giorgioSS7
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2010
- Like
- 114
- Πόντοι
- 1
Καλησπέρα κ καλή χρονια. Γι αυτήν ξέρουμε τίποτα?
σε ποιες αναφερεσε? στις ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ που πιινουνε κοκα κολα...για να ειναι καλα!!!!!!????????????????...και παντως τυπου χορταρικο????????????..που γαμιουνται 2 φορες το δευτερο ΔΩΡΟ!!!ΓΙΑ ΝΑ παρουνε κοκα κολα??????????????????......
ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΓΑΜΙΟΥΝΤΕ 2 ΦΟΡΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!! ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΜΑΖΕΥΕΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΟΣΤΑΡΑΝΕ ΚΙΟΛΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ????????????σε ποιες αναφερεσε? στις ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ που πιινουνε κοκα κολα...για να ειναι καλα!!!!!!????????????????...και παντως τυπου χορταρικο????????????..που γαμιουνται 2 φορες το δευτερο ΔΩΡΟ!!!ΓΙΑ ΝΑ παρουνε κοκα κολα??????????????????......
σε ποιες αναφερεσε? στις ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ που πιινουνε κοκα κολα...για να ειναι καλα!!!!!!????????????????...και παντως τυπου χορταρικο????????????..που γαμιουνται 2 φορες το δευτερο ΔΩΡΟ!!!ΓΙΑ ΝΑ παρουνε κοκα κολα??????????????????......
ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΓΑΜΙΟΥΝΤΕ 2 ΦΟΡΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!! ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΜΑΖΕΥΕΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΟΣΤΑΡΑΝΕ ΚΙΟΛΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ????????????
Ρε TRIENA κι αν τη δεύτερη φορά την κάνουν δώρο πιο είναι το πρόβλημα; ίσα ίσα εμένα αυτό θα με έκανε να ξαναπάω.
Δηλαδή με το έξτρα 20ευρο της δεύτερης φοράς που στην τελική θα είναι στον ίδιο χρόνο θα σωθεί η κατάσταση;
Αλλα αν το κάνει δώρο θα ξαναπάω και θα τσιμπήσει ξανα τα 60-80 αναλόγως.
Δείτε το λίγο και ως τρόπο να κρατήσεις τον πελάτη γιατί οι εποχές δυσκολεύουν και αν ξέρω ότι κάποια θα μου
κάνει έστω και αυτό το μικρό δώρο ας πούμε τότε θα την προτιμήσω και ας μην είναι τόσο καλή όσο μια που απλά
θέλει να μου τα φάει με +20 για κάθε τι που ζητάω.
αστα να πανε οτι ναναι ως συνηθως
Μεγάλη κακία είπες συνάδελφε.όχι και φοβερές
μετριότατες είναι
οι 2 καινούριες φαίδρα και αθηνά είναι πραγματικά μέτριες σε εμφάνιση και σέρβις,της σειράς εντελώς
υπάρχει και η ειρήνη και η Αλβανίδα Μαρία
Και όλα είναι ολόσωστα γραμμένα.Καλημέρα σε όλους μας.
Οι συν άλλο λένε ο Τρίενα άλλο απαντάει, χωρίς να του έχει απευθύνει κανέις το λόγο ή να τον έχει κατηγορήσει κανέις για κάτι.
Τέλος πάντων όπως λέει και πολύ σωστά ο φίλος humax "ότι να είναι, όπως συνήθως".
Όλα καλά.
Μεγάλη κακία είπες συνάδελφε.
Η Φαίδρα και η Αθηνά είναι πολύ ωραίες γυναίκες αντικειμενικά. Μόνο όποιος ΔΕΝ τις είδε θα μπορούσε να το πει αυτό.
Εδώ δε χωράει το "γούστα είναι αυτά". Γιατί τόση χολή ρε παλικάρι;
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ....ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗΝ ΕΒΙΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΑΦΝΗ.ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ
[/quote φιλε επειδη ξαναρωτησες στο παρελθον η εβιτα ειναι στο escape δες διευθυνση στο καταλογο....
Στη Μαριάννα ήταν μέχρι αρχές Δεκέμβρη, τώρα δεν ξέρω αν είναι ακόμα εκεί, έχω καιρό να πάω.Παιδιά καλησπέρα σε όλους σας και καλή χρόνια!είχα πετύχει παλιότερα σε γνωστό μασατζιδικο της Αν Θεσσαλονίκης μια Τσεχα Daniela ξανθό μαλλί και τσιμπουκοχειλα για ρουφηγμα!Παιζει γενικοτερα σε κάποιο μέρος;Εάν ξέρει κάποιος ας κάνει τον κόπο;)