Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (5 μέλη και 19 επισκέπτες)

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Είχα κάνει την ίδια ερώτηση σε ct όταν με είχε φέρει στο αμήν :tickedoff: με τη συμπεριφορά της.
Της λέω κάτσε ρε κοπελιά,δηλαδή αν είχα τα διπλάσια χρόνια,χοντρός,καραφλός και με attitude τι θα έκανες δηλαδή?Πόσο πιό πολύ θα μου τα έσπαγες?

Τότε μου λέει πολύ απλά θα ακύρωνα τη συνάντηση.Τι νομίζεις,μου λέει,μόνο εσείς μπορείτε να ρίχνετε άκυρα?  :idiot:

Ακόμα δε πιστεύω ότι έκατσα  :headbang: Και φυσικά μετά είχα τέτοια νεύρα που ουτε κριτική ανέβασα,απλά μια αναφορά στο thread.

Είναι ελάχιστο το ποσοστό που θα εκτιμήσει μια σωστή συμπεριφορά και θα σκεφτεί να δώσει το κάτι παραπάνω στο ραντεβού επειδή της άρεσε ο άλλος.

Είναι απλά μια δουλειά.Και αγγαρεία για το 99% των κοριτσιών.
Ε λοιπόν εγώ βαρέθηκα να εισπράττω αυτή την αγγαρεία. Και αποσύρομαι. Ας δείχνουν αυτή την αποστροφή, τον αντιερωτισμό και το προφίλ της απόλυτης αγγαρείας αλλού. Μια χαρά ήμουν παλιότερα και χωρίς αυτά. Το μόνο που κατάφερα είναι να χάσω κάποια λεφτά που αν τα είχα μαζέψει θα είχα πάει 3-4 περισσότερα ταξίδια με τη γυναίκα μου.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Mη τα ακυρώνουμε όλα υπάρχουν και σωστές επαγγελματίες.Απλά είναι δουλειά και μόνο,Αυτό να κρατήσετε και μόνο αυτό.

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Είναι κάποιες σωστές επαγγελματίες, δε μπορώ να πω, αλλά αυτό είναι που βαρέθηκα. Την "επαγγελματία". Θα επιστρέψω στην ελεύθερη αγορά, στην αληθινή επικοινωνία. Κι ας είμαι παντρεμένος κι ας είναι ριψοκίνδυνο σπορ. Θέλω να βγαίνει μαζί μου επειδή γουστάρει κι όχι επειδή θα της δώσω 50 ή 100 ευρώ.

sgoutz

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιαν 2011
Κριτικές
29
Like
1.337
Πόντοι
2.391
παιδια αυτη τη στιγμη η μαριανα εχει τεσσερις ελληνιδες φοβερες και η μαρια στα λαδαδικα μια αθηναια φοβερη ( ακριβη 1 ωρα δυο φορες 150) επισης καποιος πληροφοριες να μου δωσει για αυτην στην καμαρα 2 και για μια αλλη στη Β.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ τηλ στο προσωπικο μαιλ αν θελει ευχαριστω

nnikitas1969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
26
Like
756
Πόντοι
531
Φίλε κανε μια πιο αναλυτικη αναφορά για Μαριαννα.  Θα το εκτιμήσουμε όλοι.  Ευχαριστώ

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
739
Πόντοι
96
παιδια αυτη τη στιγμη η μαριανα εχει τεσσερις ελληνιδες φοβερες και η μαρια στα λαδαδικα μια αθηναια φοβερη ( ακριβη 1 ωρα δυο φορες 150) επισης καποιος πληροφοριες να μου δωσει για αυτην στην καμαρα 2 και για μια αλλη στη Β.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ τηλ στο προσωπικο μαιλ αν θελει ευχαριστω
γινε πιο αναλυτικος φιλε στα λαδαδικα καινουργια? και η μαρριανα που ειναι?

