Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (3 μέλη και 16 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
5 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Tώρα?

papartouas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2013
Like
2
Πόντοι
1
μιλαμε για την γνωστη ευα πισω απο carrefour? εφερε κοπελες???την τελευταια φορα που πηγα, εξυπηρετουσε η ιδια, εν αναμονη κοριτσιων...
την παω την ευα, ελπιζω να αξιζει τον κοπο...

Κοντά στον ΟΣΕ είναι η Εύα που λέω εγώ.Εννοείς το καρφούρ στη Γιαννιτσών?

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
εννοω την κλασικη ευα ανατολικα, με παλιοτερα μαγαζια σε κρηνη και πανοραμα.

μαλλον μιλαμε για αλλη κοπελα.

μαλλον αναφερεσαι στην ευα που ηταν καποτε με βασιλη, που ειχε δικο της μαγαζι ανατολικα, και μετα χασαμε τα ιχνη της.εχασα κ το τηλεφωνο της, πλακα πλακα.

redduck

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
1
Προσφατη επισκεψη στην ελενα Β.Ηρακλειου,
οπως παντα καθαρή, ευγενική και με πολύ καλο μασάζ(από τα καλύτερα σε αντίστοιχα ιδρύματα που εχω δοκιμασει)
Στα του αγωνα να μην επαναλαμβανομαι είναι value 4 money και σιγουρα γουσταρει αυτό που κανει.
Εχω ακουσει γαι περιπτωσεις που δεν εχει προχωρησει η προχωραει βημα βημα.. αλλα αυτο ειναι πιστευω δικαιωμα της η επιλογη της οπως και δικο μας.
Καλη συνεχεια σε ολους

MAGOYLIS

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2011
Κριτικές
6
Like
116
Πόντοι
6
Redduck θα συμφωνήσω απόλυτα. Value for money η Έλενα και πλέον το στανταράκι μου.
Όσο για το αν προχωράει ή όχι με τον καθένα νομίζω ότι μόνο η ίδια μπορεί να
το αποφασίσει και από εκει και πέρα η επιλογή είναι στο χέρι μας αν θα ξαναπάμε ή όχι.

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
348
Πόντοι
36
επειδη ειμαι νεος στο topic μπορει καποιος παρακαλω να μου δωσει κανενα τηλεφωνο οπου εχει μιλφ και εννοειται διευθυνση και το τροπο με τον οποιο μπορω να τις επισκεφτω? ευχαριστω

eisodimatias

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2011
Like
4
Πόντοι
0
Μια ερώτηση ρε παιδιά στη Μάγκυ καμάρα χρειάζεται τηλέφωνο ή μπορείς να πας έτσι.
Και αν χρειάζεται μπορεί κάποιος να βοηθήσει με pm??
Όσο για το spa prive που ρωτάει ο συναγωνιστής δεν έχει υπάρξει κανείς μέχρι στιγμής που να έχει πει ότι έχει πάρει κάτι παραπάνω από απλό μασάζ. 
Eyxaristw..k egw piga alla tpt..poly kalo madaz pantws..epaggelmatiko

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Πήγα στην παλιά Ελίζα της Μαριάννας. Πήρα τη Χριστίνα. Ωραίο μοντελέ σώμα, ψηλό, μελαχρινό, με 3άρι στήθος, δυνατό στο πρόγραμμα. Μια καλή επιλογή, για επανάληψη. Θέλω να δω την πολυδιαφημισμένη Λία αλλά μέχρι στιγμής δεν έκατσε η φάση. 

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Καλησπερα guys. Το συγκριμενο αθλημα δε το εχω δοκιμασει ακομα, αλλα με ωθει εκει η τραγικη κατασταση στα studio.

Καποιος που ασκει και τα 2 αθληματα, μπορει να με κατατοπισει αν υπαρχει κατι πολυ δυνατο απο εμφανιση στο μασαζ; Γιατι στα στουντιο ειναι 2-3 οι πραγματικα ομορφες, και η εμφανιση ειναι το βασικο μου κριτηριο.

Ευχαριστω

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.501
Πόντοι
34.538
Βολτα στου ΝΙΚΟΛΑ σημερα.Καινουργιο στρουμπουλο Ουκρανεζακι,νεα αφιξη,μιας εβδομάδας.ΑΝΕΤ μου συστηθηκε.
Πολύ καλη στο θεμα μας.Εχει ένα θεμα με τους ερεθισμούς από το ξυρισμα στις επίμαχες περιοχες.
Οι κουκλαρες,μιλφαρες ΣΤΕΦΑΝΙΑ και ΒΙΚΥ στις θεσεις τους.

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
348
Πόντοι
36
Βολτα στου ΝΙΚΟΛΑ σημερα.Καινουργιο στρουμπουλο Ουκρανεζακι,νεα αφιξη,μιας εβδομάδας.ΑΝΕΤ μου συστηθηκε.
Πολύ καλη στο θεμα μας.Εχει ένα θεμα με τους ερεθισμούς από το ξυρισμα στις επίμαχες περιοχες.
Οι κουκλαρες,μιλφαρες ΣΤΕΦΑΝΙΑ και ΒΙΚΥ στις θεσεις τους.

φιλαρακι πες και σε μας τους πρωταρηδες στο τοπικ πως γινεται να δοκιμασουμε αυτες τις 2 μιλφ. τηλεφωνα, διευθυνση, μερες, ωρες και πως γινεται.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Φιλε εσυ που εισαι γνωστης, εδω ποια χειροπρακτικος απεικονίζεται;

Επισης για να τις πετυχεις κλεινεις ραντεβου τηλεφωνικα;
Νεφέλη το καλιτεχνικο της παίχτη,μιλφ ψηλή λεπτή με ωραία πρόστυχη φάτσα(όμορφη φάτσα)

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.501
Πόντοι
34.538
Δεν ξερω ποια είναι.Μπορει να είναι παλια φωτο και να εχει φυγει.
Κανε ένα τηλ πρωτα να ενημερώσεις.
Και μετα ενημερώνεις και εδώ εννοείται...

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Νεφέλη το καλιτεχνικο της παίχτη,μιλφ ψηλή λεπτή με ωραία πρόστυχη φάτσα(όμορφη φάτσα)

house εχεις εμπειρια με τη συγκεκριμενη; Ειναι καλη περιπτωση; ρωταω επειδη σε μασατζιδικο δεν εχω ξαναπαει. Και δε ξερω και γενικα τι παιζει απο πλευρας υπηρεσιων, αν κλεινεις ραντεβου κτλ κτλ

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ηταν παλιά στο Νικόλα,πριν 1,5 χρόνο αν θυμάμαι καλά,μετά ήταν κάπου αλλού και πιθανότατα ξαναγύρισε.
Ο Νικόλας έχει σάιτ και τηλέφωνο άρα το μαγαζί ειναι ανοιχτό σε νέους πελάτες.Παίρνεις τηλ και κλείνεις ραντεβού.
Κοπέλα για το πρόγραμμα να διαλέξεις επι τόπου αφού τις δεις.
Η συγκεκριμένη κατ εμέ είναι μια χαρά(στα όρια του gfe).Αν θες πιο hard πράγματα δε σου κάνει.
Υπηρεσίες το κατάστημα προσφέρει τα πάντα όλα ( το γράφει και στο σάιτ του)
Αν πας και μεσημεράκι θα φας και φαγητό σπιτικό απ τα χεράκια του Νικολα.
Υπενθυμίζω πως η τιμή για 45-50 λεπτά συνεδρία εκεί είναι στα 100 ευρώ.Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι.

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Ηταν παλιά στο Νικόλα,πριν 1,5 χρόνο αν θυμάμαι καλά,μετά ήταν κάπου αλλού και πιθανότατα ξαναγύρισε.
Ο Νικόλας έχει σάιτ και τηλέφωνο άρα το μαγαζί ειναι ανοιχτό σε νέους πελάτες.Παίρνεις τηλ και κλείνεις ραντεβού.
Η συγκεκριμένη κατ εμέ είναι μια χαρά(στα όρια του gfe).Αν θες πιο hard πράγματα δε σου κάνει.
Υπενθυμίζω πως η τιμή για 45-50 λεπτά συνεδρία εκεί είναι στα 100 ευρώ.Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι.

Χαχαχα θα ειναι καλο το φαι; μην ειναι κανας βρωμυλος!
Εγω πιο πολυ του gfe ειμαι, ειδικα αν εχει και ωραια φατσα γουσταρω και κανα γλωσσοφιλο.
Θα παρω ενα τηλεφωνακι να μαθω λεπτομεριες. Σε ευχαριστω!

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
:thumbsup: :kissass2:
Την καλησπέρα μου House...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom