Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
σε ποιες αναφερεσε? στις ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ που πιινουνε κοκα κολα...για να ειναι καλα!!!!!!????????????????...και παντως τυπου χορταρικο????????????..που γαμιουνται 2 φορες το δευτερο ΔΩΡΟ!!!ΓΙΑ ΝΑ παρουνε κοκα κολα??????????????????......

:think:

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
αστα να πανε οτι ναναι ως συνηθως  :idiot:

gamikos1

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2012
Like
40
Πόντοι
0
σε ποιες αναφερεσε? στις ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ που πιινουνε κοκα κολα...για να ειναι καλα!!!!!!????????????????...και παντως τυπου χορταρικο????????????..που γαμιουνται 2 φορες το δευτερο ΔΩΡΟ!!!ΓΙΑ ΝΑ παρουνε κοκα κολα??????????????????......
ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΓΑΜΙΟΥΝΤΕ 2 ΦΟΡΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!! ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΜΑΖΕΥΕΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΟΣΤΑΡΑΝΕ ΚΙΟΛΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ????????????

MAGOYLIS

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2011
Κριτικές
6
Like
116
Πόντοι
6

Ρε TRIENA κι αν τη δεύτερη φορά την κάνουν δώρο πιο είναι το πρόβλημα; ίσα ίσα εμένα αυτό θα με έκανε να ξαναπάω.
Δηλαδή με το έξτρα 20ευρο της δεύτερης φοράς που στην τελική θα είναι στον ίδιο χρόνο θα σωθεί η κατάσταση;
Αλλα αν το κάνει δώρο θα ξαναπάω και θα τσιμπήσει ξανα τα 60-80 αναλόγως.
Δείτε το λίγο και ως τρόπο να κρατήσεις τον πελάτη γιατί οι εποχές δυσκολεύουν και αν ξέρω ότι κάποια θα μου
κάνει έστω και αυτό το μικρό δώρο ας πούμε τότε θα την προτιμήσω και ας μην είναι τόσο καλή όσο μια που απλά
θέλει να μου τα φάει με +20 για κάθε τι που ζητάω.

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
καλησπέρα .

το ροστερ στην Έλενα-ελιζα .

σοφια : ελληνις μιλφ . δε λέει και πολλά .
Ισμήνη : καινούργια παρουσία . στρουμπουλη , νεαρά και ομορφούλα .
χριστηνα : νεαρά μελαμψομελαχροινη , αψηλή , αδύνατη με γαλάζια ματια . ωραια γυναικα .
βιβιαν : κλασσικη ξανθιά Ρωσίδα . για εμενα από τις καλύτερες ever κοπέλες που έχουν φέρει .

τα λεμε .

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΓΑΜΙΟΥΝΤΕ 2 ΦΟΡΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!! ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΜΑΖΕΥΕΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΟΣΤΑΡΑΝΕ ΚΙΟΛΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ????????????

ΑΜΑ σας αρεση να γαματε πρεζονια εμενα στα αρχιδια μου..... γαμικο και εγω θα ΓΑΜΙΣΟ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΗΣ.......

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
Ρε TRIENA κι αν τη δεύτερη φορά την κάνουν δώρο πιο είναι το πρόβλημα; ίσα ίσα εμένα αυτό θα με έκανε να ξαναπάω.
Δηλαδή με το έξτρα 20ευρο της δεύτερης φοράς που στην τελική θα είναι στον ίδιο χρόνο θα σωθεί η κατάσταση;
Αλλα αν το κάνει δώρο θα ξαναπάω και θα τσιμπήσει ξανα τα 60-80 αναλόγως.
Δείτε το λίγο και ως τρόπο να κρατήσεις τον πελάτη γιατί οι εποχές δυσκολεύουν και αν ξέρω ότι κάποια θα μου
κάνει έστω και αυτό το μικρό δώρο ας πούμε τότε θα την προτιμήσω και ας μην είναι τόσο καλή όσο μια που απλά
θέλει να μου τα φάει με +20 για κάθε τι που ζητάω.

μαγουλις..δεν εχω κατι προσοπικο με κανεναν....καμια εχοντας τας φρενας δεν το κανι αυτο!!!!! ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΕΖΟΝΙΑ....τα δινουνε δωρεαν......  :think: εγω απλος λεο να προσεχετε..τιποτε αλλο...

