Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
242
Πόντοι
26
χρονια πολλα κ καλη χρονια να εχουμε.........

αν κ δεν μου αρεσει να ξεκινησω τα ποστ μου με τετοιο τροπο για την νεα χρονια......
θα ηθελα ρε παιδια αν μπορει καποιος με π.μ το τηλ ελενας ελιζας.....
η ενα λινκ αγγελιας........

ευχαριστω παιδια...........

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Καλή Χρονιά και σε σένα! (δυστυχώς το τηλ. δεν το έχω)

nstssp

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
2.930
χρόνια πολλά και καλή μασαζοχρονιά σε όλους και όλες

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

Kαλη Χρόνιά, Αγαπητέ humax

Σε κάθε περίπτωση καλό θα ήταν μαζί με τις ευχές τους τα μαγαζιά του Μασαζοχώρου,
με την διακριτικότητα, πάντα, που έχουν στα SMS που μας στέλνουν,
να μας στέλνουν μια ενημέρωση για τις κοπέλες που έχουν.

Κ Α Λ Η  Μ Α Σ  Χ Ρ Ο Ν Ι Α , κ α λ έ ς  δ ο υ λ ι έ ς  π α ι δ ι ά.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

Γ ι α  ν α   έ χ ο υ μ ε  δ ο υ λ ε ι ά.

Σ τ ρ ο φ ή  σ τ η ν  π ο ι ό τ η τ α  τ ω ν  π α ρ ε χ ό μ ε ν ω ν  υ π η ρ ε σ ι ώ ν.

Α  γ ο  ρ  ά  Υ π ά ρ χ ε ι

Κ ο ρ ι τ σ ί α  Α υ ξ ά ν ο ν τ α ι

Α φ ε ν τ ι κ ά  Υ π ά ρ χ ο υ ν ?

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
242
Πόντοι
26
Καλή Χρονιά και σε σένα! (δυστυχώς το τηλ. δεν το έχω)

νο προμπλεμ φιλε γιαννη............
το ειπα κιολας κακως αρχισα το πρωτο μου ποστ της χρονιας ετσι!!(ζητωντας νουμερα εννοω)
δεν πειραζει ομως θα το διορθωσω στην πορεια!!

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Θα ηθελα την βοηθεια των λαγωνικων του site .

Ενας πολυ καλος φιλος και συναγωνιστης αναζητα την Νανσυ που δουλευε στα Olga's Spa .

Αψηλη , μελαχροινη , οχι ελληνιδα και παρα πολυ ωραια .

Οποιαδηποτε πληροφορια , δεκτη .

99% είναι στο καινούριο μαγαζί της αλυσίδας σεβεν και σπα,στο Ιπποκράτειο.
Το οποίο παρεπιμπτόντως άνοιξε πάνω από την Μαριάννα,αναγκάζοντάς την(για δικούς της λόγους) να φύγει από κει και να πάει Χαριλάου.
Πάντως εκτός από Νάνσυ έχει 1-2 από τις ξινές που είχε και στα άλλα μαγαζιά.Δηλαδή αγγαρεία σκέτη και ό,τι αρπάξουμε και μάλιστα σε τιμές 80-100!!!!!

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.959
Πόντοι
38.177
99% είναι στο καινούριο μαγαζί της αλυσίδας σεβεν και σπα,στο Ιπποκράτειο.
Το οποίο παρεπιμπτόντως άνοιξε πάνω από την Μαριάννα,αναγκάζοντάς την(για δικούς της λόγους) να φύγει από κει και να πάει Χαριλάου.
Πάντως εκτός από Νάνσυ έχει 1-2 από τις ξινές που είχε και στα άλλα μαγαζιά.Δηλαδή αγγαρεία σκέτη και ό,τι αρπάξουμε και μάλιστα σε τιμές 80-100!!!!!

Εχω χασει τη μπαλα με σενα,σε ολα μεσα εισαι ρε παιδι μου..  ;)

Μπραβο παντος,αξιος!!!

