου κανει εντυπωση η σταση καποιοων εδω μεσα. δεν εχετε ακουσει πως με ακαποτο στοματικο μπορεις να παθεις ζημια? αν δεν το εχετε ακουσει, καλως.

και βασικα, απορω ποιο ειναι το προβλημα. δεν ξερετε πως πρεπει να προσεχετε? εκτος αν ειστε σε ηλικια που δεν σας νοιαζει. εγω ειμαι νεος κ με νοιαζει, κ απλα ειπα τι συνεβη. εκτος αν ειναι πιο σημαντικο το οτι η μια γκομενα ειναι 1,67 υψος, 55,9 κιλα με καστανα μαλλια, και κανει καλες πιπες.

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Μην το παίρνεις προσωπικά, δεν θέλω να υπονομεύσω την τοποθέτηση σου άλλα να κάποιος επιστήμονας πάντα ανοίγει θέμα Ιατρικής και μετά πέφτουν βροχή οι τοποθετήσεις επί του θέματος!
Φιλικά....

''φιλικα'' και ειρωνεια δεν υπαρχει. δεν εχω σκοπο να υπονομευσω κανεναν, ειμαι κ εγω πελατης, ΑΠΛΑ ειπα τι εγινε.

papartouas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2013
Like
2
Πόντοι
1
φιλε μου καλε, ποιο ειναι το περιεργο????

Φίλε μου πραγματικά δεν ήξερα ότι μπορεί να πάθει κάποιος κάτι με ακάποτο στοματικό.Γαμησέ τα δηλαδή.Τι να πω.Περαστικά σου αδερφέ

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Να σας πω κι εγώ για επίσκεψή μου χθεσινή στην Εύα.Χώρος συμπαθητικός.Μου άρεσε το black light στο δωμάτιο.3 κοπέλες αλλά είδα τις 2 επειδή η μία ήταν μέσα.Είδα τη Νόρα με την οποία και πέρασα και την Βάλια.Η Νόρα μικρό με μακρύ μαύρο μαλλί και πολύ ωραίο πεταχτό κωλαράκι.Πρόγραμμα στα 60 ευρώ για μισή ώρα.Πρόστυχη και υπάκουη όπως μ αρέσουν και δεν λέει όχι σε τίποτα.Κώλο δεν πήρα γιατί ήταν έξτρα αλλά τον έβαλα στο μάτι και θα επανέρθω να τον τιμήσω.  :knockinb: .Οσο για τη Βάλια μάλλον Ρωσία μεριά πολύ ωραίο γκομενάκι.Και αυτή μακριά μαύρα μαλλιά καταγάλανα μάτια και αδυνατούλα.Απλά λίγο παραπάνω αδύνατη για τα γούστα μου.Η Εύα μου είπε ότι είναι πολύ καλή στο διπλό αλλά λεφτά για τέτοια γούστα δεν υπάρχουν

μιλαμε για την γνωστη ευα πισω απο carrefour? εφερε κοπελες???την τελευταια φορα που πηγα, εξυπηρετουσε η ιδια, εν αναμονη κοριτσιων...
την παω την ευα, ελπιζω να αξιζει τον κοπο...

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
μιλαμε για την γνωστη ευα πισω απο carrefour? εφερε κοπελες???την τελευταια φορα που πηγα, εξυπηρετουσε η ιδια, εν αναμονη κοριτσιων...
την παω την ευα, ελπιζω να αξιζει τον κοπο...

και εγω δεν το ηξερα. απλο μικροβιο ειναι, αλλα δεν ξερω τι αλλο θα μπορουσε να φερει...
οπως οταν το πουλακι ακουμπησει σε λερωμενη τουαλετα, μπορεις να παθεις διαφορα, ετσι κ εκει...
κ μαλιστα, προς ενημερωση καποιων, κοπελα του επαγγελματος, καποτε, μου ειχε πει πως μια απλη μολυνση στοματικης να εχει η κοπελα (μια απλη ουλιτιδα) απο το ρουφα-ρουφα μπορει να προκαλεσει ζημια. και δεν ειμαι επιστημονας...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Μετά τις 10 καθημερινές που οι εργαζόμενοι-ες πάνε σπίτι και σκ γίνεται "της επισκέπτριας?(sic)" εδώ μέσα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom