psix_fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 479
- Πόντοι
- 36
Γιατί τόση κάψα γι'αυτή τη γκόμενα; Ερωτευμένος είσαι; ;)τίποτα ?????
Γιατί τόση κάψα γι'αυτή τη γκόμενα; Ερωτευμένος είσαι; ;)τίποτα ?????
Τελικα αλλαξε τηλ η μαριαννα????..έχει αλλάξει τηλέφωνο η Μαριάννα;..αν γνωρίζει κάποιος ας το αναφέρει...
πες μας εσύ ποιο έχεις για να σου πούμεΤελικα αλλαξε τηλ η μαριαννα????
Ξερει καποιος??
Καλή Χρονιά και σε σένα! (δυστυχώς το τηλ. δεν το έχω)
Θα ηθελα την βοηθεια των λαγωνικων του site .
Ενας πολυ καλος φιλος και συναγωνιστης αναζητα την Νανσυ που δουλευε στα Olga's Spa .
Αψηλη , μελαχροινη , οχι ελληνιδα και παρα πολυ ωραια .
Οποιαδηποτε πληροφορια , δεκτη .
99% είναι στο καινούριο μαγαζί της αλυσίδας σεβεν και σπα,στο Ιπποκράτειο.
Το οποίο παρεπιμπτόντως άνοιξε πάνω από την Μαριάννα,αναγκάζοντάς την(για δικούς της λόγους) να φύγει από κει και να πάει Χαριλάου.
Πάντως εκτός από Νάνσυ έχει 1-2 από τις ξινές που είχε και στα άλλα μαγαζιά.Δηλαδή αγγαρεία σκέτη και ό,τι αρπάξουμε και μάλιστα σε τιμές 80-100!!!!!
ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ.Και να σκεφτείς, είμαι μια χαρά παιδί! Πώς θα φέρονται δηλαδή σε αυτούς που δεν είναι;
Ήμουν σίγουρος... Τέλος όλα αυτά. Το μόνο μου απωθημένο είναι μια πουτάνα που βρίσκεται στην Αθήνα και υπάρχει μεγάλος ντόρος γύρω από το όνομά της τον τελευταίο καιρό στο site. Είναι όμως και φοβερό άτομο, τυπάκι απίστευτο και σούπερ ερωτική γκόμενα. Αυτή θα προσπαθήσω να συναντήσω όταν και εφόσον κατέβω Αθήνα. Μετά θα σταματήσω.ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ.
Είχα κάνει την ίδια ερώτηση σε ct όταν με είχε φέρει στο αμήν με τη συμπεριφορά της.ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ.