δες προηγουμενη αναφορα μου για venus spa
καλησπερα συναδερφοι και καλη χρονια!!!!εχω να κανω τις εξης ερωτησεις:γνωριζει καποιος τι παιζει με καποιες απο τις κοπελες στη συνωμοταξια ευζωνων venus studio και σοφουλη 50?αν καποιος εχει προσωπικη εμεπιρια ας μου στειλει π.μ θα σας ειμαι υποχρεωμενος!!!!αυτη η δωρα και η χρυσα που ειναι στην ευζωνων κανουν κατι παραπανω???καποιος ειχε αναφερει πολυ παλια εδω μεσα για τη χρυσα.η αννα που ειναι στο venus στην κωνσταντινου καραμανλη 75?την πηρε μηπως καποιος εκτος?ξερω γενικα οτι σ αυτα τα μαγαζια δεν παιζει τπτ παραπανω εκτος απο χαιδεμα στα @@ αλλα εχω και προσωπικη εμεπιρια με μια κοπελα που δουλευε στα μαγαζια αλλαξαμε τηλ και βρεθηκαμε εκτος και τωρα ομως την εχασα.πληροφοριες εχω να αναφερω για ενα μαγαζι που αναφερεται στον αγγελιοφορο το beaty salon kai σπα οπου ειναι δυο κοπελες.μετα απο αρκετη γνωριμια προχωρησε σε φραπε μονο η μια με το ονομα ρια.η αρετη δυστυχως ανενδοτη και θελω επισης να ρωτησω αν εχει κανει καποιος μαζι της κατι παραπανω..εγω δυστυχως δεν μπορεσα αν και εχει τρελη καβλοφατσα για τα γουστα μου!!!!οποιες πληροφοριες δεκτες!καληη χρονια να εχουμε!!!!!
φιλε μου καλε. στην γεωργιου δοκιμασα 4 φορες μασαζ με δωρα απο μασαζ τιποτα η κοπελα . ενταξει πετσετα δεν τρως ολα χυμα μονο λιγο χαιδεμα πανω απο ρουχα και λιγο τα βυζια της μεσα απο σουτιεν για λιγο. για κατι παραπανω δεν παιζει παντως. για την αλλη κοπελα σε εκεινο το μαγαζι δεν εχω δοκιμασει.στην καραμανλη εχω δοκιμασει την ελενα την μικρη καλο μασαζ πιασιματα πανω απο ρουχα χωρις πετσετα.δεν εχω δοκιμασει τιποτε παραπανω. εσυ αν εχεις καμια παραπανω πληροφορια ενημερωσε