House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Γειά σου Γιωργάρα παίχτη
Την καλησπέρα μου House...
Γειά σου Γιωργάρα παίχτη
Την καλησπέρα μου House...
Πήγα στην παλιά Ελίζα της Μαριάννας. Πήρα τη Χριστίνα. Ωραίο μοντελέ σώμα, ψηλό, μελαχρινό, με 3άρι στήθος, δυνατό στο πρόγραμμα. Μια καλή επιλογή, για επανάληψη. Θέλω να δω την πολυδιαφημισμένη Λία αλλά μέχρι στιγμής δεν έκατσε η φάση.
House όπως πάντα κατατοπιστικότατος! Την καλημέρα μου.Ηταν παλιά στο Νικόλα,πριν 1,5 χρόνο αν θυμάμαι καλά,μετά ήταν κάπου αλλού και πιθανότατα ξαναγύρισε.
Ο Νικόλας έχει σάιτ και τηλέφωνο άρα το μαγαζί ειναι ανοιχτό σε νέους πελάτες.Παίρνεις τηλ και κλείνεις ραντεβού.
Κοπέλα για το πρόγραμμα να διαλέξεις επι τόπου αφού τις δεις.
Η συγκεκριμένη κατ εμέ είναι μια χαρά(στα όρια του gfe).Αν θες πιο hard πράγματα δε σου κάνει.
Υπηρεσίες το κατάστημα προσφέρει τα πάντα όλα ( το γράφει και στο σάιτ του)
Αν πας και μεσημεράκι θα φας και φαγητό σπιτικό απ τα χεράκια του Νικολα.
Υπενθυμίζω πως η τιμή για 45-50 λεπτά συνεδρία εκεί είναι στα 100 ευρώ.Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι.
Περσινά και βάλε σταφύλια οι ενημερώσεις μου.Απέχω εδώ και καιρό.House όπως πάντα κατατοπιστικότατος! Την καλημέρα μου.
Από το άθλημα ή από το site απέχεις;Περσινά και βάλε σταφύλια οι ενημερώσεις μου.Απέχω εδώ και καιρό.
Την καλημέρα μου παίχτη.
Απ το άθλημα πιο πολύ,στο σάιτ βάζω καμιά μουσική τέτοια πράγματαΑπό το άθλημα ή από το site απέχεις;
Σταθερή σχέση κι έτσι ο λόγος;Απ το άθλημα πιο πολύ,στο σάιτ βάζω καμιά μουσική τέτοια πράγματα
Μπα τίποτα.σαν την καλαμια στον κάμποΣταθερή σχέση κι έτσι ο λόγος;
Κατάλαβα, σοβαρότατη σχέση... ;)Μπα τίποτα.σαν την καλαμια στον κάμπο
Μακάρι.ΤΙΠΟΤΑ φίλε μου,απλά απέχωΚατάλαβα, σοβαρότατη σχέση... ;)
Τότε ποιος ο λόγος; Θα'θελα να μάθω την αιτία από έναν έμπειρο του αθλήματος.Μακάρι.ΤΙΠΟΤΑ φίλε μου,απλά απέχω
πμΤότε ποιος ο λόγος; Θα'θελα να μάθω την αιτία από έναν έμπειρο του αθλήματος.
Χαχαχα θα ειναι καλο το φαι; μην ειναι κανας βρωμυλος!
Εγω πιο πολυ του gfe ειμαι, ειδικα αν εχει και ωραια φατσα γουσταρω και κανα γλωσσοφιλο.
Θα παρω ενα τηλεφωνακι να μαθω λεπτομεριες. Σε ευχαριστω!
Redduck θα συμφωνήσω απόλυτα. Value for money η Έλενα και πλέον το στανταράκι μου.
Όσο για το αν προχωράει ή όχι με τον καθένα νομίζω ότι μόνο η ίδια μπορεί να
το αποφασίσει και από εκει και πέρα η επιλογή είναι στο χέρι μας αν θα ξαναπάμε ή όχι.
Πολλές φωτό αγαπητέ μου ΓιώργοΚάποιες φώτο παίζει να είναι οι ίδιες κοπέλες.....