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.171
Πόντοι
736
Τα βαρέθηκα όλα αυτά. Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ βαρέθηκα. Όχι το μασάζ, το επαγγελματικό μασάζ μια χαρά είναι και θα συνεχίσω να το απολαμβάνω. Βαρέθηκα τη μασαζοστριπτιζοκατάσταση και όλα τα παρελκόμενα αυτής. Βαρέθηκα το αν θα φάω πετσέτα ή μπουρνούζι ή πατάκι. Βαρέθηκα να υποκρίνεται η εκάστοτε γκόμενα ότι γουστάρει ενώ όλα είναι fake για το χρήμα. Και να σκεφτείς, είμαι μια χαρά παιδί! Πώς θα φέρονται δηλαδή σε αυτούς που δεν είναι;  :think: Βαρέθηκα την ταρίφα για κάτι σεξουαλικό που έρχεται και φεύγει. Είμαι παντρεμένος και όλη αυτή η χίμαιρα της πληρωμένης απόλαυσης με βόλευε κατά κάποιον τρόπο. Τέλος. Θέλω η γκόμενα που θα γαμάω να είναι μαζί μου γιατί με γουστάρει κι ας πληρώσω 100 ευρώ για δείπνο. Η ταρίφα τέλος. Ας τα δίνω σε φαγητά, ποτά και δώρα, όπως έκανα παλιότερα. Θέλω σασπένς, όχι ανοχή. Αλλιώς έχω τη γυναίκα μου και είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτήν.
φίλε psix κατανοώ πλήρως την απογοήτευση σου σχετικά με το επίπεδο των χαμηλών υπηρεσιών αλλά μια επίσκεψη- δοκιμή στο η στο ίσως σου άλλαζε γνώμη. Δεν λέω καλό και ίσως πιο ενδιαφέρον  το ελεύθερο κυνήγι αλλά οι χαμένες εργατοώρες δεν πληρώνονται με τίποτα!!!

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

Πολύ καλά και τα δύο side, καρδιναλιος,
υλικό για πολλές ώρες διάβασμα για τα αφεντικά και τις κοπέλες του χώρου...
ας μην υποτιμάμε και τα δικά μας ΚΑΛΑ μαγαζία όμως,
τηρουμένων των αναλογιών των αγορών που απευθύνονται.-

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

Δεν είναι όλα τ' αφεντικά του χώρου άρπα κολά και ότι αρπάξουμε.
Πολλά σκέφτονται και για να υπαρξει 2η, 3η .. και 100η επίσκεψη του πελάτη,
γιατί έτσι πραγματικά βγάζουν κέρδη.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

Επίσης, σε περιόδους κρίσεις  καλό να είναι εμείς που μπορούμε και για όσο μπορούμε ακόμα, να δίνουμε τα λεφτά μας στις ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ κοπέλες του χώρου,
που προσπαθούν και ΑΞΙΖΟΥΝ  :tits: :pipa1: :fuck1: :zfuck: :2on1:.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Δεν είναι όλα τ' αφεντικά του χώρου άρπα κολά και ότι αρπάξουμε.
Πολλά σκέφτονται και για να υπαρξει 2η, 3η .. και 100η επίσκεψη του πελάτη,
γιατί έτσι πραγματικά βγάζουν κέρδη.
έτσι είναι.σωστοί ή μη επαγγελματίες υπάρχουν παντού.

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.171
Πόντοι
736
Επίσης, σε περιόδους κρίσεις  καλό να είναι εμείς που μπορούμε και για όσο μπορούμε ακόμα, να δίνουμε τα λεφτά μας στις ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ κοπέλες του χώρου,

συμφωνώ αλλά όσες Ελληνίδες του χώρου ξέρω εγώ η κατεύθυνση της μύτης τους είναι αντιστρόφως ανάλογη με την κατεύθυνση του στήθους τους Αλκίνοε

nstssp

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
1.992
ε τότε να η λύση: ελληνίδες με στιτά βυζάκια

karkinos33

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα σε όλους εδώ.θέλω αν γίνεται πληροφορίες για μασάζ με μεγάλα βυζιά.είμαι σχετικά εδω μέσα παλιός
αλλά δεν μπαίνω.κάποιες πληροφορίες σχετικά με μεγάλα βυζιά

ikuotsuof

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Kαλησπέρα. Μάγκυ Καμάρα το μόνο γνωστό είναι η διεύθυνση. Ραντεβού πως κλείνεις; Κάποιο τηλέφωνο με pm παρακαλώ;

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
παιδια αυτη τη στιγμη η μαριανα εχει τεσσερις ελληνιδες φοβερες

όχι και φοβερές
μετριότατες είναι
οι 2 καινούριες φαίδρα και αθηνά είναι πραγματικά μέτριες σε εμφάνιση και σέρβις,της σειράς εντελώς
υπάρχει και η ειρήνη και η Αλβανίδα Μαρία

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Χρόνια πολλά μάγκες, μην απογοητεύστε αν και το κόστος πάντα στοιχίζει, αφήστε τα αισθήματα σας ελευθέρα…

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
σε ποιες αναφερεσε? στις ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ που πιινουνε κοκα κολα...για να ειναι καλα!!!!!!????????????????...και παντως τυπου χορταρικο????????????..που γαμιουνται 2 φορες το δευτερο ΔΩΡΟ!!!ΓΙΑ ΝΑ παρουνε κοκα κολα??????????????????......

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
6
Πόντοι
66
σα δε ντρεπομαστε λεω εγω........

Stories

Νέο!

Stories