Δανάη, νομίζω!
Ναι Δανάη,τώρα Γιάννα
μακριά όσο μπορείτε,αν δεν θέλετε να σας ανέβει το αίμα στο κεφάλι και να κλαίτε και τα λεφτά σας
Δανάη, νομίζω!
Δώσε ενα λάστιχο ποτίσματος(το απλό όχι με το αυτόματο τύλιγμα), έστω ενα κλαδευτήρι βρε αδερφέ.
Ένα dvd-r με 2 επεισόδια απ τους κηπουρούς του Μέγκα βρε παιδί μουΚι αν δεν έχει κλαδευτήρι βολευόμαστε και με ένα απλό ψαλίδι....
xumax αγορι μου ρωτα με κατι να σου πω ..αν μπορω να βοηθησω ...οτι θεσ ,οσο για το μαγαζι νομιζω οτι δεν ειναι πριβε ..παλιοτερα ειχε και τηλ στον αγγελιοφ ...αλλα τωρα δεν το βρισκω .απο τη μερα που μπηκες ολο κατι ζητας
να δωσεις δεν εχεις εσυ κατι
δεν εχεις παει σε κανενα μαγαζι??
αντε κ σου δωσαμε τηλ πως θα πας αφου ειναι πριβε
Κώστα, κανόνισα με τον Απόστολο να σου στείλει το τηλ. των Νέων Οριζόντων μόλις γράψεις την πρώτη σου αναφορά για μαγαζί που πήγες!Επίσκεψη πρόσφατα στην παπανδρεου που ειχε 3 κοπελες μυρτω, ελεν κ ελενα
επελεξα την ελενα, ουκρανη ωραιο στηθος προθυμη κ δυνατη στο κ εμεινα ευχαριστημενος
Δεν μας είπες όμως: πώς έμεινε έγκυος?Ναι Δανάη,τώρα Γιάννα
μακριά όσο μπορείτε,αν δεν θέλετε να σας ανέβει το αίμα στο κεφάλι και να κλαίτε και τα λεφτά σας
για πια ακαρναν??Και γιατί όταν ζήτησα ενημέρωση για τη συγκεκριμένη εσύ συνέχισες να ρωτάς για τη χοντρή?
χαχαχαχαχαχ δεν το ασκω το επαγγελμα αδερφεΤι θές τώρα πάλι? Να κλαδέψεις και το κήπο του?