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

Καλημέρα σε όλους μας.

Οι συν :fuck1: άλλο λένε ο Τρίενα άλλο απαντάει, χωρίς να του έχει απευθύνει κανέις το λόγο ή να τον έχει κατηγορήσει κανέις για κάτι.

Τέλος πάντων όπως λέει και πολύ σωστά ο φίλος humax "ότι να είναι, όπως συνήθως".

Όλα καλά.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
όχι και φοβερές
μετριότατες είναι
οι 2 καινούριες φαίδρα και αθηνά είναι πραγματικά μέτριες σε εμφάνιση και σέρβις,της σειράς εντελώς
υπάρχει και η ειρήνη και η Αλβανίδα Μαρία
Μεγάλη κακία είπες συνάδελφε.
Η Φαίδρα και η Αθηνά είναι πολύ ωραίες γυναίκες αντικειμενικά. Μόνο όποιος ΔΕΝ τις είδε θα μπορούσε να το πει αυτό.
Εδώ δε χωράει το "γούστα είναι αυτά". Γιατί τόση χολή ρε παλικάρι;

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.499
Πόντοι
216
Καλημέρα σε όλους μας.

Οι συν :fuck1: άλλο λένε ο Τρίενα άλλο απαντάει, χωρίς να του έχει απευθύνει κανέις το λόγο ή να τον έχει κατηγορήσει κανέις για κάτι.

Τέλος πάντων όπως λέει και πολύ σωστά ο φίλος humax "ότι να είναι, όπως συνήθως".

Όλα καλά.
Και όλα είναι ολόσωστα γραμμένα.
Αντε βρε που θέλει και 80!!!

kokkinofotoulis

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Like
18
Πόντοι
1
καλησπερα συναδερφοι και καλη χρονια!!!!εχω να κανω τις εξης ερωτησεις:γνωριζει καποιος τι παιζει με καποιες απο τις κοπελες στη συνωμοταξια ευζωνων venus studio και σοφουλη 50?αν καποιος εχει προσωπικη εμεπιρια ας μου στειλει π.μ θα σας ειμαι υποχρεωμενος!!!!αυτη η δωρα και η χρυσα που ειναι στην ευζωνων κανουν κατι παραπανω???καποιος ειχε αναφερει πολυ παλια εδω μεσα για τη χρυσα.η αννα που ειναι στο venus στην κωνσταντινου καραμανλη 75?την πηρε μηπως καποιος εκτος?ξερω γενικα οτι σ αυτα τα μαγαζια δεν παιζει τπτ παραπανω εκτος απο χαιδεμα στα @@ αλλα εχω και προσωπικη εμεπιρια με μια κοπελα που δουλευε στα μαγαζια αλλαξαμε τηλ και βρεθηκαμε εκτος και τωρα ομως την εχασα.πληροφοριες εχω να αναφερω για ενα μαγαζι που αναφερεται στον αγγελιοφορο το beaty salon kai σπα οπου ειναι δυο κοπελες.μετα απο αρκετη γνωριμια προχωρησε σε φραπε μονο η μια με το ονομα ρια.η αρετη δυστυχως ανενδοτη και θελω επισης να ρωτησω αν εχει κανει καποιος μαζι της κατι παραπανω..εγω δυστυχως δεν μπορεσα αν και εχει τρελη καβλοφατσα για τα γουστα μου!!!!οποιες πληροφοριες δεκτες!καληη χρονια να εχουμε!!!!!

karkinos33

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ....ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗΝ ΕΒΙΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΑΦΝΗ.ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Μεγάλη κακία είπες συνάδελφε.
Η Φαίδρα και η Αθηνά είναι πολύ ωραίες γυναίκες αντικειμενικά. Μόνο όποιος ΔΕΝ τις είδε θα μπορούσε να το πει αυτό.
Εδώ δε χωράει το "γούστα είναι αυτά". Γιατί τόση χολή ρε παλικάρι;

Τις έχω δει και μάλιστα καλά.Μετριότατες είναι.Και φυσικά εδώ δεν χωράει το "γούστα είναι αυτά",γιατί απλά είναι....μετριότατες.Και σε πρόσωπο και σε σώμα.Δυο απλές κοπέλες που έξω ουτε καν θα τραβούσαν τα βλέμματα.