ALEX44444444

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Ισχύει το τηλ adoos για Μαριάννα; Χαριλάου που περίπου;

agricol

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2014
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
1
Καλή χρονιά σε όλους!! Πολύ καιρό παρακολουθώ το γκρουπ αλλά δεν αξιώθηκα να εγγραφώ και να γράψω.. :idiot: επίσκεψη σήμερα το απόγευμα σε spa venus (Εγνατία). 3 κοπέλες στο σαλόνι, 1 γεματούλα , 1 ξανθιά (καλή) και η Αλεξία που προτιμήθηκε. Πολύ ωραίος και καθαρός χώρος με ντουζ και χαμηλό φωτισμό. Δυστυχώς μόνο πετσέτα (το ήξερα ,αλλά κάνεις την προσπάθεια διάολε...). Χαρούμενη , ομιλητική και δεκτική σε χαλαρή θώπευση η νεανίδα. Μασάζ μέτριο.

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
Τα βαρέθηκα όλα αυτά. Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ βαρέθηκα. Όχι το μασάζ, το επαγγελματικό μασάζ μια χαρά είναι και θα συνεχίσω να το απολαμβάνω. Βαρέθηκα τη μασαζοστριπτιζοκατάσταση και όλα τα παρελκόμενα αυτής. Βαρέθηκα το αν θα φάω πετσέτα ή μπουρνούζι ή πατάκι. Βαρέθηκα να υποκρίνεται η εκάστοτε γκόμενα ότι γουστάρει ενώ όλα είναι fake για το χρήμα. Και να σκεφτείς, είμαι μια χαρά παιδί! Πώς θα φέρονται δηλαδή σε αυτούς που δεν είναι;  :think: Βαρέθηκα την ταρίφα για κάτι σεξουαλικό που έρχεται και φεύγει. Είμαι παντρεμένος και όλη αυτή η χίμαιρα της πληρωμένης απόλαυσης με βόλευε κατά κάποιον τρόπο. Τέλος. Θέλω η γκόμενα που θα γαμάω να είναι μαζί μου γιατί με γουστάρει κι ας πληρώσω 100 ευρώ για δείπνο. Η ταρίφα τέλος. Ας τα δίνω σε φαγητά, ποτά και δώρα, όπως έκανα παλιότερα. Θέλω σασπένς, όχι ανοχή. Αλλιώς έχω τη γυναίκα μου και είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτήν.

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
Ήμουν σίγουρος... Τέλος όλα αυτά. Το μόνο μου απωθημένο είναι μια πουτάνα που βρίσκεται στην Αθήνα και υπάρχει μεγάλος ντόρος γύρω από το όνομά της τον τελευταίο καιρό στο site. Είναι όμως και φοβερό άτομο, τυπάκι απίστευτο και σούπερ ερωτική γκόμενα. Αυτή θα προσπαθήσω να συναντήσω όταν και εφόσον κατέβω Αθήνα. Μετά θα σταματήσω.

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
Είχα κάνει την ίδια ερώτηση σε ct όταν με είχε φέρει στο αμήν :tickedoff: με τη συμπεριφορά της.
Της λέω κάτσε ρε κοπελιά,δηλαδή αν είχα τα διπλάσια χρόνια,χοντρός,καραφλός και με attitude τι θα έκανες δηλαδή?Πόσο πιό πολύ θα μου τα έσπαγες?

Τότε μου λέει πολύ απλά θα ακύρωνα τη συνάντηση.Τι νομίζεις,μου λέει,μόνο εσείς μπορείτε να ρίχνετε άκυρα?  :idiot:

Ακόμα δε πιστεύω ότι έκατσα  :headbang: Και φυσικά μετά είχα τέτοια νεύρα που ουτε κριτική ανέβασα,απλά μια αναφορά στο thread.

Είναι ελάχιστο το ποσοστό που θα εκτιμήσει μια σωστή συμπεριφορά και θα σκεφτεί να δώσει το κάτι παραπάνω στο ραντεβού επειδή της άρεσε ο άλλος.

Είναι απλά μια δουλειά.Και αγγαρεία για το 99% των κοριτσιών.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom