Ας παραθέσω κι εγώ τις εμπειρίες μου, πιθανώς να είναι γνωστά βέβαια αυτά που θα πω.
Δύο επισκέψεις σε bodyfree. Την 1η ήταν 2 κοπέλες, μία ψηλή ξανθιά με μαλλί μέχρι τη μέση και ωραία πίσω κίνηση και μία μελαχρινή λιγότερη εντυπωσιακή. Προτιμήθηκε η πρώτη σε φουλ πρόγραμμα...από μασάζ ελάχιστα πράγματα και πήγε κατευθείαν στο ψητό το οποίο είχε αρκετά καλό στοματικό και ικανοποιητικό ολοκλήρωμα. Ωστόσο, όχι κάτι το τόσο εντυπωσιακό και ακριβό το όλο πακέτο. Δεύτερη επίσκεψη, 1 κοπέλα διαθέσιμη, δεύτερο πρόγραμμα...από μασάζ σχεδόν τίποτα, αρκετά καλή
αλλά και πάλι όχι κάτι εντυπωσιακό, τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα.
Πέρασμα από το queens spa, δίπλα στο Ιπποκράτειο, μου φάνηκε ίδιο με bodyfree από πλευράς προγραμμάτων και λογικής, δεν έκατσα αν και είχε μια μελαχρινή κοπέλα εντυπωσιακότατη.
Τέλος, 2-3 επισκέψεις στη Μάγγυ...που γενικά συμπαθώ σαν μαγαζί...καλό μασάζ. Από κοπέλες έχει 4, τη Μάγγυ, την Κάτια και άλλες δύο (σόρυ που δε θυμάμαι ονόματα, μια ψηλή ξανθιά και μία άλλη πιο μικρή με πολύ καλό βυζί)...πήρα απλό πρόγραμμα με 2 κοπέλες...ωραία εμπειρία το μασάζ από 4 χέρια....και ωραίο το τελείωμα με χέρι...μ'αρεσει γενικά το κλίμα σε αυτό το μαγαζί.
Αυτά από πλευράς μου.
Θα μπορούσε κάποιος να βοηθήσει για Μαρία Λαδάδικα και Έλενα Βασ. Ηρακλείου?