Bartuzzi1974

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά καλησπέρα σε όλους σας και καλή χρόνια!είχα πετύχει παλιότερα σε γνωστό μασατζιδικο της Αν Θεσσαλονίκης μια Τσεχα  Daniela ξανθό μαλλί και τσιμπουκοχειλα για ρουφηγμα!Παιζει γενικοτερα σε κάποιο μέρος;Εάν ξέρει κάποιος ας κάνει τον κόπο;)

nektarios1960

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ....ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗΝ ΕΒΙΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΑΦΝΗ.ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ
[/quote φιλε επειδη ξαναρωτησες στο παρελθον η εβιτα ειναι στο escape δες διευθυνση στο καταλογο....

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Παιδιά καλησπέρα σε όλους σας και καλή χρόνια!είχα πετύχει παλιότερα σε γνωστό μασατζιδικο της Αν Θεσσαλονίκης μια Τσεχα  Daniela ξανθό μαλλί και τσιμπουκοχειλα για ρουφηγμα!Παιζει γενικοτερα σε κάποιο μέρος;Εάν ξέρει κάποιος ας κάνει τον κόπο;)
Στη Μαριάννα ήταν μέχρι αρχές Δεκέμβρη, τώρα δεν ξέρω αν είναι ακόμα εκεί, έχω καιρό να πάω. 

Bartuzzi1974

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Μπορείς να μου στείλεις με pm τηλφ από την Μαριαννα να πεταχτω μια βόλτα;)thanks φίλος!!

asimenio_alogo

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2013
Like
140
Πόντοι
0
καλησπερα συναδερφοι και καλη χρονια!!!!εχω να κανω τις εξης ερωτησεις:γνωριζει καποιος τι παιζει με καποιες απο τις κοπελες στη συνωμοταξια ευζωνων venus studio και σοφουλη 50?αν καποιος εχει προσωπικη εμεπιρια ας μου στειλει π.μ θα σας ειμαι υποχρεωμενος!!!!αυτη η δωρα και η χρυσα που ειναι στην ευζωνων κανουν κατι παραπανω???καποιος ειχε αναφερει πολυ παλια εδω μεσα για τη χρυσα.η αννα που ειναι στο venus στην κωνσταντινου καραμανλη 75?την πηρε μηπως καποιος εκτος?ξερω γενικα οτι σ αυτα τα μαγαζια δεν παιζει τπτ παραπανω εκτος απο χαιδεμα στα @@ αλλα εχω και προσωπικη εμεπιρια με μια κοπελα που δουλευε στα μαγαζια αλλαξαμε τηλ και βρεθηκαμε εκτος και τωρα ομως την εχασα.πληροφοριες εχω να αναφερω για ενα μαγαζι που αναφερεται στον αγγελιοφορο το beaty salon kai σπα οπου ειναι δυο κοπελες.μετα απο αρκετη γνωριμια προχωρησε σε φραπε μονο η μια με το ονομα ρια.η αρετη δυστυχως ανενδοτη και θελω επισης να ρωτησω αν εχει κανει καποιος μαζι της κατι παραπανω..εγω δυστυχως δεν μπορεσα αν και εχει τρελη καβλοφατσα για τα γουστα μου!!!!οποιες πληροφοριες δεκτες!καληη χρονια να εχουμε!!!!!

φιλε μου καλε. στην γεωργιου δοκιμασα 4 φορες μασαζ με δωρα απο μασαζ τιποτα η κοπελα . ενταξει πετσετα δεν τρως ολα χυμα μονο λιγο χαιδεμα πανω απο ρουχα και λιγο τα βυζια της μεσα απο σουτιεν για λιγο. για κατι παραπανω δεν παιζει παντως. για την αλλη κοπελα σε εκεινο το μαγαζι δεν εχω δοκιμασει.στην καραμανλη εχω δοκιμασει την ελενα την μικρη καλο μασαζ πιασιματα πανω απο ρουχα χωρις πετσετα.δεν εχω δοκιμασει τιποτε παραπανω. εσυ αν εχεις καμια παραπανω πληροφορια ενημερωσε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom